PDA

View Full Version : Sheriff la Cupa CSI

Corleone
01-22-2002, 11:53 AM
Nu sunt un mare fan nici a Cupei CSI si nici nu sunt suporter de-al Sheriff-ului, dar aceasta cupa intotdeauna reprezinta interes pentru fanii nostri, macar pentru ca ea este una din putinele posibilitati pentru echipele noastre de a juca la un turneu international, macar si amical.

Nu stiu cum altii, dar eu abia astazi am aflat rezultatele Sheriff-ului:
3-0 cu campioana Armeniei si 1-6 cu Spartak.

Sunt aproape sigur ca sansele de a se califica mai departe sunt mari, asa ca forzze Sheriff!

alias
01-22-2002, 05:57 PM
Intr-adevar..
am avut si ceva emotii cand Zimbru, doi ani in urma, a juns in finala competitiei...
este unica snasa pentru noi de a demonstra ca totusi mai suntem in stare de ceva, ori ca nu suntem in stare de nimic..
imi pare foarte rau ca la moment nu pot urmari meciurile, sper totusi ca Sheriff nu se va prezenta mai rau decat celelalte echipe, afar de Spartak desigur, care are cat de cat, un fel de experienta in cupele europene...

Corleone
01-24-2002, 12:15 PM
Sheriff a parasit competitia dupa un meci dramatic cu Sconto Riga. Nu am privit nici un fragment din acest meci, dar pot presupune ca iarasi tiraspolenii au avut probleme in aparare.

In rest, cum nu s-ar lauda organizatorii acestei cupe cu succesul de care se bucura, totusi totul este planificat din timp. Sconto Riga, Dinamo Kiev si Spartak Moscova nu s-ar fi intilnit nicioda pina in faza semifinalelor, mai mult ca atit: Intotdeauna se planifica ca finala sa fie jucata de Spartak si Dinamo.

Oricum, doar de doua ori aceasta traditie a fost incalcata si de ambele ori de Zimbru Chisinau:in primaul caz cind s-a calificat in finala in locul favoritei Sconto(desi Sconto invinsese pe Spartak 2-1!) si in anul trecut cind datorita egalului 2-2 cu Dinamo Kiev, ucrainenii au "retrogradat", iar organizatorii au schimbat sistema de diputare a competitiei.

Bravo Zimbru!
Bravo Sheriff!

animaluts
02-15-2002, 04:09 PM
Sheriff nu va intra nici pe dracu in cupa CSI mai ales ca au pierdut multi jucatori
:cintaret: Jos Sheriff!!!!! :desovel:
:pirat:
:vintu:

Corleone
02-16-2002, 05:41 PM
Animal X: Cred ca nu esti la curent ca Sheriff a particpat deja la Cupa CSI si a jucat destul de bine. Eu sunt fanul Zimbrului, dar cred ca pina la urma Sheriff va deveni campiona si deci, va juca din nou aceasta Cupa. Cit despre jucatori, au venit citiva noi si buni, cit despre pierderi, ele cel putin au fost recuperate.

animaluts
02-19-2002, 04:15 PM
Corleone eu stiu deja asta dar nu ma impac cu gindul stii ma enerveaza Sheriff shi ma enerveaza ca Echipa Sheriff este considerata o echipa mai buna ca Zimbru :desovel:

Corleone
02-20-2002, 10:40 AM
Nu dispera! Zimbru a ocupat locul 3 in turneul "Norcia Cup", invingind in finala mica pe Steaua Bucuresti. Din cite stiu eu, stelistii au jucat in componenta cea mai puternica, asa ca victoria zimbrilor nu este intimplatoare si absolut meritata.

Sheriff a ajuns in sferturile cupei CSI, o cupa nu cu mult mai puternica decit cea din Italia.

Daca Sheriff este intr-adevar mai puternica sau daca Zimbru si-a revenit, vom afla in cele doua meciuri directe dintre dinsele din campionat.

animaluts
02-20-2002, 03:45 PM
Campionatul acesta nu dovedeste aproape nimic
Cei de la Zimbru pot sa piarrda chiar daca sunt mai puternici :grin:

niko
02-20-2002, 05:42 PM
uite animal x ca zimbru asta a si facut o figura a batut mai nou la norcia daca nu gresesc pe steaua bucuresti. se mai intampla si greseli din astea.

animaluts
02-20-2002, 05:58 PM
Caroci cei de la Sheriff bat mult capul dar departe ei tocina nu au sa ajunga.
Jos Sheriff!! :desovel:

niko
02-21-2002, 02:26 AM
daca zici tu animal x ca eu habar n-am de echipele din moldova. le cunosc asa dupa nume putin si ce stiu mai de mult de zimbru.

niko
02-21-2002, 05:18 AM
uite tocmai ascultam stirile din RO pe internet si la sport a anuntat decesul portarului de la FC Craiova - CRISTI NEAMTU. avea doar 22 ani si s-a accidentat involuntar de un coleg de-al lui in turneu in cipru. Dumnezeu sa-l odihneasca. nici n-a reusit sa joace macar bine la varsta lui.

Corleone
02-21-2002, 12:12 PM
Baieti, eu sun fan al Zimbrului, dar eu stiu ca pentru Zimbru este bine sa mai fie cel putin o echipa puternicain campionat. Acum asa echipa este Sheriff. Daca n-ar fi fost echipa tiraspoleana, atunci cistigarea campionatului de catre zimbru n-ar aduce mare satisfactie nici suporterilor nici conducerii.

Care-i pontu' ca cistigi un campionat de echipe slabe si nu poti trece mai mult de maximum 1 etapa in UEFA sau Liga Campionilor?!

La-s sa fie si Shreiff, dar Zimbru s-o invinga!

FORZZE ZIMBRU!

2008.