PDA

View Full Version : Indiferenta in admiratie

Pagini : [1] 2

coolgreetings
06-28-2002, 01:47 PM
Poate nu este cea mai reushita denumire insa nu stiam ce nume sa pun la tema asta..... poata imi dati o sugestie......
Sa incep!
Iata cred ca cu totii ati vazut multe/multi fete/baieti in viata voastra...... le/ii intalneshti la tot pasul :D
Pe unele/unii le/ii vezi mai uratele/uratei pe altele/altii mai frumushele/frumushei... :)
INsa sunt unele fete care la prima vedere iti inspira o indiferenta totala fata de ea..... tu socotind-o uratica....insa cu timpul vazand-o in fiece zi simti ca parca ea se face mai frumoasa... shi cand la un moment dat te trezeshti ca deja incepi sa o placi :D Oare cum se explica asta?
Iata la mine asta se intampla mai des :D

Tema se refera shi la fete eu am spus-o in puctul meu de vedere caci eu sunt baiat :)

Natalia
06-28-2002, 07:48 PM
nici eu nu stiu cum explic aceasta mai bine dar incerc. Poate ca incepi sa cunosti persoana cea mai bine. Mie de multe ori mie se intimpla ca un baiat care il socot eu dragut :indragos: dupa un timp incep sa-l urasc, iar altul care la inceput nu asa drag il gaseam mai apoi imi placea. :fantoma:
Eu cred ca asta nu are nici o explicatie: Asa e viata! :D

Upsssaaa
06-29-2002, 08:20 PM
Oare cum se explica asta?

Asta demonstreza faptul ca nu esti superficial, pentru tine conteaza mai mult interiorul persoanei. Shi deshi fata nu devine mai simpatica fizic ( cred ca e imposibil, nu? :roll: ) tu descoperi frumusetzea ei interioara! Iata shi tot misterul :idee:

coolgreetings
06-30-2002, 02:29 AM
Ah..... nu prea cred eu asta... :)
Dar sa presupunem ca asha este!

Upsssaaa
06-30-2002, 01:13 PM
Shi de ce ma rog nu crezi? Ce e asha de imposibil?
Ei dar daca nu e asta, itzi gasesc acush repejor o alta explicatzie :lol:
E vinovata energia fetei, fortza ei de seductie, sau poate suntetzi pe aceiaeshi lungime de unda, who knows? :wink:
Ce zici, e mai aproape acum?

coolgreetings
06-30-2002, 01:50 PM
Iata acuma intradevar este mai aproape.. cred ca nu observasem frumusetea ei :)

Stanik
08-18-2002, 04:45 PM
Nu stiu cum e cu frumusetea interioara, dar...

Cind o vezi prima data te uiti la fizic...
Insa cind incepi sa discuti cu dinsa, observi inteligenta... (si cum stim bine... deobicei fetele mai uritele sunt mai intelegente decit cele mai frumusele...) si astfel incepe sa-ti placa... doar pentru noi nu conteaza doar fizicul ci si cit de desteapta e ea... sau gresesc eu cumva??

Ingerica
12-15-2002, 08:39 PM
Stanik, tu chiar consideri ca uritele sunt mai inteligente?

Ingerica
12-15-2002, 08:41 PM
eu nu cred ca fizicul conteaza chiar asa de mult. pricipalul este sa te simtsi bine alaturi de persoana data, decit sa fie foarte simpatica, dar plictisitoare.

coolgreetings
12-15-2002, 08:48 PM
INgerica... ai nimerit-o!
UIte mie numai fete de astea si imi plac cu care nu ma gruzesc...
Ce folos sa fie frumoasa daca stai cu un bou la poarta noua si nu ai nici o teme de discutie :D :hehei:

Ingerica
12-15-2002, 10:34 PM
fete cu care nu te gruzesti sau care nu te gruzesc? :) :) :)
apropo, itsi plac fetele care pot gruzi? sau care sunt mai linistite?

coolgreetings
12-15-2002, 10:40 PM
Eu ziceam de fetele cu care nu ma gruzesc... da cele care ma gruzesc pe mine nici nu vreu sa ma intalnesc, desi nu cred ca sunt asa fete sa ma gruzeasca :)
Si linistite si cele care pot gruzi, din toate cate oleaca.... daca este prea cuminte nu este interesant, iar daca este prea krutaia, apu´mai ghine nu-mi trebuie :)

Ingerica
12-15-2002, 10:42 PM
nu-i nici un pont sa vezi intr-un om numai fizicul. asta duce la gruzzzzzzzzzzz.................. intr-o relatsie e nevoie de mult mai mult decit de un aspect fizic extrem de frumos. timpul trece peste atractsia si admiratsia exteriorului, dar daca nu ai ce admira in interiorul unei persoane, daca ea nu reuseste sa te provoace in fiecare zi altfel, atunci dispare interesul. dispare tot farmecul.......
e ca si cum ai admira un tablou, care nu are nimic mai mult a arata si a spune decit ceea ce este pictat.........

