Ştiu că unii dintre voi se cunosc mai demult, de pe vechiul forum, alţii nu se cunosc, mă rog, am deschis acest topic ca să ne cunoaştem mai bine. Cine vrea să spună cāte ceva despre el, să bage aici.
Īncep eu:
26 ani, din Bucureşti, sunt programator. Doar atāt mai spun: īmi place schimbul de idei şi discuţiile cinstructive.
linar
05-22-2006, 06:10 PM
24 ani, Chisinau, in diploma mea scrie: inginer in telecomunicatii....dar nu am profesat nici macar o zi.
semidia
05-22-2006, 06:41 PM
18 ani,eleva nu conteza unde sau cum.....
adrenalina
05-22-2006, 06:48 PM
23 de ani, clujeanca get-beget, dar plecata in MD... psiholog si jurnalist, toate intr-una :)
Lanu
05-22-2006, 07:05 PM
Vārsta: două majorate minus două mandate de-ale lui Traian al II-lea, dar sigur mai puţin decāt vor crede majoritatea cānd vor calcula şi mai mult decāt vor crede cānd mă vor vedea.
Locul naşterii: 100 km de la Chişinău, Moldova Răsăriteană, la moment numită Republica (separatistă) Moldova, mai poreclită uneori Basarabia.
Dinastia: nickname-ul Muşatinilor, mai exact al celui mai cunoscut reprezentant de-al lor (manualul de istorie a romānilor, clasa 7; la fel o bucată de Suceavă).
Studiile: multe, cred eu (cele mai importante fiind probabil facultăţile - arhitectura, artele, tehnologiile informaţionale).
De-ajuns? :contemplez:
Pī.Sī. Pe acest forum am dat buzna cam prin 2001.
corneli4ik
05-22-2006, 07:10 PM
well..
linar shi semidia ma cunosc din vechiul forum :)
16 ani, eleva care se preg. serios de exams, fosta dansatoare shi actritza(la scoala de arte)
mde, un pik nonconformista!
zeddo
05-22-2006, 08:49 PM
in curand fac 21, Chisinau, dar 2 ani le rasuflu la Iasi. Facultatea de Drept. Vreau sa plec pe luna. :)
Manix
05-22-2006, 09:05 PM
23 de ani... am terminat ASEM-ul in 2004 cu Diploma de Licenta in Economie, facultatea finante, banci si burse de valori. In prezent imi fac International MBA la University of South Carolina, Moore School of Business. Vara aceasta fac practica (internship cum o numesc americanii) la Eastman Chemical Company in departamentul de finante. Imi plac cifrele la nebunie, dar mai mult imi place o conversatie normala cu oameni normali :).
animaluts
05-22-2006, 09:23 PM
varsta : fara 2 ani major.
studii : 2 saptamani shi welcome liceul ( p/u cei din Ro, in Md liceul cuprinde clasele 10-12 ), + initiere in IT la Vota Computers.
aici din 2001 ( pe forum )..
in viitor, adiqa incepand cu septembrie anul viitor, cred ca voi pleca in Iasi sau Bucureshti la vreun liceu de informatica mai puternic..
ar trebui cred ca incluse shi hobby-urile : photographing, snooker shi clar lucru music, movies & interesting books.
krown
05-22-2006, 09:51 PM
Ramses III, aproape 3 ani, sau 3 milenii.
Vreau acasa. Stiu rusa, inteleg romana, ciripesc in alte limbi nesemnificative. Sunt economist in toate profesiile, insa visator prin vocatie. Stiu sa smulg aripi. Am hob...interesemulte. Pot zbura de 3 ori.
Stau. Desenez sau pictez. Cant sau urlu fals. Scriu prostii degeaba sau poezii de Poe.
Imi plac muntii de toate culorile. Stiu sa ma laud. Sunt alb caucazian. Nu joc hockey. Am o sora Liliana. Hard-rock. Europa de Est. Calatoriile ma fac intreg.
Stiu cum arata o femeie. Cunosc mutrele celor de pe forum din LaPixel, si ce lasa ei aici. Asa ca imi pare bine de cunostinta. Chiar nu ma asteptam sa-mi para.
promd
05-22-2006, 10:47 PM
22 ani, z.Gemeni, student UTM - F.Energetica ...
pe forum .. cam 1 luna pe forumul vechi, si deacu aici ...
