PDA

View Full Version : Gandul Matei

Pagini : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Desperado
01-09-2002, 04:13 PM
Am observat in discutiile despre Z&Z ca lumea se referea de multe ori si la Gandul Matii.
As vrea nespus de mult sa-i "discutam" si pe ei un pic.

Iata ce vreau sa spun eu pentru inceput.

Pentru prima data i-am auzit la "regretatul" :smile: Radio d'Or cu "Liberty" si "My Christmas Day". Pur si simplu am abaldit. Nici nu mai tin minte cit timp am fredonat:"Do you feel, do you fell this liberty..." s.a.m.d. Live i-am auzit, se pare, prin vara lui '99, la un concert a lui Voxtel. Ei au aparut pe scena, matinca dupa Sfinx Exp.(Rom.; dar nu tin minte precis dupa cine au aparut). Nu stiu cum pe altii, dar zona in care noi stateam (mai la mijlocul Marii Pieti ), dupa ce a auzit primele acorduri ale melodiei care este si in Pulp Fiction si in Taxi 2 (lainceputul piesei elemente orientale la chitara) pur si simplu a luat foc. De atunci asteptam cu nerabdare aparitia albumului. Ma cam saturasem sa astept. Dar iata ca ei dau concert in BE pentru prezentarea albului "Cu gandul la Ea..." Concertul a fost SUPER-MEGA-ULTRA COOL! Tot atunci cumparasem caseta lor (costa 15 lei, pe cind in "Gemenii" pretul casetei simple era de 10 lei). O luna necontenit ascultasem acesta caseta. Apoi caseta a inceput a umbla pe la o multime de oameni care nu o aveau, si majoritatea ramineau placut afectati (pentru alte cuvinte este cenzura :smile: ) Intr-un cuvint imi era extrem de simpatic ce faceau baietii. Plus la asta ei mai facusera un tur in Franta. Baietii devenisera extrem de renumiti. Apoi... :cry:
Au inceput apoi :sad: sa cinte sub fonograme pe la concerte. Cintecele noi cam greu apareau, avea practic numai 2 programe:"Acustic" si "Cu candul la Ea..." Cam m-au dezamagit ei un pic. Speram ca ceva se va schimba. Astept albumul nou promis de mult.

Asta a fost asa doar - o mica introducere, sa vedeti ca tin la ce fac ei si... le doresc numai binele.

Insa as vrea mult sa discutam despre CINTECELE lor. Caci Muzica se bazeaza, in marea ei parte, pe cintec :smile:. Despre melodii si TEXTS. Si-n genere despre GANDUL MATII.

Va rog scrieti care sunt cintecele voastre preferate de GM, argumentind de ce.

coolgreetings
01-09-2002, 05:05 PM
mie imi place foarte mult Gandul Matei dar am prieten ca pur si simplu inebuneste dupa ei.Cantecul meu preferat este "Do u fill this liberty" si "La ciocana " inebunesc pur si simplu la catecul ista.

Desperado
01-09-2002, 05:17 PM
Cum crezi, cine face music ma bun: GM sau Z&Z

packard
01-09-2002, 05:31 PM
intrtadevar baietii is bravo.

Prima data iam auzit in 1997 mi se pare la Rock Vagon, inca peatuncia solistul era Bogdan Tarna, si mai apoi a inceput sa cinte Nicu. Piesa "Cotlete cu goroh" o cinta Bogdan, cei drept mai taremi placeca cum o cinta el, insa numai piesa aceasta.
Ceea mai preferata piesa a mea este "Requiem", nu stiu de ce, poate ca am cazut vriodata jos pe asfalt, nu stiu :smile:
Imi plac practic toate piesele, imi mai place una, nu cred ca multi au auzito, o cintau mai demult la BE, "Afara din tara"

Imi pare foarte rau ca a plecat unul din formatie, insa cred ca se descurca.

Nu stiu ce sa mai adaog, asteptam noul album prin mai.

coolgreetings
01-09-2002, 05:33 PM
este greu de comparat :grin: Cred ca amandoua sunt bune.La Z&Z imi place foarte mult cantecele si la Gandul Matei tot imi place foarte mult cantecele asa ca e greu sa spun cine e mai bun.As spune ca e Z&Z dar in acelasi timp ca si GM nu este mai rea formatie.

