Dacă ar fi să-ţi alegi o ţară în care să locuieşti ,Moldova poate fi aceea ?De ce da şi de ce nu?
Tzaca_Ana
02-02-2008, 11:50 PM
Dacă ar fi să-ţi alegi o ţară în care să locuieşti ,Moldova poate fi aceea ?De ce da şi de ce nu?
Chiar daca iubesc Moldova, ea nu ar fi preferinta mea in cazul ca ash avea vre-o alegere la nastere... Din simplu motiv ca in Moldova nu traim din plin ci doar muncim penrtu a supravietzui. E posibil si mai bine dar cei ce au astfel de capacitati ar fi trait superb in alta tara.
Acum nu am incotro: aici m-am nascut, aici am rude, aici am prieteni, aici m-am format eu ca om, aici ma cunoaste pamintul, aici cunosc eu pamintul...
Norocel
02-04-2008, 08:00 PM
Pai cea mai buna solutie ca sa poti sa ai un trai decent, ar fi sa locuiesti in Moldova dar serviciul sa il ai intr-un oras din Romania apropape de Moldova. De exemplu Iasi. Aici se castiga de 5x mai mult ca in Moldova. Salariu aici e in jur de 1000 Ron dar transformati in lei moldovenesti aici la o banca din Romania ar insemna in jur de 5000 lei Moldovenesti. Asa ca cei care inca cautati de munca primiti sfatul meu si cautati un loc de munca prin Iasi sau Vaslui
Irka
02-05-2008, 04:57 PM
Aveţi dreptate Moldova e locul unde ne-am născut poate e şi unicul lucru care ne leagă de ea însă ca fiecare om preferi să trăieşti acolo unde ţi-e mai bine din punct de vedere financiar astfel şi viaţa e mai luminoasă.
Sventlana
02-08-2008, 05:34 PM
greu de ales: Monaco ori un castel pe Coasta din Azur
yuhuhu
02-08-2008, 10:09 PM
the greatest chalenge of my life is not to succeed somewhere, is to succeed in Moldova !!!
Endo
02-09-2008, 04:21 PM
the greatest chalenge of my life is not to succeed somewhere, is to succeed in Moldova !!! agree
cred ca Italia...mancarea e foarte buna....
PiggyEFromHell
02-09-2008, 06:32 PM
San Marino... fiu de parinti miliardari daca tot pot sa aleg.:D
yuhuhu... ce tari in afara de Uniunea Bubuieciului ai vazut?
yuhuhu
02-10-2008, 02:17 PM
yuhuhu... ce tari in afara de Uniunea Bubuieciului ai vazut?
au mai fost si cateva tari pe care le-am vazut, dar problema nu consta in acest fapt. eu doar mi-am expus opinia MEA ;)