Oameni buni,
Cand ati iesit ultima data in ograda sa jucati un baschet? Nu credeti ca compu' va strica placerea de a mai juca vre-un joc?
Am in vedere cand stati si jucati FIFA 2000 sau alt tip de simulator... nu va inerveaza???
coolgreetings
02-12-2002, 05:19 PM
Mda... cred ca ai dreptate... eu chiar demult nu am mai jucat basket sau alte jocuri de genul footballului afara... shi ai dreptate internetul mie imi ia foarte mult timp... numai la el shi ma gandesc... pentru mine jocurile afara sunt in trecut... internetul este mai important :smile:
GYN_Tonic
02-12-2002, 05:24 PM
Cand ati vazut ultima data un meci adevarat de bashet? In aer liber!!!
Lumea nu se mai intereseaza mai mult de nimic cei bun sau ce duce la bun!!!
coolgreetings
02-12-2002, 06:59 PM
Eu de ex. nu prea am vazut in genere basket in aer liber deshi inainte stiu ca multi jucau afara prin curte... acuma stiu ca nu se mai joaca ca inaite...sa schimbat lumea
Majoritatea timpului il petreeam in casa ...shi priveam televizorul... :smile:
GYN_Tonic
02-17-2002, 09:35 PM
Asta se numeste un mod de viata nesanatos!!!
Ar fi bine sa incepi sa te gandesti la sanatatea ta. Acum posibil sa n-ai probleme insa ele vor aparea cu timpul!
coolgreetings
02-18-2002, 08:47 PM
La´s ca ma ocup eu de sanatatea mea... doar nu stau toata ziua in casa...
In genere sa-ti spun drept eu de doua ori pe saptamana joc basket... uneori mai mult, alteori mai putin
GYN_Tonic
02-18-2002, 10:23 PM
Nu ti se pare cam putin de doua ori???
coolgreetings
02-19-2002, 05:15 PM
Nici decum...
dar tu ce te ocupi asha de des la Chisinau la basket ca-ti pare putin de doua ori?
GYN_Tonic
02-21-2002, 10:08 PM
E chiar foarte putin!!! Cand te mai gandesti ca iti atrofiezi muschii de pe zi ce trece!
Frunze de Dor
05-07-2002, 02:09 PM
hehehehehehehhehhehehehhe oameeeeni!
vad ca aici la topicu' asta se cam face una bucata dialog intre sandu si vladimir! :) da lasa ca ma bag si eu in hora si sa vedeti ce va stric io topicu'! :)
de baschet ce sa zic, mai bine tac sau chiar daca zic ceva ma bat repede peste gura! baschet + moldova = paralelism! hahahaha ...ce gluma buna! :)
io la bucuresti mai fac baschet si vreu sa zic ca acolo parca mingea sare mai bine ca acilea!
Viva Tricolor!
coolgreetings
05-07-2002, 04:32 PM
Frunze de dor da cine esti tu? De ma cunoshti shi pe mine shi pe GYN?
???
GYN_Tonic
05-14-2002, 05:27 PM
Se vede ca-i un prieten de-al meu Cool.... sau vova :D
coolgreetings
05-14-2002, 05:28 PM
GYN linishteshtete :)
Victor Prohnitchi
05-14-2002, 05:33 PM
citeam intr-un ziar, daca nu ma gresesc in timpul desre cei mai cai mai din Republica Moldova, si era pomenit si despre cel mai inalt barbat, unul de prin parlamen cu bodiguarzii lui, dar a fost laudat si un baschetbolist de al nostr pe care americanii l-au poreclit Big Chita
coolgreetings
05-14-2002, 05:35 PM
Da de ce l-au poreclit asha? Big Chita
Victor Prohnitchi
05-14-2002, 05:37 PM
e forte masiv dupa firea moldoveneasca si are peste doi metri si ceva
GYN_Tonic
05-19-2002, 08:58 PM
si e un alb? am in vedere la culoarea pielii?
coolgreetings
05-19-2002, 11:43 PM
Pai , ce nu avem basketbalisti negri?
Urfe
05-22-2002, 12:52 AM
Big Chita sau Big Ghita? Voi nu vorbiti de Ghita Muresan?
GYN_Tonic
05-22-2002, 06:16 PM
Pai scrie DIN REPUBLICA MOLDOVA...
Urfe
05-22-2002, 11:29 PM
Pai daca americanii au spus ca-i din Moldova nu conteaza, lor nu le pasa daca gresesc cand vorbesc despre tari pe care nici nu sunt in stare sa le gaseasca pe glob. Daca au spus-o moldovenii, atunci nu mai stiu ce sa cred. Felicitari pentru jucator!
GYN_Tonic
05-23-2002, 06:34 PM
De fapt daca-ar fi asa un jucator asa de bun... precis am fi auzit de el... :-?
Frunze de Dor
06-25-2002, 04:45 AM
voi stiti mah de ce moldova n-are nivel cad de cat acceptabil la baschet?
pentru ca in moldova copii nu se nasc negri! da da da, nu radeti.
exemplu: chinejii nu au nivel la fotbal pentru ca ei se nasc galbeni, shi galbenu in combinatie cu verdele gazonului se transforma in albastru si e impotriva regulamentului sa joci impotriva unei echipe cu jucatori de culoare albastra.
vedeti acum cam cum sta treaba? pai asa e si in moldova, ca la noi nu s-au concretizat inca culorile terenurilor inexistente de baschet asa ca nu se face combinatia jucator-teren. rezultat: no baschet for moldova.
Moldavian people can't jump.....
animaluts
01-03-2003, 05:18 PM
voi aici vobiti despre nivelul baschetului , .... da eu( saracu' de mine) stau shi caut shi prin Internet si alte locuri un club de baschet normal, nu stie cineva ???? :roll: :-?
Mai da tare-s saraci moldovenii in site-uri eu am 3 site-uri pe ournet pe care le-am pus tot normal si unul doar pentru a pastra unele chestii, da stau si caut un site cu basket si search-uri si nimic !!! :wtf:
animaluts
02-01-2003, 06:50 PM
Am gasit in sfarshit , stau cate 6 ore la sala si nu ma pot opri , insa obosesc prea mult , si cred ca o sa ma limitez la vreo 4 , 4.5 !
GYN_Tonic
02-08-2003, 10:04 PM
Nu ma mira faptul ca n-ai gasit...
Raspunsul e unul foarte simplu... pentru ca nu s-au facut saituri de genul asta...
Gigiogea
09-24-2003, 07:09 AM
din nou eu :)
baschetul lam jucat din a 5 pina acuma la universitate, shi inca il mai jok, drept ca mai rar, dar de uitat nu prea am de gind sal uit, voi ce zici de ce sa nu facem o intilnire la un teren de baschet shi sa jucam vreo 1h baschet, ei ce ziceti? :)
Animal X da in legatura cu siteul pe care il cauti ceai zice sal facim noi un grup de oameni, adika sa facem clubul nostru shi sa vezi daca no sa iasa bine ;)