Desperado
01-09-2002, 06:18 PM
Nu am auzit cum cintau ei mai demult cu Bogdan - solist, dar imi place si vocalul lui Nicu, plus la asta si modul lui de comportare pe scena e destul de normal. Despre "Cotlete cu goroh", este o piesa classnaia, ironica(destul de ...) + faptul ca imi place chiar mincarea goroh :smile: (se poate si cu altceva, nu numaidecit cu cotlete),
de asemenea pozitia ei pe album: dupa "Nae", doua piese pur studentesti.
"Requiem" este chiar o Adevarata Opera, solul la trompeta acompaniat cu tobele si percusia este ubiistvennii iar de la cuvintele: "...sunt eu, sunt eu, sunt eu" (min. 04-45 sec. aproximativ), pur si simplu este GREATEST, desigur si solul la acustica e extra. Ar trebui neaparat de filmat un clip, ar putea fi usor de aratata intreaga omenire, pe baza textului. Apropo :idee: : care si cum crede ca ar trebui sa arate clipul la orice cintec vrea el?

"Liberty". Daca dorinta de a cinta acest cintec cuiva la chitara m-a adus la faptul ca am inceput sa invat cum sa minuiesc ghitara, atunci nu cred ca mai trebuie comentarii.

Foarte mult mi-a placut faptul ca "Requiem" urmeaza dupa "Don't tell me why". O piesa plina de drive ca "Don't..." si in antiteza, una ca melodioasa si gingasa :radium:

Arina
01-10-2002, 12:44 AM
Despre clip la "Requiem" (printre altele, preferatul meu cantec) - eu odata neavynd ce face, pretindeam ca fac teatru sub aceasta melodie, mai intyi mergeam impletindu-mi picioarele, apoi cazusem si ma tavaliam pe jos, aveam mutra ca vai de pielea mea (eram ceva trista in acea zi), parul lung, murdar, imi cadea in ochi, haine rablajite si pretindeam ca mai este o una eu , care e ca un fel de umbra, suflet care striga (cu voce si trup) la omul(adica tot eu) de pe asfalt si adica afara e ceata, seara, oameni trec si ma ocolesc si nimeni nu ma ajuta si la urma eu mor :grin: - stiu ca idea nu e originala, dar am scris si eu :grin:

Artur Volosciuc
01-20-2002, 08:48 PM
Grupul este pur si simplu FINE!!! Cintecele preferate: La ciocana, Numai tu .......... Rog pe cei care citesc aici sa-mi scrie pe E-mail unele adrese unde as putea gasi toate cintecele lor.
E-mail: arcic@rambler.ru
Va multumesc din timp.

dune
01-21-2002, 05:19 PM
le gasesti pe soundarena.net

packard
02-20-2002, 04:59 PM
Baetii chiar au si clip la piesa "La Ciocana", am auzit ca sau au fost chiar pe locul I in topurile din Romania.

Poate stie cineva de unde se paote de gasit videoclipul, daca-l gasesc eu, am sa las adresa.

solara
02-21-2002, 01:30 AM
n-am vazut videoclipul la vreun post romanesc de muzica; radioul nu-l ascult, nu stiu dac-a fost vreodata hit aici.

Django
02-22-2002, 01:48 PM
cool ca nu privesti si nu asculz' nimic;
muzica e veche si de acum neactuala.
dar cu adevarat la atomic sau nu mai shtiu unde piesa 'la ciokana', care tre' sa fie de vreo 3-4-5 ani e in top :grin: they R funny

solara
02-23-2002, 01:25 PM
django, ai vazut tu videoclipul "la ciocana" la atomic?? n-am vazut-o niciodata si stiu ce se difuzeaza.

Delia
03-05-2002, 03:47 PM
ce sa zic, GM este un fenomen bun pe piatsa noastra muzicla. iaka kiar acum ascult si tare-mi mai place, mai ales Liberty, My christmas day si Fata mea. Da de "kotlete cu goroh" nu mai zic nimic- nebunie totala (cu sensuri (total pozitiv).

