PDA

View Full Version : alcatuirea echipelor

Pagini : [1] 2

dune
05-23-2006, 11:53 AM
va invit sa depuneti candidatura voastra pentru prima dezbatere in echipe. se vor alcatui doua echipe cu 5 membri (max) fiecare.

prima echipa e echipa "pro" care va argumenta ca unirea este posibila,
a doua echipa e echipa "contra" care va argumenta ca unirea nu este posibila.

la depunerea candidaturii, va rog sa specificati echipa pentru care doriti sa va inregistrati. Inregistrarea se va finaliza pe 26-27 mai. dezbaterea va incepe pe 1 iunie.

Lanu
05-23-2006, 12:02 PM
Eu aş vrea să fac parte din echipa "Pro Unire". :ro2:
Am o mulţime de argumente că Unirea nu numai e posibilă, dar e inevitabilă!

Sfinx
05-23-2006, 01:26 PM
Eu cred ca echipa "contra" se va putea constitui doar daca Radu isi face inca 4 clone pe forum ...:laughing:

dixy
05-23-2006, 01:46 PM
Vreau şi eu să-l ajut pe Lanu şi să demonstrez că unirea este nu numai posibilă ci şi foarte probabilă. Ciudat nu? Foarte multe ţări vor să se despartă (cel mai recent Muntenegru de Serbia) pe când noi vrem să ne unim.

animaluts
05-23-2006, 02:47 PM
dixy sunt putini oameni din partea dreapta a Prutului care doresc Unirea, dar shi in partea stanga la fel. Romania nu doreshte Moldova cu tot ce este dupa Nistru shi cu toti rusofonii care doar complica situatia shi in acelashi timp Moldova nu ar dori ( adiqa eu cu cea mai mare placere ash vrea ) insa guvernul nu ar dori sa se uneasca cu Romania renuntzand la partea de dupa Nistru..

anyway.. pana cand ash vrea sa fac parte din echipa PENTRU, insa daqa nu vor fi persoane din echipa CONTRA ma transfer incolo doar pentru a fi mai interesante dezbaterile..

dune
05-23-2006, 03:37 PM
tind sa mentionez ca pozitia pe care o luati nu tre sa fie in mod necesar pozitia la care tineti. intotdeauna poate fi un exercitiu interesant sa aparati pozitia opusa doar pentru a intelege modul in care gindeste partea opusa...

animaluts
05-23-2006, 03:45 PM
de asta shi am spus ca ma transfer in echipa contra in caz de ceva..

oricum, dune, la asha o tema ca Unirea e foarte greu sa fii contra.. ar insemna sa-ti calci pe suflet ;)

Lanu
05-23-2006, 04:12 PM
Mă gândeam şi yo să aleg echipa "Contra", ca să mă conving şi mai mult că-s Pro. Dar ...dacă intru prea tare-n rol?! :maintreb:
Nea' Valoghea-mitropolitul zice că un film poate să-i schimbe omului religia, atunci şi o discuţie cu argumente serioase ar putea să-i schimbe convingerile, mai ales când argumentele le aduce chiar el. :contemplez:

Lanu
05-23-2006, 04:40 PM
Radule, da sesiunea?!
Ori reuşeşti în ambele părţi? :finger:

promd
05-23-2006, 05:05 PM
virgina din visele lui e mai importanta :hoho:

m_c_B
05-23-2006, 06:58 PM
Aş vrea să particip şi eu. Voi încerca sa fiu contra

dixy
05-23-2006, 08:39 PM
Păi dragă Radule, am putea să facem altfel: dacă rămâi în joc, îţi donăm cei 25 € pe care-i primim ca premiu şi de banii ăia tocmeşti o profesionistă şi scapi de virginitate.

dixy
05-23-2006, 08:46 PM
Bine, atunci nu-ţi mai dăm ţie banii. O să-i bem ca porcii...

wyk
05-23-2006, 08:47 PM
mi-ar placea si mie sa ma alatur la discutzie. as prefera partea pro, dar daca ceva intru si in contra.

promd
05-23-2006, 09:05 PM
da eu o sa iau o pozitie critica a ambelor parti, merge?
oricum eu hotarasc :)

Lanu
05-23-2006, 09:11 PM
promd, tocmai vroiam să-ntreb dacă se acceptă un provocator.
:ahoy:

dixy
05-23-2006, 09:13 PM
Până la urmă cum stau echipele? Nu sunt sigur decât de Lanu şi de mine în echipa pro.

Husky40
05-23-2006, 09:26 PM
In mod normal, m-as fi alaturat si eu taberei PRO. Din nefericire, vine sesiunea si ma indoiesc ca o sa am timp sa discut dupa cum as vrea. Ma mai gandesc nitel... dar nu cred ca ma pot implica de data asta.

Hm... acum am vazut. Tabara PRO UNIRE, dar... dupa cum este formulata tema, cred ca mai degraba as fi contra. In contextul politic actual mi se pare absolut imposibil.

Sventlana
05-23-2006, 09:33 PM
eu contra,anti ,

Lanu
05-23-2006, 09:38 PM
Până la urmă cum stau echipele? Nu sunt sigur decât de Lanu şi de mine în echipa pro.
Toţi sunt Pro dar o fac pe Contra. :ciupos:

dixy
05-23-2006, 09:44 PM
Asta am înţeles. Dar care e echipa pro?

groparu
05-23-2006, 09:45 PM
Bine, atunci nu-ţi mai dăm ţie banii. O să-i bem ca porcii...

"a bea ca porcu" este cam incompatibil cu EUR25.. mai ales daca e plural... ;)

animaluts
05-23-2006, 09:47 PM
cred ca ar fi bine sa ushuram situatia patriotilor adevarati :

echipa PRO : Lanu , dixy , +3 locuri libere
echipa CONTRA : animaluts, wyk , Sventlana , + 2 locuri libere

dezertarea e binevenita ;)

dixy
05-23-2006, 09:49 PM
"a bea ca porcu" este cam incompatibil cu EUR25.. mai ales daca e plural... ;)

Mie calculul îmi dă 58,33 sticle de bere.

animaluts
05-23-2006, 09:53 PM
dupa calculul tau rezulta ca berea in md shi ro e cam la acelashi pretz.. depinde de bere..

58 la 5 porci ? hmm.. suficient ;)

Lanu
05-23-2006, 10:04 PM
Nu e chiar aşa.

Echipa PRO: Lanu, dixy
Echipa CONTRA: Sventlana

Pro/Contra: animaluts, m_c_B, wyk

Deci mai sunt doar 4 locuri libere!
...le vând ieftin. :super:

animaluts
05-23-2006, 10:07 PM
am vrut sa eliberez locuri pentru cei care sunt pro, fiindca cel putin de aici de pe moldova.net toti sunt Pro.

wyk
05-23-2006, 10:32 PM
da anuntzatzi pe cind se planifica inceputul?

Lanu
05-23-2006, 10:46 PM
N-ai fost atent, în primul mesaj dune a scris: "dezbaterea va incepe pe 1 iunie".

wyk
05-23-2006, 10:48 PM
sorry.. :(

al3cse
05-23-2006, 11:12 PM
100% PRO-UNIRE :ro1:

Intru si eu in joc :super:

Lanu
05-23-2006, 11:20 PM
Actualizare.

Echipa PRO: Lanu, dixy, al3cse
Echipa CONTRA: Sventlana

Pro/Contra: animaluts, m_c_B, wyk

Mai sunt 3 locuri libere!

Îl salutăm pe cel mai nou membru, al3cse :doi:

wyk
05-23-2006, 11:25 PM
de la statistica si probabilitate stiu ca cel mai des nimeresti nu acolo unde-tzi doresti.
dar nu odata a trebuit sa apar un punct de vedere gresit, doar ca sa nu recunosc greseala, si mi-a reusit destul de bine. :D

pregatim argumentele! pregatim si raspunsurile pentru argumentele adversarilor!

dixy
05-24-2006, 12:04 AM
Ok. Dar deja în echipa Pro suntem doi din dreapta Prutului aici şi cred că ne descurcăm cu partea noastră de argumente. Ne-ar mai trebui oameni din stânga Prutului care cunosc situaţia mai bine acolo.

ka_sasha
05-24-2006, 01:13 AM
dar ceilalti de pe forum ..vor fi doar spectatori.. .. ca poate au si ei opinii ce ar trebui sa fie auzite...nu vor putea si ei sa-si mai bage la vedere cate vreo scanteie........?

dixy
05-24-2006, 01:17 AM
Nu, dar puteţi să ne daţi nouă idei pe PM cum să atacăm echipa contra. (glumesc).

