dixy
06-04-2006, 01:41 AM
Măi oameni buni din echipa PRO, scrieţi sau v-aţi retras? În cazul ăsta spuneţi, să poată intra altcineva în locul vostru.
|
View Full Version : alcatuirea echipelor Pagini :
1
[2]
dixy 06-04-2006, 01:41 AM Măi oameni buni din echipa PRO, scrieţi sau v-aţi retras? În cazul ăsta spuneţi, să poată intra altcineva în locul vostru. wyk 06-04-2006, 10:43 PM eu zic ca din aceasta idee nu s-a primit nimic.. nu vad moderatori ca sa modereze.. nimeni nu conduce.. si abateri de la tema.. adrenalina 06-05-2006, 04:03 AM noi asteptam... vaoi ati deschis teme aparte, in loc sa discutati intr-un aca o dezbatere cu argumente si contra argumente... voi ati deschis doua teme si ati inceput sa scrieti eseuri... si acum verti agitatie... poate va reveniti si incepei o dezbatere normala.. Român Moldovean 06-05-2006, 09:17 AM Echipa PRO : dixy, al3cse, m_c_B, ka_sasha, Basarab1 Lanu s-a retras. Român Moldovean, dacă ai timp şi chef poţi să intri în echipa noastră. Nu rezulta de nicaieri ca Lanu s-a retras; normal ar fi fost sa aduca la cunostinta tuturor retragerea si motivele pentru care s-a retras! Echipa PRO este completa si fara Lanu; sunteti deja 5 iar cu Lanu erati 6. dixy, iti multumesc pentru invitatie insa in actuala forma de organizare a "dezbaterii" nu ma voi alatura nici unei echipe; am mari rezerve in ceea ce priveste aceasta "dezbatere" care pare mai curand un dialog al surzilor. Desi ideea lui dune, referitoare la organizarea unor dezbateri, mi se pare remarcabila, modul de punere in aplicare al acestei idei lasa mult de dorit. Voi reveni cu amanunte in sectiunea "reguli plus info". Abenpace 06-06-2006, 12:01 PM eu zic ca din aceasta idee nu s-a primit nimic.. nu vad moderatori ca sa modereze.. nimeni nu conduce.. si abateri de la tema.. Este prima incercare - pe urma se vor pune la punct niste reguli. Trebuia traita si o experienta trista. Repet - nu am deschis teme - au facut-o in numele meu moderatorii. Sau poate vreun superhacker care are interes sa strice imaginea moderatorilor sau a mea :) Sau poate KGB-ul care a facut sa dispara echipa Pro. Sau poate. Eu propun ca adrenalina sa selecteze din cele 2 discutii argumentele expuse de membrii echipelor si sa faca o singura tema. Spectatorii cu intrebarile lor debile si chemarile la "unire moldoveni" propun sa fie pusi intr-o tema aparte cu denumirea "Trash Can" :) In rest, n-am vazut inca nici un argument pro puternic - numai literatura, sperante si pronosticuri nesanatos de optimiste. animaluts 06-10-2006, 04:11 PM eu ies din dezbatere.. nu am nici pe aproape suficient timp pentru a citi cele spuse, dar inca sa mai contrazic.. examenele le termin abia pe 22 asha ca pana atunci nu voi putea.. dune sau cine acolo era urmatorul in rezerva, flagul trece in mainile tale :) :ro2: p.s. nu-i exact dezbaterea care avea loc inainte.. cam aiurea a fost de aceasta data.. parerea mea.. Robi 06-11-2006, 05:47 PM Peopleshi din echipa Pro, va rog veniti cu idei/argumente/pareri ca ma plictisesc dezbatand de unul singur...:D dixy 06-13-2006, 04:24 PM Rămâne un loc liber în echipa PRO. Eu ies din dezbatere şi probabil şi din forum. Oricum, îi doresc succes echipei PRO. kraft_natasha 06-14-2006, 02:55 PM .... de ce? ce ne facem noi fara un Führer?... shi in plus - nu ai fost licitat... rau... |