АО Apa-Canal Chisinau поднял уровень свободного остаточного хлора в водопроводной воде до 0,5 Г· 0,7 мг/дмВі. �*уководство предприятия увеличение концентрации хлора рекомендациями Муниципального центра превентивной медицины для устранения риска заражения питьевой воды и предупреждения случаев заболевания потребителей. Повышенное содержание хлора в воде сохранится до конца августа. Специалисты рекомендуют кишиневцам не пить сразу воду из-под крана и не готовить из нее пищу. Для удаления свободного остаточного хлора перед употреблением следует дать воде отстояться в какой-то емкости 2-3 часа.В Интересно, что Apa-Canal Chisinauсообщил о повышении концентрации хлора с начала июня только 26 июня.
Poate cineva sa confirme shtirea asta? Este vorba de marirea cantitatii de clor reziduu, ori cum acolo, in apa din municipiu pentru a preveni infectarea ape shi prevenirea imblonavirii chisinauenilor... recomandari: a nu se bea apa din robinet shi ATENTZIE! sa nu pregateasca mancare din ea... pentru a indeparta reziduurile de clor apa trebuie sa stea intrun vas timp de 2-3 ore...
ce aiureala mai e shi asta?
Poate confirma cineva si faptul ca au marit concentratia de la 1 iunie, desi au anuntat abia pe 26?
linar
06-27-2007, 05:03 PM
eu nu inteleg lumea care bea apa din robinet...cum poti sa bei asa apa?
zbang
06-27-2007, 07:54 PM
Problema nu e in faptul ca nu e de baut apa (asta demult se stie) ci ca se recomanda sa nu gatesti cu ea. Daca tot au atita grija sa nu se otraveasca populatia, ar putea macar sa anunte din timp despre ce au de gand sa faca.
linar
06-28-2007, 10:38 AM
ei zbang...eu cunosc oameni care beau apa din robinet...mai ales studentii de prin camine...
khama
06-28-2007, 11:43 AM
shi eu am ramas f shoke cand am citit - nu se recomanda de facut mancare cu apa din robinet... kapetz! ei is cretini sau cum? sau vre-un producator de apa vrea sa-shi ridice vanzarile?
linar
06-28-2007, 11:46 AM
nu cred ca e vorba aici de vreun producator de apa care vrea sa-si ridice vanzarile...altfel mai bagau in articol si niste referinte...
...de ce va mira atat de tare aceasta info intarziata?...eu incep sa ma obisnuiesc cu tot in MD..inclusiv si cu asa ceva..
lelaina
06-28-2007, 12:25 PM
...btw, aveti grija nish vesela sa n-o spalati cu apa din robinet. %)
zbang
06-28-2007, 12:43 PM
Si nici baie sa nu faceti cu apa din robinet. Hmm.. dar la viceu ea poate fi folosita?:-)
Artur
06-28-2007, 04:28 PM
Persoanele foarte sensibile si alergice sa foloseasca APA PLATA chiar si pentru WC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Eu nu mai beau apa de la robinet de 6-7 ani dar... acum ma intereseaza cit este de buna si potabila apa de la izvoarele din chisinau????
De citeva saptamini obisnuiesc sa iau apa de la izvorul "Tamara" din Valea Morilor pina saptamina trecuta cind un moshnegutz a zis ca-i daunatoare ca e plin cu x,y ,z offffff m-o spariet.. a zis ca e practic aceeashi apa ca shi-n robinet iaka de ce... hai sa formulam drujna o petitie sau cerere de acces la informatie la Apele Moldovei cu privire la calitatea apei din izvoarele din chisinau? ha? facem?
Timitem scrisoarea din numele Asociatiei Tinerilor cu Atitudine Civica...
Maniu
06-28-2007, 05:40 PM
bai, da cum ramine cu faptul ca multzi oameni special beau apa din cran ca sa-shi antreneze flora shi imunitatea din stomac shi intestin, shtiind ca in ea sunt multzi microbi?
zbang
06-28-2007, 08:49 PM
Maniu, nu sunt multi microbi ci foarte putini. Asta e functia clorului, sa distruga acei microbi. Problema e doar ca mai distruge si din organele interne. Si nu formezi nici o imunitate cu ea.
Artur
06-29-2007, 02:53 PM
caroce eu asha inteleg ca membrii forumului nu-mi sustin initiativa? chiar nu vreti sa stiti ce beti? :)))))
Maniu
06-29-2007, 03:19 PM
daca aflu ca gura cainarului sau varnita is radioactive atunci ma sperii, in rest, nu-s germofob
linar
06-29-2007, 03:56 PM
Gura Cainarului si Varnita???....ai gasit ce sa bei...cele mai proaste branduri...am inteles ca sonda Varnitzei e sub un cimitir:D
Antimatter
06-29-2007, 04:14 PM
nu nu....sonda Gurii e sub cimitir...am fost acolo si am vazut.....
eu oricum urasc fizzy water! amush degraba, trecem la harbuji, deocamdata: PEPEEEEENI!!!!