coolgreetings
12-15-2002, 10:50 PM
Sau mai stii.. daca tu iti dai tot interesul sa-i aduci/arati ceva nou si ea/el nici nu atrage atentie, atunci iti pierzi tot interesul fata de ea/el
Mama mea intodeuna ma gruzeste.....imi spune : "Vova ea seama cu cine iesi...mai uitete sa aiba si minte in cap nu numai sa fie frumoasa" :hehei:

Ingerica
12-15-2002, 11:03 PM
Eu ziceam de fetele cu care nu ma gruzesc... da cele care ma gruzesc pe mine nici nu vreu sa ma intalnesc, desi nu cred ca sunt asa fete sa ma gruzeasca :)
Si linistite si cele care pot gruzi, din toate cate oleaca.... daca este prea cuminte nu este interesant, iar daca este prea krutaia, apu´mai ghine nu-mi trebuie :)

de ce, daca e cuminte nu e interesant?

Ingerica
12-15-2002, 11:06 PM
Sau mai stii.. daca tu iti dai tot interesul sa-i aduci/arati ceva nou si ea/el nici nu atrage atentie, atunci iti pierzi tot interesul fata de ea/el
Mama mea intodeuna ma gruzeste.....imi spune : "Vova ea seama cu cine iesi...mai uitete sa aiba si minte in cap nu numai sa fie frumoasa" :hehei:

daca itsi pierzi interesul atunci cind ea te refuza atunci asta nu e dragoste....... asta e capriciu. si de obicei baietsii din orgoliu dupa un refuz dispretsuiesc si ajung citeodata chiar sa urasca fata care nu demult sustsineau ca o iubesc.

mama ta bine spune. ea degraba o sa-tsi spuna sa-tsi alegi sa fie si gospodina :) :)

ps: nu stiam ca te cheama Vova

coolgreetings
12-15-2002, 11:06 PM
Daca este prea cuminte nu este interesant... se tie de toate regulile casei/parintilor, mie imi plac fetele mai nebunatice :) Deja tie pot sa-ti placa baieti cuminti.... :) Aham... tie ce tip de baieti iti plac? Cuminti sau Rai? :hehei:

Ingerica
12-15-2002, 11:17 PM
depinde in ce circumstantse
CUMINTSI- sa ma asculte pe mine (desigur) si sa faca intotdeauna asa cum vreau eu, dar nu intr-un mod neautoritar. adica sa aiba si el autoritate in fatsa mea, dar totusi sa-mi faca pe plac.
RAI- in alte circumstantse, dar nu mai mentsionez

Ingerica
12-15-2002, 11:19 PM
Daca este prea cuminte nu este interesant... se tie de toate regulile casei/parintilor, mie imi plac fetele mai nebunatice :) Deja tie pot sa-ti placa baieti cuminti.... :) Aham... tie ce tip de baieti iti plac? Cuminti sau Rai? :hehei:

dar tu cum esti: rau sau cuminte?

coolgreetings
12-15-2002, 11:20 PM
Eu deja am inteles in ce cercumstante sunt cei RAI :hehei:
Hmm... pai ce tie iti plac baieti fara putere de asi avea parerea proprie?

Ingerica
12-15-2002, 11:28 PM
NU! mie imi plac baietsii autoritari care daca au spus de exemplu ca asa: pai asa sa fie. si care cum spun asa fac. si care sa aiba autoritate in fatsa mea, dar totusi care sa-mi faca pe plac. adica sa ieie in consideratsie parerea mea.
itsi dau un exeplu ca sa fie mai clar:

de exemplu, eu nu pot suporta fumul de tsigara. si prietenul meu fumeaza. si pentru mine de exemplu el sa lase fumatul. fiindca eu l-am rugat.

coolgreetings
12-15-2002, 11:39 PM
Hmm... interesant exemplu... :)
Acesta este un lucru c-am greu de facut, tu ai putea sa-l rogi ca sa nu fumeze in prezenta ta... oricum acesta a fost doar un exemplu...
Asa tip de oameni imi place si mie, autoritari!

Sniffer
12-16-2002, 01:43 AM
Sa zicem ca ai intilnit un tip ce iti place mult , dar fumeaza , si l-ai rugat sa lase fumatul , dar in acelas timp el primeste cu adevarat placere de la fumat , un fel de relaxare sa zicem , si nu vrea sa lase "prostul obicei" . Nu ai accepta ca el sa fumeze doar cind tu nu esti in preajma ? Adica sa-ti respecte parerea dar sa si fie "autoritar" ?!

Ingerica
12-16-2002, 05:16 PM
Acesta este un lucru c-am greu de facut, tu ai putea sa-l rogi ca sa nu fumeze in prezenta ta... oricum acesta a fost doar un exemplu...

dar problema nu e ca el ar fuma in prezentsa mea, dar de la o persoana care fumeaza oricum si hainele si parul: tot miroase a fum.
da, si oricum a fost doar un exemplu.

itsi plac fetele autoritare? care sa te puna la punct? :)

Ingerica
12-16-2002, 05:26 PM
Sa zicem ca ai intilnit un tip ce iti place mult , dar fumeaza , si l-ai rugat sa lase fumatul , dar in acelas timp el primeste cu adevarat placere de la fumat , un fel de relaxare sa zicem , si nu vrea sa lase "prostul obicei" . Nu ai accepta ca el sa fumeze doar cind tu nu esti in preajma ? Adica sa-ti respecte parerea dar sa si fie "autoritar" ?!

nu pot sa spun ca nu as accepta ca el sa fumeze doar cind nu este in preajma mea. in general nu cred ca as avea vreun drept sa interzic sa mai fumeze. dar cred ca el ar putea sa renuntse la o placere pentru o alta placere: (de a ma avea alaturi :)). si daca chiar vrea sa fie alaturi, baiatul lasa fumatul(o spun cu 98% sigurantsa). fiindca stiu.
apropo, imi inchipui ca ai pus intrebare deoarece tu fumezi........
cit e de greu sa lasi fumatul daca fumezi de 7-8 ani?

Processor
12-17-2002, 02:28 PM
pentru nefumatori este practic insuportabil mirosul de fum de tzigara si nicotina .. este respingator . ... eu nu prea i-mi dau seama cum suporta fetele mirosul asta .. eu insa cred ca nu as putea sa-l suport .... ma invedere de la fete ..
daca sa mai zic ca nu suport miros de (carnuri, mezeluri, peste si ... he heh he o lista lunga ... :lol: ) ... ce sa faci asai veatza .. :wink:

Ingerica
12-17-2002, 08:47 PM
iata un om care intselege,
Processor, tu ai lasa fumatul pentru fata care a-i iubi-o?

Sniffer
12-17-2002, 09:44 PM
nu pot sa spun ca nu as accepta ca el sa fumeze doar cind nu este in preajma mea. in general nu cred ca as avea vreun drept sa interzic sa mai fumeze. dar cred ca el ar putea sa renuntse la o placere pentru o alta placere: (de a ma avea alaturi :)). si daca chiar vrea sa fie alaturi, baiatul lasa fumatul(o spun cu 98% sigurantsa). fiindca stiu.
apropo, imi inchipui ca ai pus intrebare deoarece tu fumezi........
cit e de greu sa lasi fumatul daca fumezi de 7-8 ani?[/quote]

Nu pot sa-ti raspund la intrebare ... nu stiu cum e sa fumezi 7-8 ani , ba nici mai putin nu stiu cum e sa fumezi ! :-)

Arina
12-17-2002, 10:02 PM
o solutie, dupa parerea mea, pentru cazul cu fumatul: daca ambii intr-adevar tin unul la altul, ar trebui sa se ajute. sa discute in privinta fumatului, fara expresii imperative de genul "ori te lasi de fumat, ori papa" etc, impreuna sa incerce sa treaca peste aceasta, el sa la se fumatul treptat, fiind sustinut de ea (sau vice-versa) etc. eu nu as accepta sa fumeze in prezenta mea (deoarece sufer si eu, ca fumator pasiv), daca el va avea mare nevoie de o tigara, sa o fumeze la o parte, dar lasa-l sa intelegea ca nu o faci cu rautate, daca lui nu i-ar placea o astfel de hotarare, inseamna ca nu te respecta si nu-i pasa de sanatatea ta. nu cred ca lasatul fumatului e o chestie ce o poti face asa "una - doua", trebuie multa tarie de caracter si dorinta, motivatie; o persoana iubitoare poate avea un efect foarte mare inspre pozitiv.
cred ca in primul rand ar trebui de aflat de ce a inceput sa fumeze, raspunsul lui poate influenta (in cazul meu) asupra parerii mele despre caracterul lui.
ei, iaca, m-am abatut total de la tema, sa ma iertati, dar nu stiu ce m-a apucat sa scriu asa de mult :D

Ingerica
12-17-2002, 11:54 PM
arina, ai vorbit ca un psiholog in domeniu............ :)

Processor
12-18-2002, 11:10 AM
to Ingerica

Honey .. eu nu am fumat niciodata in viata .. dar daca as fi ... apoi lasam .. este un obicei urit ... in viziunea mea ... prea multe minusuri .. ca sa poti acepta un fumator .. (just my opinion)

marc
12-18-2002, 06:33 PM
In privinta lasarii fumatului pot sa spun ca nu este ceva imposibil si o fata la care tii cu adevarat te poate dezvata de el cit de greu n-ar fi.