Om_Slab
03-06-2002, 07:19 PM
La Ciocana, de la Mariana,
Nu cumparati, nu cumparati marihuana!

Om_Slab
03-06-2002, 07:23 PM
Delia: ai vrea sa facem sex?

Delia
03-07-2002, 12:35 PM
Propui ceva interesant? (apropo, catsi ani ai?)

Om_Slab
03-08-2002, 09:51 AM
Sex sub muzica lui Gindul Mitei! Am 20 ani.

Laura
03-16-2002, 12:29 AM
Da mie imi place tare mult " la ciocana"

Arina
03-16-2002, 12:38 AM
mie imi plac toate, numai oleaca ar trebui de cioplit engleza lui Tarna Nicu

solara
03-16-2002, 01:42 PM
exista un site oficial gindul mitei?

coolgreetings
03-16-2002, 02:02 PM
Da exista...
http://moldovacc.md/polkovnik/gandul_matei.htm ,dar este in limba rusa

Arina
03-16-2002, 05:32 PM
ei adica au inceput un site oficial, dar nu-l mai termina,e in romana, http://www.gm.md

solara
03-16-2002, 08:19 PM
multzam.
vroiam sa vad daca noul trompetist zsz chiar a fost in gm. asa e.

TRiX
03-16-2002, 08:53 PM
mdaaa...

ciuvashii de la gindul mitzei fac muzica de calitate, adica-s tare ceotkie...

da` iaka cei de la ZsZ au apucat-o cam [cenzurat]rin [cenzurat]opusoaie - muzica lor devine din ce in ce mai comerciala...(au sponsori care le cer :smile:)

sper ca cei de la gm vor tine-o tot asa si mai departe

coolgreetings
03-16-2002, 09:50 PM
Mda... nici nu am stiut de sait-ul acesta...care este in romana...
Muzica lor =super
Z&Z mai lasa de dorit in ultima vreme

cake in my ear
03-17-2002, 02:42 AM
GM sunt tari!stau de ceva vreme in top la MCM Romania dar nu cred ca au ajuns pe primul loc..partea proasta e ca pe aici nu se aude decat piesa din top "cu gandul la ea",nimic altceva..

coolgreetings
03-17-2002, 01:40 PM
Iata mie imi place "Liberty" ar trebui sa auzi cantecul acesta...
daca vrei sa-l inscriii pe computer du-te la http://www.soundarena.net acolo vei gasi mai multe cantece deale lor....

zap.
03-17-2002, 02:40 PM
Da nii ini plac tate cintecele lor shi n-am favorite :grin:

coolgreetings
03-17-2002, 03:12 PM
Nu cred... trebuie macar un cantec sa ai care sa-ti placa la nebunie...

Hip hop in lok de sange
03-31-2002, 05:55 AM
Nu i-am auzit des pe cand lokuiam in Moldova, acuma nici atata, de fapt chiar delok. Da cand eram pe la concerte shtiu ca mai cantau din cand in cand, shi... poi au piese cool'e da oricum vroiam sa iasa mai rpd de pe scena sa vina mafia sau oricine trebuia sa vina, hehe!

Om_Slab
03-31-2002, 05:18 PM
Totush cele mai bune cintece a lor sint:
"La Ciocana" si "Goroh cu Cotlete"
apoi urmeaza "My Christmas", "Liberty" si "Requiem" :smile:

imported_lucia
04-01-2002, 02:29 PM
hey, GM imi plac taaaare mult, pentru ca is haioshi shi imi place sa merg la concertele lor unde imi permit sa tzupai ciiit incape in mine!... is tare nebunatici shi....nonconformishti, sunt speciali!..bravo lor!.... nu pot fi comparatzi cu Zdubii sub nici o forma , pentru ce fiecare formatzie este ceva aparte, nemaipomenita in felul ei!... shi...chiar tre sa ne mindrim ca avem aceste doua tari trupe!... ...mi-au facut o vizita nishte prieteni din Ro, care ishi rup capu' dupa Zdubi. am incercat shi eu sa-i surprind cu o alta trupa TARE, adic le-am daruit o caseta cu GM shi...culmea(!!!) nu le-a placut!.... ei shi maaaare treaba! :smile: de asta shi zic ca sunt foarte diferitzi de Z&Z, dar nu se poate spune cine e mai buni: sunt adoratzi de mine in egala masura!.......

