Ura , Vlad a fost gasit !
Sambata trecuta pe la 1 noaptea el a fost gasit pe marginea unui drum din DUbasari !
Ion™
06-06-2002, 01:12 PM
Cine pe cine a gasit???!!!!!
Cred ca este o diferenta
niko
06-06-2002, 03:11 PM
animal, unde sa se intoarca?
coolgreetings
06-06-2002, 06:16 PM
Oare a fost o inscenare?
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 06:44 PM
prima idee care imi vine in cap, scenariu, de care ma tem ca Vlad nici nu a banuit
coolgreetings
06-06-2002, 07:05 PM
Eu cred ca a fost inscenare...
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 07:10 PM
si crezi ca e implicat in asta si cubreacov, sau el idee nu a avut ce se va intimpla, totusi este diferenta intre comportamentul lui vlad si a lui iurie referitor la disparitie si aparitie
coolgreetings
06-06-2002, 07:12 PM
Sigur ca este shi el implicat...
a fost o inscenare cu dorinta lui(daca a fost inscenare)
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 07:13 PM
si starea in care se afla el, cum o explici?
coolgreetings
06-06-2002, 07:15 PM
Care stare?
PArca totul este bine... medicii au spus ca starea sanatatii este buna...
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 07:16 PM
da nu este acum internat in spital?
coolgreetings
06-06-2002, 07:21 PM
Iata de asta nu am stiut... am ramas in urma cu stirile...
Eli
06-06-2002, 07:22 PM
cel mai important e ca a revenit acasa !
Cind am aflat vestea,am avut senzatia ca particip,parca la un capitol din Biblie si anume invierea lui Isus Hristos.
Stiu ca exagerarea e enorma,dar daca am sa spun ca ambii au fost martiri,sunt sigura ca nu voi fi departe de realitate.
coolgreetings
06-06-2002, 07:23 PM
Pentru mine nu a fost nici pe aproape asha... a venit... bine ca a venit
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 07:24 PM
si tu Eli ce crezi despre ce am vorbit noi mai sus?
Eli
06-06-2002, 07:38 PM
eu am inteles perfect despre ce a mers vorba pina acum,pur si simplu eu am descris senzatia pe care am avut-o la aflarea noutatii.
Mai sunt comentarii ?
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 07:41 PM
da, crezi ca a fost rapit de cineva, sau a fost o inscenare?
Eli
06-06-2002, 07:44 PM
daca iti spun ca a fost o "rapire bine inscenata" iti convine ca raspuns ? :wink:
coolgreetings
06-06-2002, 07:46 PM
Aha... deci a fost o inscenare :D
Eli
06-06-2002, 07:49 PM
aha,ai inteles o brinza,iaca ce-i aha aici !!! :lol:
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 07:54 PM
ups, paremi-se ca am prins ceva din ceea ce ai spus
Eli
06-06-2002, 07:57 PM
ALELUIA :hail:
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 07:59 PM
am fost primul ce merit?
Eli
06-06-2002, 08:01 PM
ce anume sa meriti ? :-?
Victor Prohnitchi
06-06-2002, 08:18 PM
pai ai dat de inteles ca esti atit de greu de inteles
Eli
06-06-2002, 08:19 PM
ai incurcat adresa,cel care nu intelege se numeste Victor Prohnitchi !
Iti spune ceva numele asta ?! 8)
Kratoss
06-06-2002, 09:56 PM
Inscenare!!!??? :wtf:
De ce rapire lui vlad nu a fost o inscenare.
1. Daca comunistii ar fi gasit probe (ei le-ar fi gasit 100%) ca rapirea a fost inscenata atunci PPCD ar fi disparut ca partid.
2. Comunistii nu au acceptat ajutor in conducerea anchetei de la Germani. De ce? Oare se temeau ca aceeia sa se apuce cu adevarat sa-l caute.
3. La inceputul anchetei dicks (en.detectivi) au fost opriti de poaie (de parca n-au umbrele)!? Apoi au gasit un fir de par si au fotografiat din elicopter Chisinaul, ca pana la urma sa vina singur.
4. Inainte de aparitia lui, politia a fost avertizata sa controleze masinile la intrarea si iesirea din orase. Deci cineva stia ca el va veni.
