Ce parere aveti?
Stiu ca la multi nu le place stilul lui :D
Arina
05-08-2002, 11:47 PM
mie imi pace el si catecele pe care le-am auzit, caci nu am ascultat tot ce are. nu sunt de acord cu unele lucruri care le-a facut (ex.: sa te tai pe scena etc), dar este hotararea lui. e un barbat destept.
Laura
05-08-2002, 11:51 PM
El mie nu imi place am incercat sa acult mai mult textul citecelor lui , insa nici astea nu mi-au placut( pt ca nici muzica lui nu imi place) Nu stiu daca eu l-as clasifica ca " destept" Un om destept nu se taie pe scena , nici in viatsa reala,. nu iteleg ce vrea dinsul sa promoveze?!
coolgreetings
05-09-2002, 12:27 AM
El mie imi place..poate nu este un om deshtept... insa muzica lui este cool
Arina
05-09-2002, 12:34 AM
http://www.marilynmanson.com/manson/journal.html - vedeti jurnalul care el il scrie pentru. l-ati ascultat vreo data vorbind? ati vazut DRIVEN MTV despre el? stiti ce inseamna Marilyn Manson?
coolgreetings
05-09-2002, 02:29 AM
Eu am auzit ca la el in casa totul este de culoare inchisa...
Chiar shi hainele numai de culoare inchisa poarta...
Laura
05-10-2002, 12:32 AM
si asta ce inseamna??
coolgreetings
05-10-2002, 01:37 AM
Inseamna ca el este cu Satana(Satanist :D )
Mirabela Iucu
05-10-2002, 09:31 AM
Marilyn Manson este un tip ce a terminat o facultate de Psihologie , deci presupun ca nu este un tampit!
Muzica lui mie imi place , dar normal nu trebuie sa placa la toata lumea .
Cat despre faptul ca el se taie pe scena , nu inteleg in acest caz de ce nu ar fi buna muzica lui !
coolgreetings
05-10-2002, 10:48 AM
Se spune ca muzica lui influienteaza foarte mult asupra psihicului adolescentilor ...
Mirabela Iucu
05-10-2002, 11:50 AM
Tot ce se poate , dar hai sa fim seriosi daca nu vrei sa te lasi influentat , nu te lasi si gata...
coolgreetings
05-18-2002, 01:28 AM
Iata am o intrebare pentru fete: Va place el ca baiat?
Arina
05-18-2002, 09:59 PM
mama ma'sii de internet, iaca numai ce am scris un mesaj lung si interesant despre el, dar nu s-a trimis ...
coolgreetings
05-18-2002, 10:05 PM
:D Mai scriel inca o data :D
Arina
05-18-2002, 10:08 PM
da, o branza, mi-i lene
alex aka
05-19-2002, 11:47 PM
m.m. este preot satanist in biserica satanista a lui A.La Vey!, ungurul ala care a fiintat astfel de biserica!un schizofrenic paranoic care are impresia gresita ca el ar canta dar de fapt transmite prin mesaje subliminale cuvinte cu ordin de manipulare impotriva Bisericii lui Hristos! acesta-i adevarul despre tampitul asta!
coolgreetings
05-19-2002, 11:49 PM
Nu mai este el chiar tampit... ;)
alex aka
05-19-2002, 11:51 PM
dar de ce face ceea ce face????
coolgreetings
05-19-2002, 11:52 PM
Pentru ca este un Satanist :D
alex aka
05-19-2002, 11:53 PM
pai atunci sa iasa din muzica caci noi suntem crestini!
coolgreetings
05-19-2002, 11:54 PM
Alex... nu numai noi suntem creshtini... mai sunt shi satanishti... principiul este asha... daca nu-ti place nu asculta ...
alex aka
05-19-2002, 11:56 PM
nu sunt satanisti sunt doar niste pacalici cu rol de marionete ale Satanei care-i va lepada in curand!nasol!