Hip hop in lok de sange
04-02-2002, 06:03 AM
Lucia... :wink: eu tot zic ca nu' po sa faci comparatzie intre Zdub shi GM ca's prea diferitzi cu toate ca au acelashi stil!

hip_hop
04-08-2002, 07:38 PM
eu nu shtiu ce-am patsit ca in ultimele zile toata ziua ascult GM shi o-zone, e ceva anormal pentru mine,....7 ani numa hip-hop shi acuma ..nun shtiu ce am da imi place "la ciocana" shi "kotlete"...sper ca-i trecator. :smile:
intr-adevar sunt tari baietsii.

sus
12-09-2002, 01:21 PM
iaka asta da formatie

zopiryon
12-09-2002, 11:01 PM
sus spunemi ca asta nu-i mesaj fara sens? ???
Cit despre GM am inteles ca ei nu demult au fost in RO shi au facut un turneu cu Vita de Vie...

coolgreetings
12-11-2002, 07:36 PM
:hahaha: da ce deja tu te anini?
Blin... eu au de gand sa scoata vreun CD nou?

zopiryon
12-11-2002, 07:49 PM
Nicu a zis ca Iarna eu iaka deamu' doi ani shi ceva ashtep shi nika... :cry:

coolgreetings
12-11-2002, 07:50 PM
Trebuie de multumit cu ce este... eu nebunesc cand aud muzica lor ca de alt fel si la The Prodigy :)

zopiryon
12-11-2002, 07:51 PM
Cool. cind eram de virsta ta shi eu ascultam Prodigy...vecinii shtiau toate piesele :crazy:

coolgreetings
12-11-2002, 07:52 PM
Da...da... se vede ca ai crescut bre de atunci.... :hahaha:

zopiryon
12-11-2002, 07:54 PM
:crazy: Vad ca ai nastruha azi te daibeshti shi te izdiveshti de mine... :wtf:

coolgreetings
12-13-2002, 05:31 PM
Ce sa-i faci bre... asa este natura mea... sa ma joc cu cei mai mari :)

zopiryon
12-17-2002, 05:45 PM
Daigraieshsea.... :evil:
Gat revenim la GM shti ca ei au o piesa in rusa

IONIX
06-17-2003, 12:32 PM
iata am ascultat niste cintece de-ale lor(desigur mai vechi), dar Liberty mi-a placut :) ciupos :roll:

GYN_Tonic
06-17-2003, 01:12 PM
Mie imi place piesa lor "Intro", "Poet" si "Liberty"

amelie
06-17-2003, 07:29 PM
erau ei baieti buni... ERAU... doar ca aceasta a fost cu vre-o 2 ani in urma ,cind exista entuziasm de a face ceva din partea lor... eu eram nebuna dupa ei de prin 98 shi ma duceam la toate concertele... acum nu mai au acel farmec shi nu mai emana acea enegie de pe scena care ma incarca pina la urmatorul concert... exista o comunicare cu publicul de care nu am mai vazut la alte concerte... acum tarna vine, cinta , isi ia banii shi "bye bye"...desi recunosc ca GM ramin a fi cea mai buna formatie din MD, shi au niste piese super ciotkie: requiem, nae, Xmas day, mai sunt citeva noi... dar e altceva...

Mirabela Iucu
06-17-2003, 07:52 PM
La ciocana...ma bate mama...
La ciocana...nu fumati marijuana...

Of cat ma distreaza versurile astea... :crazy:

GYN_Tonic
06-18-2003, 02:23 PM
Oare de ce nu mai scot nimic??? :-?

amelie
06-18-2003, 02:54 PM
n-au bani... :cry: care mai poate fi cauza in aceasta tara? dar, de fapt , poate nici dorinta nu prea au...

