Hegemon
07-22-2007, 10:10 PM
Salut... Am decis sA-mi amintesc de copilArie, e totushi varA sh mai am ceva timp liber [ceva :sarcasm: ].... Caut un joc strategic turn by turn, ceva de genu risk, numai ww2. Era foarte simplu sh foarte bun. Avea o singurA hartA cu teritorii ympArtsite simetric la patru jucAtori sh era credcA de culoare galbenA. La fiecare mishcare tsi se adAugau puncte, din aceste puncte puteai crea o unitate militarA. Erau patru feluri de unitAtsi: infanterie, tancuri, avioane shi corAbii. DacA uneai 4 fAceai unu iunit mai mare. Fiecare unit avea numArul sAu de pashi, corAbiile evident cA pe apA, avioanele la ultimu pas trebuiau sA fie pe uscat. Harta era ceva de genu
#___#___#
_###_###_
_###_###_
_###_###_
#___#___#
_###_###_
_###_###_
_###_###_
#___#___#
Yn coltsuri se aflau bazele. Cine distrugea toate bazele inamicilor cyshtiga jocul.
ACUM :) ........... daq cineva shtie despre ce joc e vorba pls de-mi spunetsi cum se NUMESHTE, ca sA-l scot de pe net. :armata:
#___#___#
_###_###_
_###_###_
_###_###_
#___#___#
_###_###_
_###_###_
_###_###_
#___#___#
Yn coltsuri se aflau bazele. Cine distrugea toate bazele inamicilor cyshtiga jocul.
ACUM :) ........... daq cineva shtie despre ce joc e vorba pls de-mi spunetsi cum se NUMESHTE, ca sA-l scot de pe net. :armata: