View Full Version : Cum sa inscriu audio si video pe un CD

adrenalina
03-13-2008, 10:09 PM
am incercat prin Nero sa inscriu si audio si video pe un CD audio. exista chestia asta.
am inscris, parca tot merge, dar nu se citeste discul si nu inteleg de ce. ma poate ajuta cineva urgent de tot?

partizan131
03-13-2008, 10:53 PM
fisierele audio in ce format sunt?

asm0day
03-16-2008, 04:05 AM
1 . Iei un CD
2 . Il ashezi orinzontal pe palma miinii stingi
3 . Cu o bucata de hirtie abraziva de 5x5cm, atent stergi suprafata lucioasa a cd-ului.
4 . Iei o tinta shi scrii pe partea pregatita a CD-ului "AUDIO shi VIDEO" iar mai jos Fai un attach de codecuri "CENEPAK;MPEG-Layerx;K-Lite Codek Pak" etc

Sorry da chiar in " Programare, administrare, securitate şi menţinere " asha intrebari?

asm0day
03-16-2008, 04:13 AM
Bun! here is my help!
Orice Video sau Audio este un fisier da? cu extensie si denumire dex
a) superfilm.avi , 8.mpg, c.vob, web.mov , 2.wmv etc... VIDEO
b) kalambur.mp3 , muzon.wma

In dependenta unde vrei sa vizionezi sau asculti acest Video sau Audio
ai mai multe variante daca pe comp e de ajuns sa iei un R sa RW il bagi in cdDeck si copii copii Video sau Audio in mapa discului apoi catsi linkul BURN TO CD apeshi shi GATA! Ma duc Sa ma Culc ki ii oara 2.15am shi miine la 8am trebi si shiu la padrugi, da asta numa daca si prineste sa mai gasasc o linguri.
Noroc !

PiggyEFromHell
03-16-2008, 08:23 PM
Iar exemplare geniale gen asm0day cu nick lipsit de imaginatie, cunostinte esclusive de informatica de bucatarie si ajutor absolut inutil... inainte de a invata un limbaj de programare ai invata o limba de comunicare...

Apoi, daca nu s-au mai vazut posturi de 3 zile la un topic cu eticheta URGENTA atunci probabil e expirat.

adrenalina
03-16-2008, 08:30 PM
bai geniule, asa as vrea sa te injur putin sau sa te trimit undeva pentru cat de magar ai putut sa fii... idea era ca trebuia sa dau un CD la casa de discuri, care trebuia sa fie masterizat... asta asa o explicatie simplista... eu de fapt am pregatit fisierele, le-am facut taguri, am pregatit si fieiserul video, am ales Mixed mode Cd si am pus fisierele audio si video... pt ca nu inscriam mp3... dar erau audio... problema mea era ca se inscria pe CD, dar nu il puteam citi. cand am folosit un RW, a mers. doar ca daca facu explore Cd se vede numai fisierul video, cele audio le vezi prin windows media player.... asa ca bacule.... alta date nu te mai da asa destept... ca risti sa pari ca cel mao prost. da piggey, problema rezolvata. aveam nevoie atunci de un mic ajutor, deoarece era un moment critic de panica... credeam ca poate ceva nu fac bine, pt ca era ilogic sa il scrie, sa ii faca verificare, dupa care sa nu il citeasca deloc. si asta a fost cu 3 CD-uri...

asm0day
03-17-2008, 12:12 PM
bai geniule, asa as vrea sa te injur putin sau sa te trimit undeva pentru cat de magar ai putut sa fii... idea era ca trebuia sa dau un CD la casa de discuri, care trebuia sa fie masterizat... asta asa o explicatie simplista... eu de fapt am pregatit fisierele, le-am facut taguri, am pregatit si fieiserul video, am ales Mixed mode Cd si am pus fisierele audio si video... pt ca nu inscriam mp3... dar erau audio... problema mea era ca se inscria pe CD, dar nu il puteam citi. cand am folosit un RW, a mers. doar ca daca facu explore Cd se vede numai fisierul video, cele audio le vezi prin windows media player.... asa ca bacule.... alta date nu te mai da asa destept... ca risti sa pari ca cel mao prost. da piggey, problema rezolvata. aveam nevoie atunci de un mic ajutor, deoarece era un moment critic de panica... credeam ca poate ceva nu fac bine, pt ca era ilogic sa il scrie, sa ii faca verificare, dupa care sa nu il citeasca deloc. si asta a fost cu 3 CD-uri...

"Magar", "bacule", ..., adrenalina eu shtiu o adresa unde te-ar putea lecui chiar shi pe tine.

Deajuns despre rau, chiar daca aveai nevoie intradevar de ajutor de ce nu ai explicat problema asha cum ai facut-o in post-ul recent?
Poate voiam shi eu cumva sa te ajut, mai shtii?

Pur shi simplu cind cineva te intreaba in ce format sunt AUDIO shi VIDEO, este evident ca miroase a LAME. Shi degetele singure parca se trag la tastiera, iar ingerashul rau itsi preia controlul...

asm0day
03-17-2008, 12:24 PM
Iar exemplare geniale gen asm0day cu nick lipsit de imaginatie, cunostinte esclusive de informatica de bucatarie si ajutor absolut inutil... inainte de a invata un limbaj de programare ai invata o limba de comunicare...

Apoi, daca nu s-au mai vazut posturi de 3 zile la un topic cu eticheta URGENTA atunci probabil e expirat.

<<PiggyEFromHell>>???

Pot comunica pe eng, fr, jap, rus, rom, da' cu tine voi "comunica" strict pe moldoveneasca:
"Auz piggy tipa from Hell tu nu shii rau. Bun eu nu pot <<comunica>> da tu daca ai putea sa comunishi in eng, api nu ts-ar shi striomna sa-tsi pui asha nic tipa PIGGY?"

Bun cind mai creshti shi mai maninshi shi acolo piggy from hell maninki atunshi sa "comunishi" cu un asmoday, bine.

P.S. Oameni buni vad ca chia nu avetsi simtsul umorului, nu?
::sayonara::サヨナラ

khama
03-17-2008, 06:00 PM
"Poate voiam shi eu cumva sa te ajut, mai shtii?"
scuzatz sensei asm0day, ca nu s-au dat mai multe detalii despre problema... cata ipocrizie... cand itzi arde ceva, nu mai ai chef de glume... deh, nu la totzi li-i dat sa intzeleaga asta...
iar ultimul tau post - nici originalitate, nici sa-l citesc ca lumea, iq zero, shi inca mai zici de simtz al umorului? a propos, tzi-e lene sa scrii 2 adresari intr-un singur mesaj? sau iq-ul nu-tzi permite sa apeshi butonul edit? shi nu-mi spune ca asha ai vrut tu, pentru ca exista reguli anti-flood :)