buna! va invit la o discutie... si anume pe marginea problemelor ce le au tinerii nostri... care ati vrea sa fie discutate in cadrul unei emisiuni si in mod normal sa fie propuse si cateva solutii... :)
m_c_B
03-17-2008, 01:12 PM
cine sunt "tinerii" ?
eu "ma confrunt" cu problema comunistilor si cu bandele lor.
PiggyEFromHell
03-17-2008, 01:40 PM
Kristinika, bine, ne inviti la discutie... dar da si o tema mai precisa... Problema tinerilor e foarte generala. Daca deschizi o tema probabil ai si o idee mai specifica... de ce nu ne-o zici?
kristinca
03-17-2008, 02:11 PM
nu as vrea sa pun accentul doar pe o problema, tocmai asta imi doresc sa aflu de la voi, care sunt probleme tinerilor din punctul vostru de vedere... e ceva de genul unui mic sondaj de opinie care o sa imi fie mie de folos....
PiggyEFromHell
03-17-2008, 02:24 PM
Hmm... si eu care aveam impresia ca forumul e un loc in care o discutie ar trebui sa fie utila unui public mai larg...
Bun... vom astepta sa inceapa cineva...
Basarabinho
03-18-2008, 10:36 PM
Vad ca in afara de comunisti, tinerii nu au nicio problema... Ce sa insemne asta? Ca o duc bine ori sunt nepasatori? Inseamna ca numai eu am probleme: ca bursa e de tot kkt-ul, o cheltui intr-o seara (multumesc statului roman), ca nu pot sa-mi gasesc un serviciu ca lumea fara sa mi se imputeze ca n-am sufucienta experienta si nu-s cetatean roman, ca nu am mai vazut vreo femeie in patul meu de 4 saptamani... Eh...ciao!!!
Umbreon
03-22-2008, 04:53 PM
ca nu am mai vazut vreo femeie in patul meu de 4 saptamani... Eh...ciao!!!
Asta da, problema :)))
Eu am problema mare mare ca cad pietele financiare si nu doresc bancile investitionale sa angajeze masiv. Please faceti ceva sa creasca pietele astea :)
capsunica
03-22-2008, 09:19 PM
Eu am problema mare mare ca cad pietele financiare si nu doresc bancile investitionale sa angajeze masiv. Please faceti ceva sa creasca pietele astea :)