Gata munca...te-ai saturat..esti obosit! Vrei in vacanta!
Cum alegi destinatia?
Cum afli preturile?
Cum afli toate detaliile ( viza, transport, etc)?
Ai suficienta infomatie pentru planificarea calatoriei?
Daca da, de unde? Daca nu,cum o afli si cit timp iti ia acest lucru?
Crazy4LifeTime
12-23-2007, 08:02 PM
intri pe siteul oricarei agentsii de turism care ofera pachete turistice spre destinatsia dorita de tine sh acolo scrie (aproape)tot..iar pt ceva concret te duci direct la agentsie sh vorbeshti cu un functsionar nesuferit care de obicei vorbeshte in limba rusa..:( (nu ca ai gasi multe siteuri ale agentsiilor de turism in limba romana..)
wind
12-23-2007, 09:05 PM
Sa intru pe site-ul unei agentii de turism se pare la prima vedere a fi o solutie...dar site-ul nu imi raspunde la toate intrebarile... Pot gasi doar o imagine vaga asupra destinatiilor oferite si preturi aproximative .
O alternativa de informatii pentru turistii moldoveni o putem vedea aici: www.vacante.md
Crazy4LifeTime
12-23-2007, 09:10 PM
iar pt ceva concret te duci direct la agentsie sh vorbeshti cu un functsionar
mai era sh partea asta..
wind
12-23-2007, 10:30 PM
Da...pentru raspunsuri live de la functionari trebuie sa ies din casa / birou sau sa pun mana pe telefon.
Pe site-urile moldovenesti de turism nu gasesc info despre:
- impresiile turistilor moldoveni despre anumite hoteluri
- ce agentie e specializate pe tururi in Cehia, de exemplu?
- ce extra cheltuieli pot avea intr-o statiune sau alta?
- ce alternative de transport sunt pentru o plecare in Grecia , de exemplu. Autocar, avion (ce grafic? ce pret?).
Nu am raspusul la toate in acelasi loc... adica, imi ia mult timp sa aflu o informatie corecta si in acelasi timp optima ca pret
castorryy
12-24-2007, 01:34 AM
Incercati si la agentiile de turism din Romania . Cam toate au site-uri
PiggyEFromHell
12-24-2007, 04:49 AM
Eu as avea nevoie de informatia cum sa castig un milion de euro... apoi m-as duce in Ibiza.:D
Totusi site-ul e dragut.
Processor
12-24-2007, 11:55 PM
de exemplu moldovenii turisti in MD au nevoie de lista actualizata a zavedeniiilor unde si ce se petrece si cum se poate de petrecut acele citeva sere printre publica din MD ;)
wind
12-26-2007, 12:36 AM
Eu as zice totusi ca turistii moldoveni sunt inca neinformati...Fiecare piata are specificul sau (preturi, regim de vize, evenimente) si nu e chiar adecvat ca sursa de informare pentru noi sa fie site-urile romanesti sau rusesti. Acolo doar informatie generala poti afla...