PDA

View Full Version : operatia estetica: necesitate sau snobism?

alex aka
09-18-2002, 03:43 AM
da !a devenit deja o moda sau chiar un mod de viata, cum nu-ti place ceva la tine: nasul este cu un milimetru mai la stanga sau este cocosat sau ai pielea nu stiu cum sa-ti faci operatie! deci iese din ideea de necesitate atunci cand esti ars sau ai o cicatrice f. urata sau esti obligat de imprejurari sa le faci, acesta-i lucrul care ma sperie , caci oamenii nu mai sunt naturali, isi pierd farmecul, charisma, nu mai sunt ei, se transforma si se pierd pe un drum ratacitor!

alex aka
09-18-2002, 03:44 AM
un exemplu recent este cantareata celine dion, care s-a uratit asa de tare incat s-a transformat intr-un muntant urat si dizgratios! :(

apstudio
09-19-2002, 11:15 AM
Da...eu nu sunt de acord cu operatsiile estetice...la oamenii care arata normal, dar care tind sa semene cu vre-un star...
Altceva...daca este bolnav sau se nashte cu anomalii...

coolgreetings
09-19-2002, 09:22 PM
Eu mi-as face o operatie estetica daca ar fi necesar... nu m-as opune! Numai bani sa fie!

Natalia
09-19-2002, 09:27 PM
Eu ma tem numai chind ma gindesc... :crazy:

Insa daca trebuie fac si operatie.... :lol:

coolgreetings
09-19-2002, 09:32 PM
Mama mea tot se uita la nasuri mari si cand imi vede o prietena de a mea cu nasul mare imi spune "Nu-i nimic azi poti sa faci si operatie plastica!" :D
Da pe mine parca lucrul acesta nu ma intereseaza!

alex aka
09-21-2002, 03:50 AM
ce este mai rau este atunci cand trebuie sa-ti faci operatie estetica pe creier! :lol:

coolgreetings
09-21-2002, 12:22 PM
Serios?
Uite iaka de asa ceva nu ma stiut!
Ce fel de operatie estetica mai este si asta?!

Mirabela Iucu
09-21-2002, 05:56 PM
Una pe care multi ar trebui sa si-o faca... :lol:
In rest nu prea sunt de acord cu ele...oare mai esti tu dupa ... ?

coolgreetings
09-21-2002, 05:57 PM
Pai sigur ca mai sunt eu, numai ca mai frumos :D

alex aka
09-22-2002, 02:25 AM
buna in primul rand mirabela!

cool - pai da: operatia pe creier nu exista , dar era una metaforica privind persoanele snoabe care-si fac operatie estetica fara macar sa aiba nevoie!

Mirabela Iucu
09-22-2002, 12:09 PM
Buna Alex !
Coolisor , pai tu parca spuneai ca esti frumos si inteligent...asta in urma operatiilor ? :lol:

Silvik3d
09-22-2002, 01:18 PM
Astai buna ;-)

Natalia
09-22-2002, 01:20 PM
Coolisor , pai tu parca spuneai ca esti frumos si inteligent...asta in urma operatiilor ? :lol:

:hahaha: :hahaha: Iaca asta mi-ar fi si mie interesant...

coolgreetings
09-22-2002, 02:54 PM
Coolisor , pai tu parca spuneai ca esti frumos si inteligent...asta in urma operatiilor ? :lol:Hmm... stai sa ma gandesc.... poate... insa nu tin minte... parintii nu mi-o spus nimik :D

Mirabela Iucu
09-23-2002, 12:57 AM
Ia mai intreaba-i... :wink:

Silvik3d
09-25-2002, 08:24 AM
cu frumusetzea poate in urma operatiilor dar restul lasa de dorit...:
:-)

Mirabela Iucu
10-02-2002, 11:53 PM
Hai , totusi e o tema interesanta...lasati-va de glume si dati-va cu parerea... :ciupel:

Ghitza cu truba
10-22-2002, 04:40 PM
dupa mine operatia estetica e binevenita doar in cazul unor defecte vizibile. exista tot felul de pete a1urea, alunitze exagerat de mari, care strica aspectul moacei. da in rest sunt a1ureli. desi nu sunt sigura ca tot asa voi crede si cand voi avea 60 de ani :)

Mirabela Iucu
10-29-2002, 12:13 AM
Daca defectele sunt orbitor de vizibile...sunt si eu de acord...dar asa pur si simplu pentru ca nu-ti place cum se potriveste nasul cu buzele , sau sanii cu " caracterul "...asta este deja snobism.

sert
11-25-2002, 12:44 PM
Se stie din practica ca orice operatie estetica nu face fata mai frumoasa, deacea eu nu sunt de acord cu ele.La fel si sinii, marindule volumul ,peste un timp operatiile dau complicatii.Cei ce au defecte
estetice, nu au de ales, si eu nu ii condamn.

alex aka
01-25-2003, 03:23 AM
ce parere daca veti fi obligat sa va faceti operatie estetica pentru bani sau pentru cariera sau pentru alceva?