Mirabela Iucu
05-22-2002, 07:23 AM
Mie imi place cum arata ! Daca va plac barbatii tip " scheleton " nu se poate sa nu va placa si M.Manson ... :crazy: !
coolgreetings
05-22-2002, 06:27 PM
Mirabela tie ce culoare iti place? ;)
GYN_Tonic
05-22-2002, 11:37 PM
Eu am auzit ca manson si-a rupt 2 coaste ca sa ajunga sa-si suga .... :o
alex aka
05-23-2002, 01:39 AM
m.m. are trei "calitati" : este foarte urat, este foarte prost si canta foarte prost, insa are si un "defect": este foarte bogat. :evil:
Mirabela Iucu
05-23-2002, 07:47 AM
Culoarea mea preferata este negrul , dar nu conteaza asta , conteaza faptul ca eu il apreciez pe M.M. ca muzician...si imi place cum arata...serios ! :crazy:
coolgreetings
05-23-2002, 02:18 PM
m.m. are trei "calitati" : este foarte urat, este foarte prost si canta foarte prost, insa are si un "defect": este foarte bogat. :evil:Vezi ca nu mai este chiar asha... daca ar fi prost nu ar avea bani... daca ar fi urat tot nu ar avea bani... daca ar fi urat nici fani nu ar mai avea :D
GYN_Tonic
05-23-2002, 06:56 PM
Asa-i in showbiz... cei tampiti ajung in top... iar ceilalti doresc sa le semene :D :lol:
coolgreetings
05-23-2002, 11:14 PM
Adica toti vreu sa fie tampiti? :D
alex aka
05-24-2002, 01:51 AM
cum reuseste asta cu atatea defecte, inseamna ca noi cu ziarul vom reusi la sigur!? :D
Mirabela Iucu
05-24-2002, 07:14 AM
Ce gandire aveti...!
Cei tampiti ajung in topuri doar in Romania , dincolo ca sa ajungi in top trebuie sa muncesti mai frate...,si nu cred ca un personaj ca M.M. este tampit pentru ca da mii de dolari unui designer la fiecare aparitie si pentru faptul ca si-a creat un lock deosebit fata de ceilalti ... asa cum spuneam este un om care a terminat o facultate...o fi el diferit fata de altii si putin mai nebun , dar totusi de ce tampit ?
:ciupos:
GYN_Tonic
05-24-2002, 11:39 PM
N-am zis-o ca sa-l degradez... pur si simplu unora (de exemplu mie) nu-mi prea place felul de-ai prezenta muzica... de-aici si parerile...
E "original" in felul lui... dar noi nu suntem gata pentru muzica lui... e prea "frumoasa". Unii sunt gata altii nu.... asa suntem noi toti tormoji... :) tormoj
(pentru cei din Romania... TORMOZ = FRANA)
Arina
06-05-2002, 10:59 PM
eu sunt de acord cu Mirabela, MM este foarte inteligent, mie imi place muzica lui, imi place ca este original in privinta la cum arata, dar gusturile mele totusi se inclina spre cei de tipul grunge, etc. eu am vazut o data un awards careva si el era cu prietena lui, frumoasa femeie si avea o rochie foarte interesanta, se vedea aproape tot fundul din urma.
Mirabela Iucu
06-06-2002, 10:25 AM
Ma bucur ca in privinta lui M.M. este cineva de acord cu mine!
Pentru cei carora nu le place fata lui am un sfat : incercati sa ascultati muzica lui fara sa va ganditi la look-ul lui...probabil o sa constatati cu stupoare ca va va placea ce veti auzi...!
coolgreetings
06-06-2002, 05:19 PM
cum reuseste asta cu atatea defecte, inseamna ca noi cu ziarul vom reusi la sigur!? :DNoi suntem mai serioshi :D
everygo°
06-07-2002, 05:24 PM
i love that nigger :crazy:
e mishto
shi e shi cam idiot + la toate
:crazy:
GYN_Tonic
06-09-2002, 06:01 PM
"Teachers let the kids alone" O fraza dintr-un cantec al lui marilyn manson... de fapt un cantec reusit...
