View Full Version : Gandul Matei
Pagini :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
amelie 12-28-2003, 01:11 PM da eu am fost shi la concerte mai bune ale gm...
cred ca eu am ramas cu gura cascata dupa concertele lor cu "orchestra"... iaka asta chiar era ceva ce nu poate fi redat prin cuvinte...
shi totushi au fost cateva momente 'ciotkie' shi ieri... de ex, cantecul "asa sa-mi scrii" (nu-s sigura ca asa se numeste), eu de abia ma abtineam sa nu ma pun pe bocit chiar in fata la toata lumea... "xmas day"- aceeasi poveste...
dar cintecele astea in rusa ( "eto liubov' " shi mai era unul, nu tin minte cum se numeste) sunau mult mai bine in engleza, shi ma impresionau mai mult...
oricum a fost frumos, desi am mai fost la astfel de concerte ale GM...
Nu ma ashteptam sa fie atit de ciotka. GM au demonstrat ca pot face ceva shi in varianta acustica. Cantecul "Sa-mi scrii" A fost super!!!!!!
zopiryon 12-28-2003, 04:19 PM da eu am fost shi la concerte mai bune ale gm...
cred ca eu am ramas cu gura cascata dupa concertele lor cu "orchestra"... iaka asta chiar era ceva ce nu poate fi redat prin cuvinte...
shi totushi au fost cateva momente 'ciotkie' shi ieri... de ex, cantecul "asa sa-mi scrii" (nu-s sigura ca asa se numeste), eu de abia ma abtineam sa nu ma pun pe bocit chiar in fata la toata lumea... "xmas day"- aceeasi poveste...
dar cintecele astea in rusa ( "eto liubov' " shi mai era unul, nu tin minte cum se numeste) sunau mult mai bine in engleza, shi ma impresionau mai mult...
oricum a fost frumos, desi am mai fost la astfel de concerte ale GM...
da...cand au cantat cu simfo...o fost misto tot...da acum prezentare scenica...formatul pieselor...si improvizatiile...au fost mai faine...
cat despre asa sa'mi scrii...nu e o piesa...da e o poezie...eu pur si simplu au pus un fon muzical...
piesele in rusa....eta liubovi....si bez tebea...is faine...chiar daca au piese in rusa...in fond ea a fost si ramana o formatie...ce canta in romana...
unica chestie nasola...a fost microfonul lui Nicu :-?
amelie 12-28-2003, 04:33 PM unica chestie nasola...a fost microfonul lui Nicu
shi cam vorbea aiureli intre piese... probabil ca iarasi din cauza gradelor :crazy:
zopiryon 12-28-2003, 05:01 PM nu cred ca vorbea aiureli...doar ca la restul concertelor...el avea avea facuta tema de acasa...si zicea intodeauna cam aceleasi chestii...acum a improvizat ...si parea mai natural...
eu zic ca a fost cel mai fain concertal a lor...numai piesa aia din Pulp Fiction...face nota 10
mlya zop, nu te iert taaaaaataaaaaaa viatsa mea pentru asta.........
Te-ai dus v niciku................ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
(si inca cu amelie, asta inzeceste greseala.....)
I'm real mad..... (uita de modem) :hahaha:
zopiryon 12-28-2003, 07:14 PM ba sulaka...eu tata noapte de pe vineri pe sambata am kiltit ca un porc...si ieri am ajiun acasa pe la vreo 11 ziua...am dornit...si am plecat...nici in net nu am prea stat...
da daca sincer...chiar imi rau ca nu ai fost...sunt sigur ca avea sa'ti placa...
cat despre amelie....eu cu ea nu am fost...da din cate am inteles...se pare ca am vazut'o...numai ca nu o tin minte :crazy:
Am uitat de piesa " eto liubovi" cred ca e super, macar ca nu-mi plac cantecele in rusa, dar ^ntotdeauna exista exceptsii!!!
amelie 12-29-2003, 12:42 AM hai, nu te supara, nae...
shi eu eram cu prietenii pe care nu i-am vazut de o gramada de timp shi imi era superrrr dor de ei... asa ca nu m-am 'tusuit' cu zop... dar el ii baiat bun (parca :) )... asa ca da-i modemu'!!! :lol:
zopiryon 12-29-2003, 12:51 AM Cu mine nu prea aveai si sa te tusui...eram :lol: obosit :lol:...oricum..mersi amelie de (parca) :P si Nae...sa'l suni pe Om si sa'i dai modemu, ok ?
