PDA

View Full Version : Preliminarii Europa 2004

negru
01-25-2002, 03:01 PM
Astazi UEFA a format grupele pentru campionatul european 2004
Moldova a nimerit in grupa Nr3:

1: Cehia
2: Olanda
3: Austria
4: Belorusia
5: MOLDOVA :smile:

ship happens

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: negru pe 25-01-2002 14:01 ]</font>

ciofu
01-25-2002, 05:10 PM
Ii frumos, ma duc numaidecat la meci aici. :ciupel:

Dar grupa ii a naibii de diocheata

ciofu
01-25-2002, 05:15 PM
Romania, Gr.2

1.Romania
2.Danemarca
3.Norvegia
4.Luxembourg
5.Bosnia-Herzegovina

Romanii ies la sigur, ii bun!

Leppard
01-25-2002, 05:49 PM
:wtf: Nishi nu-i interesant...

Leppard
01-25-2002, 05:54 PM
Iaka zyshetz shi voi...

GROUP 1
France, Slovenia, Isreal, Cyprus, Malta.

GROUP 2
ROMANIA, Denmark, Norway, Luxembourg, Bosnia-Herzegovina

GROUP 3
Czech Republic, Netherlands, Austria, Belarus, MOLDOVA

GROUP 4
Sweden, Poland, Hungary, Latvia, San Marino

GROUP 5
Germany, Scotland, Iceland, Lithunia, Faroe Islands

GROUP 6
Spain, N. Ireland, Ukraine, Greece, Armenia

GROUP 7
Turkey, England, Slovakia, Macedonia, Liechtenstein

GROUP 8
Belgium, Croatia, Bulgaria, Estonia, Andorra

GROUP 9
Italy, Yugoslavia, Finland, Wales, Azerbaijan

GROUP 10
Republic of Ireland, Russia, Switzerland, Georgia, Albania

coolgreetings
01-25-2002, 06:36 PM
ciofu vin shi eu la ai nostri la meci cand vor veni in Österreich :grin: ,poate ne intalnim.
Moldova are o grupa puternica asha ca nu prea are sanse sa ajunga departe.Poate pe Belorusia are sa o invinga

ciofu
01-25-2002, 08:43 PM
coolgreetings, stii ce ma gandesc eu, dupa cum a pierdut Austria in fata Turciei cu 0:5, sunt sanse ca MD sa faca ceva cu AT, un egal cred ca ii foarte posibil.

coolgreetings
01-25-2002, 09:04 PM
Pai egal cred ca Moldova ar putea sa faca cu toate tarile care sunt in grupa ei insa nu cred ca mai mult.

ciofu
01-25-2002, 09:30 PM
Si ma gandesc ca chiar daca ar pierde de la austrieci, un gol ar nostri ar putea inscrie.

kris
01-25-2002, 10:19 PM
pe bielorusi nu cred ca o sa-i bata, astia stiu sa joace bine.

Romania trece, am indoieli in privinta moldovei.

georgienii joaca cu rusia. o sa fie interesant...:smile:

coolgreetings
01-25-2002, 10:38 PM
Numai ce am ascultat (20.30 ora Östereich-ului)cum un comentator a spus ca este posibil ca Grupa 10 sa fie cea mai interesanta.
Deasemenea am ascultat un interviu cu antrenorul Irlandei.El spunea ca ei nu sunt mai slabi decat rusia,dar in privinta Switzerland nu se teme de loc.
Vom trai shi vom vedea cine are dreptate.

Deasemenea am scultat un interviu cu antrenorul Italiei care a spus ca Grupa 9 nu este nici dificila nici usoara deci ei sunt sigur ca vor fi pe primul loc.

In privinta Romaniei nu am auzit nici un iterviu(poate l-am scapat eu din vedere),dar majoritatea romanilor intrebati la intrebarea:"Va fi Romania pe primul loc in grupa sa?" au spus ca da,asa cred shi eu .Este o grupa foarte usoara...

Corleone
01-26-2002, 09:55 AM
Clar ca Moldova nu se va califica. Poate va incerca sa lupte pentru un loc 4, desi ii cam improbabil. Cit despre mine, ma bucur ca o sa pot vedea de "viu" Olanda si Cehia, doua tari al carui fotbal imi place foarte mult, dar din pacate ele nu vor fi prezente la KJ'2002.

Forzze Moldova!

coolgreetings
01-26-2002, 12:40 PM
Da pentru moldova un loc 4 in grupa sa ar fi merituos deshi cu a spus-o shi "carleone" putin probabil

Corleone
01-28-2002, 12:23 PM
coolgreetings: Corleone, nu "carleone", tre' sa privesti filmul.

Sunt absolut de acord ca un loc 4 ar fi COOL, dar eu propun sa estimam cum va juca Moldova, de exemplu cu Olanda, in deplasare. Cred ca va fi un 0-4 sau 0-5. E cam putin probabil ca Moldova sa obtina vre-un punct in deplasare. Din aceasta cauza si locul 4 in grupa e la fel de improbabil.

Important este ca acasa Moldova sa fie sustinuta, si, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate obtinem si o victorie(sau un punct :smile: )

bye

trubaneagra
01-28-2002, 02:26 PM
dupa cum observ in ultimul timp inainte de tragere la sorti se cunosc deja participantii la turneul final.ce sa-i faci.in privinta moldovei eu cred ca e o grupa foarte buna.si romaniei i-a mers.cred ca moldova ar putea fi o surpriza in aceasta grupa.poate sa le zadarniceasca planurile lui nedved sau ale lui kluivert.ia sa vedeti!!!!!!!!

coolgreetings
01-28-2002, 05:52 PM
Moldova noastra are o grupa destul de buna shi nu una din cele mai puternice.Cred ca ar putea sai invinga pe Austrieci(poate vor remiza) shi desigur cred ca ii vor invinge shi pe belorushi, dar de ceilalti nu sunt sigur.

kris
01-28-2002, 11:33 PM
nu stiu de ce credeti ca ii vom bate pe bielorusi, ei au o echipa foarte buna, si s-ar fi calificat la campionatele mondiale daca nu ii bateau ukrainienii.

oricum, cititi mai multe detalii despre grupa noastra, si niste comentarii despre moldova:

http://news.bbc.co.uk/sport/hi/english/football/europe/newsid_1781000/1781817.stm

negru
01-29-2002, 03:40 PM
da ujjj ni-o plashet articolul despre moldova :smile:

That same month Moldova also beat Azerbaijan 2-0 to record their first win for six years.

de cit nika :smile:

coolgreetings
01-29-2002, 03:41 PM
daca sa ne uitam la datele de pe sait-ul care ni la dat Kris apu moldova n-are nici o sansa deoarece in ultimii 6 ani au castigat doar o singura data.
Shi cred ca asta este shi realitatea.

negru
01-29-2002, 03:52 PM
lasa ca nu-i catastrofal :smile:

ArVi
01-29-2002, 04:00 PM
principalul este sa jucam fotbal nu sa ne jucam de-a tara in bumbi... As zice ca moldova are sanse reale de a ocupa locul patru, totul va depinde de jocurile de acasa (chiar si cu cehii am putea scoate un egal precum am facut-o cu turcia, why not?) jucatori avem, mai e nevoie de cap (jocul cu capul) ca sa il neutralizam pe koler...si de un contra pentru a-l neutraliza pe nedved...

negru
01-29-2002, 04:11 PM
daca se vor apuca de fud si vor juca football da nu aceea ce joaca ei la moment, ar avea o shansa reala, eu cred...

kris
01-29-2002, 07:32 PM
faptul ca nu avem nici o sansa va mari elementul surprizei.

tineti minte jocul cu Wales? m-o durut gitul vreo saptamina dupa asta, ca am strigat ca nebunul pe stadion. 3-2. !!!!

ciofu
01-29-2002, 07:34 PM
Deci asa, cu Cehia si Olanda nici nu ma gandesc la egal, caci ai nostri inca nu pot chiar asa.
Dar cat priveste Austria si Belarus, egal numaidecat trebuie si e posibil...

P.S. Cand incep preliminariile?

alias
01-30-2002, 01:02 PM
grupa este intr-adevar una tare..
eu nicic nu ma gandesc la calificare, cu toate ca este posibil sa castigam vreun joc si sa-l pomenim 4 ani, asa cum facem cu meciul cu wales... :smile: istoric... ce sa zicic..
eu de una ma bucur: o sa-l vad pe frumosul de Berger, si pe toti superstarii olandezi.. numai sa fiu in Moldova la momentul jocurilor.. fericire enorma pe capul meu...
Va imaginati Overmars pe republican/ pe mine sincer ma umfla rasul, dar da.. asta e..

ciofu
01-30-2002, 01:08 PM
MD de-ar bate AT, ar fi cel mai bun succes al lor...asta ar fi si o chestie de principiu pentru mine aici fata de austrieci, care si asa se "prikalesc" de moldoveni din tot ce pot.

negru
01-30-2002, 01:16 PM
da da olandezii vor afighi cand au sa vada stadionul nostru si mai ales ca 99% din spectatori vor fi musari :smile:

kulitura

ciofu
01-30-2002, 01:22 PM
:ciupel: tara minunilor, patani si padrugi

negru
01-30-2002, 01:30 PM
da ujjj, mai ales imi place ca toti musarii mananca rasarita ca nishte JITE

ma du sa mananc ca am o gaura in stomac
ciao:-)

ciofu
01-30-2002, 01:40 PM
cista musarii bun, dar carabinierii ceea vai de dansii. Stiu ca si ei cateodata sunt niste boi si fac prostii mari, dar ....

CULTURA VASILE, CULTURA :grin:

coolgreetings
01-30-2002, 05:51 PM
Lasatii pe carabinerii nostri ca macar fac treaba... dar nu participa shi ei la nebuniile ce se petrec acolo

kris
01-30-2002, 06:17 PM
erau zvonuri mai demult ca meciurile vor si jucate la Speia in loc de Republican, fiindca acolo au WC-uri functionale :smile:

cind am fost la un meci de fotbal, mi se pare ca era zimbru, aveam un rucsac cu mine, un carabiner ma anina si ma intreaba ce am in geanta. eu scot o sticla cu apa si ii arat, si el ma intreaba - "da shii asta". si eu spun ca-i sticla. m-am considerat norocos ca nu am luat-o intre picioare la momentul dat.

coolgreetings
01-30-2002, 06:44 PM
Mda... mai sunt shi exceptii.
dar revenid la tema Europa 2004 ce mai spun antrenorii nostri din moldova.Ati auzit cumva vreun comentariu referitor la grupa moldovei(comentarii ale antrenorilor moldovei)...

kris
01-30-2002, 10:47 PM
straniu, nu am auzit nici eu comentarii.

incearca:
http://moldfootball.virtualave.net/ (numai in rusa)

http://www.fmf.md

Corleone
01-31-2002, 12:53 PM
Ei, baieti si fete!

Tre' sa privim obiectiv: Cehia si Olanda, Belarus si Austria au avut sanse reale de a se califica la KJ'2002. In privinta Cehiei si Olandei doar marele ghinion le-a incurcat sa se califice. Belarus era avantajata in fata Ucrainei si ar fi trebuit sa joace barajul cu Germania. Austria, ar fi putut teoretic sa cistige barajul cu Turcia daca ar fi jucat mai bine acasa, in sens ca sa fructifice carul de ocazii de gol pe care l-au avut. Oricum ei au ocupat locul 2 in grupa lor si au jucat barajul.

Iata oponentii nostri.

Pe de alta parte Ion Caras s-a aratat foarte optimist privind sansele Moldovei in aceasta grupa. El a spus ca Clescenco este un idol al echipei unde joaca(Hapoel TA), Rogaciov este unul dintre cei mai buni marcatori din Liga Superioara a Rusiei, iar Testimiteanu a jucat in cea mai puternica echipa a Koreei. Daca se va reusi sa-i adunam pe cei mai buni si sa realizam un colectiv unit, atunci scopurile trebuie sa fie dintre cele mai mari.

Cit despre meciurile de acasa: cu Olanda vom invinge daca nu vom scapa gol in primele 15 minute, iar in urmatoare 10-15 vom reusi deschiderea scorului. Apoi este important sa nu le lasam controlul balonului si sa nu-i lasam sa ne impuna stilul lor de joc. Daca dupa prima repriza nu scapam gol, in a doua putem juca in aparare si pe contre.

Cu Cehia e cam greu de spus. Zimbru a jucat de 4 ori in meciuri oficiale cu Sparta si a obptinut 4 infringeri: 3-4, 0-2(acasa), 0-1(acasa) si 0-1. Cred ca cu Cehia va fi deosebit de greu, macar din cauza ca ei sunt foarte atenti, asa ca doar un joc impecabil si dinamic va reusi sa-i faca sa capituleze.

Austria: am vazut pe viu meciul Nistru Otaci-Zalzburg. Dupa prima repriza ai nostri cistigau 1-0, apoi au pierdut 2-6! In deplasare au facut 1-1. Austria este o echipa lenta, asa ca doar un joc rapid, de dorit cu doi atacanti, va aduce roade. Daca vom sta in aparare, pina la urma vom pierde la sigur!