Maniu
06-29-2007, 04:14 PM
o, zashibisi, multe substantze minerale shi organice dar trebu sa contzina :)
linar
06-29-2007, 04:15 PM
nu nu....sonda Gurii e sub cimitir...am fost acolo si am vazut.....
eu oricum urasc fizzy water! amush degraba, trecem la harbuji, deocamdata: PEPEEEEENI!!!!
:)))))..inseamna ca ambele sunt sub cimitir...:D...=))
Artur
06-29-2007, 04:48 PM
eu nu am incredere in apa noastra, asa ca beau in principiu doar Izvorul Alb by Dorna... :) Gura Cainarului plata parca-i apa moarta cu un gust tare straniu, Resan tot ii cam levaia, Moldova e plina de gunoiehti shi cimitire de aceea ma gindesc nici apa n-are de unde sa fie buna...
linar
06-29-2007, 04:55 PM
hmmm...nush Artur...
personal acasa beau apa plata "Manastirea Hancu"...e chiar din izvorul din curtea manastirii..si ma gandesc ca ar trebui sa fie buna si curata:D....
la servici beau "Apa buna" si pare tot ok...
cand sunt "pe drumuri" beau la fel Izvorul Alb (Dorna):)
Rapax
06-29-2007, 10:58 PM
Borsec exista pe piata?
kraft_natasha
06-30-2007, 02:24 PM
shi daca fierbi apa? clor este sau nu`i?
PiggyEFromHell
07-01-2007, 10:03 PM
Artur in moldova tu in general bei apa de la robinet, chiar daca platesti pe ia in plus si te obosesti s-o cari de la supermarket. In mare parte apa de la noi e contrafacuta... asa ca...
Si apoi, nu ar fi mare diferenta intrea apa de la robinet si apa din magazin daca s-ar avea un pic mai multa grija de conducte. Eu in general ma gandeam sa-mi bag niste filtre si sa nu mai cumpar apa.
Partizanca007
07-04-2007, 05:42 PM
Eu am vazut o emisiune unde ziceau ca filtrele schimba structura moleculii de apa, ceea ce o face sa-si piarda din proprietati si sa se comporte cu organismul uman altfel decat a fost programat din start de natura...
Crazy4LifeTime
07-04-2007, 06:13 PM
da dar apa pana sa ajunga la noi la robinet tot trece prin multe multe filtre..tu de unde crezi ca vine apa la robinet?apa este o resursa epuizabila care se refoloseste,adica apa aia cu care faci tu baie,speli vase,sau ii dai drumu in WC pleaca prin conducte intr-un loc unde se acumuleaza si trece prin multe filtre (ale caror stare de functionare este discutabila in Moldova),filtre cu nisip si cu alte materiale care retin impuritatile,se purifica(cica..) si apoi vine inapoi la robinet..n-ai bservat nicioadata k apa de la robinet are uneori o culoare si un miros suspect?este din cauza conductelor si a filtrelor care sunt intr-o stare deplorabila in md din pacate..apa de la robinet este nepotabila..eu prefer sa dau bani pe apa de la magazin pt baut si gatit..sau adusa de la izvor care se filtreaza natural pe sub pamant de unde vine..
Partizanca007
07-04-2007, 06:32 PM
Da, filtrul natural de lut si nisip e ok.
Nu as avea in niciun caz incredere in izvoarele din Chisinau... De ce? Benzina, motorina, chimicale de tot felul... Chisinaul e cel mai mare si mai poluat oras din Moldova, nu as bea apa de izvor de aici.
alyyy
07-05-2007, 11:14 AM
da...numa apa plata sa nu bei din moldova....a cumparat matusamea apa plata..da si minerala...ce sarate, si un gust amar......da cind s eincalzeste parca bei...nu mai zic ce...are o gramada sulf...
asta d ela robinet mam invatat so beu in cele din urma acu citiva ani..acuma chiar nu pot sa beau...prea mult clor...