Ingerica
12-19-2002, 04:51 PM
to Processor..........
honey? ma simt flatata

mai rar asa baietsi cu asa putsine defecte

marc
12-19-2002, 06:21 PM
Acum baietsi care fumeaza sint din ce in ce mai putini unii totushi continua sa fuimerze din simplu motiv de a fi cool.Problema se raspindeshte la fete. :crazy:

Processor
12-19-2002, 06:45 PM
to Ingerica
da .. suntem in numar redus :wink: .. cred din motiv de model experimental :lol: .. natura nu a stiut va fi ori nu cerere la asa ceva ..
iaca numai ca ingerashii ideali .. par sa fie si mai putzini ..
hmmm si cum sa-i descoperi prin atita lume iaca asta deja e dilema .. iaca daca ar fi o carte cu instructiuni apoi tare ar mai prinde bine ..

pupici ........ :lol:

Processor
12-19-2002, 06:58 PM
Acum baietsi care fumeaza sint din ce in ce mai putini unii totushi continua sa fuimerze din simplu motiv de a fi cool.Problema se raspindeshte la fete. :crazy:

asta da e chiar epidemie in privinta fumatului la fete .. in pe unde am fost MD, Romania USA, UK ori germania .. ori alte parti practic i-i dau cu tzigara fetitzele de mai doamne fereste ..

matalutza in cer satuk in US si cum se numeste Kolhozul ?! :lol: ca poate intr-o vizita urmataore mai vad si vre-o suflare moldoveneasca pe cimpurile Yankey

coolgreetings
12-19-2002, 09:40 PM

dar problema nu e ca el ar fuma in prezentsa mea, dar de la o persoana care fumeaza oricum si hainele si parul: tot miroase a fum.
da, si oricum a fost doar un exemplu.

itsi plac fetele autoritare? care sa te puna la punct? :) INgerashule.... vezi tu ca nu ai dreptate... nu miroase , daca te speli in fiecare zi si stii cum sa fumezi ca sa nu miroase de la tine... :)

marc
12-19-2002, 11:13 PM
To Processor: Departe ,departe ... In Wild,Wild West ,la border cu Canada.
Cind ma gindescs la distanta considerabila... (Oh my God)

In privinta fetelor cu tsigara ce parere avetsi?! :ciupos: [/url]

Diavolul
12-20-2002, 12:59 AM
Ingerica a scris: nu pot sa spun ca nu as accepta ca el sa fumeze doar cind nu este in preajma mea. in general nu cred ca as avea vreun drept sa interzic sa mai fumeze. dar cred ca el ar putea sa renuntse la o placere pentru o alta placere: (de a ma avea alaturi ). si daca chiar vrea sa fie alaturi, baiatul lasa fumatul(o spun cu 98% sigurantsa). fiindca stiu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ingerica, da rea mai eshti, draga.... :lol: :lol:

De ce sa se lase de fumat?!

Exista inca o solutie si mai simpla: sa se apuce si ea de fumat! Este mai ushor sa te apuci decit sa lasi fumatul :lol: :lol: :lol:

Imi inchpui o scena romnatica: Stau el si ea... si trag din aceiashi tigara pina li se face fata verde, ochii rosi.... si se umplu de fumul "dragostei"!!!!

In caz contrar: el trage cu tigara pe la colturi ca ea sa nu-l spaliaska..... si se spala la fiecare jumate de ora ca sa puta bine.... :lol: :lol: :lol: :lol:

marc
12-20-2002, 04:54 AM
Ma da nastrushnice idei mai ai! :lol: Sint shi asha multe fete care fumeaza shi tu vrei sa mai converteshti pe cineva. De ce sa se spele de fiecare data. Fata poate sa renunte la el pina nu lasa fumatul sau el la ea daca ea fumeaza.Oricare ar fi hotarirea vor beneficia amindoi, plus ca vor trai pina la adinci batrinete.(yo-ho-ho) :dansez:

Diavolul
12-20-2002, 11:02 AM
Marc... inspiratia acestor idei nastrushnice :lol: sunt mesajele Ingericei! Cu atita singuranta... Cu atita naivitate... afirma ca daca ar fuma prientenul ei atunci ori o lasa pe ea ori pe tigara... nu cred... ca e o solutie.... tipul acesta de ultimatum....

Dar daca serios.... daca se intilnesc doua persoane si au reusit sa-l desvete pe el pe ea de acest prost obicei.... atunci relatia deja este o relatie reusita.... pentru ca a facut ceva bun.... sa te lasi de fumat e bine.... dar sa nu fumezi e shi mai bine... :lol: :lol:

Diavolul
12-20-2002, 11:05 AM
Ingerica sunt krapat (in sens de mirat....)

Iaka tu ai influenta asupra publicului!!! :lol: :lol:

De la INDIFERENTA IN ADMIRATIA.... ai inceput a vorbi despre fumat... SI TOATA LUMEA A LUAT-O RAZNA : HAI SH-OM VORBI DESPRE FUMAT!!

IMPRESIONANT!!! :lol: :lol:

Processor
12-20-2002, 11:49 AM
To Processor: Departe ,departe ... In Wild,Wild West ,la border cu Canada.[/url]

ei daca in westul westului apoi pe acolo nu sunt sigur ca ajung vre-odata .. la border with Canada .. da .. adica Ohio (Cleveland) pe acolo am fost recent si cred ca voi mai merge .. cu plecari de serviciu ....

coolgreetings
12-20-2002, 01:40 PM
Fetele cu tigari in gura, nu ma sperie.... imi este tot una... de ce baietii pot fuma de fetele nu?
Trebuie de privit mai real la chestia asta!