Maria Magdalena
05-22-2006, 10:52 PM
Maria Magdalena...
dlia vas prosto Maria
vik-ing
05-23-2006, 12:21 AM
17 ANI,locuiesc in Chisinau,student la Colegiul de Informatica
Pe forum-de la inceputul primaverii.
groparu
05-23-2006, 01:32 AM
Diploma:
has been awarded the degree of Licentiate
in the field of Computer Science
speciality Computer Science
(interesant se exprima astia :hlizesc:)
printre primele persoane ce am cunoscut de pe acest forum, imi pare ca e chiar madwolf (inainte sa apara forumu)
mai stiu cate ceva lume de pe aici ;)
oby
05-23-2006, 02:21 AM
nenormala, non-conformsita,nebuna,21ani,sagetator,social-democrata,indragostita...in....[mmmmm],port verigheta pe stanga,imi place Martini, tatu [AMOR]
dictionar
05-23-2006, 03:05 PM
parazķtez md.net din 2003, cu cite un mesaj din paste-n paste :)
whiteman
05-23-2006, 07:09 PM
22 ani, Iasi, student FEAA, anul 2
iuliancic
05-24-2006, 12:09 AM
curand o sa am 22 ani, studenta,economie,pe moldova.net sunt cred ca din 2004
alit
05-24-2006, 12:16 AM
24 de ani ,Bucuresti,mai am un pic si termin facultatea (1luna),imi place sa cunosc multa lume .........
kraft_natasha
05-24-2006, 06:57 PM
fara o vara 18... Asachi [din pakate]
minerva
ador:
caii
fotografiile [shi procesul]
soad, koRn [imuabil]
FC
germana [kam sta pe lok]
prietenul ku okelari al solistului formaiei "sepsis"
pieptul de pui shi koltunashii ku brinza de la "orashul vechi"
mai departe... kred ka turism
... parka fara reticente
Sventlana
05-24-2006, 11:14 PM
roscata
implinesc 90 de ani in septembrie
am proteza de firma o spal cu sapun in fiicare zi
merg la biserica la slujba
am 1metru inaltimea,190 kg
90-60-180
maritata ,divortata,amanta
muzica: drumandbass,punk,populara,etno,manele,hardcore rock,lautareasca,grindcore,black metal,pop,clasica,reggae
artisti favoriti : Portishead,Tricky,Spor,Ganja Kru, Junkie,Goldie,The Future Sound Of London, London Elektricity, Sick Of It All,Anti-flag ,Cradle of Filth, The Prodigy ,Moloko si in general muzica underground din UK ,USA si Russia
altceva?
Nephertity
05-25-2006, 01:10 AM
Mariana,19 ani,la ASEM fac business si administrare,contabila lucrez,sociabila,bruneta...:)
radub
07-29-2006, 06:56 PM
Tercut (nu exagerat de mult) de 30 de ani, in prezent in Bucuresti, nascut in Chisinau;
roman, basarabean, moldovean, candva demult - sovietic;
in special analist programator si economist (ASE Buc, fac. CSIE - spec. Informatica Economica), dar nu numai atat;
liberal (moderat) dar nu libertin, destul de cinic, materialist;
mai putin suflet(ist), mai mult rational;
fara prea multe iluzii (doar atat cat sa nu o iau razna de tot)
Una peste alta, un canditat bun pentru ceaunul cu smoala din viata de dupa.
dictionar
07-29-2006, 09:30 PM
radub, ai uitat sa mai scrii casatorit-necasatorit... :D
radub
07-29-2006, 10:07 PM
radub, ai uitat sa mai scrii casatorit-necasatorit... :D
La 30+ de ani, ori sunt casatorit ori, vorba liu Creanga, doar michiduta ma mai insoara :)
Dar daca insisti... sunt casatorit, am si un copil, iar mai spre sfarsitul anului urmeaza al doilea.
dictionar
07-29-2006, 10:32 PM
radub a fost o gluma, ai scris asa de multa info despre tine ca mai ramasese doar acest detaliu sa-l spui ;)
dixy
04-07-2007, 01:25 AM
Ramses III, aproape 3 ani, sau 3 milenii.
Vreau acasa. Stiu rusa, inteleg romana, ciripesc in alte limbi nesemnificative. Sunt economist in toate profesiile, insa visator prin vocatie. Stiu sa smulg aripi. Am hob...interesemulte. Pot zbura de 3 ori.
Stau. Desenez sau pictez. Cant sau urlu fals. Scriu prostii degeaba sau poezii de Poe.