Mirabela Iucu
06-19-2003, 12:02 AM
daca aveau totusi dorintza cred ca gaseau si bani pe undeva... :rocknrol:

zopiryon
06-19-2003, 12:24 PM
Este vorba numai de bani, caci pentru primul album tatal lui Nicu, si-a vindut masina ca sa aiba bani cu ce scoate... cantece pentru acest album ei au deja de vre-un an cred... si cauta si ei niste variante, ca sa va dati seama despre ce e vorba va zic ca ei toti in afara de GM au si alta sursa de venit, Nicu-actor, Mamba-modeling, Iarik-prof. de chitara..s.a.m.d. cu muzica in Ch. practic n-ai cum sa faci bani...O-zone, ZsZ, fac bani dar nu in Rm, ci Ro sau Ru.

amelie
06-19-2003, 03:18 PM
oricum, poate nu cunosc eu prea multe, dar parearea mea subiectiva e ca s-a pirdut entuziasmul cu care(sorry pt cacofonie) lucrau ei cindva... insa nu neg nicidecum nici problema banilor, care probabil le-a shi irosit acel entuziasm...

Arina
06-19-2003, 03:36 PM
ieri Gandul Matei cu piesa "eto liubovi" a rasunat la "ono vam hado" la Nashe Radio (in Moscova) si au castigat cu 79%, dar ca sa rasune in continuare la acest post de radio (in intreaga Rusie) trebui sa intrati la www.nashe.ru , apoi la show, apoi la hudsovet, si apasati "golosui" pentru gandul matei, pana ce ei se afla pe locul 2!

GYN_Tonic
06-19-2003, 04:36 PM
Urmeaza si ei drumul Z&Z :)

zopiryon
06-19-2003, 08:57 PM
Care drum... ?
Daca ar fi urmat Gm drumul celor de la ZsZ n-ar fi stat ca prostii in Ch...si ar cauta bani pentru cd.

amelie
06-19-2003, 09:46 PM
cred shi eu ca e devreme pina cind de spus ca au luat-o pe drumul zdubilor, ca mai au mult pina a ajunge la faima lor.. dar oricum au cintece mai ciotkie ca zsz! atit liricele, cit shi muzica!!!

Mirabela Iucu
06-19-2003, 11:05 PM
Nici chiar asa...zdubii sunt meseriasi...nu contest ca si GM au piese bune...dar... :wink:

zopiryon
06-19-2003, 11:20 PM
Mira....tu pe GM nu i-ai vazut live si ai auzit putine piese, eu de exemplu le vedeam la acelasi concert si diferenat e pe fata caci un profesor de educatia fizica si un actor cu academia de arte nu se compara :wink:

Mirabela Iucu
06-19-2003, 11:27 PM
Ok...am tacut.... :oops: ...parca trebuia sa primesc si eu un cd cu GM.... :wink:

zopiryon
06-19-2003, 11:42 PM
Mira stii cum se zice, nemultumitului i se ia darul.... asa ca ai rabdare ca daca am zis ca vine...atunci vine 8)

Mirabela Iucu
06-19-2003, 11:47 PM
Acum chiar tac...ma supun regulilor... :wink:

zopiryon
06-19-2003, 11:57 PM
chiar daca nu ti-l trimit ca faci ?

Mirabela Iucu
06-20-2003, 12:13 AM
O sa ies pe geam si o sa strig : " zopy e un magarush..."...si o sa plang de ciuda... :hahaha:

zopiryon
06-20-2003, 09:07 AM
la geamu de unde ai strigat faza cu stalin... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirabela Iucu
06-20-2003, 02:45 PM
Taci ca te bat...si cand te gandesti ca am facut-o degeaba... :lol:

zopiryon
06-21-2003, 01:07 AM
N-ash avea nimic in potriva sa ma bati , ca dupa asta ar urma alt ceva :wink: ...... poate n-ai facut-o degeaba iti multumesc eu cumva...

Mirabela Iucu
06-21-2003, 11:01 PM
Hmmm...sper sa fie ceva convenabil... :wink:

zopiryon
06-25-2003, 11:11 AM
Va fi, dar nu stiu pemtru cine... :lol:

Mirabela Iucu
06-25-2003, 11:32 PM
In cazul asta...negociem... :hump:

zopiryon
06-28-2003, 11:53 PM
despre ce vorbeam ???