Processor
12-20-2002, 03:29 PM
nici odata nu am avut mania de ai alinia pe toti la acelasi nivel .. fiecare are optiunea de a-si alege cei place sa fumeze ori nu sa comunice cu un partener care fumeaza sau ba ..
.... cred ca fiecare si-a expus viziunea sa personala asupra subiectului dat .. mie depilda nu prea i-mi place cind madmoisell fumeaza ... si deaceia relatiile care ... pota apare sunt predefinite ca sa se incheie .. cindva chiar de la bun inceput ....
ce sa faci in schimb fiecare ramine cu obiceiurile sale .. nimeni penimeni nu exploateaza sa zicem asa :wink:

coolgreetings
12-20-2002, 04:22 PM
Si eu totusi nu inteleg... ce iti incurca cand o domnisoara fumeaza?

Processor
12-20-2002, 04:32 PM
daca eu nu am nimic comun cu ea apoi nu-mi incurca nimic .. inclusiv nu ma deranjeaza tare daca suntem cunoscutu ori prieteni in sens platonic .. fara chestii subtile .. daca e vorba de ceva mai mult apoi incepe de la mirosul de tzigara .. care nu-l pot suporta .. de la fapul ca nu mi-ar placea sa vad o persoana alaturi cu tzigara in gura si .. pot sa continui inca cu o lista .. care sunt minusurile .. dar cred ca voi stitzi singuri deja ...

coolgreetings
12-20-2002, 04:46 PM
Din cauza la un viciu nu cred ca poti sa dispretuieshti un om!

Processor
12-20-2002, 04:54 PM
eu nu am pomenit despre dispretz ori ceva de genul asta .. daca mai recitesti mesajul precedent .. pur si simplu am zis ca nu cred ca o sa doresc sa ma impun sa suport chestia asta de la cine nu o fi .. in cazul daca ma efecteaza si pe mine .. daca nu apoi nici nu am zis ca nu comunic deloc ori .. mai stiu eu .. fiecare e liber sa aiba conceptiile lui ..

Ingerica
12-20-2002, 06:26 PM
uneori problema lasatului fumatului duce la rpobleme mai grave: la neincredere, la creturi.

eu de exemplu as aprecia mai mult daca mie prietenul meu mi-ar spune ca nu poate sa lase fumatul decit sa se ascunda pe la coltsuri, sa fumeze prin viceuri ca sa nu-l vad. si sa ma faca sa cred ca el a lasat. dar pe de alta parte daca n-are vointsa sa lase un fumat, ce altceva mai pot sa vreau de la dinsul? nu apreciez la oameni asa slabiciuni. dar mai este asa ceva ca el sa nu vrea sa lese. si daca nu vrea cu atit mai mult n-o sa lese.
si cum potsi pune un om sa faca ceea ce el nu vrea? adr potsi sa lasi fumatul numai fiindca persoana iubita itsi cere asta?sau asta e ceva ce tsine de supraefort?

fumatul la fete e inca si mai dezgustator ca la baietsi.

Ingerica
12-20-2002, 06:26 PM
uneori problema lasatului fumatului duce la rpobleme mai grave: la neincredere, la creturi.

eu de exemplu as aprecia mai mult daca mie prietenul meu mi-ar spune ca nu poate sa lase fumatul decit sa se ascunda pe la coltsuri, sa fumeze prin viceuri ca sa nu-l vad. si sa ma faca sa cred ca el a lasat. dar pe de alta parte daca n-are vointsa sa lase un fumat, ce altceva mai pot sa vreau de la dinsul? nu apreciez la oameni asa slabiciuni. dar mai este asa ceva ca el sa nu vrea sa lese. si daca nu vrea cu atit mai mult n-o sa lese.
si cum potsi pune un om sa faca ceea ce el nu vrea? adr potsi sa lasi fumatul numai fiindca persoana iubita itsi cere asta?sau asta e ceva ce tsine de supraefort?

fumatul la fete e inca si mai dezgustator ca la baietsi.

Ingerica
12-20-2002, 06:34 PM
Marc... inspiratia acestor idei nastrushnice :lol: sunt mesajele Ingericei! Cu atita singuranta... Cu atita naivitate... afirma ca daca ar fuma prientenul ei atunci ori o lasa pe ea ori pe tigara... nu cred... ca e o solutie.... tipul acesta de ultimatum....

Dar daca serios.... daca se intilnesc doua persoane si au reusit sa-l desvete pe el pe ea de acest prost obicei.... atunci relatia deja este o relatie reusita.... pentru ca a facut ceva bun.... sa te lasi de fumat e bine.... dar sa nu fumezi e shi mai bine... :lol: :lol:

ma bucur ca itsi folosesc drept izvor de inspiratsie :))))))))))))))

eu cred ca daca baiatul iubeste fata el n-ar vrea nicium sa-i faca ei rau, si n-ar fuma macar in prezentsa ei. si cu incetul ar lasa cu totul. dar daca el are o campashka de prieteni care fumeaza totsi ? poate sa lase?

coolgreetings
12-20-2002, 07:39 PM
Mda...iaka ce inseamna moldovenii!

