View Full Version : În ce se măsoară dragostea???

Pagini : 1 [2]

Marat_M
10-09-2002, 02:15 PM
Masura dradostei
depinde cind unde
In tipul actului sexual-in Kilobiti pe secunda
IN general- in HP- horse power- cai putere

cmg1
11-21-2002, 07:05 PM
:roll: Eu cred ca dragostea se poate masura prin timpu petrecut impreuna, de atentia acordata etc :) , voi ce ziceti?

zorzonel
11-23-2002, 11:27 AM
dragostea nu are masura, ma baieti, fetele iubesc baietii si baietii iubesc fetele

Victor Prohnitchi
11-23-2002, 01:21 PM
nu cred ca potzi sa masori dragostea cu ceva, cel putzin asa cred eu... atunci cind ii spun puishorului meu ca o iubesc pot sa-i spun doar ca mult, mult, iar la intrebarea cit de mutl? ma blochez, asemenea sentimente nu pot fi masurate, ele pot fi doar traite si savurate

aLa creciun
04-16-2003, 05:03 PM
sunt deacord cu tine , Victore: dragostea nu se masoara, dar se simte cu inima

Cristina
04-16-2003, 05:34 PM
Eu cred ca DRAGOSTEA nu poate fi masurata, nu poate fi gustata si nici pipaita. Ea poate fi doar simtita.

negru
04-16-2003, 08:09 PM
eu cred ca poate fi si pipaita si gustata :lol:

Cristina
04-17-2003, 06:46 PM
Negru, si de ce crezi tu asta??? :wink:

Processor
04-17-2003, 07:53 PM
eu cred ca poate fi si pipaita si gustata :lol:

italienii estea cu mincarurile lor stiu numai sa roada .. ce nu le spui et tot masoara in spagetti :lol: :crazy:

dragostea uneori se masoara in satisfactia si masura in care aceasta i-tzi captiveaza gindurile :wink:
de ceia ce doresc sa-si daruiasca unul altuia ..

dar totul este relativ si schimbator .. asa ca definitziile astea cred ca se schimba in dependentza de circumstantze de virsta si de etapa relatziilor ce se desfashoara ..

pur si simplu savurati fenomenul asta

Pasti fericit :crazy:
calatoria de pasti este Stuttgart-Strassburg-baden*Baden-Karsruhe

negru
04-17-2003, 08:14 PM
:D shtiti ce aveam eu in vedere mai inainte !!! :D

ai dreptate nu poti da o definitie clare, fiindca difera de la caz la caz

Cristina
04-20-2003, 01:19 AM
Dragostea - priviri, sperante, asteptari, si dragoste.
Ea se masoara si in Durere, caci doar suferind vom invata sa iubim, sa intelegem dragostea.

negru
04-20-2003, 01:29 AM
si asta-i drept...

vitalic sprinceana
04-20-2003, 02:44 AM
a incerca sa masori dragostea e ca si cum ai incerca sa argumentezi motivele ei.iubesti pentru ca iubesti,iubesti cit iubesti.

joker
07-17-2003, 02:01 PM
:ciupos: dragostea nu are masura....

Cristina
07-18-2003, 04:41 PM
Dragostea este pur si simplu dragoste.
Ea nu se masoara in nimic, ea e ca vintul nu se vede ci doar se simte.

Ingula
07-18-2003, 07:41 PM
Se masoara dragostea prea bine, daca nu s-ar masura atunci nu s-ar mai termina multe relatii.. la inceput sunt de acord ca nu se masoara, ochi frumosi, sentimentul se "scoala ceva in stomac", si toate celelelate semne pe care ni le asociem cu dragostea sunt motive destul de convingatoare pentru a iubi fara "masura".. insa dupa un timp cand dispare euforia si incep problemele, discutiile si celelalte chestii mai putin "iubitoare", incepem sa macuram dragostea noastra si sa ne intrebam daca merita de a iubi in continuare sau nu...
dragostea se masoara in importanta libertatii individuale si constrangerea ei de catre partener...de exemplu, daca simti necesitatea sa comunici cu alti tipi insa dragostea ta este prea geloasa si in permanenta "te sfatuie" sa nu o faci, atunci incepi sa masori dragostea partenerului in libertatea(si importanta ei) pe care ai avea-o fara gelosia lui.

cerepaha
07-18-2003, 08:20 PM
oameni buni, destepti si rationali ce sinteti! viata noastra are masura (intrebare retorica)??? ARE!!! cum poate incapea ceva infinit in ceva finit, adica cu limite??? cit n-ar sustine oamenii ca dragostea adevarata nu are limite, ea oricum se termina odata cu viata!!! LOGICA si FILOSOFIA mea ne spun ca dragostea are limite!!!

cerepaha - om cu multa logica si pe deasupra si filosof!!!!

Adeline
06-14-2004, 03:40 PM
dragostea inseamna suferinta...
cit suferi.. atita iubesti..

cerepaha
06-15-2004, 09:46 PM
nu mai este chiar asa....sa iubesti e cea mai mare placere!!!

ox2
06-16-2004, 12:40 AM
dragostea..
nu shtiu
in Ko
in Mb
in cm cubi
in ani lumina ced ca...

Melania
06-16-2004, 12:45 AM
in apusuri de soare ....impreuna.... unu linga altu

negru
06-16-2004, 02:40 AM
in rabdare, incredere, afectiune, intelegere si respect, am uitat ceva?

Codrin
06-17-2004, 09:23 AM
... sperma si fluidele de excitare feminina .... Doar cu cele de sus , fara astea doua , nu descoperi adevarata masura . :wink:

negru
06-17-2004, 06:26 PM
am sa tin cont :lol:

Cioroiul
06-17-2004, 11:21 PM
Nu am reushti sa citesc toata tema, dar cred ca nu am sa dublez pe nimeni

dacă tot universul are o explicaţie matimatică, atunci am să încerc să dau o explicaţie matimatică şi la măsura dragostei:

Se cunoaşte că droastea este un sentiment, cu alte cuvinte este o stare a unei fiinţe (stare de îndrăgostit) şi daca am nota starea dragostei prin Stdrag, atunci vom primi că dragostea poate avea 2 valori: este sau nu este
... sau intr-un alt mod scris: Stdrag = {0,1} ( :) acelaşi sistem binar obişnuit) şi ca răspuns se primeşte că dargostea nu are unităţi de măsură

... dar dar ... puterea unei dragostei are unităţi de măsură ...
Ea poate fi calculată integral pe perioada timpului a Stdrag

Urmez să menţionez că nu am concretizat tipul dragostei, ea poate fi foarte diversă (e.g.: egosită, unilaterală, bilaterală, şi multilaterală)

Când e vorba de un sentiment reciproc (e.g.: între 2 persoane) se poate aplica următoare formulă din sistem binar:
Stdrag_final = Stdrag_p1 & Stdrag_p2
(daca nu e dragoste la ambii, atunci nu e dragoste la cuplu)
unde
Stdrag_p2 - starea dragostei primei persoane
Stdrag_p1 - starea dragostei persoanei a doua
Stdrag_final - starea dragostei cuplului

.etc se poate de calculat puterea dragostei cuplului

remarca: odata cu apariţia dragostei, pe timp şi trece ea se face tot mai mare, infinit nu poate fi deorece viaţa are durata finită

p.s.: sorry pentru volumul mare a mesajului, dar dragostea ÅŸi matematica cer jertfe :)

nicu
10-21-2007, 04:06 PM
Dragostea se masoara in sex/h.