View Full Version : Ati avut ginduri sa va inselati partenerul vre-o data?
Costea 03-26-2003, 01:54 PM P-aproape...vidul cosmic cel fara inceput si sfarsit flirtase cu neantul etern, iar din a lor iubire intensa s-au nascut stelele, martore ale singuratatii cosmice si dezolante, pe care dumnezeu le-a consolat creand pamantul cel netocmit si gol...apoi, vazand ca doar cu stelele a ramas, dumnezeu a creat intr-un gest infierbantat pe Adam, si vazand ca si aici a dat chix a apelat la instrumentul salvatoriu de universuri care este coasta...si a iesit ceva...prost, dar mai bine decat nimic...dupa mica disensiune legata de paradis dumnezeu a renuntat sa mai creeze, fiind impacat cu gandul ca sunt unii care gresesc mai urat ca el...oamenii
daaa, si eu care ma amageam cu gindul ca numai eu sunt in stare de astfel de visuri erotice
cerepaha 04-02-2003, 01:20 PM am citit mesajele voastre si mi-e sciba de tot ce-ati scris si vashe...ujas!
eu as vrea sa traiesc asa o dragoste cind sa nu am ginduri de "na levo" si bla - bla! o dragoste totala!!! chiar daca nu e posibil, nu ma convingeti...eu sunt prea romantica si prea optimista pt ca sa cred si sa fiu de acord cu toate murdariile pe care le-ati spus aici!
animaluts 04-02-2003, 03:37 PM :hahaha: shini plashi la tine, esti optimista si ironica ! ;)
Cam poti sa spermi la asta inca mult si bine, insa nu chiar des se intampla sa fii ocolit/ocolita de ganduri "na levo" si "na pravo :hehei: " !
joker 04-03-2003, 06:25 PM :roll: "na levo" imbla oamenii cind cu sexul in familie sau cu partenerul nu-i ceva normal......
animaluts 04-03-2003, 09:18 PM joker asa credem si eu, da tu citeste cu cateva pagini in urma si ai sa-ti schimbi parerea ! :wink:
Ingula 04-03-2003, 10:24 PM Din pacate, nu suntem noi toti ca cerepaha si nu traim toti o dragoste ca in povesti. De cele mai multe ori relatiile "merg de la sine". Adica, 2 persoane se simt lonely, isi gasesc partener, exista un excitement ca la inceputul fiecarei relatii, dupa care totul dispare si iti pui intrebari, de ce oare nu imi ajunge ccea ce ai si de ce ma atrage altcineva? Din cauza ca in primul rand nu ar trebui sa fii in relatia in care te afli, asa ca termin-o mai repede si cauta ceva la acelasi nivel cu tine.
Atunci cand iti vine vreo idee de a cauta pe cineva care nu este partenerul tau, in cele mai julte cazuri exista o explicatie.. poate vrei atentie,poate vei ceva nou, poate nu vrei nimic... depinde de caz. nu este nimic rau in asta daca intelegi de ce o faci. Cea mai buna consecibta este o cautare constienta de a-ti insela partenerul si realzarea ca de fapt poti sa traieti fara nici o problema fara de persoana care iti este la moment iubit sau iubita.
joker 04-04-2003, 08:25 AM ingula :ciupel:
Costea 04-04-2003, 11:43 PM Din pacate, nu suntem noi toti ca cerepaha si nu traim toti o dragoste ca in povesti. De cele mai multe ori relatiile "merg de la sine". Adica, 2 persoane se simt lonely, isi gasesc partener, exista un excitement ca la inceputul fiecarei relatii, dupa care totul dispare si iti pui intrebari, de ce oare nu imi ajunge ccea ce ai si de ce ma atrage altcineva? Din cauza ca in primul rand nu ar trebui sa fii in relatia in care te afli, asa ca termin-o mai repede si cauta ceva la acelasi nivel cu tine.
Atunci cand iti vine vreo idee de a cauta pe cineva care nu este partenerul tau, in cele mai julte cazuri exista o explicatie.. poate vrei atentie,poate vei ceva nou, poate nu vrei nimic... depinde de caz. nu este nimic rau in asta daca intelegi de ce o faci. Cea mai buna consecibta este o cautare constienta de a-ti insela partenerul si realzarea ca de fapt poti sa traieti fara nici o problema fara de persoana care iti este la moment iubit sau iubita.