Conform regulamentului, spectatorii pot pune întrebări.

al3cse
05-24-2006, 01:18 AM
Îl salutăm pe cel mai nou membru, al3cse :doi:
Si eu vă salut .

ka_sasha
05-24-2006, 01:25 AM
daca mai e nevoie de vreun analfabet... .. ma bag shi eu... pe unde se poate...

dixy
05-24-2006, 01:33 AM
Unde vrei? La Pro sau Contra?

O întrebare: dacă în timpul concursului, unul dintre membri părăseşte echipa, e ok să primim pe altcineva în echipă?

ka_sasha
05-24-2006, 01:48 AM
unde este loc... sau pro sau contra...

Daca paraseste cineva echipa , cred ,ca poate intra altul sa-si arate talentele shi harurile ..asa ar fi normal....

Robi
05-24-2006, 02:35 AM
Desi daca maine ar avea loc un referendum pro-Unire, m-as trezi de dimineata sa merg sa votez PENTRU, iar daca as vedea o oportunitate in acest sens as milita ACTIV PENTRU, totusi vreau sa fac parte din echipa CONTRA, deoarece personal nu cred ca va avea loc Unirea (cel putin nu in urmatorii 5 ani) din o serie de motive pe care le-as expoune in cadrul dezbaterii.

dixy
05-24-2006, 02:36 AM
Bine ai venit în echipă.

Lanu
05-24-2006, 10:27 AM
Actualizare.

Echipa PRO: Lanu, dixy, al3cse
Echipa CONTRA: Sventlana, Robi

Pro/Contra: animaluts, m_c_B, wyk, ka_sasha

A mai rămas un singur loc liber.
Dar cred că mai e nevoie de câţiva "analfabeţi" (vorba lui ka_sasha) în rezervă.

:tiphat:

Abenpace
05-24-2006, 02:25 PM
Ma inscriu la contra.

wyk
05-24-2006, 07:34 PM
deci avem destui membri? anuntzatzi structura finala a echipelor?

dixy
05-24-2006, 07:36 PM
Care structură? Că mulţi n-au spus clar în care echipă vor să fie.

animaluts
05-24-2006, 07:39 PM
ok, am decis, me -> CONTRA

wyk
05-24-2006, 07:41 PM
ok. merg si eu la CONTRA (nustiu dece mi se asociaza cu contra din counter-strike). abenpache tot s-a inscris la contra asa ca o echipa e formata.
restul merg la pro si gata!

animaluts
05-24-2006, 07:44 PM
Echipa PRO : Lanu, dixy, al3cse, m_c_B, ka_sasha !
Echipa CONTRA: Sventlana, Robi, Abenpace, animaluts, wyk !

echipele formate. punct.

dixy
05-24-2006, 07:48 PM
Ok. Aşa să fie. Dar nu mai luăm şi nişte rezerve, ca la fotbal?

Şi cum procedăm în duelul verbal? Cum îi vine cuiva o idee, se repede şi o spune sau strângem idei, vorbim între noi şi desemnăm pe unul din echipă să scrie?

animaluts
05-24-2006, 07:53 PM
ai sa vezi, nu e nimic complicat daca poti argumenta shi eshti bine informat..

se deschide o tema aparte, incep dezbaterile.. se incepe cu un argument, se aduc contra-argumente shi tema ia amploare..

rezerve.. idee nu am daca sunt necesare sau nu, dune sau acei 3 moderatori, ce spun ?

Lanu
05-24-2006, 08:02 PM
Trebuie rezerve, eu în orice moment pot pleca în vreo deplasare de câteva zile/săptămâni.

dune
05-24-2006, 08:28 PM
presupun ca membrii echipei pot decide daca sa ia sau nu rezerve. mi se pare ca ar putea sa fie util in cazul ca 1-2 participanti decid in mod expres sa nu participe.

in orice caz, eu ma inscriu in cadrul rezervei pentru echipa contra.

animaluts
05-24-2006, 08:37 PM
atunci sistema ar fi urmatoarea, pana la 31 mai pot fi atatea rezerve cate vor binevoi de a participa, insa fara a depashi cifra de 5 pentru fiecare tabara.. respectiv in caz ca un membru dintr-o tabara pleaca, este inlocuit de prima rezerva care a "aplicat" la dezbatere ca rezerva.