Imi plac muntii de toate culorile. Stiu sa ma laud. Sunt alb caucazian. Nu joc hockey. Am o sora Liliana. Hard-rock. Europa de Est. Calatoriile ma fac intreg.
Stiu cum arata o femeie. Cunosc mutrele celor de pe forum din LaPixel, si ce lasa ei aici. Asa ca imi pare bine de cunostinta. Chiar nu ma asteptam sa-mi para.
Scuze ca dau reply la un post vechi, dar nu pot sa ma abtin cand am vazut ca-ti place Poe. Este unul dintre poetii mei preferati - si nu am decat 3. Iar din poetii preferati Poe e pe primul loc. Tare ma bucur ca am vazut pe cineva caruia ii place Edgar Allan Poe. :)
eirene_md
04-07-2007, 09:46 PM
Irina, 18 ani
Am shi eu 3 poeti preferati: Achmatova, Baudelaire shi Krzysztof- Kamil Baczynski.
Pe Poe nu prea-l iubesc.
Fac liceul in Polonia, anul asta termin.
In rest nimic interesant...
Aha, mi-e dor de Moldova.
Otilia
04-13-2007, 01:02 AM
Otilia, 22 ani, termin Asem-ul anul asta si am planuri mari de viitor. extrovertita, histrionica. imi place sa calatoresc si sa ma folosesc de oameni. religioasa :D
ador marea, primavara, muzika buna, sa pozez, sa joc teatru.
ma consider foarte norocoasa si sunt pe moldova.net din 2006 toamna parca. multumesc pentru atentie.
Codrin
04-13-2007, 10:56 AM
Si mai mult decat orice iti doresti sa fie pashi in lume, asa-i ?
Trebuia sa descrii si cum ai sa contribui la asta dupa ce primesti coronitza. :D
Otilia
04-13-2007, 11:09 AM
da da pace in lume si in sufletele pacatoase..:P
scrie despre tine Codrine.
Codrin
04-13-2007, 11:14 AM
Sunt plictisitoare romanele autobiografice. Asteapta mai bine sa iasa filmul. :cool:
Otilia
04-13-2007, 11:15 AM
abia astept, sper ca nu va fi +18
semidia
04-13-2007, 11:16 AM
Da,dar anunta-l macar:D
alyyy
04-13-2007, 01:23 PM
200 ani..sper sa mai traiesc inca atitia:)....is tinara frate la 200:) si ceva...
de invatat no avut cine sa ma invete...profesorii ma urau si mau alungat din toate scolile la care mergeam....
buna...luatio cum doriti..
daca otilica mamii se foloseste de oameni si e atita de norocoasa..inseamna ca tre sa ma apuc si eu de sportul asta...poate ma ajuta:)
is aci pe forum cred din 2004 sau 2005..ma cam lasa memoria la 2oo si ceva ani ai mei:)...
Umbreon
04-13-2007, 02:18 PM
daca otilica mamii se foloseste de oameni si e atita de norocoasa..inseamna ca tre sa ma apuc si eu de sportul asta...poate ma ajuta:)
Pentru asta tre' sa fii frumoasa. Si nu proasta. Multe cerintse :lola:
linar
04-13-2007, 02:49 PM
de invatat no avut cine sa ma invete...profesorii ma urau si mau alungat din toate scolile la care mergeam....
buna...luatio cum doriti..
cum adica? hai ca bati capu...nu am mai auzit de asa ceva...:D
Otilia
04-13-2007, 02:52 PM
cum adica? hai ca bati capu...nu am mai auzit de asa ceva...:D
In cazul unui prof, am fost eu martora la relatia duioasa a lui alyyy cu el :D
linar
04-13-2007, 02:53 PM
da ce facea alyyy de o alungau din scoli?...sau...ce nu facea?:lola:
alyyy
04-13-2007, 03:09 PM
eeeeee...nu cred ca ai tu 4 facultati ca sa-ti dai seama:)...scoala si alyyy probabil nu is compatibile::)...mai degraba altceva:)
apropo umbreon...depinde la ce te referi cind zici ca tre sa fii frumoasa ca s at folosesti de oameni...daca la scos bani din portofelul amantilor presupun...desi nu cred ca otilia se referea la asta:)...nuti tre mare frumusete sa te folosesti de o fata de exemplu...
fii si tu mai explicit:)
linar
04-13-2007, 03:23 PM
eeeeee...nu cred ca ai tu 4 facultati ca sa-ti dai seama:)...scoala si alyyy probabil nu is compatibile::)...