Cu mine nu prea aveai si sa te tusui...eram :lol: obosit :lol:...oricum..mersi amelie de (parca) :P si Nae...sa'l suni pe Om si sa'i dai modemu, ok ?
bun, da n-am numaru lui... aruncal pe privat sau icq.... ok?
ba sulaka...eu tata noapte de pe vineri pe sambata am kiltit ca un porc...si ieri am ajiun acasa pe la vreo 11 ziua...am dornit...si am plecat...
S-ap mai zshi sa nu te votam la Betivanu Anului! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ladna....atmazka suna serios.....si plus si amelie m-o mai mingiat pe cap......cred ca nu te mai cotonojesc cind te intilnesc..... (multumesteo pe amelie ptr asta) :hahaha:
zopiryon 12-29-2003, 10:28 AM multanesc amelie....capu eu nu stiu daca tu stii..da Nae ai monstru mare si rau...si eu ma tem de el :lol:
eu's betivanul anului fiindca beu odata in an :crazy:
concerte de astea o sa mai fie
Glasha 12-29-2003, 01:27 PM Blinnnn........ ce pacat ca n-am shtiut de concertul GM :cry:
am aflat prea tyrziu.... eram la Ej:(
totsi spun ca a fost frumos.....
zopiryon 12-29-2003, 01:29 PM n'o fost frumos...o fost SUPERB!!!
Glasha 12-29-2003, 01:47 PM Hai lasa, nu ma omory.... cynd shi unde mai au concerte?
pe 4 la Yellow va fi Alternosfera! :D
zopiryon 12-29-2003, 05:08 PM nie nu'mi chiar place alternosfera...da poate am sa vin 8)
Glasha 01-05-2004, 09:48 AM Ai fost????
eu, da! mi-a placut! :D
zopiryon 01-05-2004, 10:43 AM n'am fost...
nu stiu daca am scris aici...dar am o piesa noua de GM I want You To Stay Here...si 2 versiuni diferite de orginal a pieselor...Liberty si My Christmas...
pentru alternosfera puteti face o tema noua :wink:
amelie 01-05-2004, 02:50 PM n'am fost...
nu stiu daca am scris aici...dar am o piesa noua de GM I want You To Stay Here...si 2 versiuni diferite de orginal a pieselor...Liberty si My Christmas...
"I Want U Stay" nu-i piesa noua, zop... ea ii super veche, numai ca baietii nu au cantat-o deja de vreo 4-5 ani cred ca... eu o ascultam inca prin clasa 9-a pe la concerte, shi mi-am shi inregistrat-o de la radio... pana acum am caseta... calitatea e super :crazy:
ti-am spus zop ca imi era cunoscuta denumirea " I want U stay" .
zopiryon 01-05-2004, 05:52 PM mdeah...iaca eu m'am gruzit...sorry fetelor de informatie gresita :oops:
amelie 01-05-2004, 06:34 PM se mai intampla :hah: :wink:
zopiryon 01-06-2004, 12:38 AM alta data ca sa nu ma fac de ras...n'am sa mai scriu nimic pe forum 8)
...si 2 versiuni diferite de orginal a pieselor...Liberty si My Christmas...
iaka juk mai esti bai, de versuri nu mi-ai zis cind erai la mine...... :matrix:
amelie 01-06-2004, 12:12 PM ei, iaka shi te-ai suparat, zop... hai nu trebuie, ca nu o sa am cu cine vorbi de gm pe forum, daca nu mai scrii :( :cry:
zopiryon 01-06-2004, 12:27 PM ...si 2 versiuni diferite de orginal a pieselor...Liberty si My Christmas...
iaka juk mai esti bai, de versuri nu mi-ai zis cind erai la mine...... :matrix:
o sa ai pre mult :lol:
da ladna nu ma supar eu asa usor....mai ales ca'o vorba de GM
bai baietiiiii iaka "I want u here" astaaaaa daaaaaaaaaaaaa
De mult nu ma rupt asa vreun cintec..... Il ascult mainca a 50-ea oara la rind si tot nu ma pot satura.....
o obiectie doar: Nicu ar trebui sa mai lucreze putin asupra pronuntsarii in Eng...... inca in piesa data mai "treaca mearga" dar in Liberty .. ii jale...