ex: daqa eu plec, dune va fi primul care ma va inlocui, daqa va mai pleca wyk spre exemplu, urmatoare rezerva din tabara contra il va inlocui, shi tot asha.

wyk
05-24-2006, 08:44 PM
wyk nu o sa plece nicaieri :) asta e garantat.

dune
05-24-2006, 08:45 PM
vezi ca tre sa fii atent la planurile "secrete" ale echipei oponente...

animaluts
05-24-2006, 08:46 PM
nici eu nu plec nicaieri, am dat doar un exemplu ;)

dune.. ori ca eu nu am dormit noaptea trecuta shi franez tare, ori nu e clara aluzia ta ? :)

Lanu
05-25-2006, 09:24 AM
O, deja neînţelegeri în echipa adversă! :ciupos:

adnana121
05-25-2006, 09:58 AM
vreau si eu sa ma fiu alaturi de echipa contra. Se poate ?

Abenpace
05-25-2006, 10:27 AM
Cand spuneti "am sa plec" aveti in vedere ca veti pleca din... internet? Din cate stiu chiar si la Marianca de Jos s-a deschis recent internet-cafe...

Eu cred ca unionistii isi fac iesire de rezerva fiindca simt ca vor lua papara :)))

PS. Chiar felul in care lanu a pus problema arata ca Pentru nu au sanse.

Ne re-citim in iunie!

Lanu
05-25-2006, 11:04 AM
Cand spuneti "am sa plec" aveti in vedere ca veti pleca din... internet?
Da! Închipuie-ţi. Des pleci din ţară cu treburi de serviciu? :trist:

... felul in care lanu a pus problema ...
Care?

Abenpace
05-25-2006, 06:33 PM
Lanu,

calm down.

Nu exista tari fara internet.

Basarab1
05-25-2006, 07:21 PM
Eu sunt vali, basarab.

Pro.

Lanu
05-25-2006, 07:25 PM
Abenpace, ai fost vreodată în Afganistan, Myanmar sau Papua New Guinea? :ciupos:

De fapt ziceam de lipsa timpului pentru a naviga prin Internet atunci când eşti în deplasare şi ai un program foarte încărcat (turism prin munţi, sau restaurante, fete, plajă etc. :super: ).

La temă: Deoarece e foarte real să plec în iunie, probabil mai bine e să trec în rezervă (a echipei Pro desigur!). Modalităţi să-mi ajut echipa fiind în rezervă sunt multe dar ...secrete. :shhh: Cine vrea în Echipa Pro? Este un loc liber. :ghini:

Actualizare:
Nu mai este, Basarab1 s-a alăturat echipei Pro.

doareu
05-25-2006, 11:39 PM
cum nu cred ca unirea e posibila prea curand, ma inscriu in echipa contra

Lanu
05-25-2006, 11:47 PM
dune, o întrebare: tu special ai pus tema "Unirea Republicii Moldova cu Romania e posibilă in contextul politic actual" sau aveai în vedere "Probabilitatea Unirii Republicii Moldova cu Romania: pro şi contra"? Văd că majoritatea din cei care se înscriu în echipa Contra sunt de fapt pentru Unire, motivul fiind anume formularea temei de dezbateri. :maintreb:

ka_sasha
05-26-2006, 01:01 AM
Cred ca precizarea lui Lanu a nimerit bine.... sugestia lui suna parca mai bine...

Român Moldovean
05-26-2006, 10:08 AM
Latentul???
Daca da, un salut calduros si felicitari pentru initiativa! Daca nu, idem!
Sugestie: poate ca membrii celor 2 echipe ar trebui sa se "deconspire", altfel spus sa mentioneze daca sunt cetateni ai Republicii Moldova sau ai Romaniei si ce origine etnica au. Parerea mea ...

Lanu
05-26-2006, 10:16 AM
Latentul???
Salve tricolore, frate-meu! :ro2:

... membrii celor 2 echipe ar trebui sa se "deconspire", ... sa mentioneze daca sunt cetateni ai Republicii Moldova sau ai Romaniei si ce origine etnica au ...
De-acord, chiar dacă plimbându-te pe forum afli cine şi de unde-i, cărei etnii se atribuie etc. De fapt este în Offtopic o aşa temă: "Poate facem şi noi cunoştinţă mai bine" (http://www.moldova.net/showthread.php?t=65).