tre sa ai 4 facultati ca sa-ti dai seama de ce ai probleme cu scoala...? hai ca ai zis-o...
deci tre sa mai fac 2 ca sa ajung sa inteleg ce ai vrut sa zici...no way...:lola:
ps. apropo..nu tre sa faci multa scoala si nici facultate ca sa scrii corect in romana (stiu pe cineva care cunoaste gramatica limbii romane la perfectie chiar daca nu a terminat scoala din varii motive..asa ca..se poate! :na:)
RaduMan
04-13-2007, 06:21 PM
Revenind la tema: vreau sa fac eu cunostinta cu voi mai bine... mai ales cu fetele de pe forum...
Nu va speriati! Nu sunt un monstru!
Spencer
04-13-2007, 06:52 PM
esti arab?
groparu
04-13-2007, 07:32 PM
nu bai.. ii chinez :super:
RaduMan
04-13-2007, 07:39 PM
esti arab?
ba-s Cruciat si voi lupta in continuare cu voi ismailitenilor
groparu
04-13-2007, 07:40 PM
opa.. inca un mason :)
alyyy
04-13-2007, 08:45 PM
[QUOTE=linar;173010]tre sa ai 4 facultati ca sa-ti dai seama de ce ai probleme cu scoala...? hai ca ai zis-o...
pai tu nu intelegeai:)...
problema e ca nam nevoie de profesor de gramatica...stiu pina cind sa scriu destul de corect...n-am luat degeaba cred 10 la romana la bac:)....bune vremuri au mai fost:P::)
Norocel
02-04-2008, 10:43 AM
Am 21 de ani sunt student ultimul an si sunt din Braila. Pasiunile mele Internetul si calatoriile. Imi place foarte mult sa ascult Radio Noroc. Muzica preferata: Nu am preferinte. Imi place orice. Altceva cam ce sa mai spun? Aviz fetelor: Sunt burlac asa ca sunt disponibil.
FogDucker
05-24-2008, 11:37 PM
Deja Spamul asta devine enervant.
George1000
09-04-2008, 05:30 PM
George, 22 ani din Braila, colaboator la un ziar local. Am terminat facultatea la universitatea Constantin Brancoveanu din Braila specializarea contabilitate si informatica de gestiune, am luat licenta cu nota 9.00. Limbi straine: Engleza la nivel mediu. Pasiunile mele: calatoriile, muzica si internetul.
solara
09-04-2008, 11:17 PM
georgemie, nu-i rubrica de matrimoniale :D nu s-a mai prezentat nimeni asa de constiincios
dictionar
09-05-2008, 01:21 AM
George, 22 ani din Braila, colaboator la un ziar local. Am terminat facultatea la universitatea Constantin Brancoveanu din Braila specializarea contabilitate si informatica de gestiune, am luat licenta cu nota 9.00. Limbi straine: Engleza la nivel mediu. Pasiunile mele: calatoriile, muzica si internetul.
George, da ce lungimi ai :rolleyes:?
costik
09-12-2008, 11:14 AM
costi,25 ani
antisociabil, semidepresiv, vreau sa dispara 99% din populatie
imi place sa citesc carti frumoase si sa ascult muzica altfel
pentru mai multe informatii... nu am cu ce sa va ajut:)
lizofoafa
09-12-2008, 02:54 PM
Sociabil ā* insociabil, nesociabil
"antisociabil" nu exista. Poate "sociopat" ai vrut sa spui?
solara
09-12-2008, 06:22 PM
exista antisocial = sociopat
adrenalina
09-12-2008, 08:37 PM
la lectii de limba romana, va rog... aici ne cunoastem mai bine.
dixy
10-19-2008, 09:22 PM
exista antisocial = sociopat
No. A fi antisocial Ć®nseamnÄ cÄ nu recunoČti normele general acceptate de comportament. Sociopatia este o tulburare de comportament.
dixy
10-19-2008, 09:25 PM
costi,25 ani
antisociabil, semidepresiv, vreau sa dispara 99% din populatie
imi place sa citesc carti frumoase si sa ascult muzica altfel
pentru mai multe informatii... nu am cu ce sa va ajut:)
Antisociabil nu existÄ. Poate nesociabil. HotÄreČte-te, eČti depresiv sau nu. Nu poČi fi semidepresiv. Poate Či s-ar mai alina depresia dacÄ ai Ć®ncepe propoziČiile cu litere mari.