restul ... imi pare rau dar sunt: :yuck:
coolgreetings
06-09-2002, 08:44 PM
Nu mai sunt... cantecele lui sunt super...
packard
06-10-2002, 10:36 AM
GYN_Tonic, daca tie nu-ti place o piesa, asta nu inseamna ca tre sa faci :yuck: ,
da, intradevar muzica si manierele lui majoritatea nu o pot intelege, insa dupa parerea mea, el e super (despre musica am zis :) ), cit despre manierele sale, mii paralel...
coolgreetings
06-10-2002, 06:04 PM
Daca totushi ati vorbit despre manierele lui ash vrea sa spun ca shi manierele lui sunt unice... ati mai vazut asha ceva ca sa ai totul negru in casa... sau sa porti numai culori inchise?
everygo°
06-10-2002, 06:27 PM
el e tare cool patzan
shi fiecare ramiine , zic eu la parerile lui nu?
coolgreetings
06-10-2002, 06:35 PM
Ce ai vrut sa spui?
Ma scuzi insa nu am inteles...
everygo°
06-10-2002, 06:52 PM
Ce ai vrut sa spui?
Ma scuzi insa nu am inteles...
am vrut sa zic sa sunt chestii care nu pot fi discutate
shi cind e vorba de muzica cred ca ar fi cazul
e mishto ca tema a fost deschisa dar de aici nu shtiu unde poate duce
cineva ar zice ca tipul e un timpit (maicamea)
altcineva ca e un tip miushto care face muzica buna (eu)
shi fiecare ramiine cu parerea lui shi tot prieteni suntem
:o
e atit de complicat ca nici eu nu am inteles dar nu face nimic!
:lol:
coolgreetings
06-10-2002, 09:53 PM
Parerile se schimba foarte greu...
GYN_Tonic
06-10-2002, 10:53 PM
Personal majoritatea pieselor le aud la MCM...
Si deci vad cine canta...
Si cred ca, daca unora le este paralel ce face marilyn, nu-i va spune nimic (nu anume lui, ci poate unui prieten, care la randul lui altuia)... tot asa cred ca se va crea o imagine ceva cere ca el sa fie "putin" mai decent...
Cine stie poate ii aflati prin minune e-mailu' (care si-l verifica)...
Dar oricum, imaginea care si-a creat-o:
-Il stii pe marilyn Manson?
-Cine?
-Manson..., ala cu ochiu alb
-A, daaa, imi aduc aminte..., are cateva piese mishto!
Arina
06-10-2002, 11:41 PM
cand eu vorbesc despre el si cineva nu stiu cine e el: eu incep a canta "the beautiful people" sau "sweet dreams" sau "dope show". tin minte cand l-am vazut pentru prima data la TV, era ceva la MTV, concert. iese pe scena intr-o haina lunga si parea ca are sani si ma gandesc e fata sau baiat, apoi el isi arunca paltonul si ramane in chiloti de piele, atunci imi zic, e baiat :) incepe sa cante si imi place, apoi tata intra si incepe "aaa, ce strasnicie, cu chelea goala etc" :D de atunci cu nerabdare asteptam sa vad clipurile lui - imi plac mult, e total diferit de ce se arata la MTV, VH1 etc. parintii mei ar trece pe alaturi, privesc, apoi incep a-l critica.
packard
06-11-2002, 04:45 PM
Parerile se schimba foarte greu...
da, se schimba greu, dar totusi, se schimba,
mai inainte imi placea sa ascult la nebunie Zdob si Zdub, primul album, iar acuma mii rusine sai ascult la Teo, si chiar muzica lor pentru mine e parsiva.
