In sfarsit au facut pasul spre lansare, dar ofertele lor mi se par destul de limitate. Si orientate catre anumite paturi de consumatori, restranse as zice.
Tariful "Meridian" ar fi singura oferta pe care o au ei mai interesanta, dupa mine. Si aia doar pentru cei care suna mai mult in strainatate, pe fix. Ma gandeam ca la lansare orice companie vine cu oferte-bomba. La eventis nu le prea vad. Sau poate imi scapa din vedere...
Astept sa vad un efect pozitiv asupra concurentei pe piata telefoniei mobile de la noi odata cu aparitia unui nou operator...
linar
12-26-2007, 04:33 PM
dupa mine, lansarea unui nou operator de telefonie mobila pe piata MD e echivalentul unui esec....nu ii vad rostul..
Antimatter
12-26-2007, 05:17 PM
dupa mine, lansarea unui nou operator de telefonie mobila pe piata MD e echivalentul unui esec....nu ii vad rostul..
de ce?
shefu
12-28-2007, 08:17 PM
Rost este! Astfel se va stimula concurenta, alta chestie este faptul ca nu stiu cit timp va fi necesar sa-si recupereze banii investiti, deoarece el este nevoit sa faca investitii mari pentru a face fata celorlalti operatori!
linar
12-29-2007, 12:45 PM
De ce? pentru ca piata MD e si asha saturata ...pentru 2 mln de oameni 4 operatori e prea mult..
Concurenta?..ok..poate da...dar chiar si dupa aparitia UNITE nu vad prea mari schimbari in politica Orange spre exemplu...poate Moldcell da..au pachete si servicii mai atractive..pe cand Orange lasa de dorit...unicul lucru ce fac este sa atraga clientii de la PrePay la Abonament..dar pentru mine cel putin ofertele lor nu sunt deocamdata atractive.
Jokey
12-31-2007, 10:44 PM
Eventis, este super pentru abonatii de la Orange care au Pre Pay, sau cei de la Moldcell care au Allocard, de exemplu se pot folosi de pachetul Cvartet care costa 50 lei, care automat iti include in cont 50 lei, unde achiti 1.50 lei/min cu alti operatori si daca te abonezi acum timp de 8 luni ai vorbire in retea cu doar 8 bani/min. Eu cred ca este minunat. Eu de exemplu sunt la Fantasy, dar am cumparat al doilea numar de la Eventis. Si inca ceva, automat parintilor mei le-am cumparat 2 numere, ca sa scape de Allocardu asta stupid.
Unicul minus la eventis este acoperirea, o au numai in Chisinau si Balti, si teritoriul dintre aceste 2 orase, dar pe viitor se va schimba totul.
Antimatter
01-01-2008, 09:52 PM
Eventis, este super pentru abonatii de la Orange care au Pre Pay, sau cei de la Moldcell care au Allocard, de exemplu se pot folosi de pachetul Cvartet care costa 50 lei, care automat iti include in cont 50 lei, unde achiti 1.50 lei/min cu alti operatori si daca te abonezi acum timp de 8 luni ai vorbire in retea cu doar 8 bani/min. Eu cred ca este minunat. Eu de exemplu sunt la Fantasy, dar am cumparat al doilea numar de la Eventis. Si inca ceva, automat parintilor mei le-am cumparat 2 numere, ca sa scape de Allocardu asta stupid.
Unicul minus la eventis este acoperirea, o au numai in Chisinau si Balti, si teritoriul dintre aceste 2 orase, dar pe viitor se va schimba totul.
la ce bun is convorbirile in reteaua ("retzelutza", "retzelutzika") eventis?
prepay-ul nu este stupid atata timp cat este convenabil.
un pensionar va utiliza prepay ca sa primeasca apeluri de la copii, nu un pachet advance sau postpaid, pentru ca NARESENS
gr8dude
01-01-2008, 09:59 PM
Poate se orienteaza catre acei care sunt aproape intotdeauna in Chisinau.
Jokey
01-02-2008, 09:02 PM
In scurt timp, Eventis va avea acoperire pe toata Molodva.
gr8dude
01-03-2008, 11:56 AM
In scurt timp, Eventis va avea acoperire pe toata Molodva[citation needed]
Norocel
02-04-2008, 09:13 PM
La noi in Romania sunt 4 operatori de telefonie Mobila: Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp. La voi in Moldov sunt doar 2 nu? Voxtell si Moldcell si oare o fi ajuns si orange? Si de ce nu ar mai fi inca unul, Eventis Mobile ?
khama
02-04-2008, 09:20 PM
Orange(ex-voxtel), Moldcell, Eventis(aparut de la revelion incoace) shi unite pe cdma... deci, tot 4
Antimatter
02-05-2008, 04:30 PM
Молдова в 2008 г. внедрит сотовую связь третьего поколения
31.01.08,
В Молдове в 2008 г. будет внедрена мобильная связь третьего поколения по стандартам Umts и Cdma2000. как сообщили *бк в министерстве информационного развития молдавии, ведомство уже подготовило постановление правительства, согласно рекомендациям международного союза телекоммуникаций о внедрении мобильной сотовой связи третьего поколения по стандартам Umts и Cdma2000.
проект документа предусматривает предоставление в 2008 г. четырех лицензий на услуги сотовой мобильной телефонии третьего поколения (3g) с учетом наличия спектра частот, с целью обеспечения операторам мобильной телефонии молдавии равных условий работы. в министерстве информационного развития республики отмечают, что в настоящее время в молдавии уже имеются четыре сети сотовой мобильной связи и нужно дать возможность существующим операторам расширить потенциал своих возможностей.
с реализацией проекта действующие операторы мобильной сотовой телефонии молдавии смогут развивать технические параметры, чтобы обеспечить переход от стандартов второго поколения к стандартам третьего поколения. планируется, что благодаря внедрению мобильной телефонии третьего поколения 3g в 2008 г. в государственный бюджет молдавии может поступить около $16 млн за счет выдачи действующим операторам лицензий на право предоставления соответствующих услуг.