Belarus: Sanse in meciul de acasa avem. In ultimul timp se observa ca echipele din aceasta tara sunt putin mai slabe decit Zimbru si Sheriff, campionale din ultimii ani. De exemplu: Zimbru-BATE 4-0 din semifinala Cupei CSI. Constructorul a jucat cu MPKTs Moziri, a facut acasa un 2-2 dupa un meci dramatic, iar in deplasare au pierdut. Asa ca acasa putem spera la un rezultat bun. Trebuie doar sa neutralizam cei citiva legionari buni printr-un joc om la om.

Un alt factor in meciurile de acasa, suntem noi, suporterii. Noi trebuie sa devenim al 12lea jucator pentru Moldova si sa speram in rezultate cit mai bune. Acum putem spune ca Moldova va pierde, dar cind esti pe stadion, gindesti numai la victorie, asa trebuie sa fie moralul nostru si asta va ajuta mult selectionata noastra.

Forzze Moldova!

ciofu
01-31-2002, 01:19 PM
Mie imi venea a rade de comentariul in legatura cu Olanda.
Olanda poate sa ne rupa mai tare ca Cehia.

Cand veti sti zilele exact cand joaca MD, puneti aici tot.

Corleone
01-31-2002, 03:27 PM
Nimic de ris, de altfel asta-i unica modalitate de invinge Olanda. Sansele sunt evident foarte mici, eu nu am spus ca Moldova va invinge ci am spus in ce caz ea va putea invinge.

daca vom fi pesimisti, rezultatul va fi acela care o fost cu Germania si Anglia sau si mai rau.

negru
01-31-2002, 03:51 PM
daca vom fi optimishti rezultatul va fi acelas :smile:

coolgreetings
01-31-2002, 05:35 PM
Corleone spuneai tu ca daca se vor aduna cei mai buni jucatori de football al Moldovei sunt sanse sai batem pe unii.
Insa daca ai observat tu, la noi in echipa de fotbal intodeauna au fost cei mai "buni " jucatori cu aceiashi Dinov,Rugaciov,Cleshcenco,Testimiteanu... shi mare treba nu au facut au castigat doar o data in 6 ani :hahaha: lumea rade de noi.
Deci inseamna ca sau echipa este rea sau antrenorul nushi face treaba de antrenor.

negru
01-31-2002, 08:06 PM
sau si una si alta, eu cred ca trebuie de schimbat echipa putin,jucatorii mai tineri au posibilitatea sa arate ce pot...

ciofu
02-01-2002, 02:30 AM
Trebuie de dezvoltat talentele...uai ci chiar permanent MD o sa piarda de la tati ca niste tsanci?

kris
02-01-2002, 07:29 AM
in moldova exista talent. echipele noastre sub 18 ani fac ravagii.

nu sunt bani, asa ca multi pleaca prin rusia, unii in romania si cei mai norocosi peste hotare.

intrebati orice jucator daca ar pleca daca o echipa ii va oferi un salariu mai bun, cu conditia sa vina pe acasa o data in doi ani. rezultatele sunt evidente.

ciofu
02-01-2002, 11:31 AM
Kris, evident ca daca are salariu mai bun pleaca si asta-i normal....

nutu
02-01-2002, 04:02 PM
KRIS, ai facut un "lapsus revelateur", cei care pleaca in Romania si Rusia nu pleaca peste hotare ?

coolgreetings
02-01-2002, 05:12 PM
noi avem jucatori buni dar care nu sunt promovati de federatie sau de antrenori.
Daca mai tineti minte la noi in Moldova mi se pare anul trecut sau mai trecut a fost un campionat la football Under-16 unde Moldova a fost pe primul loc dintre Romania ,Rusia shi Ukraina.Deci sunt posibilitati in moldova de a crea(a crste) jucatori buni.Dupa campionatul cela antrenorul Romaniei(de tineret) a fost distituit din cauza ca a perdut in fata Moldovei.

negru
02-01-2002, 07:33 PM
bai clar ca trebuie de dat o shansa la juniori sa lupte...

coolgreetings
02-01-2002, 08:35 PM
Trebuie de le dat dar cine o va face?
Antrenorii nostri se bazeaza doar pe cei "vechi" adica cu stagiu asha ca nu prea vad in viitorul apropiat schimbari mari in privinta asta

Corleone
02-02-2002, 11:57 AM
Pina o sa creasca talentele, Moldova va avea de mai jucat citeva preliminarii...

coolgreetings
02-02-2002, 12:33 PM
Corleone talente sunt dar nu au fost inca descoperite sau cum am mai spus nu sunt promovate...

2008.