PDA

View Full Version : Integrare Europeana

Doomed
04-30-2008, 06:14 PM
Cind intr-o noapte am scos ţara de sub stăpinire străină şi pină in dimineaţă am construit uzină Siemens la Coşcodeni...
damn..... ce-aveti oameni buni ... ce-i cu voi ????!?!? unde v-ati trezit sa faceti asa forum ?!?!?
Chiar ma umfla rasul cand ma uit ce mai scrieti pe aici...

FogDucker
05-01-2008, 10:20 AM
damn..... ce-aveti oameni buni ... ce-i cu voi ????!?!? unde v-ati trezit sa faceti asa forum ?!?!?
Chiar ma umfla rasul cand ma uit ce mai scrieti pe aici...

Asa ca te-ai gandit ca ar fi o idee buna sa deschizi un topic al tau...in care sa poti scrie toate aiurelile care it trec prin minte.

Doomed
05-03-2008, 11:33 PM
Asa ca te-ai gandit ca ar fi o idee buna sa deschizi un topic al tau...in care sa poti scrie toate aiurelile care it trec prin minte.

de fapt am dorit ceva explicatii .... insa vad ca nu prea am cu cine discuta pe aici ... :(

adrenalina
05-05-2008, 04:04 PM
exista deja o astfel de tema... iar faptul ca ai facut inca una pe care ai inceput-o cu atitudinea asta, nu te ajuta sa gasesti pe cineva sa discuti... ai nevoie de explicatii, cere-le acolo unde este deja discutata tema. sau citeste ce s-a scris pana acum si vei gasi explicatii.
in rest, cu asa atitudine risti sa primesti un picior in fund, nu sa se oboseasca cineva sa iri acorde minimum de atentie. toti ne credem destepti, numai ca altii stiu si cat de destepti is... se pare ca altii nu prea

Doomed
05-06-2008, 03:11 PM
pai daca tot va credeti asa de destepti .,.. pai de ce nu incercati sa schimbati ceva in organizarea acestui forum .. ?!?!?!?!? aaa ?!?!? daca tot zici ca mai exista o astfel de tema ... si ti-a fost lene sa mai dai si pe aici un reply .. pai sa-nteleg ca nu-mi dai mie un picior , ci ti-ai bagat un picior mare in tot ceea ce inseamna forum ...
think about..

adrenalina
05-06-2008, 04:12 PM
baiete? daca ai frustrari, te rog mult sa ti le scoti in alta parte. forumul ii foarte bine organizat. ca tie iti este lene sa cauti si sa citesti, asta ii alta poveste... nimeni nu ii obligat sa repete ceea ce s-a discutat in alte parti pt fiecare nou venit care se crede prea bengos sa si citesca ceva..... si faptul ca esti unicul care nu ii capabil sa gasesca ceea ce il intereseaza, ar trebui Tie sa iti dea de gandit...

tema este inchisa... deschide ochii la temele de pe pagina acestui subforum si poate o sa gasesti si tema cu pricina. daca mai ai cea de spus, pe forumul Seara pe Deal, tema probleme, te poti exprima...

Husky40
05-06-2008, 05:37 PM
Doomed, tu de gluma nu ai auzit?

2008.