Abenpace
05-26-2006, 11:07 AM
Eu sunt Dumnezeu.

Lanu
05-26-2006, 11:25 AM
Eu sunt Dumnezeu.
Desigur, nici nu se discută, dar ai greşit adresa. Eşti aşteptat aici:
http://www.moldova.net/showthread.php?t=109

Român Moldovean
05-26-2006, 11:43 AM
Salve tricolore, frate-meu! :ro2:

.

Salve rosii, galbene, albastre, frate!!! Ma bucur nespus ca te reintalnesc.
Daca nu e cu suparare, te rog transmite salutari din partea mea si succes la examene si in viata si celorlalti frati si surori: revv, gogo, nuconteaza, dacodava, coroner, consul, Johny, Cracker, mos Pacala cu toate clonele lui, Influenzza, Marica, iLeana, ....

dune
05-26-2006, 11:55 AM
Lanu, presupun ca tema poate fie usor schimbata insa nu sint sigur in privinta sugestiei tale. poate e nevoie de reformulat. din cite inteleg ar trebui sa scot din tema "in contextul politic actual" si atunci ar fi mai mult sau mai putin tema propusa de tine, dar daca nu discutam in contextul politic actual atunci despre ce discutam?

Lanu
05-26-2006, 12:35 PM
dune, nici eu nu cred că propunerea mea e cea mai bună. Aş vrea din temă să fie clar că dezbaterile vor fi despre necesitatea şi probabilitatea Unirii "celor două state româneşti" în viitorul apropiat. Poate celorlalţi li se scoală vreo idee genială privind denumirea temei.

Camarazi şi adversari, ce ziceţi?!?

Român Moldovean
05-26-2006, 01:36 PM
Poate celorlalţi li se scoală vreo idee genială privind denumirea temei.

"Sunteti de acord cu Unirea Republicii Moldova cu Romania? Argumente PRO si CONTRA" - Ce parere aveti, suna mai bine o asemenea denumire?

Lanu
05-26-2006, 01:44 PM
"Sunteti de acord cu Unirea Republicii Moldova cu Romania? Argumente PRO si CONTRA" - Ce parere aveti, suna mai bine o asemenea denumire?
Conţine necesitatea dar nu şi probabilitatea.
Alte idei?

Român Moldovean
05-26-2006, 02:08 PM
Conţine necesitatea dar nu şi probabilitatea.
Alte idei?

"Este necesara/probabila Unirea Republicii Moldova cu Romania? Argumente PRO si CONTRA" ???

dune
05-26-2006, 03:22 PM
hai sa incercam astfel atunci, am sa schimb denumirea spre "probabila si necesara"

ka_sasha
05-26-2006, 04:31 PM
"Este necesara/probabila Unirea Republicii Moldova cu Romania? Argumente PRO si CONTRA" ???
intrebarea pusa asha .. suna mai bine...
pentru ca ar fi kam utopic sa poti spune ca " in contextul politic actual" .. avand in vedere pe toti balbaitzii de komsomolishti... sa se faca ceva in acest sens...

Andolino
05-26-2006, 04:44 PM
Văd că aici îs mulţi pentru unire şi participă ca "jucători" la echipa "pro" ... eu de asemenea îs pentru unire, dar voi juca de partea acealaltă la "contra" - rog administratorii să mă înscrie! ... am şi argumente contra
Să vedem ce-o să iasă! Oricum nu vor exista nici perdanţi, nici câştigători - oricum unirea nu se va înfăptui în viitorul apropiat.
Dar ... nu înţeleg ... de ce e necesară această dezbatere? Poate era mai oportun să discutăm despre avantajele unificării, pentru că am avea mai multe rezultate în acest sens ... mai ales că pe aici sunt aproape toţi pentru unire şi au destule argumente pro'unire ... tre să vedem în continuare care sunt acele avantaje ... că dezavantajele nu ne mai interesează ... ne+am săturat de ele! BYE!