insa Marlyn Manson, alta treaba, chiar am primit si un CD cadou al lui, ma bucur ca am toate albumele :)
coolgreetings
06-11-2002, 09:26 PM
cand eu vorbesc despre el si cineva nu stiu cine e el: eu incep a canta "the beautiful people" sau "sweet dreams" sau "dope show". tin minte cand l-am vazut pentru prima data la TV, era ceva la MTV, concert. iese pe scena intr-o haina lunga si parea ca are sani si ma gandesc e fata sau baiat, apoi el isi arunca paltonul si ramane in chiloti de piele, atunci imi zic, e baiat :) incepe sa cante si imi place, apoi tata intra si incepe "aaa, ce strasnicie, cu chelea goala etc" :D de atunci cu nerabdare asteptam sa vad clipurile lui - imi plac mult, e total diferit de ce se arata la MTV, VH1 etc. parintii mei ar trece pe alaturi, privesc, apoi incep a-l critica. :D Frumos... despre parintii mei pot sa spun ca shi lor nu le place asha tip de muzica sau asha tip de oameni care canta...eu de marlin menson am auzit de la TV cu cativa ani in urma... shi de atunci tot ashtept shi eu sa mai apara cate ceva :D, insa am observat ca nu prea apare el des in public, insa cand o face , o face cu multa surpriza... :D
Mirabela Iucu
07-02-2002, 10:05 AM
Nu stiu daca l-ati vazut intr-un behaind the muzic pe VH1 , acolo a fost Manson cel normal , adica in afara scenei o persoana absolut normala...daca mai prindeti o reluare la emisiune uitati-va , sunt convinsa ca va veti schimba parerea despre el...
Is the best man in the world !
Natalia
07-02-2002, 12:17 PM
Mie nu-mi place de el cu toate ca cintecul "Tainted love" nu e rau :cantaret:
coolgreetings
07-02-2002, 01:26 PM
Is the best man in the world !Wau nici nu a, crezut ca avem asha fane pe forumul nostru :D
Mirabela Iucu
07-02-2002, 06:50 PM
Aveti ceva impotriva fanilor lui Manson...?
Nu se poate sa fi o persoana ce stie ce este aia o muzica buna, sa asculti compozitiile lui Manson si sa nu-ti placa...
coolgreetings
07-02-2002, 06:53 PM
Is the best man in the world !Mai subliniez o data... eu nu am nimic impotriva fanilor MM.... insa uite ce ai scris tu :)
Mirabela Iucu
07-02-2002, 08:35 PM
Daca nu esti de acord , demonstreaza-mi contrariul...sau orgoliul tau a avut de suferit ?
:ciupos:
coolgreetings
07-02-2002, 08:51 PM
Orgoliul meu de suferit?
Tu ce glumeshti?
MAi ales ca eu nici nu ma pot compara cu dibilul acesta!
Mirabela Iucu
07-02-2002, 09:09 PM
Scuza-ma , nu am vrut sa te supar...eu spuneam ca MM este the best man , dar asta pentru mine...!
:naroc:
Arina
07-03-2002, 07:16 PM
eu am privit la VH1 si Behind the Music si Driven si respectul meu pentru dansul s-a ridicat, oamenii il subestimeaza, mie imi place el ca om, am multe idei cu el in comun, ele nu se manifesta in acelasi mod, dar de aceea se spune ca fiecare om e diferit, cel putin sper sa fie...
Mirabela Iucu
07-03-2002, 08:39 PM
Ma bucur ca cineva este de acord cu mine , la un moment dat aveam impresia ca ma lupt cu morile de vant...Arina eu sunt intru totul de acord cu tine... :crazy:
:::[alien]:::
07-03-2002, 10:36 PM
Sa stii ca si eu te sustin
coolgreetings
07-03-2002, 10:39 PM
da eu nici nu stiu ce sa spun.. voi amandou sunteti fete da eu baiat deci exista diferente intrwe gandire... :D deci parerea mea ramane aceeashi ... in muzica este bun insa nu alt ceva nu prea vad calitati... poat a fi o calitate ca este nebun... ash vrea sa fiu shi eu nebun cateodata :D
Mirabela Iucu
07-04-2002, 07:28 AM
Bine ai venit printre noi...! Ce album iti place cel mai tare ?
Calitatea ce-mi place la MM : nu-i pasa de ceea ce se spune , daca are chef sa faca ceva , nu se sfieste...cred ca este un suflet liber. De ce ti-ai dori sa fii si tu cateodata nebun ?
coolgreetings
07-04-2002, 01:29 PM
De ce vreu sa fiu nebun uneori?
Pentru ca imi place sa fiu nebun... serios... uneori
Mirabela Iucu
07-04-2002, 06:55 PM
Cred ca-i fain sa fii nebun cateodata,...eu nu stiu, pentru ca starea mea normala este una de nebunie...si cum te simti cand esti cuprins de nebunie...ce-ti place sa faci in acele momente ?
coolgreetings
07-04-2002, 07:14 PM
Cemi place mie sa fac numai eu stiu... ceilalti la asta le este inchis drumul :)
Mirabela Iucu
07-04-2002, 08:38 PM
Mi-ai starnit de tot curiozitatea...ce-ti place tie oare sa faci ? Vezi de ce nu-l intelegi pe MM ?...el spune tot ce are pe suflet...! :wink:
coolgreetings
07-04-2002, 10:35 PM
Pai vezi tu ca eu nu sunt MM deci nu voi spune ce imi trece prin cap la nebunie :)
:::[alien]:::
07-04-2002, 11:29 PM
DAr ce inseamna MM -MM dams?
devilus
07-07-2002, 02:27 PM
iaca am zis ca-mi pun si io a mele 3 capishi. imi datzi voie? :)
Deci din start va spun ca am ascultat MM si mai ascult si-l acum cu ocazii
speciale. Am si vre-o 8 clipuri de-ale lui pe calculator si am pierdut si ceva
timp pe internet citind despre el. Am ajuns sa-l vad altfel.
Am vazut ca respectati la el faptul ca e nebun. Eu personal nu inteleg asa
ceva. Oameni care au case stranii si se poarta cum le tuna lor sunt mai
multi: Kid Rock, Tomy Lee, Boy George, daca nu ma credeti uitati-va la
"MTV Cribs". Si in general nebuni de astea, dar fara atitia bani si fani, gasiti
la orice spital de specialitate. :) Acum sa nu ma intelegeti gresit: imi plac si
mie nebunii, dar cu preacadere aceea creativi. Iaca a mai fost unu nebun
acum 100 de ani - Salvador Dali. Dar sa nu comparam. Acela lucra zi si
noapte sa prezinte lumii cum vede el lumea si pe sine. MM e destructiv
parerea mea, pe linga faptul ca distruge tot echipamentul la concerte mai
are si ceva de spus impotriva canoanelor clasice muzicale.
Cel mai urit dupa parerea mea este faptul ca tipul a creat acea imagine
de - Antichrist superstar. Poate nu stitzi, dar in toata lumea si mai ales
in SUA au aparut adevarate multimi de tineri ce il sustin in "aspiratia lui".
Cum spun ei - "The end is fuking near...". MM e perfect constient de
efectul ce-l are asupra tineretului. Ii place sa simta ca are o asa influenta.
Nu stiu cum sa va zic, da asta-i cel mai pur cult al personalitatzii.
Exemple: Mussolini, Hitler, etc. De urmari sa nu vorbim aici...
Da, si ideea ceea cu taiatul oaselor, urit exemplu...
:-x
Deci ca nota finala as vrea sa zi despre MM:
Spectacol - super, imi fac placere unele concerte de ale lui
Muzica - inferiora a ceea ce se scrie acum in SUA
Imagine - foarte puternica si bine gindita, efect nociv
Dar democratia ii democratie, ascultati ce vreti, dar vedeti ca nu cumva
sa ajungeti sa va uitati neputinciosi la copii vostri care se vor uita la
concerte mult mai serioase ca astea: cu omoruri live, etc... fiti atenti sa
nu ajungem prea departe.
devilus la provod
:demon:
Mirabela Iucu
07-08-2002, 08:15 PM
Tot ceea ce ai spus tu este corect , sunt de acord cu tine...dar mai sunt convinsa ca atunci cand stii sa iei din ceva doar ceea ce ai tu nevoie este perfect...si nu cred ca este nociv... :crazy:
coolgreetings
07-10-2002, 04:11 PM
:::]DAr ce inseamna MM -MM dams?Alien nu te fa prost ca nu eshti!
