Ce spunetsi de o asha combinatie?? Un TV de o calitate superioara...in loc de un monitor...
Cine a incercat asha combinatsie...cum credetsi face sau nu??
imported_Oleg
06-25-2002, 07:17 PM
Daca te gindesti sa economisesti niste bani cumparindu-ti un tele in loc de monitor, gresesti prea mult!!!
In primul rind ai nevoie de un nou VideoCard cu TV-OUT (sau TV-Tuner de calitate superioara).
In al doilea rind perzi prea mult oricit de bun nu ar fi TV-ul, rezolutia lui nu se poate compara cu cea a monitorului.
In al treilea rind, dot-pich-ul la televizoare este cu mult mai mic decit la monitoare (compara la monitoare 0.24 - la televizoare - minim 0,4). Aceasta semnifica ca nu vei putea lucra cu aplicatii grafice in nici intr-un fel, pur si simplu nu vei vedea nimic pe TV clar. Aceasta se refera si la IE si la Office.
In al partulea rind, gindestete intai cum va arata noul PC fara monitor, dar cu TV.
In concluzie, cel mai bine ar fi un monitor de 17", linga care sa poposeasca si un TV calitativ cu diagonala de 60 cm. Super!!! (am acasa, ma uit in fiecare seara cite un film de pe CD la televizor fara probleme, cind am de lucru ma asez deacu la monitor).
Daca nu ma credeti incercati!!! Luati un TV calitativ pe vreo saptamina. Uitati ca aveti monitor. Pariez ca nu veti suporta nici o ora sa sedeti la TV.
Nu recomand aceasta combinatie fara monitor, prea mult pierdeti!!!
apstudio
06-26-2002, 09:30 AM
Sigur ca monitorul e mai bun ... bazara net...
Oleg...cind priveshti filme de pe comp la TV se vede tat normal?? Am in vedere calitatea??
imported_Oleg
06-26-2002, 02:45 PM
ApStudio, daca filmul este de calitate superioara, nici vorba de probleme, totul merge excelent, dar mult depinde ve videocarta ta (la mine ea in prezent este de la ATI Radeon 256 TV-OUT - si ca intotdeauna calitate buna la filme). Dar nu am incercat niciodata pe ceva de la NVidia, dar am auzit ca merge mai rau, decit chiar pe Matrox. [Poate gresesc - eu am auzit, dar nu am incercat]
apstudio
06-27-2002, 09:39 AM
Matrox sta pe primul loc dupa cite eu shtiu in top-ul videokartsilor pentru aplicatsiile grafice...
Eu asta am vrut sa aflu... daca filmele merg super pe TV atunci eu cred ca e mai cool de luat un TV pentru filme....iar pentru restu merge shi un monitor de 17" :)