Anonymous
06-30-2002, 01:03 AM
povestea mea deplorabila despre primul sarut!
Cerepaha primul sarut este primul , dar dupa acea este o experienta oarecare shi deci deacum trebuie sa fie mai bine :D
Si a merge am invatat tot facand primul pas!
Asa e, dupa primul urmeaza al doilea, si tot asa pana te inveti.
Anonymous
06-30-2002, 01:11 AM
Imi amintesc o fost prietena... daca vroiai sa ai acces la dansa trebuia sa ai un bilet semnat de ia ca-ti da voie (un fel de joaca foarte interesanta), imi amintesc cu zambet pe buze clipele celea foarte nostime...
Pare a fi destul de curios! N-ai vrea sa revii cu detalii?
Anonymous
06-30-2002, 01:13 AM
Ishtar ...hmm... , dar ce fel de romantism vreai sa auzi?
coolgreetings, dar parca exista mai multe feluri?? :)
alex aka
07-19-2002, 05:35 AM
amintiri placute foarte putine mai mult ne-placute, si asta din cauza prostiei ei, a fitelor, a inferioritatii ei spirituale, a urateniei fizice, etc, dar totusi ce am face noi fara ea?este viata, poezie, pasiune, echilibru, feminitate, carnagiu etc! hai ca am si amintiri placute! :D
loreley
08-14-2002, 07:14 PM
Intr-adevar sunt mai multe amintiri neplacute decat placute.
Sau cel putin pe astea le memorizam mai des in amanunte.
Cea mai placuta amintire... Stop, am uitat ca tema e exclusiv a barbatilor.
Don Juan
09-07-2003, 09:22 PM
Fetele întodeauna îți lasă amintiri. Uneori îți lasă amintiri plăcute (de cele mai multe ori), însă și aminitiri neplăcute.
Am foarte multe amintiri plăcute cu fetele. Însă nu știu cum să încep și ce
să povestesc din acestea clipe plăcute.
Era o petrecere de zile mari și eram la niște prieteni acasă. Ea s-a apropiat de mine, m-a luat de mână. Eu nu am ezitat, m-am lăsat condus......eram la etajul doi, departe de ochii lumii, undeva in camera de alături se auzeau niște zgomote...nu am atras atenție...căci eu eram deja ocupat.........erau 4 uși.........3 erau inchise deja(ocupate) și mai rămânea numai una........era viceul/baia. Ne-am aruncat ca doi nebuni în cameruța aceea de 2m pe 2m. Am pus-o lavuar.......și....am început....am uitat sa închidem ușa........pe la mijlocul actului sexual....s-a deschis ușa......erau alți doi hulubași........ne-au prins..........(hmm.........da ce are asta cu tema??? :))
am amintiri placute, insa ma starui si fe-le care se distreaza cu mine :wink: sa aiba shi ele ... sa nu ma uite niciodata.....