PDA

View Full Version : Leonard Doroftei - campion mondial , versiunea WBA

bobo cool
01-22-2002, 02:34 PM
a fost un meci de toata frumusetzea, mai rar ai okazia sa vezi aja ceva , au luptat ka nijte adevaratzi gladiatori, pana la ultima suflare pana la ultimul gong.

Meciul a spart toate recordurile de audientza la HBO, a fost difuzat de 7 ori.

Bravo nasule, akum romania se poate mandri ku un Rocky al ei

Atzi vazut meciul, ce impresii, pareri avetzi?

coolgreetings
01-22-2002, 05:39 PM
Nu am vazut meciul cu parere de rau dar pe internetul "romanesc" numai despre dansul sunt noutati.

apstudio
01-23-2002, 09:55 AM
Bobo la ce categorie el se bate??

bobo cool
01-23-2002, 12:11 PM
la categoria semiushoara..

apstudio
01-23-2002, 01:53 PM
Jali... eu la aestea nu ma uit...
Mie imi plac numai acelea grelie shi supergrele...

coolgreetings
01-23-2002, 04:20 PM
Muschetarul Doru din ordinul Cavalerilor

Presedintele Ion Iliescu i-a oferit ieri, la Cotroceni, campionului mondial "Ordinul National pentru Merit" în grad de Cavaler

Palatul Cotroceni s-a îmbrăcat în straie de gală pentru vizita campionului mondial Leonard Doroftei. În jurul orei 10, Mosu' a fost primit de presedintele României, Ion Iliescu, care i-a oferit "Ordinul National pentru Merit" în grad de Cavaler.

La festivitate au mai participat presedintele FRB, Iosif Armas, vicepresedintele Rudel Obreja, consilierul presedintelui, Dan Iosif, un mare admirator al boxului, secretarul de stat Nicolae Mărăsescu, consilierul MTS, Dan Popa, Monica Doroftei, managerul Yvon Michel, PR managerul firmei Interbox, Cristi Gănescu, si membrii Biroului Federal, Mihai Lauruc, Nicolae Bud si Ion Pop.

A urmărit meciul

Ceremonia de la Cotroceni a început cu intonarea Imnului "Desteaptă-te, române!", lucru care s-a petrecut si înaintea partidei pe care Doroftei a sustinut-o în San Antonio împotriva lui Raul Balbi. După ce i-a pus în piept distinctia, care i-a fost acordată în temeiul articolelor 94, litera a, si 99 din Constitutie, presedintele Ion Iliescu a declarat: "Am urmărit si eu, ca toti românii, înfruntarea pentru titlul mondial. Doroftei a trecut prin momente dificile, mai ales cînd sîngera, dar a dominat finalul meciului. Cu totii am apreciat tăria morală de care a dat dovadă. Este o victorie deosebită, care a scos în evidentă calitătile fizice si psihice ale sportivului român si, totodată, un motiv de mîndrie pentru noi toti". Presedintele a dovedit că stie istoria boxului românesc, făcînd în final o comparatie între Lucian Popescu, campion european la profesionism în perioada interbelică, si Doroftei: "După Lucian Popescu a apărut o nouă generatie cu fortă nu numai fizică, dar si morală".

Costum Armani

Doroftei, care a reusit să doarmă în două nopti doar sapte ore, i-a făcut cadou presedintelui o pereche de mănusi de box de culoare galbenă, pe care, lîngă autograful lui, a scris: "Domnului presedinte, cu toată dragostea si pretuirea mea". Mosu' a declarat: "Această centură e dăruită românilor. Am vrut din tot sufletul să vin cu ea în România, si am reusit". Campionul mondial si-a cumpărat din Canada special pentru această festivitate un costum Armani care l-a costat aproape 1.000 de dolari. La finalul ceremoniei, vizibil emotionat, Leonard a spus că distinctia primită este "cel mai frumos cadou care l-am primit pînă acum".

Mosu' are site pe Internet

Interbox Corporation i-a deschis în această săptămînă lui Leonard Doroftei un site pe Internet la adresa "www.leonarddorin.com", unde se află palmaresul, date din biografia campionului mondial si fotografii din cele mai importante meciuri sustinute de Mosu'. Interesant este faptul că articolele despre Doroftei pot fi citite atît în română, cît si în franceză sau engleză.

"100% partida va avea loc în România !"

Presedintele FRB, Iosif Armas, a declarat după ceremonia de la Palatul Cotroceni că, "în proportie de 100%, meciul lui Doroftei în care el îsi va apăra centura va fi la Bucuresti". În gală cu Mosu' va lupta si celălalt român al Interboxului, Adrian Diaconu (5 meciuri, 5 victorii). Yvon Michel a tinut să precizeze: "Este obiectivul si plăcerea lui Leonard să se bată în tara sa. Eu, ca reprezentant al său, o să fac tot posibilul ca acest lucru să se întîmple". Este foarte probabil ca astăzi, Iosif Armas si Yvon Michel să anunte perfectarea contractului între Argirom si Interbox.

