lilianadascalescu
07-07-2008, 01:33 PM
Salut tuturor!!!
De ce fiecare persoana are nevoie de o evaluare a starii wellness???
1. Traim intr-un mediu stresant!
2. Ecologia ne afecteaza grav sanatatea!
3. Obiceiurile noastre alimentare si calitatea alimentelor pe care o mincam este dubioasa!
Este naiv sa consideram ca putem fi astazi sanatosi daca nu avem un stil de viata sanatos si daca nu ne alimentam sanatos!
Eu ma ocup profesionist cu acest domeniu si m-am ghindit ca este important sa acord posibilitatea unei evaluari gratuite de sanatate.
Persoanele interestate pot sa se inscrie prin e-mail: lilianadascalescu@yahoo.com
Astept mai multe intrebaru!!!???
gr8dude
07-07-2008, 04:10 PM
Care iti este strategia si care sunt tehnicile de baza pe care le aplici?
Pina cind "wellness" suna ca un cuvint adus cu forta in limba romana.
adrenalina
07-07-2008, 09:01 PM
cred ca vrea sa spuna "calitatea vietii" :)
lilianadascalescu
07-08-2008, 01:01 AM
Imi place ca a inceput o discutie in jurul cuvintului wellness.
In principiu wellness presupune a te simti si arata bine. In general un om poate sa se simta si sa arate bine cu conditia ca are o sanatate buna, dar si daca este satisfacut din punct de vedere financiar, profesional si din punct de vedere a stilului de viata! Aceasta este abordarea wellness care o am in vedere!!!!
In fiecare joi eu am organizat un club unde putem sa vorbim mai detaliat aceasta problema. Daca doriti sa participati inscrieti-va la telefon:069086021.
Pe curind
Liliana Dascalescu
daniel
11-04-2008, 10:47 AM
WELL , ... WELL , ... WELL-NESS
De ce fiecare persoana are nevoie de o evaluare a starii wellness??? CHIAR ASA ?
1. Traim intr-un mediu stresant! Pai inafara de vreo 2-3 triburi in jungla Amazoniana, toti traim intr-un mediu stresant , si stim asta fara sa ne facem vreo evaluare ....
2. Ecologia ne afecteaza grav sanatatea! Aici ai dat-o in bara ,rau de tot ! Inseamna ca nu stii ce inseamna ECOLOGIE ? V-au invatat prost la cursurile alea , mama , Ecologia niciodata n-o sa-ti afecteze sanatatea , si oricum se bate cap in cap cu punctul 3,
3. Obiceiurile noastre alimentare si calitatea alimentelor pe care o mincam este dubioasa!
Aici banuiesc ca este vorba de obiceiurile tale , fiecare mananca cum este obisnuit , cum a fost invatat in cei 7 ani de acasa,... daca tu mananci desertul inaintea felului I, ASTA E TREABA TA ! si nu mai generaliza , (ca enervezi pe multi pe forumul acesta !).
SI TOTUS CE INTELEGI TU PRIN OBICEIURI ALIMENTARE DUBIOASE ? Tradu-ne si noua ce a fost in mintea ta .
Sa-ti dau un sfat, cand ce vezi in farfurie are o calitate dubioasa , NU MANCA ! ca ajungi sigur la spital .
Eu ma ocup profesionist cu acest domeniu si m-am ghindit ca este important sa acord posibilitatea unei evaluari gratuite de sanatate.
Cat de profesionist te ocupi reiese din cele de mai sus, dar sa mai iei si bani pentru asa ceva ,asta chiar e TUPEU ! ( vezi ce faci cu niste altfel de evaluari de sanatate ...., ca ar fi cazul )
In principiu wellness presupune a te simti si arata bine. In general un om poate sa se simta si sa arate bine cu conditia ca are o sanatate buna, dar si daca este satisfacut din punct de vedere financiar, profesional si din punct de vedere a stilului de viata! Aceasta este abordarea wellness care o am in vedere!!!!
Daca mai spuneai si de satisfactia sexuala , era ok . Chiar venea lumea , sa stii !
ORICUM , PESTE 99,999% ESTE VORBA DESPRE UN FEL DE JOC PIRAMIDAL, DE GENUL PUNE TU BANI, MAI CAUTA SI PE ALTII, SI O SA VEZI CE SATISFACUTI FINANCIAR O SA FIM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!
ZI CA NU-I ASA !
DANIEL ...NU DASCALESCU
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.