Lanu
05-26-2006, 04:57 PM
Da eu văd că nu prea ai citit ce s-a scris pe-aici, altfel observai că majoritatea au făcut exact ca tine, "îs pentru unire, dar voi juca de partea acealaltă". :ciupos:

dune
05-26-2006, 07:40 PM
ca sa nu fie confuzie cred ca putem lasa tema dezbaterii cum e formulata. cred ca ambele echipe au posibilitatea sa prezinte argumente bune asa ca cel putin tema e echilibrata.

putem sa o mentionem si sa o reformulam pentru o dezbatere generala la sfirsitul lunii daca mai este interest...

doareu
05-27-2006, 01:58 PM
Salve rosii, galbene, albastre, frate!!! Ma bucur nespus ca te reintalnesc.
Daca nu e cu suparare, te rog transmite salutari din partea mea si succes la examene si in viata si celorlalti frati si surori: revv, gogo, nuconteaza, dacodava, coroner, consul, Johny, Cracker, mos Pacala cu toate clonele lui, Influenzza, Marica, iLeana, ....
Salutare si tie, mai Roman Moldovean. Unde ai disparut atata amar de vreme?

doareu
05-27-2006, 02:04 PM
Probabila si necesara sunt 2 lucruri complet diferite, asa ca e greu sa te hotarasti in ce echipa sa te inscrii. Necesitatea Unirii este indiscutabila si ii va face pe foarte multi sa sustina ideea acestei necesitati. Probabilitatea in momentul de fata pare insa foarte mica, asa ca multi sunt circumspecti in privinta ei si vor intra in echipa care nu crede in aceasta posibilitate a infaptuirii Unirii in viitorul apropiat.

Român Moldovean
05-29-2006, 09:17 AM
Salutare si tie, mai Roman Moldovean. Unde ai disparut atata amar de vreme?

Salut, prietene! N-am disparut nicaieri: in nici un caz n-as fi disparut "ca magarul in ceata" fara o explicatie sau fara sa-mi iau ramas bun de la baieti. Realitatea este ca la un moment dat accesul pe forum mi-a fost interzis si mi s-a cerut sa ma reinregistrez, iar toate incercarile mele ulterioare de reinregistrare au esuat afisandu-mi-se niste motive aberante de rejectare (de exemplu: cum ca in nick name as fi folosit caractere interzise, chiar si dupa ce am renuntat la "â" si l-am inlocuit cu "a" !!!). Cum esti baiat istet, te las pe tine sa tragi concluziile de rigoare!

Român Moldovean
05-29-2006, 10:06 AM
Probabila si necesara sunt 2 lucruri complet diferite, asa ca e greu sa te hotarasti in ce echipa sa te inscrii. Necesitatea Unirii este indiscutabila si ii va face pe foarte multi sa sustina ideea acestei necesitati. Probabilitatea in momentul de fata pare insa foarte mica, asa ca multi sunt circumspecti in privinta ei si vor intra in echipa care nu crede in aceasta posibilitate a infaptuirii Unirii in viitorul apropiat.

Sunt de acord cu ceea ce spui; pe de alta parte zic si eu ca rabi: si dune are dreptate, nu conteaza prea mult felul cum este formulata tema dezbaterii! E clar pentru toata lumea ca subiectul este Unirea Republicii Moldova cu Romania: ca aceasta unire este utila, probabila, posibila, dorita, etc. ramane de dezbatut. Eu as fi avut o propunere, dar cum dune a avut inspiratia unei asemeni dezbateri, este la latitudinea lui sa o accepte sau nu: dezbaterile sa aiba loc intre cele 2 echipe, una PRO si alta CONTRA Unirii, fiecare aducand argumente in favoarea pozitiei proprii, iar echipa castigatoare sa fie declarata pe baza voturilor tuturor forumistilor care vor trebui sa voteze daca sunt pentru Unire sau contra ei; daca sunt mai multe voturi PRO, inseamna ca echipa PRO a adus argumente mai puternice, daca sunt mai multe voturi CONTRA inseamna ca echipa CONTRA a avut castig de cauza. Situatia ar fi asemanatoare cu o campanie electorala urmata de vot: DA sau NU. Cei care doresc sa se abtina nu ar trebui sa voteze, iar fiecare votant ar trebui sa aiba dreptul doar la un singur vot! Debaterile ar fi doar intre cele doua echipe, iar votantii ar avea si ei dreptul sa puna intrebari cui doresc. Dar, repet, cred ca dune are dreptul sa-si fructifice ideile asa cum doreste: in fond a fost ideea lui!!!

dune
05-29-2006, 11:17 AM
regulile curente par sa fie cit de cit similare cu cele propuse de tine. avem doua echipe si membrii ce nu participa pot pune intrebari. nu am decis pentru un vot public deoarece nu exista nici o maniera de a controla faptul ca fiecare persoana sa aiba un singur vot (orice membru poate inregistra un numar nelimitat de conturi) astfel am ajuns la idea unui juriu. din partea mea regulile sint flexibile si se pot modifica atita timp cit exista un motiv bun pentru orice schimbare...

