PDA

View Full Version : O mica problema

Gandalf
07-17-2002, 12:15 PM
Cred ca mediaplayerului meu nu-i ajunde o doaga
Cand dau sa vad niste filme( asa formate ca mov sau avi) se conecteaza la internet shi ia o adresa de unde cauta sa aseasca niste codecuri
Apoi nu le mai gaseste shi zice ca nu poate sa gaseasca decompressor, da eroare shi gata. La formatul avi imi ruleaza nyumai sunetul, iar la formatul mov vashe nu ruleaza nimic.
Plus la asta cdromul e stricat shi nu pot sa instalez alt player.

imported_Oleg
07-17-2002, 05:15 PM
Gandalf, da ce Windows Media Player ai? WMP 7 sau 8?
La 7 intotdeauna sunt asha probleme. La 8 prima data aud, dar gaseste DivX, el te poate ajuta?

alex aka
07-18-2002, 02:19 AM
[quote="Gandalf"]Cred ca mediaplayerului meu nu-i ajunde o doaga
Cand dau sa vad niste filme( asa formate ca mov sau avi) se conecteaza la internet shi ia o adresa de unde cauta sa aseasca niste codecuri
Apoi nu le mai gaseste shi zice ca nu poate sa gaseasca decompressor, da eroare shi gata. La formatul avi imi ruleaza nyumai sunetul, iar la formatul mov vashe nu ruleaza nimic.
Plus la asta cdromul e stricat shi nu pot sa instalez alt player.[/q

deci si eu am astfel de probleme si decdi trebuie instalat din nou ultima versiune a mplayerului si apoi bagi toate codecurile decompresoare tot ce gasesti si n-are cum sa mearga, iar de cdrom daca e in garantie repara-l iar daca nu cumparati unul teac sau daca ai ceva bani un cdwritwer si esti aranjat! :)

imported_Oleg
07-18-2002, 08:33 AM
Cum ti-am mai spus: daca-ti iei CD-ROM atunci uitate la TEAC, ele lucreza de 2 ori mai mult ca celelalte (Sony, Samsung), dar desigur mai bine un CR-RW, atuci si hard-ul va fi mai liber :P dar si tu mai bucuros :) . La mine sede Teac CD - W58E si nu am probleme deacu 1.5 ani (este 8/8/32)...

alex aka
07-18-2002, 01:47 PM
asta spun si eu un cdwriter TEAC de 24x te aranjeaza !e super, dar intai reinstaleaza o versiune noua pt. media player si poi toate codecurile si poi baga tot ce ai pe cd-uri ca sa se poata elibera hard-ul ca la mine merge ca naiba cand e full! :D

Gandalf
07-18-2002, 01:51 PM
va multumesc ca mi-ati scris da' problema s-a rezolvat: am downloadat DivX player shi dupa ce l-am instalat, a mers shi medialayerul. Asta cred ca din cauza ca cand ( ce cacofonie :) ) am instalat divx-ul, s-au instalat shi niste decompresoare sau codecuri, care i trebuiau shi mediaplayerului.

alex aka
07-18-2002, 01:54 PM
va multumesc ca mi-ati scris da' problema s-a rezolvat: am downloadat DivX player shi dupa ce l-am instalat, a mers shi medialayerul. Asta cred ca din cauza ca cand ( ce cacofonie :) ) am instalat divx-ul, s-au instalat shi niste decompresoare sau codecuri, care i trebuiau shi mediaplayerului.

pai atunci mai ramane o problema: ce filme vezi , muzica ce bagi pe ele, ce e nou? :D

Gandalf
07-18-2002, 01:58 PM
exactly

alex aka
07-18-2002, 02:07 PM
exactly

exactly what??? :) la ce te referi ...??? :)

Gandalf
07-18-2002, 02:13 PM
Pai adica asta shi e "problema" - ce filme, muzica sa bag :D

alex aka
07-18-2002, 02:17 PM
Pai adica asta shi e "problema" - ce filme, muzica sa bag :D
ca tot veni vorba eu nu stiu acum de ce nu-mi merge system querry la audio galaxy!stii ceva de asta? uite fa download si vezi daca-ti merge executabilul!

Gandalf
07-18-2002, 02:32 PM
Uite shi eu ma folosesc de Audiogalaxy shi am observat shi eu ca ceva nu e in regula. Dupa aceea mi-au spus mai multi ca Audiogalaxy cam e pe moarte. Cred ca au probleme

alex aka
07-18-2002, 09:44 PM
Uite shi eu ma folosesc de Audiogalaxy shi am observat shi eu ca ceva nu e in regula. Dupa aceea mi-au spus mai multi ca Audiogalaxy cam e pe moarte. Cred ca au probleme

uite eu am auzit ca a incetat sa fie gratis si e cu banisori seriosi, e adevarat oare???

2008.