5. De ce mai-ul minte presa ca Vlad a fost gasit in urma unei operatii poiletenesti. Iar a doua zi Vlad spune alta si oficialul de la guvern isi da demisia cauza demisiei cnstand in faptul ca el fusese impus sa minta presa.
Si in sfarsit de ce comunistii i-au mintit pe europeni spunand ca Cubreacov e grav bolnav si ca nu poate sa vorbeasca cu el, si dupa ce I. Rosca le-a spus ca Vlad e in stare sa vorbeasca, ei au plecat sa-l viziteze. Iar la mesager a fost trnsmis "o vizita care a fost o surpriza pentru el" gresit ei il telefonasera deja la mobil. ( desi de ce citez eu televiziunea "lor"?) :yuck:
Fox
06-07-2002, 11:06 AM
Sunt de acord cu Kratoss.
Si, cunoscandu-l pe Vlad mai de mult timp, am mari dubii ca ar putea participa la astrfel de inscenari.
Cum v-a placut istoria povestita de Stefan Uritu (daca nu gresesc are de a face cu respectarea drepturilor omului in Moldova). Intorcandu-se din transnistria spre Chisinau in noaptea cand s-a gasit Vlad, a fost intrecut de un audi cu numere transnistrene, care mergea cu o viteza mult prea mare. Peste catva timp masina, in care era Uritu a fost oprita de politie. Dnul. Uritu s-a indignat, de ce a fost oprit el, pecand masina transnistreana a trecut nestingherita. I s-a raspuns, ca a fost o comanda sa i se dea drumul.
Dupa cum a scris si "Jurnal de Chisinau": "Chiar daca Vlad Cubreacov nu s-a aflat in acel „Audi" alb, cu numere tiraspolene de inmatriculare, cum naiba se intampla ca un nenorocit de separatist, fie chiar si un grangure, zboara in viteza pe langa semnul „Stop", iar bravii nostri politisti declara, independenti cum suntem cu totii, ca au avut ordin sa lasa autovehicolul sa treaca nestingherit?" :crazy:
birkoff
06-07-2002, 11:33 AM
Fox : ai dreptate, cei de la PPCD nu ar putea face asa ceva, sa fim serioshi, tootushi sunt Creshtini Democratzi ! ei nu ac asa ceva ...
Cum am aflat eu de Crubreacov ?
shedeam pe malul iazului pe 25 mai. shi cind colo pe tatal meu il suna pe mobil unchi-meu, care era la aniversarea lui Soros, shi il informeaza dar tatal meu striga la telefonul cela : Viu sau mort, Viu sau mort ? eu deodata mi-am dat seama ca subiectul e Cubreacov shi cind am auzit cu a rasulfat ushurat tata, pai am intzeles ca tot e ok.
Deci in concluzie, Cubreacov shi PPCD nu putea sa faca asa ceva!
Fox
06-07-2002, 11:56 AM
Pe mine nu ma sunase nimeni in ziua ceea. Nu ascultasem radioul.
Desi era sambata, am simtit pe la orele cinci ca neaparat trebuie sa privesc noutatile la PRO TV. Mi-a venit o idee, ca ar fi existat o stire "bomba". La orele 19 era fotbal pe post si prima "explozie" pentru mine a rasunat atunci cand intr-o pauza publicitara s-a anuntat, ca la stiri se va vorbi despre gasirea lui Vlad. Credeam ca nu se mai termina acel meci.
birkoff
06-07-2002, 12:18 PM
hehe :)se mai intimpla shi de aestea :)
Kratoss
06-07-2002, 01:28 PM
Cand am auzit de aceasta dintai nu am crezut. Mi-a spus-o un coleg care o auzise de la niste trecatori. Am crezut ca-i o barfa. Cu atat mai mult ca unii din cunoscutii mei spuneau ca ei au auzit de la surse "sigure" ca V.Cubreacov ar fi in Franta. Am zis sa astept pana totul se clarifica. Am plecat atunci la Conferinta Nationla a "NG" unde Rosca ne-a confirmat stirea. E placut sa vezi o sala batuta cu oameni, care stau in picioare si striga de bucurie.