Devilus...cand v/om avea copii nostri atunci v/om vedea noi ce v/om face.. acuma insa trebuie sa ne distram cat avem aceasta ocazie... asha ca MM ar fi o distractie extraordinara :D
In privinta de ce nu ne uitam la alti "nebuni"? PAi MM s/a detasat mult prea tare cu nebuniile lui de ceilalti! :)
Original Sin
07-10-2002, 11:28 PM
Da el o terminat liceul religios...Iaca de ce mie mi se aprea ca aud influentze bisericeshti...N-am nika ympotriva lui!
GYN_Tonic
07-11-2002, 12:09 PM
Sau noi sa nu-i ascultam muzica... simplu si eficient...
coolgreetings
07-11-2002, 04:19 PM
GYN fiecare cum vrea..... daca tu te temi ca vei fi influintat de el atunci nu/i asculta muzica... eu de exemplu nu ma tem de influinta lui aspru mea...!
Mirabela Iucu
07-25-2002, 09:34 PM
Daca simtiti ca nu sunteti capabili sa-i intelegeti muzica si simtiti ca aceasta va influenteaza in mod negativ...evitati sa mai ascultati...s-ar putea sa va influenteze mai tare decat va asteptati... :evil:
coolgreetings
08-02-2002, 05:23 PM
Miarabela nu cumva o spui dupa propria experienta?
In vorbele tale parca s/ar strecura o intristare...
Mirabela Iucu
08-02-2002, 06:58 PM
Da , poate ca nu sunt una din cele mai fericite persoane de pe Terra , dar asta nu inseamna ca sunt tristetea intruchipata...chestia este ca eu iau din muzica lui MM ceea ce imi convine mie intr-un anumit moment...cateodata tristete , cateodata fericire...asta inseamna sa-ti pice bine un anumit gen muzical...
Apropos , aseara in emisiunea mea de rock am prezentat in intregime albumul " Mechanical animals " ( 1998 )semnat MM...!
:)
Hacker
08-04-2002, 06:30 PM
[quote=:::[alien]:::]DAr ce inseamna MM -MM dams?Alien nu te fa prost ca nu eshti!
Da tu de unde stiii? :hahaha:
coolgreetings
08-07-2002, 06:18 PM
Mirabela nu ai spus ceva despre ceea ce discutam noi aici pe forum?( la radio--->emisiune)
Sau nu ai primit telefoane de la lume cu anumite idee sau doleante fata de MM?
Mirabela Iucu
08-07-2002, 11:49 PM
Sigur ca am facut un rezumat al parerilor noastre impartite legate de acest personaj...si telefoane au fost - pro si contra ! Dar pana la urma cei care il indragesc au ascultat albumul , iar cei care nu ...au schimbat frecventa !
alex aka
08-08-2002, 06:06 AM
un tampit oligofren cu fata de handicapat mintal si alienat care in loc de minte viermi si cand gandeste parca se caca cand vorbeste parca se bese si cand se apuca sa cante parca se vomita pe el insusi, iata radiografia impostorului in muzica! - mm
Mirabela Iucu
08-08-2002, 03:34 PM
Scuza-ma , dar nu mai am cuvinte...la o asa gandire nu ma asteptam...! :tu_mori:
IONIX
08-09-2002, 03:14 AM
interesanta parere :P 8) shi gynduri..
de unde le-ai luat??
