sunt din romania, si ma chinui de ceva vreme sa gasesc un post online din Rep Mol. La ora actuala Firmele de cablu din Ro nu difuzeaza absoulut nik din Rep. Mol.
vik-ing
12-26-2007, 03:41 PM
incearca www.protv.md dar aici sunt numai stirile ;)
popej27
01-08-2008, 01:22 PM
Este regretabila lipsa informatiilor din Rep. Moldova. Practic, de pe 28 dec., nu mai gasesc nici un loc unde sa citesc noutati.
Are cineva vreo sugestie? (unimedia.md are citeva stiri in ultima saptamina, stiri ce le gasesti si in ziarele romanesti).
olgutsa
01-09-2008, 12:51 AM
Uite la www.azi.md
olgutsa
01-09-2008, 12:53 AM
Acum vad si eu ca nu sunt stiri actuale
lectro
01-31-2008, 03:09 PM
:)))) ma lume....astia d ela moldova 1 scriu doar ce trebuie de scris ca daca sar calu e gata cu reporterul ala....am avut dea face cu ei..si sincer e o nedreptate si minciuna ....mareee.....unde sint bani de dat acolo pleaca si filmeaza pentru ca fiecare isi spala pielea sa.....e doamne fereste ca postun national sa fie intro stare atit de fatarnika...urit....
Norocel
02-03-2008, 08:07 PM
Salutari dragi vecini! Bine v-am descoperit! Ma numesc George! sunt din Braila. Si eu ma chinui sa gasesc ziare, radiouri si posturi tv de la voi. Am gasit asa ce pot urmari: Radio Noroc, Radio Vocea basarabiei, Radio Moldova International, Tv Moldova1, site-urile Pro Tv Chisinau si Pro Fm Chisinau si cateva ziare si reviste. Dar am mai descoperit un site cu 44 posturi tv si 60 posturi radio. http://www.frocus.net/main.php?lng=ro&rzd=E-TV Dorinta mea e ca cineva, cine stie sa imi dea un site asemanator dar care sa pot vedea on-line acele posturi tv si sa pot asculta on-line acele posturi de radio. Si ca tot sunt permise link-urile in acest topic, permiteti-mi va rog dragi vecini generozotatea mea de a va da la schimb o multime de posturi tv de ale noastre si o multime de posturi de radio de ale noastre pe care le puteti urmari si asculta on-line.
Posturi Tv Romanesti
http://tvonline.radiourionline.com/tvonline_romanesti.html