Eu iata de fiecare data cand ma uit la TV aici in SUA vad ca toti incearca sa slabeasca.... sunt o mie si una de emisiuni diferite care vorbesc cum de alimentat sanatos si asa mai departe. In Moldova asat nu cred sa fie mare problema, dar totusi daca cineva se confrunta cu asa ceva m-ar interesa ce metode foloseste. De asemenea m-ar interesa cum de pus ceva kilograme... eu iata de cand ma tin minte tot ma stradui sa ma mai ingras putin si nu prea se primeste, in special acum cand lucrez de dimineata pana seara si nu prea ma alimentez cinestie ce. Cine si ce sugestii are?
promd
05-23-2006, 12:06 AM
pai daca zici ca nu prea te alimentezi nimik nu te mai ajuta sa mai pui ceva kg in plus ... in caz ca te razgindesti , adica sa ai un regim mai stabil de alimentare mai adauga ceva duciuri (macar o tableta de ciocolata s.a.m.d)... efectul se simte dupa 1 luna.
In legatura cu cei care ~ vor sa se debaraseze cite ceva din kg-e pai ca sa te mentii - reduci painea, dulciurile, mananci cat de multe fructe si legume crude (morcov, telina, gulie...) la salate folosesti doar un strop de ulei de masline, lapte bei numai degresat si iaurt de 0% grasime, uiti unde ai ascuns carnaciorii, slaninute, pachetul de unt, borcanelul de smantana, oua mananci doar 1-2 pe saptamana nu in fiecare zi... mananci mai putin sarat si mai putin gras, nu prajit ci fiert sau gratar, la garnitura uiti ca exista cartofi si pui doar o lingura de mazare si una de morcovei fierti sau ciuperci la gratar...
Nu stiu cui sa-i multumesc yo ca am un metabolism normal si nu am nevoie nici de o recomandare dintre cele ce am scris mai sus :D
kraft_natasha
05-23-2006, 09:36 AM
asta e cea mai simpla pe kare am citit`o
promd
05-23-2006, 09:40 AM
doamne,putem zice ca promd..este the luckiest...
Imi traduce si mie cineva ce inseamna luckiest? :)
de la lucky or ma gresesc?
kraft_natasha
05-23-2006, 10:08 AM
obesite.com
mura`n gura
promd
05-23-2006, 04:27 PM
insasi english ;) ... n-am studiat-o in institutiile de invatamint, asa ca doar din exp.proprie si din subtitre TV am capatat ceva deprinderi ...
linar
05-23-2006, 06:56 PM
Eu iata de fiecare data cand ma uit la TV aici in SUA vad ca toti incearca sa slabeasca.... sunt o mie si una de emisiuni diferite care vorbesc cum de alimentat sanatos si asa mai departe. In Moldova asat nu cred sa fie mare problema, dar totusi daca cineva se confrunta cu asa ceva m-ar interesa ce metode foloseste. De asemenea m-ar interesa cum de pus ceva kilograme... eu iata de cand ma tin minte tot ma stradui sa ma mai ingras putin si nu prea se primeste, in special acum cand lucrez de dimineata pana seara si nu prea ma alimentez cinestie ce. Cine si ce sugestii are?
Manix...tre sa mergi in Cipru urgent, sa stai o luna si sa mananci deserturile de acolo...rezultat Garantat!:)
linar
05-23-2006, 07:06 PM
pai daca zici ca nu prea te alimentezi nimik nu te mai ajuta sa mai pui ceva kg in plus ... in caz ca te razgindesti , adica sa ai un regim mai stabil de alimentare mai adauga ceva duciuri (macar o tableta de ciocolata s.a.m.d)... efectul se simte dupa 1 luna.
nea...depinde si de metabolismul fiecaruia..uite eu pot sa mananc in fiecare zi ciocolate...si no rezult!
PiggyEFromHell
05-23-2006, 07:11 PM
Hai mah, daca vrei sa slabesti fara efort atunci reduci consumul de calorii si cheltui o gramada de bani pe diferite porduse putin eficiente. Mai mult, salbesti destul de neuniform si nu cred ca e foarte bine pentru organism. Cea mai buna metoda de slabit e alergatul macar de 2-3 ori pe saptamana sau aerobice cam cu acelas regim.
Evident, o dieta este necesara dar nu e neaparat sa fie ceva absolut drastic.
Din fericire nu am astfel de probleme si mananc cum vreau, cat vreau si cand vreau (chiar si la 3 noapte si chiar daca nu e recomandat) dar duc si o viata destul de activa.
Deci, cea mai buna metoda e sportul, slabesti si iti intaresti organismul, restul e vrajeala comerciala.
-----------------------------------------------------------------------
Dar ca sa te ingrasi (vorbesc de grasime si nu de masa in general) e destul sa mananci ca un porc. Chiar si neregulat.
Pentru o crestere in greutate mai uniforma tre' sa mananci bine si sanatos.
Manix
05-23-2006, 07:34 PM
nea...depinde si de metabolismul fiecaruia..uite eu pot sa mananc in fiecare zi ciocolate...si no rezult!