Mirabela Iucu
06-29-2003, 03:11 AM
Mai conteaza ?... :lol: ...despre GM vorbeam...

coolgreetings
06-29-2003, 03:14 AM
Mira....conversatia aceasta intre tine si zoppy imi aduce aminte de alex aka......asa era si la voi inainte

Mirabela Iucu
06-29-2003, 03:25 AM
:lol: ...thanks cool

zopiryon
06-29-2003, 01:51 PM
cool eu te rog frumos sa nu te bagi in discutie... :ciupos: ca nu e treaba ta...

amelie
06-30-2003, 02:15 AM
da' eu se poate "sa ma bag" in discutie?? a???

zopiryon
06-30-2003, 01:56 PM
da, se poate :wink:

Mirabela Iucu
06-30-2003, 04:45 PM
Acum revin in discutie mult mai documentata...am asculat si eu un album intreg GM...si mi-am dat seama ( neutra fiind ) de ce nu au prea mult succes la voi : sunt buni , insa in versurile lor guvernul vostru este adus destul de des...si probabil ca asta nu le place politicienilor...prin asta am inteles si de ce ei au suuces in Rusia si Romania dar la voi nu...insa sa nu uitam : asta e doar parerea mea !

:wink: Thanks a lot zopy !!! :wink:

zopiryon
06-30-2003, 05:03 PM
:wtf: :wtf: :wtf: unde ai auzit tu ceva despre guvern :wtf: :wtf: :wtf:
Piesele ale's vechi de cel putin 3 ani ( pana sa vina comunistii la putere)
Si plus la toate...nu politicenii ^i incurca sa scoata albumuri noi, sau sa adune multa lume la concerte...

:D :wink: Cu placere :wink: :D

Mirabela Iucu
06-30-2003, 05:15 PM
Poate s-au infiltrat versuri noi pana a ajuns la mine cd-ul...insa eu am auzit versuri despre " minister " ( care tot de guvern apartine , nu ? )...si sa stii ca " sus pusii " unei tari pot influentza in toate domeniile...insa poate m-am inselat eu... :crazy:

zopiryon
06-30-2003, 07:53 PM
Piesa in care ai auzit tu cuv. minister se numeste Nae... si e un fel de folclor studentesc...fratmi-o stia piesa inca prin '90 cind nu era nici vorba de GM... :wink:
Oricum care-i parerea generala despre Gandul Matei ?

Mirabela Iucu
06-30-2003, 11:10 PM
Acum ca am ascultat si eu mai pe indelete...parerea e buna...mi-ar place sa-i vad intr-o prestatie live...dar imi plac :wink:

zopiryon
06-30-2003, 11:22 PM
Ei sambata canta la Yellow Submarine... asa ca lume sariti...
Mira poate reusesti si tu... :wink: :crazy:

Mirabela Iucu
06-30-2003, 11:26 PM
Hmmm...e cam departe...daca plec acum pe jos...poate ajung :crazy:

zopiryon
07-01-2003, 10:14 AM
Urcate draga in tren vineri in si sambata esti aici... :lol:

Arina
07-09-2003, 10:19 PM
LUME!!!!!!!!!!!!!
Sambata, 12 iulie, toti la Yellow submarine!!!! concert solo Gandul Matei!!!! cu un program nou!!!!!! cine vine? poate ne intalnim acolo?

zopiryon
07-09-2003, 10:28 PM
:cry: :cry: :cry: offf-offff of...imi vine sa crap ca n-am sa pot sa vin...eu ascult GM de vre-o 4 ani si am fost aprox. la 30 de concerte...iti pot spune mai multe vor canta NUMAI piese noi...mai pe scurt Nicu a dzis asha: Prezentare NEoficiala a noului album...eu iti doresc distractie cat mai placuta ca sunt sigur ca va ceva TARE de tot :rocknrol: :rock_liv:

