mda ... eu m-am dejamagit anul asta in PRO TV, eu ashtept opiniile d-voastra despre felul de comentare a celor de la TVR shi comparatzii tot cu cei de la PRO TV, shi critici tot.
ciofu
03-20-2002, 03:41 PM
Patani, PRO TV e implut in datorii si in probleme extreme financiare
Corleone
03-20-2002, 04:38 PM
Pacat p-u PRO TV.
TVR1 nu face fata. M-a deranjat foarte mult ca comentatorii tineau cu tot dinadinsul cu Montoya si ei considera ca lupta pentru titlu se va da doar in cazul in care Michael sau Ralf ocupa locuri cit mai mici.
Asa nu se face. Lasa JPM si ceilalti sa demonstreze ca merita sa lupte de la egal la egal cu Schumacher, iar apoi sa pretinda la ceva. Ce a cistigat JPM? o cursa? dar cite curse a terminat el in sezonul trecut? destul de putine...
ciofu
03-20-2002, 05:10 PM
In general, in chestii publice, cum de exemplu a comenta ceva, comentatorii ar trebuie sa-si tina dorintele proprii in sine si sa nu faca acolo tot felul de comentarii ce tin de ei personal in public.
Ok, deja cand merge vorba de fotbal si merge vorba de niste echipe nationale...deja putin e diferita situatia
alias
03-20-2002, 07:51 PM
ei, ian' lasati-o mai usurel...
nu i-am auzit pe cei de la TVR, dar comentatorii de la Prot v erau niste malakas....
aia tineau cu Schumacher.. desigur pentru fanii lui Michael asta nu era deloc deranjant, dar pentru ne-fanii lui, printre care sunt si io, asta cam tiuia in ureche..
eu deja priveam F1 pe Rai uno, cu toate ca mult in italiana nu pricep..
noua generatie de comentatori romani este tare aiurea, dar nu stiu cu ce putem schimba asta... ce e Protv ce e antena unu ce e TVR , ca tot romanii comenteaza :smile:
birkoff
03-20-2002, 08:05 PM
ciofu, de problemele financiare shtim noi care sunt ele, shi shtim ca sunt tare mari :smile: dar totushi ... cred ca au piredut o parte din rating.
ciofu
03-20-2002, 08:38 PM
Eu am inteles ca ei nu au ce pune ca program din cauza asta...pun numai filme care deja le-au pus de cateva ori...si mai mult ce, mai fac ei emisiuni si atat.