PDA

View Full Version : Pasulko- antrenorul Sel. Moldovei

Corleone
02-08-2002, 01:06 PM
Ucrainean din Germania, cum il caracterizeaza Sport Curier.

Pavel Ciobanu a declarat oficial ca obiectivul echipei este calificarea, iar Pasulko s-a aratat destul de realist in aceasta privinta.

coolgreetings
02-08-2002, 01:22 PM
Cateva date despre dansul deoarece cred ca majoritatea din noi nu cunoaste nimic despre dansul...
Dupa ce a terminat cariera de fotbalist el a terminat scoala de pregatire a antrenorilol din Kelin(nu stiu cum se scrie :smile: ) shi a lurcrat ca antrenor in cluburi pentru iubitori din devizionara a treia shi a patra a Germaniei(foarte straniu ce va face el la noi cu echipa nationala? Oare va putea el sa faca ceva daca vine de la asha niste cluburi de fotbal slabe :???: )

Valeriu
02-08-2002, 03:38 PM
mie nu prea imi place ideea asta cu Pasuliko antrenorul Moldovei, dar dupa cate stiu Spiridon a refuzat sa mai antreneze selectionata

coolgreetings
02-08-2002, 03:42 PM
Mda ... foarte straniu de unde l-au gasit? :grin:
El a fost ales ca antrenor pe 6 ani ceea ce este foarte mult...

Corleone
02-11-2002, 09:20 AM
Primul rezultat 0-1 cu Lituania.

De fapt, cind am auzit la TVM ca ai nostri au pierdut, nu m-am mirat, ba chiar m-am asteptat la un scor mai mare. Cu asa jucatori, e greu sa te mentii si in Divizia Nationala a Moldovei!

Leppard
02-11-2002, 12:46 PM
...obiectivul echipei este calificarea, iar Pasulko s-a aratat destul de realist in aceasta privinta.

:hahaha: Ma scuzati, da calificarea la ce? Asta nu e amuzant...

negru
02-11-2002, 04:15 PM
calificarea la europa 2004, eu cred :smile:

Corleone
02-12-2002, 03:38 PM
Am mai auzit de un nou rezultat: Moldova a invins Iordania 2-0, jucind cca. 70 de minute in 10 oameni, inscriind in acest timp si un gol!

Eu cred ca rezultatele pe care le arata MD la turneul din Malta sunt exceptionale! :smile:

coolgreetings
02-12-2002, 04:46 PM
Corleone de perca Iordania ar fi o tara puternica la football... fotbalistii nostri inca nu shiau schimbat stilul deci inca joaca asha cum au jucat inainte...poate pe viitor vom vedea ceva nou :smile:

Corleone
02-12-2002, 06:00 PM
Eu cel putin cred ca iordania o venit cu echipa lor, pe cind moldovenii au venit, practic cu selectionata diviziei A, chiar au mai primit si un rosu in timpul meciului. Cel putin nu m-am asteptat la o victorie la 0.

alias
02-13-2002, 01:10 PM
patzani, eu in genere sunt in intuneric aicea...
cateva intrebari:
de ce Spiridon nu mai e selectioner?
ce fel de turneu in Malta?
Pasulko e tanar or mos cu barba lunga?
multumesc anticipat

coolgreetings
02-13-2002, 03:24 PM
Alias mai intra la http://www.fotbal.md
Spiridon nu este antrenor fiindca nu stie sa antreneze fotbalishtii nostri

Corleone
02-14-2002, 04:06 PM
alias: Spirido nu mai antreneaza petru ca i-a expirat contractul si el a refuzat sa-l prelungeasca.

Un turneu amical "Rothmans", la care participa Moldova, Lituania, Malta si Iordania

Pasulko este destul de tinar pentru antrenor, si nu poarta barba.

Moldova a pierdut de la Malta 0-3 si nu a cistigat turneul.

Pacat!

2008.