..... iaca asa .....
se numeste o uitat sa puie baietii parola la sharing ...la un net-cafe de la noi ..si inca la server....
**** Prodoljenie sleduiet.....
[LegioN]
02-24-2002, 01:15 AM
ei da shi sa graim de dinshi ... stiti asa gazeta "Saptamina" ? ...ap iaca zilele estea eu si lor le`am facut inspectia ...n`au nika interesant ...cu exceptia la un folder in care se pastreaza fotografiile la oamenii politici si nu numa ...folder care se numeste "Bici" :grin:
lucky13
02-24-2002, 07:44 AM
de ce nu ai luat citeva fotografii a politicilor noshtri p/u a le infrumusetza putzin :hahaha:
dan
02-25-2002, 11:23 AM
o data si mi-e mi-a venit in cap sa fac glume de acestea
si am dat de patria :) la dinsii nu era niciun domen server pentru autentificare si era user level access:) si windowsurile lor nu erau patch-uite de cind lumea , asa ca parolele se aflau in maiputin de 1 min. chiar si discul c la computerul contabilei era sharuit :)
nu am facut nimic, decit sa schimb ceva in registri ca sa apara un mesaj la incarcarea windowsului :)
ei au crezut ca e virus si peste o saptamina era sharuita numai un directoriu cu update-ul la antivirus :) la restul computerrelor- nimic ;)
iaca asa
[LegioN]
02-26-2002, 12:56 PM
ap cred ca deamu le`o trecut frica...ca am dat azi si eu peste dinsele ..si tat ii asa cum ai spus tu ...
..... iaca asa .....
se numeste o uitat sa puie baietii parola la sharing ...la un net-cafe de la noi ..si inca la server....
**** Prodoljenie sleduiet.....
Leogion, parolele se afla foarte usor din data files, :grin:
[LegioN]
03-04-2002, 11:48 PM
Asa-i ... da nu asta era ideea. Ideea era de a ajiunje la dat`uri straine...
iulik
03-06-2002, 01:34 PM
de ajuns, hmmm, nu a ocup cu asa ceva, darorientativ, adica teoretic c-am stiu cum, tot cu ajutorul la ICQ, sau mail, +triaeani, de tipul Netbus, sau mai stiu eu ce acolo ??
Daca ma gresesc, apoi corecteazama.. :wink:
[LegioN]
03-07-2002, 04:25 AM
ai perfecta dreptate :smile:
iulik
03-12-2002, 09:24 AM
Legion, eaca am observat ca tu esti mai prodvinutyi in chestiile astea si de acea am sa-ti dau o intrebare, desigur daca doresti sa ma ajuti .. :wink:
Deci uite asa o kestie, avem un gateway, eu sunt unit la el cu lan de 10 Mbps, si tot de la el pleaca alte(multe linii dedicate) in general ele(liniile dedicate) sunt p micromodeme, adica viteza maxima este de 115200 bps Acum cum pot eu sa floudez toate celelalte compuri care stau pe modeme, astfel ca acest proces sa nu aiba efecte negative asupra gateway-ul respectiv.
Ce progi se poate de folosit petnru a face acest lucru ?
Toate detaliile sunt binevenite ... :wink:
[LegioN]
03-24-2002, 02:00 AM
bai ... h#i io znaiet ... teoretic daca a sa fashi flood ... poti sa te [cenzurat]i si pe tine, hotea daca acolo is modemuri si la tine ii cablu ap tre` sa shie [cenzurat] ... da daca-s modemuri ...ap se poate de le f#tut direct in modemuri ... avem eu proga care fashe asa kkt ...sheva legat de Hayes protocol parca ..caro4e atkliu4e modemu strain de la distanta :smile:
iulik
03-24-2002, 05:15 AM
hai dostaeste proga, piva de la mine ...
Apropo, micromodemele primesc una si aceiasi adresa IP fiecare in parte, si eu cunosc adresele deci se poate de incercat si pe ip-uri ce bombanit ??? :wink: