PDA

View Full Version : Stilati sau debilizati?

Adv@nced_Lamer
08-23-2007, 09:51 AM
Gata, m-am saturat, dimineata-de-dimineata mergi in troleibus , in maxi-taxi si parca trainm in jungla: fel de fel de aratari, numai carora oameni nu poti sa le spui, da in rest is demne si de denumirea de jita, animala, drac, strigoi, etc....

Adv@nced_Lamer
08-23-2007, 09:56 AM
Azi am mers in microbus dimineata si erau vre-o 3 aricei tinerei de vre-o 16-18 ani, si cascau gura la totate cele, mai in scurt, bazarul cam shiobenesc - se vede ca au venit patzanii la studii in capitala, ca vbeau de asta. Insa, cum aratau - hasta la vista baby, coafura alia Dima IbloBilan, ca si ultimul era sa moara de zaviste, cu cercei, inele, buricul gol - ini era greata de asa animale, dar si mai intindeau cuvintele si comentau pe toti trecatorii, mai ales fete tinerele - imi era sa le f-f-u-t un picior in cap, da eram in PABLIC.

Of, ce parere aveti de moda extremista :-D, de genul pricioska si vestiment alia TIMATI, Goma Bilan...?

groparu
08-23-2007, 10:10 AM
Azi am mers in microbus dimineata si erau vre-o 3 aricei tinerei de vre-o 16-18 ani, si cascau gura la totate cele, mai in scurt, bazarul cam shiobenesc - se vede ca au venit patzanii la studii in capitala, ca vbeau de asta. Insa, cum aratau - hasta la vista baby, coafura alia Dima IbloBilan, ca si ultimul era sa moara de zaviste, cu cercei, inele, buricul gol - ini era greata de asa animale, dar si mai intindeau cuvintele si comentau pe toti trecatorii, mai ales fete tinerele - imi era sa le f-f-u-t un picior in cap, da eram in PABLIC.

Of, ce parere aveti de moda extremista :-D, de genul pricioska si vestiment alia TIMATI, Goma Bilan...?

ia seama ca te vor invinui astia de discriminare ;)

lelaina
08-23-2007, 10:24 AM
Nu va opriti aici, apucati-va sa scrieti lucrari stiintifice la tema.

groparu
08-23-2007, 10:40 AM
Nu va opriti aici, apucati-va sa scrieti lucrari stiintifice la tema.

o las pe solara sa le scrie ;)

partizan131
08-23-2007, 10:50 AM
pa naehali *lea :D

Adv@nced_Lamer
08-23-2007, 02:41 PM
Da pri4iom aici antidescriminarea, sau ponaiehali....

Eu ma indignezi de shiobeni mintyal, de individuumuri care si-o pierdut orice infatisare umana,
podruji ci piersenguri si tatuaje numai dracu nu stie unde - iNAINTE NICI VITELE DE LA FERMA NU ERAU ASA TATUATE SI MARCATE CA PIERSINGURI
si "pOyzani" - care umbla cu coama "originala" repetat de la gomikul rus GhimaBilan, parca-s niste muieri cand se staruie sa-si imite cumirul.

Shi shiobeni di ishtia is more, si printre cei veniti si chisinauieni -

Vdrug navalesc peste noi Turcii, ori rusii ori americanii - cu cine sa la faci rezistenta??? cu baligaruri de estia care seamana la Dima Bilan, Timoti si s-l-y-uh-a Sobciak (Ksenia Obsciak)
???

Antimatter
08-23-2007, 02:57 PM
ad_lamer, ok, cum ar trebui sa arate???? zii tu!

adrenalina
08-23-2007, 03:16 PM
nu mai vorbi de altii si uitat-te la tine si la modul in care scrii in romana... esti un lamer, asa cum ii si nickul... cum naiba poti sa apari sa critici bycii, cand tu vorbesti exact ca unul din ei?

Adv@nced_Lamer
08-24-2007, 09:59 AM
:)

Ar trebui sa arate normal, in limitele frumosului, acceptabilului, si bun simtz - da nu ca animalelel ca tatuaje si pe face si pe spinare care se duc in groapa cu gunoi :-D, sa nu aiba inele in nas, ochi, limba, barba - asa umbla animalelel si triburi pimitive, iar eu mergand in transport cu asa lahani ni-i greatza, asta iese dar ca trebui deam eu sa ma ascund, pentru ca arat normal, in panataloni la dunga , camasa, sau trico si blugi - fara taieturi intre picioare.

Pentru Adrenalina, auzi kiokia... asculta incoaMultstimata si distinsa Dsoara, aici discutia am lansat-o pentru exprimarea parerilor asupra ultimelor piscuri ale modei la noi in "maldova, la maldaveni, na...." de genul Goma Bilan, Timati, Ksliuha Sobciak, care, actual, reprezinta idolii tinerilor nostri mai putini intelectuali.
Iar daca de deranjeaza modul meu de exprimare, sau faptul ca vorbesc ca "bycii", ati trage o scurta privire asupra posturilor Dvoastra anterioare, si vati convinge, multstimato, ca la fel vorbiti ca o "bycika" :), si in genere circa 90% din forumisti o face la fel, folosind limbaj colocvial, exprimari sarcastice, jargoane, slanguri, prescurtari, etc.
Va deranjat cumva acest fapt? NU! Cred eu.... Va deranjat faptul ca ma nemultumesc de o categori, din care, probabil, face parte si multstimata.

pa-pa.

Пацаны - остаются пацанами!

adrenalina
08-24-2007, 03:55 PM
baiatule, cand o sa inveti limba romana sa mi te adresezi. pana atunci taci din gura... ma irita personaje de genul tau care mai au inca si tupeul sa comenteze de altii. dupa ce te analizezi pe tine si dupa ce incerci sa iti corectezi anumite probleme, dupa aia poti sa spui de altii.

iar faptul ca mesajul tau anterior este practic indescifrabil si plin de rusisme, ar trebui sa iti dea de gandit. ca numai cool nu esti, crede-ma.

si ai grija cum mi te adresezi, daca vrei sa mai scrii pe acest forum.

2008.