Ce este aia o "consecinta buna"? Mersi anticipat de explicatii.
zorzonel 04-05-2003, 12:50 PM :roll: "na levo" imbla oamenii cind cu sexul in familie sau cu partenerul nu-i ceva normal......
asta tu din experienta proprie graiesti? :)))
iulik 04-05-2003, 07:33 PM eu am remarcat pe undeva ca Animal este cel mai activ in discutii de tipul asta .. ;)
Cerepaha tak derjati ..... :ciupel: :clap:
joker 04-06-2003, 04:08 PM p-u zorzonel. :D da
cerepaha 04-09-2003, 02:34 PM :hahaha:
iulik 04-10-2003, 12:31 PM cerepaha, ce ai patit ??
P.S.
Raspuns la intrebare
Cite o data se primeste fara sa te gindesti ......
cerepaha 04-10-2003, 09:50 PM ma rid, ba, de jocker...si de viata lui sexuala :hahaha:
iulik 04-11-2003, 11:27 AM ma rid, ba, de jocker...si de viata lui sexuala :hahaha:
Da nu trebuie sa te rizi de altii ca o sa ajunci si tu ca ei ..... 8)
negru 04-12-2003, 11:31 PM Iulik vorbeshte din propria expeirenta :-)
iulik 04-13-2003, 03:31 PM Iulik vorbeshte din propria expeirenta :-)
nu wai, asa m-a invatsat mama ..... :lol:
negru 04-13-2003, 03:38 PM da mama de unde shtie?? :-)
cerepaha 04-15-2003, 10:06 PM ma rid, ba, de jocker...si de viata lui sexuala :hahaha:
Da nu trebuie sa te rizi de altii ca o sa ajunci si tu ca ei ..... 8)
uje pozdno! am ajiuns! shi nu ni-ai spus mai devreme sa nu rid de ei! mleaa! :evil:
Melania 05-29-2003, 03:40 PM ...tema din start presupune infidelitate.....atunci de ce unii se ascund sub normele etice, calcandusi astfel pe suflet...?
Melania
Mirabela Iucu 05-29-2003, 11:32 PM E bine totusi cat asta ramane la stadiul de gand... :wink:
Melania 05-30-2003, 11:42 AM Mirabela....daca te reduci doar la ganduri...poti deveni paranoik...
animaluts 05-30-2003, 12:03 PM Mirabela....daca te reduci doar la ganduri...poti deveni paranoik...
blin, mel
ma fashi sa shiu confuz :confuz:
paranoic asta insamna cind ti temi di sheva si numa la asta ti gindesti si tzi s nazare diferiti lucruri legati di asta, asai ? :wtf:
Melania 05-30-2003, 12:14 PM catre toti, special pentru Animal X si mai ales in atentia lui Coolgreetings:
PARANOIC - Persoana care sufera de paranoia, adika lipsa de logika in gandire, idei fixe, susceptibilitate, orgoliu exagerat, mania persecutiei, halicinatii si alte boli ce fac pate din acest grup.
inca o data repet.....Cool....citeste ce e am scris...ar putea sati para tare cunoscute aceste efecte secundare....
Melania
animaluts 05-30-2003, 12:29 PM aha
eu-s 80 % paranoic shtoli :
in afara de mania persecutziei ( asta pa idee sa-ni placa sa ushid shtoli ? )
si halucinatzii, ap eu li indeplinesc pi tati ! :-?
animaluts 05-30-2003, 12:31 PM da suscebilitate asta tipa cind is pre sensibil shtoli ? :wtf:
Melania 05-30-2003, 12:37 PM da suscebilitate asta tipa cind is pre sensibil shtoli ? :wtf:
nu da, cam asa ceva...cand iti creste bolnavicios de tare sensibilitatea psihica
animaluts 05-30-2003, 12:39 PM mdaa
am mai aflat citi sheva dispri mini :-?
IONIX 06-02-2003, 04:24 PM sa fii prea sensibil nu totdeauna este bine :roll:
Mirabela Iucu 06-02-2003, 11:33 PM Mi-ar fi simplu sa-ti dau dreptate Melania draga...dar nu o fac...si nu din mania contradictiei...ci datorita faptului ca " lumea viselor " e frumoasa ptr. mine...si asta draga mea , nu ma impiedica deloc sa-mi duc existentza asa cum trebuie...deci : una este sa visezi si alta sa o faci...parerea mea ! :wink:
zorzonel 06-03-2003, 08:38 AM mirabela,
mela se refera la cazuri clinice, in rest oameni absolut sanatosi niminea n-o vazut, in plus ca sunt o mojila de doctori pin prejur, care iti dau o mana de ajutor...
