PDA

View Full Version : testam un nou sistem de stiri

dune
04-27-2002, 11:48 PM
la moment pe moldova.net lucreaza un sistem de stiri similar celuia de pe forumul de anul trecut - ma refer la bara alba in stil macos ce apare sus pentru cei ce folosesc templateul grafic de baza - remix.

pe http://design.moldova.net testam un nou sistem de stiri - un sistem putin mai tipic si mai usor (cred eu) pentru toata lumea. ce parere aveti? pentru care ati vota? de ce? ce avantaje si dizavantaje vedeti?

coolgreetings
04-28-2002, 12:04 AM
Avantajul la cela care numai il probezi(design) este ca nu-i trebuie timp sa se incarce mult(adica se incarca momentat ,dar la acela[care este acuma pe forum moldova.net] trebuie sa astepti, shi compul tormozeshte)
Tot un avantaj este ca pe acel care il probezi acuma(design) mi se pare mie ca poti scrie mai multa informatie daca nu ma greshesc...
Tot un avantaj este ca nu trebuie sa astepti pana cand va aparea textul cela ...
Eu am votat pentru acesta care este acuma pe forum fiindca mi se pare mai bun pentru forum, adica mi se pare ca celīlalt nu se va incadra in designul forumului...
Ma voi mai gandi shi poate voi gasi shi un avantaj la cela de pe forum moldova.net :D

dune
04-28-2002, 12:51 AM
intrun fel ai dreptate - nici mie numi vine sa scot bara de sus desi mai tormozeste citeodata... aici trebuie numai sa gasim o metoda prin care sa ticsim sistemul nou de stiri cit mai optim si sa arate totusi acceptabil.

animaluts
04-28-2002, 02:57 PM
cela de pe design mai mult imi place ...

:::[alien]:::
07-04-2002, 09:09 PM
Ce window-suri o sa fie in anii XXI......

2008.