PDA

View Full Version : SOS pentru prietenii nostri mai mici

Angeli
03-04-2008, 10:02 PM
http://www.caine.com.md

sper ca imaginile de pe acest site vor sensibiliza atitudinea noastra fata de ciinii vagabonzi (comunitari). Fiecare din voi ar putea sa-i ajute.
Important, sa nu fiti indiferenti.

maron
09-19-2008, 02:46 PM
Sunt atatia agresivi si cu blana atat de lucioasa ca de unii nu te poti induiosa.

Nu zic sa-i otraveasca dar sa-i adune undeva.
Sa cautam sa-i sterilizam si sa facem adaposturi da.

In Chisinau nu poti face jogging, nu pot copii sa iasa linistiti de la scoala ca ii incoltesc potaile.

Mie imi pasa mai mult de copii decat de caini. Asta nu inseamna ca trebuia sa dau salariu meu mizer pt a le constui adapost ca sa pot sa-mi protejez copii.

Numai intrebati la urgenta cati muscati de caini vin zilnic?
Dar injectiile in burta la copii de 5-6 ani unde le lasati...

NU_MI zicetzi ca musca defensiv! Treceau 2 fetite prin parc de la scoala si s-au napustit asupra lor o haita de vreo 8 maidanezi, din senin....

Adunati-i, sterilizati-i si asha o sa aveti si ajutor de la oameni...poate

Inainte sa murim de grija cainilor aflati ca sunt si oameni, pe care ii"imbraca" altii cu haine de tot rasul. E un azil la telecentru , sa vedeti batrani impracati ca raperii...morti de foame...

Stiu sunt extrem de insensibila dar prefer sa am grija de batrani, copii saude cei 9 maidanezi din curtea mea decat de aia 2000000000 de pe strada.

Olga...
09-19-2008, 07:54 PM
Nu sunt indiferenta ,dar nici ei (cainii) se pare ca nu sunt indiferenti fata de mine,sunt agresivi fara sa le dau vre-un motiv.Intr-o dimineata nu putem sa ies din scara blocului,pana a iesit un nene mai curajos sa-i alunge.Si mai e si mizeria pe care o lasa.... Sunt prea multi....

Smile
09-21-2008, 03:59 PM
daca nu le faci nimic nici ei nuti fac nimic... de cite ori trec pe linga dinsii si totul e ok... chiar si din coada imi dau ... ;)

maron
09-21-2008, 05:30 PM
norocul tau Smile. Dar cum iti imaginezi o femeie plecand la wrk pe tocuri de 12 cm , cu laptop si geanta , atzatand cainii, si n-au nici o treaba ei in a o ataca :)

Olga...
09-21-2008, 10:20 PM
ce pot sa le fac?ma starui sa trec neobservata pe langa ei de obicei,.....nu reusesc intotdeauna...cred ca miros a frica de la distanta...

Umbreon
09-24-2008, 10:50 PM
ce pot sa le fac?ma starui sa trec neobservata pe langa ei de obicei,.....nu reusesc intotdeauna...cred ca miros a frica de la distanta...

Eu cred ca chiar putsi, nu numai mirosi ... :))

Otilia
09-26-2008, 02:32 PM
:DDDDDDDDDDDDD...ma scuzati

ca sa fie post la tema, eu vreau sa zic ca cinii vagabonzi trebuiesc sterilizati si vaccinati si iubiti, amin.

2008.