Are cineva textul de la Liberty?
Arina 01-06-2004, 03:53 PM vreau si eu piesele pe care nu le am...mi le da cineva?
vreau si eu piesele pe care nu le am...mi le da cineva?
imi transmiti cumva un cd...si pot sa ti le inscriu....
Vreeu sa mai accentuuez o data "PUTEREA EMOTIONALA" a cintecului asta..... cred ca dama a 100-a oara il ascult am dat tot la maxim si-mi zumzaie regiunea coccigiana a coloanei de puterea volumului cu care ascult..... si nu pot intelege ce se petrrece cu mine... dar ma fac bukatsele cind il ascult......... e greu de redat...... e ceva nou ptr mine ...
Probabil cheia e in aceia ca cintecul corespunde ideal starii interne pe care o am la moment.....
Cintecul lor pe versurile din folclor "S'asa'mi vine cite-un gind" cred ca are o putere asemanatoare .... dar l-am auzit doar o data la concert... si nu pot fi cert...
zopiryon 01-06-2004, 08:55 PM iaca inca un fan recrutat de mine in mare armata a matelor :lol:
welcome to the club....si eu ma rup inca dupa piesa asta...
cintecu asta e culmea creatiei lor.... de ce nu l-au mediatizat mai devreme?
zopiryon 01-07-2004, 12:57 AM daca te uiti mai sus vezi ca piesa asta e suuuuuuuper veche..asa...ca 8)
daca te uiti mai sus vezi ca piesa asta e suuuuuuuper veche..asa...ca 8)
pai de asta nici nu pot intelege de ce au tinut-o in umbra pina acum.... ?
"Liberty" se odihneste pe linga "I want u stay here"
zopiryon 01-07-2004, 02:19 AM mai stii poate o sa apara pe urmatorul album...chiar daca nu prea cred astas
zopiryon 01-08-2004, 10:51 PM de ce n'ai auzit...din cauza ca e o piesa super veche...eu o am de la un prieten pe net ea nu este...si in afara de mine o mai are si NaE...asa ca...pune'o piva si'un cd-r pe masa si fashem :lol:
sau si mai bine: doua pive si un cd-r... :hahaha:
zopiryon 01-08-2004, 11:41 PM ahaa... :lol:
amelie 01-09-2004, 02:38 AM de ce n'ai auzit...din cauza ca e o piesa super veche...
zop, hai ti-ajunge, ca sh-asha is enervata shi in trance...
zopiryon 01-09-2004, 12:29 PM de ce ? o vrei si tu :lol:
amelie 01-09-2004, 12:36 PM is enervata din alta cauza... shi pe deasupra mai repeti shi tu acelasi lucru de n-shpe ori...
dar piesa oricum o vreau, shi nu numai asta...
zopiryon 01-09-2004, 12:36 PM pai daca o vrei asa de tare cum zishi...stii ce tre sa faci :wink:
Arina 01-10-2004, 02:07 PM vreau si eu piesele pe care nu le am...mi le da cineva?
imi transmiti cumva un cd...si pot sa ti le inscriu....
mersi. iti transmit un cd. tre de vazut cand...
zopiryon 01-10-2004, 02:12 PM arina tu ai alta varianta la In Jurul Nostru, nu'i asa ? :D
Arina 01-10-2004, 02:15 PM se numeste "s dniom rajdenia", nu prea imi place... da' shi?
zopiryon 01-10-2004, 02:20 PM eu o vreu iaca shi :lol: poate cumva mi'o trimiti pe icq ?