Mirabela Iucu 06-03-2003, 11:15 PM Ok...eu imi spusesem doar parerea :wink:
Street 06-05-2003, 06:17 PM Eu sper ca atunci cind Milania o sa a cunoasca si o sa ma vada in ochii ei , ia o sa hotarasca sa insele pe codrin. Pacat ca ei sint acum la mare si eu nu pot sa ma amestec, dar totul la timpul lui. Eu stiu sa astept.
IONIX 06-05-2003, 07:46 PM way street, nu te-ai saturat sa scrii peste tot despre Mel :wtf:
ia-o mai moale :wink:
Street 06-05-2003, 10:15 PM Eu nu am obosit sa scriu despre ia. Atunci cind iesti foarte indrogostit intotdeauna iti pare putin sa spui si sa oferi. Eu as vrea sa incerc ca ofer totul lui Milania. Ea este fata visurilor mele.Si codrin nu are ce face cu ia.
Mirabela Iucu 06-05-2003, 11:18 PM De ce nu se poate discuta la tema ? Daca ati epuizat discutiile ce mai cautati aici ?
ps : street...daca intentiile tale sunt onorabile...dece nu procedezi asa cum se cuvine ? :wtf:
IONIX 06-09-2003, 12:14 PM Eu nu am obosit sa scriu despre ia. Atunci cind iesti foarte indrogostit intotdeauna iti pare putin sa spui si sa oferi. Eu as vrea sa incerc ca ofer totul lui Milania. Ea este fata visurilor mele.Si codrin nu are ce face cu ia.
scrie pe privat daca doresti, dar nu la vazul tuturor :wink:
Poate e exhibitionist, dar o facea pe rusinosu :roll:
IONIX 06-09-2003, 12:27 PM eu nu cred ca trebuie sa le scrie la toti ca o iubeste pe Mel :roll:
mai ales ca unii se prikalesc de dinsul, dupa mesajele lui :-?
Posibil ca e si mazohist pe deasupra :-?
IONIX 06-09-2003, 01:11 PM Posibil ca e si mazohist pe deasupra :-?
Fox, tu totdeauna esti asa de optimista :hehei:
IONIX 06-09-2003, 01:40 PM Se mai intampla :(
va trece si aceasta :wink:
Mersi ca ma molipsesti de "optimismul" tau :wink:
IONIX 06-09-2003, 02:18 PM as vrea sa va pot ajuta :( :D
joker 07-17-2003, 03:17 PM :ciupos: privitor la inselatorie - priviti materialele http://www.rol.ru/news/hobby/fashion/02/07/10_008.htm , http://www.rol.ru/news/hobby/fashion/02/01/07_012.htm , http://www.rol.ru/news/med/news/02/11/19_007.htm etc. as fi dorit sa aud si parea Dvs ....
angry 07-18-2003, 07:00 PM salut lume.
ontopic:
gynduri am avut. shi apoi am shi inshelat. nimic bun din asta n-a ieshit, relatsia care se clatina deja s-a prabushit definitiv.
a spus bine сel care a zis mai devreme ca nu o cautzi din motiv ca tzi-i prea bine. eu una am cautat-o mai mult din disperare, din dorintsa unei schimbari posibil. doar ca ... schimbarea s-a petrecut in mine, shi dupa ce am inshelat mi-am dat seama ca de fapt a fost un protest silentsios la atitudinea pe care o avea el fatsa de mine.
Nu a shtiut ca l-am inshelat pina la divorts. Nici acum nu shtie ca defapt il inshelam demult.
Uitandu-ma in urma, pot spune ca la momentul cand iti vine gandul ca n-ar fi rau sa o faci cu altcineva, e superultimul moment pentru superultima shansa de a reinvia o relatsie. Dupa aia - nu.
cerepaha 07-18-2003, 08:26 PM iaca ieri dima naghiei in intelectualul sau show "okna" discuta ce este inseelatorie???? sexul oral este inselatorie??? sarutul (imbalatura) este inselatorie????
ian sa va aud si pe voi!
|
|