Hercules organizează "Balul Doroftei"

Presedintele FRB, Iosif Armas, l-a invitat sîmbătă la Băile Herculane pe Leonard Doroftei la balul care poartă numele campionului mondial. Presedintele firmei Argirom International, care detine si societatea Hercules SA, a declarat pentru "Gazeta sporturilor": "Milenarul Hercules îl învită pe Hercules Doroftei la Băile Herculane pentru ca în apele miraculoase din regiune să-si vindece toate rănile, atît fizice, cît si sufletesti. Sper că Leonard se va simti bine la Herculane, unde, foarte probabil, îsi va petrece si un concediu de două săptămîni".

apstudio
01-25-2002, 10:07 AM
Cool... tu ce nu ai avut ce face :???: cine va citi atita??

Fox
06-06-2002, 05:34 PM
A privit cineva meciul din 31 mai pentru mentinerea centurii intre Loanard Doroftei si Balbi?

Mosu' nu i-a lasat lui Balbi nici o sansa.

Si spectatorii au fost la nivel.

Un spectacol de zile mari! Am acumulat adrenalina pentru trei zile. :lol:

Codrin
10-20-2003, 12:16 PM
Da Foxisor , cea mai tare partida de box vazuta de mine vreodata . :D Shi acum tzin minte fiecare faza { am vazut meciul shi de doua ori in reluare la Eurosport } . 8)

Cel mai interesant din toata atmosfera inconjuratoare { eu totdeauna incerc sa privesc shi putin lateral de peisajul principal :wink: } erau insa , reactziile tipelor alora superbe :yummy: care anuntau inceputul fiecarei reprize . Stateau in primul rind shi gesticulau , - boxind aerul :lol: , aratindu-i lui Doroftei cam unde shi cum ar trebui sa paleasca :lol: - , infierbintate de macelul din ring shi de urletele furibunde ale spectatorilor . :crazy:

Acum pe 25 { cred } , urmeaza meciul cu Miguel Callist - un negru destul
de impresionant - sunt sigur ca Moshu va fi tot la fel de combativ shi de fara mila fatza de adversar ca si cu Balbi sau cu Spadaforra . :nukem:

Eu sper in plus ca organizatorii sa aiba inspiratzia sa le puna shi de data asta in primul rind pe show-girls-urile cu numere . :D Nimic nu se compara cu expresia de extaz a unei domnitze cind isi vede sinii improshcatzi cu singe fierbinte de gladiator . :D :D

Fox
10-20-2003, 03:18 PM
Partida aia a fost revansha.
Prima insa a fost ingrozitoare, dar mi s-a umplut sufletul de mandrie pentru Moshu. Il stimez foarte mult.

Codrin
03-22-2004, 10:36 AM
Foxisor , zi-mi ca ai privit meciul cu Tchorniawsky - papuselul din Philadelphia .

El incerca , mititelul , sa isi transforme in renume porecla de Chucky { personajul papushesc horror de pe avatarul lui a.d.i.d.a.s } . ... Dupa KO , cam asa shi arata . Avea nevoie urgenta sa yi fie cusuta fatza cu sarma ca sa se mai tzina laolalta . :hehei:

Si cand te gyndesti ca totzi credeau ca e terminat dupa chestia cu ratarea cantarului , moshulica . :P

Fox
03-26-2004, 12:15 PM
Codrinel, iti zic ca n-am privit meciul, ca n-a avut cine sa ma anunte despre el :(

Da carei chestia cu Mosu? Am incercat sa aflu, dar n-are cine sa-mi spuna. A trecut cumva in alta categorie de greutate?

Codrin
03-27-2004, 03:35 PM
Nici eu nu stiam de meci , de abia ce am intrat in casa dupa cateva zile de absentza , shi m-am trezit in el practic . :crazy:
Si cum a tzinut asa putzin din cauza KO-ului fulgerator , nici comentatorii nu au avut prea mult timp sa ma puna la curent ca erau prea preocupatzi sa strige : "Incredibil ! Ce victorie fantastica !" :hehei:

Totusi din ce am inteles printre picaturi : E la aceeasi categorie de greutate , dar spre deosebire de ultima oara , cand i-a fost greu sa slabeasca ca sa isi realizeze cantarul - pierzand astfel titlul de campion mondial pentru asta - amu a facut-o fara nici o greutate .
Pentru recuperarea centurii si titlului urmeaza curand un alt mare meci , cu oarecum celebrul Arturo Gatti .
De vazut . 8)

Fox
03-29-2004, 11:05 AM
`Ntseles... mersi. Bravo Mosu!

Codrin, sa ma tii, te rog, la curent cu noutatile :)

2008.