Diavolul
12-20-2002, 10:19 PM

Cretsuri??? Acum intseleg de ce doreshti sa fie drept.... :lol: :lol: Sa shii mai nepalionaia.... Da pa liubomu ti spaleshti odata si odata... asha ca nu face sa te chinui!! :lol: :lol: :lol:

marc
12-20-2002, 10:24 PM
Eu nu cred ca am o atitudine agreabila asupra fumatului.De aceea daca o fata ar fuma ar avea foarte mici shanse de a ieshi cu mine.Poate de ar fi sora Pamelei Anderson :wink: Adica super hot.

Natalia
12-21-2002, 12:22 PM
Mi-e inainte nu-mi placeau oamenii care fumeaza, dar de cind am venit in Vienna m-am deprins..Aici fumeaza si fata si baiat delaolata de pe la vreo 13ani si nimeni nu zice nímic.. :D

coolgreetings
12-21-2002, 12:54 PM
Iaka in sfarsit cineva.......

Ingerica
12-21-2002, 01:19 PM
da coolgr ai dreptate, fumatul nu e nimic strasnic poate sa fumeze si fata si baiat de la orice virsta, numai ca atunci cind o sa conceapa copii fata ceea care a fumat de la 13 ani, este asa posibilitate ca ei sa nu iasa neaparat normali. la aceasta consecintsa ma refeream atunci cind spuneam ca nu cred ca e normal ca o fetele sa fumeze. dar fiecare are alegerea de a fuma sau nu de a -si pastra sanatatea sau nu. asa e si natural sa fie. fiecare cu opinia lui.

Ingerica
12-21-2002, 01:28 PM
Mi-e inainte nu-mi placeau oamenii care fumeaza, dar de cind am venit in Vienna m-am deprins..Aici fumeaza si fata si baiat delaolata de pe la vreo 13ani si nimeni nu zice nímic.. :D

eu nu pot sa spun ca nu-mi plac oamenii care fumeaza,treaba lor cu ceea ca fumeaza sau nu. daca omul fumeaza nu-i Doamne Fereste, tot e om. nimeni nu spune nimic. discutam mai mult altceva: daca ai cere persoanei iubite sa renuntse la ceva(in cazul dat: la fumat), cit este de greu?. si daca nu renuntsa/nu poate renuntsa nu te iubeste?..........da oamenii s-o abatut de la tema in alta extrema......

ps: fumatul e acceptabil nu numai in Vienna, si in Chisinau fetele/baietsii fumeaza de la 13 ani. stiu care fumeaza si din clasa a IV-a. si de mai devreme.

iulik
12-22-2002, 10:58 AM
Atitea mesaje in dodii, ei, lume, ce e cu voi, vedeti ca a-ti luat-o prin popushoae ....

Voi, ce, apreciati omul dupa faptul daca el fumeaza sau nu ????????? :wtf:

Apoi yo pot sa va spun ca yo fumez, si inca nu asa dar fumez tare, pot sa fumez si noaptea , hai, eaca v-am dat motiv pentru dicutii mai departe, hai judecati-ma, faceti-ma cu ou si cu otset ........

Ehhhhh, ca niste copilashi naivi sunteti aici ...

marc
12-22-2002, 11:23 AM
Da de ce sa te judece iulik ?! Tu poti sa fumezi ca tractorul :) Fiecare cu problema lui.

Processor
12-23-2002, 11:52 AM

se vede ca voi la viena a-ti acceptat principiile indienilor americani :gizmo: si fumatzi de mici :wink: cu parere de rau si la noi in Germania fumeaza foarte multe fete se pare ca mai multe comparativ cu baietzii in orice caz dupa discutziile de pe form pe tema asta cind am fost acum simbata la disco ciar involuntar am atras atentie si fumau mai ceva ca tractorul cum zice marc ...
erau foarte simpatice dar cum sa stai de vorba cu ea daca, ea sta si fumeaza din tzigaroiul cela .. ?! ..

Craciun Fericit :rudolf:
Frohe Weihnachten
Merry Christmas

PS cum ve-tzi petrece sarbatorile de craciun si anul nou ?!