Pantelimon
05-29-2006, 07:03 PM
Daca oferta mai e valabila, ma bag si eu pt. contra!
Aduc foarte multe argumente!

Pantelimon
05-29-2006, 07:08 PM
M-am logat special pt. asta!

doareu
05-30-2006, 12:25 AM
Salut, prietene! N-am disparut nicaieri: in nici un caz n-as fi disparut "ca magarul in ceata" fara o explicatie sau fara sa-mi iau ramas bun de la baieti. Realitatea este ca la un moment dat accesul pe forum mi-a fost interzis si mi s-a cerut sa ma reinregistrez, iar toate incercarile mele ulterioare de reinregistrare au esuat afisandu-mi-se niste motive aberante de rejectare (de exemplu: cum ca in nick name as fi folosit caractere interzise, chiar si dupa ce am renuntat la "â" si l-am inlocuit cu "a" !!!). Cum esti baiat istet, te las pe tine sa tragi concluziile de rigoare!

He, he, cred ca stiu cand ai disparut, cand s-au apucat cei de pe forum sa trimita mesaje cu niste hieroglife pentru a ne autentifica si reinregistra pe forum. Nici eu n-am inteles nimic din mesajul ala, dar era acolo un cod caruia i-am dat "Copy" si apoi "Paste" pe forum si a mers.

doareu
05-30-2006, 12:30 AM
Sunt de acord cu ceea ce spui; pe de alta parte zic si eu ca rabi: si dune are dreptate, nu conteaza prea mult felul cum este formulata tema dezbaterii! E clar pentru toata lumea ca subiectul este Unirea Republicii Moldova cu Romania: ca aceasta unire este utila, probabila, posibila, dorita, etc. ramane de dezbatut. Eu as fi avut o propunere, dar cum dune a avut inspiratia unei asemeni dezbateri, este la latitudinea lui sa o accepte sau nu: dezbaterile sa aiba loc intre cele 2 echipe, una PRO si alta CONTRA Unirii, fiecare aducand argumente in favoarea pozitiei proprii, iar echipa castigatoare sa fie declarata pe baza voturilor tuturor forumistilor care vor trebui sa voteze daca sunt pentru Unire sau contra ei; daca sunt mai multe voturi PRO, inseamna ca echipa PRO a adus argumente mai puternice, daca sunt mai multe voturi CONTRA inseamna ca echipa CONTRA a avut castig de cauza. Situatia ar fi asemanatoare cu o campanie electorala urmata de vot: DA sau NU. Cei care doresc sa se abtina nu ar trebui sa voteze, iar fiecare votant ar trebui sa aiba dreptul doar la un singur vot! Debaterile ar fi doar intre cele doua echipe, iar votantii ar avea si ei dreptul sa puna intrebari cui doresc. Dar, repet, cred ca dune are dreptul sa-si fructifice ideile asa cum doreste: in fond a fost ideea lui!!!

Stai ca sa inteleg si eu, vom avea aici o discutie subiectiva, despre ceea ce doreste fiecare in parte sau se va vorbi obiectiv despre situatia actuala si probabilitatea unei Uniri in contextul actual? Daca este vorba despre prima varianta, stii care e optiunea mea, daca insa este vorba de a doua ma voi inscrie in tabara scepticilor, care nu vad o asemenea posibilitate in urmatorii ani.

doareu
05-30-2006, 12:31 AM
regulile curente par sa fie cit de cit similare cu cele propuse de tine. avem doua echipe si membrii ce nu participa pot pune intrebari. nu am decis pentru un vot public deoarece nu exista nici o maniera de a controla faptul ca fiecare persoana sa aiba un singur vot (orice membru poate inregistra un numar nelimitat de conturi) astfel am ajuns la idea unui juriu. din partea mea regulile sint flexibile si se pot modifica atita timp cit exista un motiv bun pentru orice schimbare...