IONIX
08-09-2002, 03:15 AM
interesanta parere :P 8) shi gynduri..
de unde le-ai luat??
alex aka
08-09-2002, 03:18 AM
asa sunt eu direct fara ascunzisuri, adevarul doare stiu! dar trebuie spus cu orice risc! sorry, dar cand te uiti la el iti place, dar adevarul despre el - nu! sa inteleg ca-ti place murdaria si mizeria umana, muzica lui este o non-valoare asta daca ai minimum de cultura muzicala + plus ca scarboseniile izvorate din muzica lui sunt Anti - Hristos, Dumnezeu, Bine el este preot satanist declarat, iar daca el este idolul tau atunci da-mi voie sa ma indoiesc de valoarea si sensibilitatea ta spirituala! asta nici macar in iad nu o sa stea!
alex aka
08-09-2002, 03:29 AM
sunt originale parerile ! asa cum sunt si eu de fapt! :D
IONIX
08-09-2002, 03:34 AM
wow wow wow mister "original" :ciupos: nu te supara :P :lol: :D mie nu-mi place muzica lui
pur shi simplu ideile tale
:wink: atyt :ciupos:
alex aka
08-09-2002, 03:36 AM
cum sa ma supar? ce te apucasi? :D ma bucur !nici mie nu-mi place muzica lui abjecta si infecta!
IONIX
08-09-2002, 03:46 AM
totdeauna :lol: potzi gasi alta muzica pe gustul tau!!!!!! 8) :D
alex aka
08-09-2002, 03:54 AM
da una care sa nu-mi creeze tulburare si stress si care sa fie senbila si care sa-mi aline sufletul, sa-l gadile! :)
IONIX
08-09-2002, 04:04 AM
8) ai-ai-ai :lol: da' tu te alintzi :) :wink: fii atent !
Mirabela Iucu
08-09-2002, 11:06 AM
Alex , hai sa-ti mai spun ceva - eu nu idolarizez pe nimeni...pur si simplu imi place muzica si look-ul lui. Ptr. a nu mai vorbi in necunostinta de cauza te sfatuiesc sa te documentezi putin asupra persoanei Brian Warner , alias MM ...si cand o sa stii mai multe despre el atunci sa vorbesti! Iti respect parerea, si anume ca el este asa si asa , dar nu-i mai crede pe toti idioti pentru ca s-ar putea sa te inseli amarnic...
:tu_mori:
alex aka
08-09-2002, 02:39 PM
m-am interesat si stiu destul de multe despre el inca de acum cativa(nu mai tin minte!) ani asa ca ce pot spune: treaba ta si gusturile nu se discuta dar te reprezinta, si daca asta te reprezinta da-mi voie sa ma indoiesc de sensibilitatea ta! :(
Mirabela Iucu
08-10-2002, 11:17 AM
Iti multumesc Alex ca ai reusit sa faci un studiu de caz din mine...din 1994 ascult MM , dar nu am putut sa spun niciodata ca ma reprezinta...pur si simplu imi place muzica lui...si look-ul...
Daca vrei asculti , daca nu , nu...hai sa facem pace...ok ?
:naroc:
alex aka
08-10-2002, 02:31 PM
pace si virtute, hai mai ca am glumit am vrut sa vad cum te superi putin! iarta-ma :ciupel: :naroc: :yummy:
Mirabela Iucu
08-11-2002, 04:13 PM
Hai ca nu m-am suparat chiar asa de tare...nu-i nimic rau in a-ti spune parerea... :wink:
IONIX
08-12-2002, 01:16 PM
:D Fiecare cu parerea lui, nu-i asha?? :wink:
Mirabela Iucu
08-12-2002, 01:49 PM
Da draga , traim intr-o societate asa zis "libera " , deci fiecare are dreptul la opinie... :D
IONIX
08-12-2002, 01:58 PM
:D atunci nu-s probleme!! :lol:
alex aka
08-13-2002, 04:58 AM
cand o sa vin in chisinau - cel mai mare nesuferit de pe forum - daca voi veni vreodata, vreau sa fie mare tambalau si sa vii si tu si sa bem ceva impreuna, ce spui? :)