Natalia
12-23-2002, 11:56 AM
Insa eu nu kuresc.. :wink:

Processor
12-23-2002, 12:34 PM
ei iaca m-ai bucurat .. :wink: .. ca eu deja crezusem ca faptul ca imprejur multzi fumeaza tzi-a servit ca baza sa te indreptatzesti de ce nu ai fuma si tu .. daca nu fumezi apoi welcome la stuttgart .. desigur daca ai invatzat si o poezie de anul nou :lol:

Natalia
12-23-2002, 12:37 PM
Multi din prietenii mei fumeaza, dar ei nu au influenta asupra mea, eu daca am zis NU asa si ramine..
Cit despre Stuttgard mai vedem noi
8)
Ps. Poezie de anul Nou nu am invata ca nu-s copil mic... :lol: :lol:

Processor
12-23-2002, 01:07 PM
de regula cei mici zic ca sunt mari ... :wink:
iar poezie potzi sa invetze si cei mari .. :lol: ... ma gindesc eu .. dar cine stie poate deja fetitzele cele mari numai invatza poezii :lol:
da Stuttgartul .. hmm cum ai zis tu .. Mai vedem .. da trebue sa-l vezi .. e leaganul cultural al germaniei in ce priveste Teatrele .. + ca si eu sunt pe aici :lol: :wink:

PS pupici si craciun fericit :crazy: in special celor ce nu fumeaza :lol:

coolgreetings
12-23-2002, 03:15 PM
Bre... este o tema special pentru Anul Nou si Craciun deschisa pe forumul "Seara pe Deal" ;)

Natalia
12-23-2002, 04:47 PM
Coolgreetings: Bleib Cool :sa bem: ..Noi discutam unde vrem.. :wink:

Processor
12-23-2002, 04:56 PM
asa e .. tema sarbatorilor de iarna cred ca nu pot fi limitate intr-un topic .. si apoi mai si luam in consideratie ca e forum luber .. ori daca deranjeaza :shh: apoi trecem pe privat :lol: :wink: ...

coolgreetings
12-23-2002, 05:35 PM
Pro... keine Probleme :)
Numai ca eu am observat ca noi ne c-am indepartam de tema acestei teme :)

Natalia
12-23-2002, 05:43 PM
Processor: Dar tu de ce discuti numai la Romantica??? :roll:

Processor
12-23-2002, 05:43 PM
aa da in privintza temei .. topicului apoi .. eici ai dreptate :wink: :lol:
dar mai bine macar ceva decit nimic ..

Processor
12-23-2002, 05:50 PM
Natalitza eu am scris si prin alte rubrici ..ceva cu shobolanii veseli .. si mai nu stiu ce .. dar acolo e foarte lent ori temele de discutzii intretzinute nu prea sunt tangentziale cu ceia ce poate mi-ar fi interesant sa discut si mie .. de aia si stau pe rubrica asta cred ca e o tema care intereseaza pe oricine si oricind :lol: :roll: .. ori ?!!!!
da daca ... apoi putem trece si in alta parte numai sa fie o tema interesanta .. si in special cei cu cine conversam sa-si expuna gindirile .. ca sa vrem sa scrim in continuare ... ca altfel de monologuri nu ma interesez .. doar dialoguri :wink: cred ca intzelegi ce am vrut sa scriu .. cu nu stiu dar am senzatzia ca lumea incepe sa ma intzeleaga tot mai putzin ..

Natalia
12-23-2002, 05:53 PM
Poate ca ai scris si pe acolo, dar eu nu am vazut.. :lol: :wink:

coolgreetings
12-23-2002, 05:55 PM
Eu tin minte processor ca ai scris pe tema Vienna/Wien :)

Processor
12-23-2002, 05:55 PM
apoi asa sunt eu neobservabil .. fara multe colorituri cred de atita .. da poate era cineva mai mai .. nu stiu cum .. da vezi ca se apropie craciunu si m-ai observat si matalutza :wink: :crazy:

Processor
12-23-2002, 05:57 PM
da da .. iata macar cineva m-o "bagat" ... ori m-o luat ... am invedere in seama :wink:

coolgreetings
12-23-2002, 05:57 PM
Da bre... cu fotografia asta la semnatura precis ca nimeni nu te vede :)

Processor
12-23-2002, 06:00 PM
apoi numai asta si m-a salvat ca de altfel ramineam o krysa sura .. ori cum se zice ....
ca din pacate cred postingurile mele sunt cam neobservabile .. da asa ma vyr in ochii lumii cu deasila :lol:

coolgreetings
12-23-2002, 06:03 PM
Fii serios bre... acei care te observau inainte ce scriai pe forum, te observa si acuma, si invers

Processor
12-23-2002, 06:10 PM
.. mai mult nici nu am pretins .. decit ceia ce ai scris tu anterior :wink: :lol:

miki
12-27-2002, 09:30 PM
Tiar trebui sa atragi mai multa atentia, la cei care te inconjoara :o

Processor
12-30-2002, 01:25 PM
Tiar trebui sa atragi mai multa atentia, la cei care te inconjoara :o

iaca daca ai mai fi facut referintza cui scrii apoi era perfect da asa nici nu am intzeles la ce te referi :wink:

Melania
05-14-2003, 12:42 PM
.....Bun lucru e indiferenta - cea mai sigura cale de a intoarce un barbat!!!

