Pentru o perioada destul de lunga de timp, liderii in domeniul telefoanelor GSM erau Nokia, Ericsson shi Motorola. Nokia se mentsine shi pana acum cu cel mai mare market share. Spre marea mea mirare, Samsung a devenit recent un lider care se plaseaza exact dupa Nokia, fapt pe care nu prea pot sa-l intseleg considerand faptul ca nu cunosc foarte multe persoane ce poseda un Samsung :-)
Dupa parerea dvs., cum credetsi, cine face cele mai bune mobile totushi, indiferent de market share :-) ?
coolgreetings
09-20-2002, 12:55 AM
Kedd.... eu iti afirm crancen ca multi au un telefon mobil Samsung....
Spre exeplu mama mea are un Samsung ultimul model.... ;)
IN general in aici in Austria Samsung acapara tot mai mult teritoriu, tot mai multi cumpara aparatele acestea din cauza unui disain interesant....!
As spune eu ca sunt c-am scumpe mobilele acestea Samsung!
kedd
09-20-2002, 01:12 AM
tot atat de crancen potsi sa vii oriunde in Scandinavia - shi no sa vezi pe nimeni cu Samsung :-)
coolgreetings
09-20-2002, 01:13 AM
Pai intelegi tu, poate publicitatea nu este asa de crancena ca aici!
kedd
09-20-2002, 02:02 AM
ce publicitate - a mobilelor Samsung ? clar ca este shi aici asha ceva - insa deama depinde cat de crancena e publicitatea la voi :-) dar oricum - sa fii influentsat intratat de publicitate ? :-) nu exista shi alte criterii in alegerea unu telefon in afara de "publicitate" ? :lol:
coolgreetings
09-20-2002, 08:13 PM
Kedd... nu este numai publicitatea...
Oricum as spune eu una....(ceea ce am observat in familia mea).... totul depinde cat de frumos disain are mobilul!
Multi se uita si dupa asta...!
kedd
09-22-2002, 04:11 AM
Pai daca vorbeshti de dizain, poftim incearca ceva de tip Vertu Platinum (vertu.com pentru referintsa) - dizain de 20000 EUR ! :wink: iar Samung... :wtf:
coolgreetings
09-22-2002, 02:51 PM
Pai te rog... asta si costa cred ca o multime de banisori!
imported_Oleg
09-22-2002, 04:26 PM
Si totushi Nokia ramine FOREVER!
Natalia
09-22-2002, 05:02 PM
Eu tot cred ca Nokia este cel mai bun producator de mobile
packard
09-23-2002, 02:10 PM
la mine saptamina trecuta a cazut de pe masa telefonul si peste el ferul de calcat, si vad ca inca lucreaza :lol:
da, de nokia vorbeam
asa ca daca am sa-mi iau alt telefon de la alt producator, cred ca pentru mine el si va fi lider :D , in cazul daca nu se va strica in prima saptamina :D
coolgreetings
09-23-2002, 04:48 PM
Eu telefonul meu (nokia 8210) mi l-am scapat de vreo 10 ori de cand il am... si parca merge bine...inca problema parca nu sunt, numai ca o data s-a blocat cand tremeteam un sms!