Arina 01-10-2004, 02:28 PM tu nu ti-i minte ca eu o data am vrut sa-ti transmit un cantec prin programe de aestea si nu s-a primit? da' la mine icq nici nu lucreaza, nu stiu de ce... la mine numai yahoo merge acum.
zopiryon 01-10-2004, 02:32 PM hai ca eu am pus yahoo s'a incercam...
Arina 02-03-2004, 01:39 PM "Requiem" numaice am ascultat - unul dintre the besturile the besturilor din lume!!!!!
Sa nu uitam de super songul lor "LIBERTY"(pe care il ascult eu acum)!!!
super cintec de cite ori il ascult nu ma satur sa-l aud
Mirabela Iucu 02-07-2004, 01:33 AM dar ceva nou au mai scos baietii pe piatza ? :o
am auzit ca acum inregistreaza acum un nou album , in varianta romana shi rusa!!!
Mirabela Iucu 02-08-2004, 11:14 PM Mda...chiar sunt curioasa :crazy: ...sper sa-l scoata insa in timp util :lol:
Arina 02-18-2004, 09:18 PM cantec tampit "requiem"ul asta...
zopiryon 02-18-2004, 09:51 PM Arina nu vorbi prostii
Han Solo 02-19-2004, 03:23 AM "Requiem" numaice am ascultat - unul dintre the besturile the besturilor din lume!!!!!
cantec tampit "requiem"ul asta...
LoooooLLZZZZZZZ
Arina 02-20-2004, 05:55 PM ganditi prea la suprafata
amelie 02-21-2004, 01:02 PM da' eu te inteleg perfect, Arina...
Arina 02-21-2004, 03:02 PM stiam eu ca mai sunt de-alde mine :wink:
iaka poate shi eu m-am saturat de " cu gandul la ea" , dar cand merg la ei la concerte uit de totul ce a fost shi imi rupe bashnea!!!
Arina 03-07-2004, 05:14 PM ...iata acum ascult "bez tebea" si tin sa zic ca e o piesa super!!!!
zopiryon 03-14-2004, 01:54 PM In curand o sa fie creat un Fan Club Gandul Matei, toti cei cointeresati sa scrie aici ceva :crazy:
zopiryon 03-14-2004, 02:10 PM fara spam pls, cine e cointeresat sa zica...
hm, da shi asha ii serios?
stellarlight 03-14-2004, 06:36 PM Cica au un succes nebun in Italia.
tu nu ai incurcat cu O-Zone?
stellarlight 03-14-2004, 06:40 PM Ohhhh!!! iar am dat-o in bara! Da, la tema cu O-Zone vroiam sa scriu...
stellarlight 03-14-2004, 06:42 PM dar imi place si Gandul Matei.
stellarlight 03-14-2004, 06:49 PM De ce razi? Nu rade de mine, ca poti anjunde si tu. :)
stellarlight 03-14-2004, 06:54 PM Asta-i, se intampla. ;) Imi place avatarul tau, sa stii...
eu deamu m-am saturat de el, dar altu nu vreu sa-mi pun
stellarlight 03-14-2004, 07:00 PM E dinamic, si se potriveste cu genericul "Hop s'asa". Amu', dac' te-ai saturat, nu stiu ce sa zic, e treaba ta ce faci cu el. :D
caroce zop, eu vreau sa intru in fan club , daca ma primesc!
zopiryon 03-14-2004, 10:22 PM bun...mai este cineva care vrea ? :crazy:
amelie 03-16-2004, 01:49 PM vreu shi eu oleaca... da' cine ii "nacialnik" pe fan club?...
zopiryon 03-16-2004, 03:02 PM na4ialnik nu'i nimeni..dar pana cand eu's omu vostru de contact :lol:
in curand o sa fie o intalnire a fan clubului cu Nicu Tarna...
Cu ceva timp inainte am sa scriu aici ce unde si cand...si puteti veni si voi...