Processor
05-14-2003, 12:56 PM
.....Bun lucru e indiferenta - cea mai sigura cale de a intoarce un barbat!!!

cu spatele .. ?! ori .. ?! barbatzii sunt diferitzi si pot trata diferit indiferentza .. :wink: :crazy:

Fox
05-14-2003, 01:10 PM
Un barbat imfumurat, care incearca sa-i "dea fetei papucii", asteptind ca ea va plinge si-i va pupa picioarele, dar surprins si intrigat de indiferenta ei (io-te la dinsa!) :)

Processor
05-14-2003, 01:33 PM
Un barbat imfumurat, care incearca sa-i "dea fetei papucii", asteptind ca ea va plinge si-i va pupa picioarele, dar surprins si intrigat de indiferenta ei (io-te la dinsa!) :)

in aceasta sitiatzie .. aceasta solutzie poate avea rezultate pozitive
ai dreptate :roll:

Melania
05-14-2003, 02:44 PM
...unii barbati cred ca ar prefera mai bine sa se sinucida decat sa accepte indiferenta unei femei.....

Melania
05-14-2003, 02:47 PM
....kiar nu prea inteleg....atunci cand femeia ofera tot si trup si suflet, barbatii se kazlesc si cata lepre pe la saune.......si atunci cand femeia se retrage - ei, mitocanii....se apuca de cantat serinade sub balcon!!!!

tea
05-14-2003, 02:54 PM
eu cred ca dupa o portie maaare si dulce de 'trup si suflet' un vin sec de 'indiferenta si raceala' e tocmai ceea ce trebuie unui festin sentimental reusit

...ancore une table que futu... - prietenii stiu de ce :wink:

Processor
05-14-2003, 02:54 PM
....kiar nu prea inteleg....atunci cand femeia ofera tot si trup si suflet, barbatii se kazlesc si cata lepre pe la saune.......si atunci cand femeia se retrage - ei, mitocanii....se apuca de cantat serinade sub balcon!!!!

totul este relativ .. se depinde de ambele persoane ..
poate ca ei ambii nu realizeaza ce au de cistigat unul de la altul .. ori poate asta reiese din faptul ca nu comunica destul ca sa apara o claritate n relatzie
este foarte individual ..

Fox
05-14-2003, 03:15 PM
...unii barbati cred ca ar prefera mai bine sa se sinucida decat sa accepte indiferenta unei femei.....

Astia-s cyrpe, nu barbati :-x

Tea, salut :wink:

Processor, bine zici :)

tea
05-14-2003, 03:24 PM
salut, fox!

vad ca educarea patsanilor e in toi in aceasta tema! ce bine ca am spirit de pedagog inascut!

Fox
05-14-2003, 03:31 PM
He, trebuie de valorificat undeva capacitatile pedagogice, de ce sa n-o facem aici? :D
Poate cuiva ii va prinde bine-n viata una-doua povete de la oameni mai experimentati (adica noi :wink: ) :D

Melania
05-14-2003, 03:34 PM
...tea, sa nu te roage patzaneii asta fragili sa le dai lectii si in altceva...

Fox
05-14-2003, 03:47 PM
Mel, de ce, crezi ca ar fi ceva rau in asta? :hehei:
(lectiile pot fi si teoretice)

diaval
05-14-2003, 06:28 PM
Vai... iaka fetele zamahnulisi... :lol:
Faxi, Melani... da.... :)

M-a intrigat discutia voastra despre indiferenta... Dar Melanie, nu cred ca gregulile tale au puterea generalizatoare, voarbeshti de tipuri de baieti (si aici faceti o dezastroasa discriminre, anyway asta-i alta poveste), dar mai e si un al doilea aspect sentimentele baiatului fata de fata, caci daca-l doare-n cot de fata aceea, intoarcei ce tu nu i-ai intoarce, asta nu il va atrage, dimpotriva va respinge si mai mult! Acelasi lucru este si la fete si la baieti, in acest caz reactioneaza majoritatea la fel... mai este si un al treilea aspect cel al individualitatii persoanei, dar exceptiile sunt chiar putine!

Fox
05-14-2003, 06:40 PM
Maladets, Ghiavolash!

N-am avut eu timp de o analiza mai profunda, da iaca tu ai scris bine. Cum s-ar zice "cite bordeie atitea obiceie" si "nelizia strici vseh pod odnu grebionku" :D

diaval
05-15-2003, 06:34 PM
Nish kiar in kilotsii lui Guguta nu-ncape tati lumea!
Asta-i natural sa fie asha... oricum chestia cu indiferenta este o "unealta" foarte fina, dar cu o putere neinchipuita, si odata ce este folosita incorect... o dai in bara, o dai cu capul!

Processor
05-15-2003, 08:13 PM
Nish kiar in kilotsii lui Guguta nu-ncape tati lumea!
Asta-i natural sa fie asha... oricum chestia cu indiferenta este o "unealta" foarte fina, dar cu o putere neinchipuita, si odata ce este folosita incorect... o dai in bara, o dai cu capul!

eiincerc asa mai finutz .. da singur.. o zychi pe deadreptul .. drept in ochi .. :lol: :lol: :lol:

dar e bine

2008.