Citeste ce am scris mai sus si da-mi un raspuns, ca sa stiu in ce echipa intru.

Român Moldovean
05-30-2006, 08:53 AM
He, he, cred ca stiu cand ai disparut, cand s-au apucat cei de pe forum sa trimita mesaje cu niste hieroglife pentru a ne autentifica si reinregistra pe forum. Nici eu n-am inteles nimic din mesajul ala, dar era acolo un cod caruia i-am dat "Copy" si apoi "Paste" pe forum si a mers.

Asa am procedat si eu cu codul dintre hieroglife: "Copy" & "Paste", insa la mine nu a mers. M-am incapatanat sa-mi mentin nick-ul si toate incercarile de reinregistrare au esuat; "prietenii" stiu de ce!!!

Român Moldovean
05-30-2006, 09:14 AM
Stai ca sa inteleg si eu, vom avea aici o discutie subiectiva, despre ceea ce doreste fiecare in parte sau se va vorbi obiectiv despre situatia actuala si probabilitatea unei Uniri in contextul actual?

Nici mie nu imi este prea clar. Eu speram sa fie doua echipe care sa aduca argumente PRO sau CONTRA Unirii, in felul asta putand avea loc dezbateri interesante (sub o asemenea umbrela putau fi discutate si necesitatea, posibilitatea, probabilitatea, ... Unirii).

Daca este vorba despre prima varianta, stii care e optiunea mea, daca insa este vorba de a doua ma voi inscrie in tabara scepticilor, care nu vad o asemenea posibilitate in urmatorii ani.

M-as fi inscris si eu intr-o echipa, insa daca citesti postarile anterioare vei vedea ca s-au ocupat toate locurile; asa ca ramanem pe margine si adresam intrebari "provocatoare"!!!

dune
05-30-2006, 01:14 PM
ca sa rezumam:

Echipa PRO : Lanu, dixy, al3cse, m_c_B, ka_sasha, Basarab1
Echipa CONTRA: Sventlana, Robi, Abenpace, animaluts, wyk

rezerva contra: dune, adnana121, doareu

se pare ca informatia mea nu e completa. Care e componenta finala a echipei pro?

doareu
06-01-2006, 12:00 AM
Asa am procedat si eu cu codul dintre hieroglife: "Copy" & "Paste", insa la mine nu a mers. M-am incapatanat sa-mi mentin nick-ul si toate incercarile de reinregistrare au esuat; "prietenii" stiu de ce!!!

Ce sa-ti fac daca ti-ai pus nick cu diacritice. Nuconteaza care era nick-ul meu, dar l-am ales fara diacritice si uite ca n-am avut probleme:)

doareu
06-01-2006, 12:04 AM
Nici mie nu imi este prea clar. Eu speram sa fie doua echipe care sa aduca argumente PRO sau CONTRA Unirii, in felul asta putand avea loc dezbateri interesante (sub o asemenea umbrela putau fi discutate si necesitatea, posibilitatea, probabilitatea, ... Unirii).

M-as fi inscris si eu intr-o echipa, insa daca citesti postarile anterioare vei vedea ca s-au ocupat toate locurile; asa ca ramanem pe margine si adresam intrebari "provocatoare"!!!

Eu m-am inscris initial la contra, adica la sceptici, fiindca tema se referea doar la posibilitatea Unirii in contextul politic actual. Dar cum o sa fiu doar rezerva, sper sa am timp pentru a urmari confruntarile si sa pun intrebari acolo unde este cazul.

Român Moldovean
06-01-2006, 12:45 PM
ca sa rezumam:

Ce ziceti, n-ar trebui sa-i cunoastem pe membrii celor doua echipe?
Macar cetatenia, tara in care locuiesc in prezent, originea etnica si eventual pregatirea profesionala de baza. Cred ca ar fi suficient!

dixy
06-02-2006, 07:56 PM
ca sa rezumam:

se pare ca informatia mea nu e completa. Care e componenta finala a echipei pro?

Echipa PRO : dixy, al3cse, m_c_B, ka_sasha, Basarab1
rezerva contra: dune, adnana121, doareu, Andolino, Pantelimon
nehotărât: Român Moldovean

Lanu s-a retras. Român Moldovean, dacă ai timp şi chef poţi să intri în echipa noastră.

Costea_st
06-03-2006, 10:30 AM
eu sunt pentru

2008.