asm0day
03-16-2008, 03:55 AM
A auzit cineva de 3DS MAx, Maya, Poser? Daca nu - inseamna ca esti om normal shi nu trebuie sa nimeresti shi tu in scoala de b^olnavi in care directorul ii un omulets mic shi chel, la 6am te scoala dimineatsa shi se uita cu un aparat la constitutia creierului tau, incercind sa te faca sa uiti de cuvintele MoCap, Vertices, V-ray, XYZ ,samd, iar dupa ce se duce ca intotdeauna tu, ca cel mai destept, elaborezi planul de evadare prin podeaua din camera, cu lingura vecinului tau. Simplu - tu ii tii aparatul cind face chishi, shi ca rasplata ii iei lingura lui - oricum el nu poate minca.
Daca nu fa un dbClick pe Reply si izbestetsi degetele in tastatura, asa cind te uiti pe monitor, sau shi mai ai tu, sa vezi ca se primesc niste cuvinte (dic: "cuvinte" - serie de litere care nu contine semnul #32, shi de obicei citita, se primeste o imbinatie de sunete ce ti se pare cunoscuta).
Oricum. Propun schimb de :
- materials
- meshes
- bip / mocap
- tutorials
- garshoashi noi-noiutsi*
Se poate de conceput un proiect de movie-making in 3ds d.ex.
*- Va rog frumos pe a meu ni la furat ieri cind am ma aflam la un metru de libertate, numa ki lingura n-o mai reyzistat! Lingura #1289-02 R.I.P.
Daca nu fa un dbClick pe Reply si izbestetsi degetele in tastatura, asa cind te uiti pe monitor, sau shi mai ai tu, sa vezi ca se primesc niste cuvinte (dic: "cuvinte" - serie de litere care nu contine semnul #32, shi de obicei citita, se primeste o imbinatie de sunete ce ti se pare cunoscuta).
Oricum. Propun schimb de :
- materials
- meshes
- bip / mocap
- tutorials
- garshoashi noi-noiutsi*
Se poate de conceput un proiect de movie-making in 3ds d.ex.
*- Va rog frumos pe a meu ni la furat ieri cind am ma aflam la un metru de libertate, numa ki lingura n-o mai reyzistat! Lingura #1289-02 R.I.P.