macrosolution
11-19-2007, 08:05 PM
FULL TIME - caut programatori in php, mySQL, OpenSource, loc de munca Bucuresti, salariu + comisioane la proiecte, eventual cazare pentru cei din Moldova...
|
View Full Version : Caut Programatori PHP, MySQL, OpenSource macrosolution 11-19-2007, 08:05 PM FULL TIME - caut programatori in php, mySQL, OpenSource, loc de munca Bucuresti, salariu + comisioane la proiecte, eventual cazare pentru cei din Moldova... horea1981 01-11-2008, 09:26 AM FULL TIME - caut programatori in php, mySQL, OpenSource, loc de munca Bucuresti, salariu + comisioane la proiecte, eventual cazare pentru cei din Moldova... Buna ziua. Sunt inginer in calculatoare si sunt interesat de oferta dumneavoastra. Puteti vizita o pagina facuta de mine la www.comarion.ro Momentan lucrez la inca doaua proiecte. Un site gen top100.ro si un site gen www.traffic.ro. Momentan nu sunt disponibile online deoarece nu sunt terminate. Ionusiu horea nikkolle10 03-04-2008, 10:50 AM Buna ziua, Eu caut un programator sau o echipa de programatori pentru un site free de poker gen www.lovethatpoker.com.Uitati-va pe site va rog si spuneti-mi ideile dvs.,ofer salarii atractive pentru cine se incumeta sa facem asta.Va pup |