Imi pare bine ca in sfarsit a venit!!! si parerea mea totusi ramane ca a fost rapit de mitropolia moldovei cu ajutorul fortelor speciale din f.r. in ziua in care Vlad disparuse la noi in Chisinau era in vizita directorul FSB-ului si strict secret cu el era si detasamentul "alfa". (foarte straniu...) informatia a fost propusa de romnet pe ziua.md
Corleone
06-07-2002, 01:36 PM
Conteaza ca a fost gasit, mai putin cum a disparut si in conditii. M-am bucurat mult sa aflu ca este din nou printre noi si nu e grav.
Totdeauna am crezut ca se va intoarce si am scris si pe forum despre asta in nenumarate rinduri.
Sunt absolut deacord cu Kratoss si ii impartasesc ideile.
Nu cred ca PPCD a fost implicat, pentru asta ar fi fost ca si cum ai calca pe bec, ba mai mult: ca si cum ai sta cu grenada intr-o mina si cu cuiul in alta!
birkoff
06-07-2002, 02:09 PM
da ... eu sunt deacrod ca cel mai important este ca Vlad este pe linga noi, dar totushi cum adica nu ne intereseaza cine shi cum l-a rapit pe Cubreacov ? asta ca cum cineva e-ar scuipa in ochi shi tu sa nu faci nimic.... sa fim serioshi ... toptushi cei care au facut asa ceva, trebuie sa plateasca, dar totushi oameni bun... de ce visam ? suntem in Moldova, comunishtii sunt la putere eu totushi cred ca adevarul nu va ieshi la iveala ! shtitzi de ce? caci jocurile astea politice sunt asa de murdare, incit fiecare care intra in dinsele se murdaresc ca porcii, shi nu degeaba unii din acea elita a politicii moldovene sunt nishte porci adevaratzi !
Deci : adevarul despre Cubreacov nu-l vom cunoashte, vom cunoashte doar citeva detalii! sih gata !
Corleone
06-07-2002, 03:43 PM
Desigur, vom afla doar detalii, dar, posibil asa e mai bine pentru noi. Nu stiu de ce cred asa.
Eu consider ca politia in tot acest timp mai mult a dormit sau a tras apa in piua sau a taiat frunze la ciini, spuneti-i cum vreti, iar rarele mesaje facute public de catre MAI si Procuratura sunt insuficiente pentru informarea populatiei despre desfasurarea cautarilor. Cred ca ei nici nu au facut mare lucru, asteptind ca Vlad sa apara singur.
Asa si a fost.
P.S. Acesta a fost mesajul cu numarul 200, scris de mine, Corleone.
Kratoss
06-08-2002, 02:06 AM
Da eu az am fost sa-l vizitez la spital pe V. Cubreacov. Sa stiti ca am asteptat destul de mult, era cineva deja la dumnealui. A spus ca se simte bine si spera ca degraba va fi externat. Sa vedeti cum ne-a primit; ca pe cei mai buni prieteni. Am vorbit doar vreo cinci minute cu el si am inteles ca langa dansul nu ma sperie nici cel mai urat comunist de pe pamant. Ma bucur ca s-a reantors !!! :)
niko
06-08-2002, 07:28 PM
poate cineva sa spuna mai clar ce declaratii s-au facut in legatura cu el sau macar sa dea o sursa unde se poate citi ceva?
GYN_Tonic
06-09-2002, 05:41 PM
Nu inteleg cum cineva poate sa creada ca asta a fost o inscenare???!!! :-?
Oare nu se vede ca nu e???!!! Rusine popor roman! RUSINE!
Victor Prohnitchi
06-09-2002, 08:04 PM
si care sunt indicii care spun ca aceasta nu a fost o inscenare? eu cel putin nu am vazut inca nici unul
Corleone
06-09-2002, 09:47 PM
si care sunt indicii care spun ca aceasta nu a fost o inscenare?
Daca nu gresesc, motivele pentru care aceata rapire nu a fost o inscenare sunt enumarate intr-un mesaj de mai sus. Si acelea nu sunt toate.