Iata asta e si problema mea... eu mananc destul de stabil.... doar dimineata nu am pofta de mancare asa ca beau un pahar de lapte.... insa in restul zilei mananc binisor, si cel mai mult mananc deja seara cand ajung acasa si-mi gatesc cate ceva.
De mancat ca porcu.... neaaa spasiba nu-mi trebuie... dar totusi as vrea ceva sfaturi de la oamenii care lucreaza... cum isi organizeaza ei mancarea?!?
linar
05-23-2006, 07:38 PM
dar totusi as vrea ceva sfaturi de la oamenii care lucreaza... cum isi organizeaza ei mancarea?!?
pai uite eu lucrez...
dimineatza mananc ceriale cu lapte...mancare sanatoasa:D
la amiaza poate ajung sa mananc la o cantina ceva supa si + inca ce imi doreste sufletelul...adica niste clatite cu cartof si ciuperci sau altceva depinde de chef...
dar seara o salata si ceva felul 2....:))) sau pizza...sau altceva...depinde unde mananc:D
dupa mine este o mancare sanatoasa..dar stop! vreau sa iti zic ca eu chiar daca mananc toate astea nu ma ingras...asa ca tre sa mananci nesanatos:D
Manix
05-23-2006, 07:43 PM
haha... pe mine asa un daily meal stii cat m-ar costa aici?! cel putin vreo $10 sau $12 pe zi.... inmulteste la 5 = $50 sau $60 pe saptamana, inmulteste la 4 = $200 sau $240 pe luna si asta e minim.... pentru o singura persoana chiar si in America, si mai ales student sarman din Moldova asta cred ca e prea mult.
PiggyEFromHell
05-23-2006, 07:57 PM
Nu exista dietologi(nu stiu daca am zis corect) pe acolo? Faci o consultare si iti recomanda ceva. Daca insa asa e constitutia ta fizica nu cred ca o dieta obisnuita de ingrasare te va ajuta.
linar
05-24-2006, 10:58 AM
Manix incearca cel putin sa mananci zilnic ceriale cu lapte dimineatza...am uitat ...dar asta m-a mai ajutat sa pun ceva kg(nu foarte multe(1-2:D )...si nu e nevoie sa cumperi din alea scumpe....ci din alea...Musli cu tot ce are in el si fructe uscate si tot felul de ceriale combinate.
Manix
05-24-2006, 05:43 PM
Nu stiu nu stiu.... am incercat sa mananc din astea dar nu prea imi plac.... parca mi se face si mai tare foame dupa ce mananc cereale.
linar
05-24-2006, 05:45 PM
depinde ce mananc si cat mananci....vezi tu ..pt ca e destul de satioasa daca stii sa o pregatesti cum trebuie;)
Manix
05-24-2006, 05:51 PM
haha.... Linar.... tu chiar acum cu totul..... ce ai de pregatit in cereale: ai luat o farfurie adanca, ai pus acolo whatever cereal ai, ai turnat ceva lapte pe deasupra... daca nu e dulce destul ai mai pus un pic de zahar si poftim... ori poate tu te refereai la altceva cand vb de cereale?!?!
linar
05-24-2006, 06:06 PM
dap...am zis ca nu e vorba de ceriale simple ci de Musli..combinatie de ceriale...si nu se toarna lapte deasura ci se fierbe.
Ivan Vasilivitsch
05-24-2006, 06:46 PM
ce salabire la moldoveni?ei saracii nu pot sa se ingrase,da voi graiti aici de slabire.Da daca ii chiar asa de slut:Sapa in mina si uciganie la buruian- se topeste slanina ca pe tigae! Clar ca acolo in SUA cu buruianu cam ii slut:
da poti sa faci un deal bun: contract de munca : americani grasi- ministerul agriculturii moldovean,apoi incadrati intr-un cimp de munca( in sens direct),da asa cu popusoi si palanida pina la buric si un brigadir pi...os : rezultat la maxim.Si aceasta ii deja methoda experimenatata fara side-effects.
Da daca intoarcem problema data invers: trebuie de dat bataie la slanina cu usturoi si cit mai des.Sper ca o mai ramas rude pin Moldova care cresc la tara cite un purcelus,daca da trebuie de vizitat !!! ei voua slanina - voi lor americani grasi!