amelie
07-10-2003, 12:48 AM
vreau shi eu!!! dar se pare ca tot nu pot sa vin... :( de vre-o 3 ani tot astept ceva nou de la ei, shi tocmai acum tre sa aiba ei concert? cind eu nu pot sa vin??
apropos, a fost cineva simbata trecuta la yellow submarine, shi daca da, cum a fost? tot GM au dat concert, shi tot n-am fost... :tu_mori:

xx
07-10-2003, 01:16 AM
cine imi zice si mie, pe unde sa depistez in net ceva mp3-uri de la gandul matei asta, ca observ ca e ceva popu.lar, da eu am plecat din md cand nu se prea auzea de ei :) as vrea sa vad(aud) si eu ce reprezinta, ca pana acuma din formatiile moldovenesti am ascultat doar z&z cu toate ca au mai jupit ei cate ceva de la unele grupe din occident :)

zopiryon
07-10-2003, 01:24 PM
amelie sambata la GM am fost eu...a fost SUPER TARE...Nicu era beat si pe scena dupe fiecare piesa tragea cate un gat de Perfect...Daca esti in CH apoi nu tre sa scapi pentru nimic in lumea ce-o sa fie sambata...

Iaka cu cd-ul o sa-ti fie mai greu...era inainte pe soundarena.net dar e inchisa acuma...Poiti sa astepti ca in curand apare noul lor sait si acolo cred ca vor fi...

lelaina
07-10-2003, 03:14 PM
am nimerit si eu pe la cateva concerte de a GM... atmosfera la concertele lor e destul de nice daca te lasi purtat de muzica si dai la o parte toate persoanele care nu le apreciaza eforturile :)
all in all, merita timpul pierdut :lol:

amelie
07-10-2003, 07:48 PM
da- da, zopiryon, am observat shi eu ca la tarna cam des se intimpla in ultimul timp sa fie tare ciupit la concerte, deci nu ma mir de ceea ce-mi spui :) dar la concertul din simbata asta chiar nu pot sa vin , desi vreu TARE shi l-am asteptat tare mult :oops: ... ei, dar sper sa mai fie shi pe la black elephant, ca mai mult imi place atmosfera de acolo. in caz ca te duci, distractie placuta :D

zopiryon
07-10-2003, 10:46 PM
:hahaha: nu te supara dar se vede ca nu prea stii ce se intampla aici...Black Elephant de la anul nou nu mai e ce-a fost...acolo e Art Club ...biblioteca ...sahmate..bar..si nici nu fel de GM . Mai canta acolo cite o data cineva dar sunt formatii care cant acoustic...Ada Milea, Ann Sannat,Cuibul..pe GM acolo n-ai sa-i mai vezi...acolo era fain dar soundul de la YS e mai cool.
Daca pe bune eu pe Nicu treaza la concert nu l-am vazut niciodata...adica nu inseamna ca era beat mort...dar asa....Kirkilit :lol: dar acum sambata era ceva strasnic...l-am vazut de aprope avea niste ochi... :crazy:

Mirabela Iucu
07-11-2003, 12:05 AM
Hmmm...zoopy...ma tot gandeam cum sa te chinui putzin...poate un drum in ch sambata...prind si o lansare GM...hmmm...interesant... :wink: ...sa-l vad si eu pe Nicu asta...ca tare aud de al toata ziua.... :crazy:

zopiryon
07-11-2003, 12:07 AM
Hmmmm. tu GM eu turcoaice si nemtoaice :hahaha:

Mirabela Iucu
07-11-2003, 12:27 AM
Corect...grija la " virusi "... :hahaha:

amelie
07-11-2003, 12:31 AM
da, zopi, stiu ce e cu BE acum, chiar saptamina trecuta am fost acolo... dar n-am inteles care-i faza.. shi ce daca-i art club? shi de ce GM nu mai poate cinta acolo? la urma urmei au ei un proram acustic care s-ar potrivi shi pentru sala cu orga, ca sa nu mai vorbesc de art club...

zopiryon
07-11-2003, 12:34 AM
ok...o sa iau prezervative de acasa :lol: :lol: :hahaha::hahaha::hahaha:

Mirabela Iucu
07-11-2003, 12:37 AM
Ok...sa le umflii mai intai...sa fie intregi... :hahaha:

2008.