Kratoss
06-10-2002, 09:37 PM
Prohnitchi Uite mai sus, am scris 5 dinre "indicii".
dune
06-11-2002, 02:31 PM
totul e foarte suspect - nici nu mai stii ce lume implicata in chestia asta si de ce; pina la urma e foarte bine ca tipul e sanatos si o duce bine, sa intors acasa la familie, etc dar oricum 'razboiul' asta continua si deamu nici nu mai stii la ce sa te astepti sau de la cine sa te astepti sau nu la ceva... comunistii nostri tot in parlament au ramas...
imported_lucia
06-11-2002, 02:37 PM
....Vlad ubreacov a revenit,......shi-e reluat activitatea,...asta ne bucura!!! au fost intocmite portretele robot ale rapitorilor! sparem sa fie gasiti!
imported_lucia
06-11-2002, 02:37 PM
....Vlad Cubreacov a revenit,......shi-e reluat activitatea,...asta ne bucura!!! au fost intocmite portretele robot ale rapitorilor! speram sa fie gasiti!
GYN_Tonic
06-11-2002, 04:19 PM
Daca-i va gasi sa stiti ca poliatia noastra e tare de tot!!! Daca nu (ceea ce se lasa de asteptat) atunci totul e clar si cu politia, si organiozatorii, si cu toti!
niko
06-12-2002, 05:42 AM
pe cine sa gaseaca, oameni buni, daca el n-a vazut pe nimeni tot timpul asta pentru ca a fost legat la ochi (asa cum reiese din declaratii)?
coolgreetings
06-13-2002, 12:00 AM
PROCURORUL CAPITALEI A DECLARAT CA MOTIVAŢIA RAPIRII LUI VLAD CUBREACOV A FOST UNA POLITICA
Versiunea principala asupra careia lucreaza grupul de ancheta care cerceteaza cazul deputatului crestin-democrat Vlad Cubreacov este rapirea acestuia cu scopul de tensiona situatia social-politica din Republica Moldova, a declarat miercuri procurorul municipiului Chisinau, Petru Bobu, în cadrul unei conferinte de presa.
Bobu a spus ca dupa aparitia lui Cubreacov ancheta a renuntat la cateva versiuni cum ar fi "atac talharesc, lichidare fizica sau actiune de huliganism".
În cadrul aceleiasi conferinte de presa, procurorul capitalei a subliniat ca, în opinia sa, nimeni nu poate pretinde la recompensa de 500 mii lei (cca 36 mii USD) pe care a anuntat-o Guvernul pentru informatiile de natura sa duca la descoperirea parlamentarului, întrucat aceste informatii, practic, nu au existat.
Potrivit lui Bobu, politistii din Cosnita, carora li s-a adresat Cubreacov în noaptea eliberarii sale, nu pretind la recompensa anuntata, iar în cazul în care Executivul va decide sa le acorde, totusi, acesti bani, ei sunt gata sa-i doneze copiilor politistilor cazuti la datorie.
Întrebat de ce refuza sa publice portretele-robot ale rapitorilor, Bobu a spus ca astfel i-ar alerta pe acestia si i-ar determina sa-si schimbe înfatisarea.
Procurorul de Chisinau a spus ca dosarul este deschis "în baza articolului de omucidere", articol ce va putea fi schimbat cand vor fi identificati rapitorii. Bobu a precizat ca Vlad Cubreacov figureaza în dosar ca "martor si victima".
Vlad Cubrecov a fost pus în libertate de catre rapitorii sai, deocamdata necunoscuti, în noaptea de 24 spre 25 mai, cand a fost lasat în plina noapte pe portiunea controlata de autoritatile moldovene a soselei Dubasari-Cosnita de pe malul stang al Nistrului.
Marius
06-14-2002, 03:47 PM
" Întrebat de ce refuza sa publice portretele-robot ale rapitorilor, Bobu a spus ca astfel i-ar alerta pe acestia si i-ar determina sa-si schimbe înfatisarea. "
Ilogic. Rapitorii stiu ca sunt cautati deci oricum pot sa-si schimbe infatisarea. Insa publicarea portretelor robot ar ajuta la identificarea lor. Asa se intimpla in toata lumea.
niko
07-16-2002, 07:07 AM
prieteni dragi, cine ne mai tine la curent cu ultimele date ale anchetii? ce se mai stie nou despre rapire? povestiti si noua.
vadim
08-09-2004, 03:00 PM
...eu cred ca dul Cupreacov nici na fost pierdut...aici rolul il joaca politica....mai bine zis o politica foarte murdara