promd
05-27-2006, 09:26 AM
mai, tu cu exemplele estea a tale sperii lumea sa mai marga la tara, .. lor nish slanina de la purcelush nu le trebu' decit sa dea uciganie la burian, vorba ta :)
Nu puteai shy tu s dzishi ca sa ajute la muca colectiva, da nu c sai sperii tu :D
Iluzia
05-28-2006, 05:29 AM
Supa de varza face magie,cu cat mananci mai multa supa ,cu atat vei arde mai multe calorii si vei slabi mai mult.Cat mai multe fructe si legume si nu uitati:::cate 2 l de apa pe zi trebue de baut(doar apa plata).FARA PAINE SI FRIPTURI SI CAT MAI DEPARTE DE MAMA(CA EA TE IMPUNE SA MANANCI) SI CAT MAI ROTUNJOARA TE FACI CU ATAT MAI SANATOASA CREDE CA ESTI
khama
05-28-2006, 12:17 PM
iluzia, subiectul temei zice:cum sa slabeshti invers, adica cum sa pui kile pe tine
dictionar
05-28-2006, 05:57 PM
Iluzia, ai cam dreptate, insa nu toate mamele is ca ta, tu nu ai trait cu a mea mama :p. cel mai bine sa traiesti singur, si intr-o perioada scurta reusesti sa scapi de kg , fara ca sa vrei uiti de tine si de foame. Atunci cind mai traiesti cu cineva e cam greu sa tzii regim, toti maninca si tu te uiti ... nu pare interesant. :)
Iluzia
05-28-2006, 06:42 PM
iluzia, subiectul temei zice:cum sa slabeshti invers, adica cum sa pui kile pe tine
Acus iti scriu si cum sa le pui,ca sunt experta la pus
Citeste atent ::::::respecta un program alimentar regulat. Trei mese principale si 3 sau 4 gustari intre acestea sunt recomandate.Cat mai multa paine,unt,slanina,cate 3-4 torturi pe zi,ciocolata kile nu saga,offffff simt ca deja am mai pus cateva kile de grasime pe aripioare
P.S. cum pot sa bag iconitele ,ca fara ele nici un efect nu are mesajul?Sunt varza(adiq curechi rosu)
PiggyEFromHell
05-29-2006, 06:08 PM
Reciteste denumirea temei si iti va veni revelatia.
dictionar
05-30-2006, 03:32 PM
Piggy, eu cred ca [K], sar.... a vrut sa controleze atentia fetei :hlizesc: caci ea daca ar fi fost mai atenta ar fi citit titlul din nou, dar nu l-ar fi crezut pe el. Se vede ca fata e usor manipulabila :hlizesc:
aha;)... si ceva la tema:
controlati-va BMI-ul sa vedeti daca aveti nevoie sa slabitzi sau invers :D
http://nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm
Ivan Vasilivitsch
05-30-2006, 06:11 PM
promd,
pai cind vad ce probleme au unii tocami ni se face greata-n c....r!
Sunt oameni care saracii nau ce minca,da aestia ni sa jeluie ca is grasi ca porcii!
Mai putin trebuie de crapat.
Manix
05-30-2006, 11:08 PM
Piggy, eu cred ca [K], sar.... a vrut sa controleze atentia fetei :hlizesc: caci ea daca ar fi fost mai atenta ar fi citit titlul din nou, dar nu l-ar fi crezut pe el. Se vede ca fata e usor manipulabila :hlizesc:
aha;)... si ceva la tema:
controlati-va BMI-ul sa vedeti daca aveti nevoie sa slabitzi sau invers :D
http://nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm
Hmm... BMI-ul meu parca e in norma, da eu oricum is, cum spune taicameu, slab ca un "sarnic"... Nu spun ca is slab, dar as vrea sa pun ceva Kg... si nu slanina, dar masa musculara.... stiu ca trebuie de dus la sala cu sport mai des si de mncat mai multe alimente cu proteine, fibre s.a.m.d. insa problema mea e ca sunt prea ocupat pentru asta si nu am timp de loc, iar seara cand vin acasa sunt asa de obosit ca mi-i lehamete sa ma mai ocup cu sportul... desi acum parca a inceput sa se mai incalzeasca asa ca cred ca ma voi duce la piscina seara sa ma mai racoresc cate un pic.
Iluzia
05-31-2006, 01:06 PM
Usor manipulabila? Hm...cum de eu nu am stiut asta?Am raspuns doar la prima parte din reper,fiindca ma intere`doar kilele in plus si am incercat ceia ce am scris mai sus si a avut efect.
Doar pentru tine(dictionar):::::Errare humanum est sed perseverare diabolicum & Si tacuisses, philosophus mansisses,imi pare rau ca am fost rautatica.
P.S. si acum la tema,dar raspunsul e doar pentru prima parte ::::Post cenam non stare sed mille passus meare-sa nu stai dupa cina,ci sa mergi pe jos o mila.
Maria Magdalena
06-01-2006, 10:58 AM
am vazut azi la televizor....
J.Lo. e insarcinata. 12 saptamini de sarcina. Ce-a facut ea....?
a mers la Companie de Asigurare si si-a asigurat corpul cu 1 miliard de USD/EUR /nu tin minte, dar nu prea conteaza/.
De ce?
Daca dupa nastere n-o sa reuseasa sa slabeasca si sa revina la formele normale, Compania de Asigurare ii va plati asigurarea respectiva de 1 mld.
Acum, J.Lo maninca ca padorvanaia tot ce vrea! are fata asigurare!
Manix
06-02-2006, 07:22 PM
interesant ce premium va plati ea timp de 9 luni pentru o asigurare de $1 mlrd ?!?!?