PDA

View Full Version : CD-ROM si CD-RW

imported_Oleg
06-25-2002, 07:19 PM
Vreau sa aflu ce parere aveti despre CR-ROM si CD-RW vindute pe piata Moldovei.
Dupa parerea mea cele mai bune sunt Teac-urile. Deacu 1,5 ani posed un
CD-RW Teac 8/8/32 si lucreaza fara probleme.

dune
06-25-2002, 07:50 PM
pe mine nu stiu de ce Pioneerurile ma ating la suflet cel mai tare, de Teacuri tot am o impresie buna. De acum am mai vazut in ultima vreme si chestii de tip Liteon printre cele consacrate dar nici nam incercat si nici parca nu pre am chef...

Om_Slab
06-26-2002, 01:33 AM
La mine e Samsung 24X Max
Veti spune ca e cam vechi si ca 24 e ceva demn de dat uitarii da eu va spun ca mai mult de 24X nu trebu ca poate sa se invirteasca asa de repede si sa rupa Cd-ul in bucatele, la un prieten de-al meu tot asa s-a intimplat avea peste 56 sau 64 ?
si se invirtea tare repede si o rupt in bucati multe cd-uri.
Mie imi convine al meu samsung 24X

apstudio
06-26-2002, 09:33 AM
CDRW Teac-urile tipa sunt mai bune...am lucrat la ele...fara problema...cu altele n-am lucrat..poate de asta nici nu pot spune parera despre altele...
Dupa parerea me...daca scriu shi citesc fara probleme atunci toate sunt bune :) daca nu...deja nu mai sunt bune...chear shi acelash Teac :D

posto
06-26-2002, 08:01 PM
am avut un CD-ROM Samsung 24x, cred ca dupa problemele pe care le-am avut cu dinsul am sa cumpar doar televizoare Samsung (ca is cheap :) dar in rest, hardware - nika! :/
am un prieten care are Teac cd-rw, si eu am cdrom Teac cd-rom, si sunt satisfacut pe deplin..
heh, si INCA un cunoscut(cunoscuta caatare:)) care tot are teac, 4x/4x/?x
si tot lucreaza normal, asa ca - teac
sau daca aveti bani, Plextor sau Yamaha...

zeidrik
06-27-2002, 01:43 AM
creative labs foreva'

BladeR
06-27-2002, 07:20 PM
Am avut un cd-rom sony 16x care exact dupa ce a ieshit din garantzie a luat-o razna(i s-a stricat usha shi invartea cd-urile atat de repede ca ishi lua zborul cand incercam sa scot cd-ul afara). CD-RW-urile cele mai bune cred ca sunt Teac, HP shi TDK! :wtf:

2008.