joker
01-26-2003, 05:56 PM
:D :D :D daca prin acest mijloc persoana scapa de complexe- nu cred ca e snobism

alex aka
01-26-2003, 09:59 PM
da joker intr-un fel ai dreptate, daca e ceva grav si nu poti continua viata cea de toate zilele in frustare, inhibitie, s.a. si e ceva cu adevarat grav: sunt de acord!

p.s. in sfarsit sunt si eu de acord cu ceva! :D

joker
01-27-2003, 08:53 PM
:D :D eu tot mi-am facut operatie estetica!!! $i nu neg acest fapt! :D

alex aka
01-28-2003, 10:02 AM
inseamna ca daca ti-ai facut operatie esti un om nou!felicitari to the our new joker! :D

sert
02-26-2003, 05:34 PM
La noi in republica nu este real de a face asa ceva.

Lara
10-26-2003, 02:53 PM
aveam o colega in scoala care isi facuse operatsie estetica la urechi, si recunostea asta, desi noi nu o vazusem niciodata cu ele mari cum le avuse, caci purta parul lung .
atunci cele mai apropiate amice o intrebam in taina : dar daca tot tsi-ai facut operatsia de ce tre sa si recunosti fatsa de altsii ?
iar ea spunea : de ce sa nu recunosc, pentru mine e a si cum as fi mers la dentist, cu ce e mai rusinos ca ti-a taiat o bucata de carne in plus decat ca ti-a scos o masea de care ai fi avut nevoie daca nu, din cauza ca nu ai ingrijito, ar fi ajuns de nerecuperat ?

eu nu sunt de acord in continuare cu operatsiile estetice, si multsumesc lui Dumnezeu, nu mi-am facut nici un ecstras de dinti inca :hehei: , dar atitudinea ei mi-a placut cumva, privind dintr-o parte :D

Lara
10-28-2003, 10:03 PM
o mare prostie imi par insa orishe fel de implanturi, .......asta vorbind in continuare de operatsiile estetice si nu de cele de corectare a urmarilor unor accidente :roll:

xx
10-29-2003, 10:51 AM
mi-ar fi interesant daca toti cei ce discuta aici sunt intiati macar cat de cat in chirurgia estetica :) daca a auzit cineva de soft laser therapy, blefaroplastica, addomino plastica, despre faptul ca melanoma se lecuieste cu ajutorl chir. estetice, etc. Vad ca discutiile se limiteaza la lifting si implanturi :)
Eu personal nu vad nici un snobizm daca o persoana vrea sa-si indrepte vreun defect ori neajuns de la natura. Ori daca cineva in varsta vrea sa scape de instetismele cutaneice. Ori daca cineva din cauza orarului extra-incarcat n-are timp de sala de sport, ori de fuga matinala, dar oricum vrea sa arate bine - si merge la medic, care il slanineste oleaca :D Toti vor sa fie tineri si frumosi cat mai mult, si e normal, toti cei tineri vor dori candva, si metodele la care o sa recurga - sport sau interventie medicala, ii priveste doar pe ei :)

Lara
11-03-2003, 09:44 PM
operatiile estetice cred sunt cele din chirurgie, cu laser sau altfel sunt tratamente neinvazive, fara bisturiu

xx
11-03-2003, 10:34 PM
ba nu, si astea se incadreaza in chirurgia estetica :)
chestia-i ca eu am facut nudemult site-ul unui medic specialzat in chirurgie estetica, si de asta is oleaca informat :)

Lara
11-03-2003, 10:40 PM
atunci si peelingul si exfolierile sunt tot operatii estetice, pentru ca multe femei se opereaza ase si de mai multe ori pe saptamana ?

xx
11-04-2003, 01:24 AM
biorevitalizarea,peelingul,epilarea,bioliftingul - chestiile astea fac parte din medicina estetica.
liftingul, soft lase therapy, blefaroplastica, rinoplastica, otoplastica, mastoplastica, gluetoplastica, etc. - fac parte din chirurgia estetica :)
nustiu cei asta exfoliere :) In genere, nu cunosc terminologia romana, si nu pot garanta ca termenii numiti de mine suna exact asa in romana :)
Pot garanta numai categorizarea lor in chir/med estetica ;)

Lara
11-05-2003, 09:56 PM
exfoliera e tat un peeling, mai superficial, care se poate face si acasa folosind creme speciale
poate si eu sunt chirurg estetician si nici nu stiu :)

xx
11-06-2003, 12:26 AM
poate si eu sunt chirurg estetician si nici nu stiu :)ei, ceea ce fati tu acasa e diletantizm :)) Iaca te duci la un medic deaista, si el te depileaza profesional pe unde vrei, iti face un peeling chimic pana devii leguma, te scurge de bani, si voila, ai primit un tratament estetic calificat :))

lelaina
11-06-2003, 03:56 PM
Iaca te duci la un medic deaista, si el te depileaza profesional pe unde vrei, iti face un peeling chimic pana devii leguma, te scurge de bani, si voila, ai primit un tratament estetic calificat :))
Si nici nu observi cum te transformi intr-un Michael Jackson sau Cher. :crazy:

2008.