1.gila
2.amelie
inca cineva
zopiryon 03-17-2004, 05:22 PM iaca o aparut saitu...da pana cand e numai in rusa :
http://gm.md/ru/news/news_ru.html
el e inca under contruction :crazy:
amelie 04-07-2004, 09:05 PM 1.gila
2.amelie
inca cineva
daaaa, super aglomerat e fan-clubul:) propun sa stabilim sediul: langa fidesco- ciocana!!! acces restrictionat membrilor inregistrati ai fan-clubului :P
zopiryon 04-08-2004, 08:34 AM defapt is vreo 20-30 pana cand...doar ca de pe forum is numai 2 :lol:
amelie 04-08-2004, 04:44 PM ap' dar suntem multi... da noi cu gila deam ne faceam planuri... ca vom avea sediu... ca vom fi "nacialinishi"... ca o sa ne vedem numai noi cu gm... eh, zop, ne-ai spulberat toate visele :crazy:
Arina 04-08-2004, 08:28 PM sa-mi ziceti si mie de intalnirile care le veti avea... nu sunt fan, dar ...
ati vazut ce innoiri pe www.gm.md ? ati vazut ca este varianta ruseasca a albumului? ca va fi lansarea lui in mai in Moscova? si ca vor canta la "Vozduh" la Nashe Radio?
Arina 04-09-2004, 07:27 PM iata numaice am ascultat piesa "Pis'mo" in Otborochnyi Tur in emisiunea Chiartova Diujina la Nashe Radio (Moscova), si asta e bine, va indem pe toti sa votati la www.chart.ru pentru Gandul Matei!
Arina 04-09-2004, 07:33 PM lumea din Rusia deodata a inceput sa-si manifeste parerile pozitive pe foprumul nashe radio :D
p.s.: ai nostri peste tot!
Arina 04-15-2004, 09:35 PM wai, de ce nimeni nu mai zice nimic pe aici? ....
amelie 04-15-2004, 09:49 PM wai, da' shi trebuie de spus :wtf:
Arina 04-15-2004, 09:58 PM iata ce ziceti de chestia ca unele piese au fost traduse din romana in rusa...?
si voi stiti ca apare in curand albumul "La ciocana" pentru Rusia, cu majoritatea pieselor din "Cu gandul la ea...", dar sunt si cateva noi...
amelie 04-15-2004, 11:14 PM piesele in rusa imi placeau mult mai tare in varianta originala...
faptul ca isi scot album in Rusia (cu piese vechi): trebuie shi ei sa traiasca din ceva, ca aici in Moldova n-ai cum sa faci bani din muzica... asa ca nu ii putem invinui de nimic...
poate daca se lanseaza acolo, fac ceva bani shi vor scote ceva mai repede urmatorul album, care va fi in intregime din piese noi shi bune... :hail:
Arina 04-16-2004, 03:23 PM apoi haideti toti drujna, ca sa-i sustinem, sa votam la www.chart.ru si la www.maximum.ru :D
Arina 04-16-2004, 03:37 PM eu nu pot sa donwloadez mp3urile de pe site-ul lor... le are cineva?
shtiti shi cartina azi am vazut eu: vine o fata de sama me la Mamba shi ii cere autograf, dupa shi se duce Mamba inshepi a se t^rsh^... dar un prieten de al meu zice " cu totu' so zvezdanit"...
Arina 04-22-2004, 12:12 PM stiri de ultima ora: pe 8 mai concert la Yellow :D
zopiryon 04-22-2004, 12:57 PM Mamba are mana rupta...asa ca poa sa nu fie nici un concert :-?
Arina 04-22-2004, 01:23 PM asa cum e cu mana rupta, asa a zis azi
Laura 04-26-2004, 11:50 AM vreau si eu la Chisinau! apropos, au fost GM anul trecut prin octombrie in CLub A , Bucuresti ,si cind au cintat " LA ciocana" de acolo , un patan , cam ametit , se urca pe scaun si inepe a striga " Patani , eu-s de la Ciocana , cine-i de la ciocana? , WAY!!!!!" Romanii se uitau cam straniu , si body guarzii l-au cam avertizat pe patan!!!!!
PS: ARINA. fato ,ce mai faci? te-ai pierdut ? ai murit? mai scrie -mi pe mail.
Arina 04-26-2004, 01:27 PM Lauraaaaa!!!!! Noroc! :D cand mai vii prin Chisinau? eu nu m-am pierdut, n-am murit in sensul direct :) iata iti scriu un privat amush ;)
|