PDA

View Full Version : Abiturient 2002???

Eugen
04-28-2002, 03:54 AM
Unde ziceti ca face sa merg la studii superioare in domeniul Informaticii?

kedd
04-28-2002, 06:13 AM
UTM

Doomie
04-28-2002, 06:14 AM
eu zic USM

kedd
04-28-2002, 06:26 AM
daca ai cap shi shtii ce vreai - shi la Baltsi potsi sa faci carte :P

Doomie
04-28-2002, 04:41 PM
ei, asta ii tipic raspuns :)

dar daca serios: daca te intereseaza partea mai shtiintsifica a informaticii (deci algoritmi shi complexitate) atunci carte mai serioasa ca la USM nu vei face (eu in general recomand in acest caz specialitatea matematica aplicata, nu da de-am asta dupa preferintze).

insa daca te intereseaza mai mult hardware approach (pe care la USM nu il vei face deloc) atunci normal ca alegerea ii UTM.

eu am fost un an la USM, mai sunt oameni pe aici care au terminat institutsia data, asha ca feel free to ask questions.

Victor Prohnitchi
04-28-2002, 06:57 PM
in RM la USM

IOS
04-29-2002, 10:38 PM
Te-ai interesat la ASEM, Cibernetica si Informatica Economica. Am inteles ca pe langa informatica mai faci si oleaca de economie, drept ca hard n-ai sa inveti acolo.

iulik
04-30-2002, 09:39 AM
UTM, rulezzzzzzzzzzzzzz ....
:ciupos:

Specialitatile calculatoare/TI

Eugen
04-30-2002, 03:43 PM
UTM, rulezzzzzzzzzzzzzz ....

Specialitatile calculatoare/TI
Iulik merci :lol: :D , da ce zici de filiera francofona de acolo? poate stii ceva de acolo? care ar fi sfatul tau(sa stii ca tocmai ai nimerit, ca eu m-am decis la UTM chiar Calculatoare\TI, dar nu exclud si aceasta varianta)... :wink:

iulik
04-30-2002, 05:52 PM
Pai ce sa-ti spun, depinde in ce grupa o sa nimeresti, daca o sa ai colegi de grupa a caror parinti sunt oameni cu influientsa, apoi ai ashanse sa ajungi sa faci practica prin frantsa, dar daca nu, apoi mai departe de iashi, nu cred sa ajungi, cel putin asa a fost pina acum, eu stiu, poate tipurile s-or skimba pina atunci in privintsa cunostintselor nu cred ca o sa obti mai multe ca cei de la calculatoare / TI

Eugen
05-01-2002, 12:01 AM
Pai ce sa-ti spun, depinde in ce grupa o sa nimeresti, daca o sa ai colegi de grupa a caror parinti sunt oameni cu influientsa, apoi ai ashanse sa ajungi sa faci practica prin frantsa, dar daca nu, apoi mai departe de iashi, nu cred sa ajungi, cel putin asa a fost pina acum, eu stiu, poate tipurile s-or skimba pina atunci in privintsa cunostintselor nu cred ca o sa obti mai multe ca cei de la calculatoare / TI
:-?
Dar de fapt este ceva deosebit acolo? Sau mai bine zis cum e (simplu sau mai complicat), la ce nivel trebuie sa cunosti franceza?
Dar sunt ceva variante si in engleza? :D
Si in concluzie:Ce ajungi sa faci dupa ce absolvesti UTM-ul, adica normal ca depinde de specialitate si de diploma dar care specialitate si unde zici ca ar fi mai recunoscuta. Prin aceasta incerc sa-ti cer sfatul in cazul ca as dori sa invat ceva serios acolo, dar desigur si prestigios, si recunoscut in spatii mai mari.
Multumesc anticipat... :lol:

iulik
05-01-2002, 03:24 PM
Euugen, acolo, daca nu ma greshesc, mai toate lectiile se fac in franceza, varianta engleza nu esxista :radium: :)

Deci ce pot eu sa-ti spun despre perspective, totul depinde de tine, cel putin asa cred eu,

Trebuie tu singur sa te remarci acolo, Ori ca un bun programist, ori ca un bun administratro, un domeniu ceva, si te svatui ca cel tirziu pina in cursul 2 sa te angajezi undeva la o specialitate apropiata cu ce pe care o s-o obtii cind o sa termini facultatea, asta o sa-ti ajute mult ... IN rest, trebuie sa te orientezi singur Bele$te okii bine fa carte ...

2008.