Masin i-mi place la design si ca pret este foarte accesibila. Presupun ca Chisinaul iar va fi plin de Dacii. Insa nu-mi place sigla cea noua, cea actuala este mai frumoasa.
Rapax
04-22-2008, 11:30 PM
Vedeti ca e deja in probe un 4x4.
Endo
04-28-2008, 04:41 PM
si mie imi placea vechea sigla...albastru ala era misto...masina e super...poate or face o masina pentru oameni nu pentru taxi
erdu
06-26-2008, 01:19 PM
Pretul incepe de la 6890 euro cu taxe incluse.
Impresii despre Sandero:
Are ABS chiar si la cea mai ieftina versiune, se aude ca ar putea lua 4 stele la crash-testul Euro NCAP (Logan a luat doar 3), are bancheta spate rabatabila, e mai scurta si ii poti gasi mai usor un loc de parcare. In plus arata mult mai bine decat Loganul, care e o cutie pe roti. Imi place e frumos
poze sursa 4tuning.ro
siru
07-01-2008, 11:15 PM
Sunt posesor de Logan de 3 ani.
Nici o problema la motor.
Probleme minore la stergatoare, cablu de acceleratie (urla), zgomote in portiera etc.
Pentru un roman care a avut o Dacie 1300 este peste asteptari.
M-ar interesa si Sandero asta: cu bancheta spate rabatabila ai spatiu mult mai mare pentru obiecte voluminoase (frigider, masina de spalat - transportam si asa ceva cu masina, asta e situatia!).
Voi mentiona aici mici inconveniente:
- la Logan portbagajul e foarte mare, dar capota portbagajului este prinsa cu niste brate foarte mari care ocupa mult loc din interior. Motorul de 1,4 l pe benzina este foarte lenes, un pic peste motorul de Dacie
- la Sandero - aer conditionat are doar varianta de varf (cred ca e pe la 9000 EUR); motorizarea slaba (doar 2 variante pe benzina, par a fi motoare slabe ca la primele Logane).
FogDucker
07-02-2008, 08:54 AM
Sandero asta seamana cu Nissan Versa; nu stiu daca au ceva in comun(sigur nu motorul...)
Parca tot Logan-ul imi place mai mult.
PiggyEFromHell
07-03-2008, 02:33 AM
De acord... si eu as zice ca Loganul e mai frumos... dar nici asta nu e rea. Dar pretul pana la urma va fi de 5000 sau de la 6890 sau adaugand-ui volan si roti 9000?:D
siru
07-04-2008, 12:14 PM
Preturi si date tehnice gasiti pe site-ul Dacia.ro
Mai aşteptăm vreun an şi o să apară şi versiuni cu motorizare mai bună sau alte îmbunătăţiri.
Ieri am vazut cateva Sandero transportate de un trailer -
sunt foarte urâte bandourile laterale, adică vin undeva în partea de jos a uşilor...
lvl100
07-06-2008, 04:27 PM
Nu prea am inteles eu care e faza cu politica asta de marketing cu masina de 5000 de euroi si ce se asteptau ei sa castige.
Si cu loganul a fost la fel. Tot a fost laudat ani de zile ca va fi masina minune, fiabila si la 5000 de euro, apoi normal cand au scos-o versiunea cea mai cheala pleca de la 6500 in sus :)
Intri pe Google si dai cautare(search) pentru Tata Nano. Dupa aceea cauti Dacia 1300 si faci comparatia. Numai de bine
Lol pai aia nu-i masina , e aspirator. Locul ei e la electrocasnice, nu in comparatii cu masini.