Maniu
07-05-2007, 11:24 AM
da eu iaca prefer sa beau apa minerala, shi sa nu ma gindesc shi contzine, ca daca ash atrage atentzie la asha maruntzishuri, demult ash muri de sete, shi de foame.... il tzinetzi minte pe ciuvaku germofob din k-pax, care se teme de microbi, cum shi-a bagat picioru in microbii sheia admintzind ca in orice clipa poate de ex sa cada un meteorit peste pamint shi omenirea sa moara, sau sa-l calce autobusu, isn't it ironic? :)
khama
07-05-2007, 04:37 PM
germofobia asta e cam daunatoare organizmului... prea multa igiena strica, organizmul nu-shi poate dezvolta anticorpii necesari pentru a rezista unei eventuale infectii by accident...
nu sunt de acord cu ceea ce zice Crazy4LifeTime... apa de la noi din chishinau vine din nistru, nu? apoi ea se curatza nimereshte in toate robinetele posibile ca apoi prin canalizare sa nimereasca iar in filtre shi apoi nu cum a zis Crazy4LifeTime iar in robinet(nici un om normal la cap n-ar face asta, nici chiar in Moldova) ci in Nistru...
ar fi chiar absurd sa nimereasca iar in robinete...
PiggyEFromHell
07-05-2007, 09:06 PM
Eu am vazut o emisiune unde ziceau ca filtrele schimba structura moleculii de apa, ceea ce o face sa-si piarda din proprietati si sa se comporte cu organismul uman altfel decat a fost programat din start de natura...
Partizanca007, eu am impresia ca tu in scoala medie a facut alchimie si nu obisnuitul curs de chimie generala. Molecula apei nu e alterata de filtre... se schimba continutul apei, adica este curatata de impuritati. Scade cantitatea de calcar (in mare parte calciu) si alte elemente in exces. Posibil sa fie trecute si printr-o iradiere UV, care distruge orice microb, asta in filtre ceva mai scumpe. Dar in mare parte, din cate tin minte, filtrele se bazeaza pe proprietatea de electronegativitate a elementelor dizolvate in apa.
Dar stiam si eu ca in general exagerarea cum ca apa din robinet ar fi chiar asa rea e o prostie. Cel putin o generatie a trait fara apa minerala cumparata de la magazin, band zilnic apa de la robinet, si vad ca nu au probleme. Sigur, daca apa minerala e autentica (si nu filtrata din robinet, cum s-au intamplat cazuri la noi, produse in beci), e mult mai buna. E doar o chestie exagerata enorm cu scopuri comerciale (probabil).
Iar daca cineva se teme de germeni, nu are decat sa fiarba apa.
P.S. Apropo, apa din Chisinau e mult mai buna ca in alte parti. Acum gestiunea autoritatii centrale e partea a 2-a.
groparu
07-05-2007, 09:23 PM
da dar apa pana sa ajunga la noi la robinet tot trece prin multe multe filtre..tu de unde crezi ca vine apa la robinet?apa este o resursa epuizabila care se refoloseste,adica apa aia cu care faci tu baie,speli vase,sau ii dai drumu in WC pleaca prin conducte intr-un loc unde se acumuleaza si trece prin multe filtre (ale caror stare de functionare este discutabila in Moldova),filtre cu nisip si cu alte materiale care retin impuritatile,se purifica(cica..) si apoi vine inapoi la robinet..n-ai bservat nicioadata k apa de la robinet are uneori o culoare si un miros suspect?este din cauza conductelor si a filtrelor care sunt intr-o stare deplorabila in md din pacate..apa de la robinet este nepotabila..eu prefer sa dau bani pe apa de la magazin pt baut si gatit..sau adusa de la izvor care se filtreaza natural pe sub pamant de unde vine..
pentru gatit apa din MD e destul de ok.. in multe cazuri e buna si pentru baut.. (ma refer mai mult la sate)
Crazy4LifeTime
07-05-2007, 10:12 PM
germofobia asta e cam daunatoare organizmului... prea multa igiena strica, organizmul nu-shi poate dezvolta anticorpii necesari pentru a rezista unei eventuale infectii by accident...
nu sunt de acord cu ceea ce zice Crazy4LifeTime... apa de la noi din chishinau vine din nistru, nu? apoi ea se curatza nimereshte in toate robinetele posibile ca apoi prin canalizare sa nimereasca iar in filtre shi apoi nu cum a zis Crazy4LifeTime iar in robinet(nici un om normal la cap n-ar face asta, nici chiar in Moldova) ci in Nistru...
ar fi chiar absurd sa nimereasca iar in robinete...
pai da tu spui km aceeashi kestie..da oleak mai pi lung - nistru - filtru - robinet - canalizare - filtru - nistru - filtru - robinet..etc..etc..e aceeashi apa..k apa din nistru nu e inepuizabila..
PiggyEFromHell
07-05-2007, 10:53 PM
pai da tu spui km aceeashi kestie..da oleak mai pi lung - nistru - filtru - robinet - canalizare - filtru - nistru - filtru - robinet..etc..etc..e aceeashi apa..k apa din nistru nu e inepuizabila..
Toata apa in natura se recicleaza...
khama
07-06-2007, 11:19 AM
Crazy, nu chiar... apa din Nistru e curgatoare, shi ceea ce se revarsa in Nistru nu mai nimereshte din nou in robinetele noastre... doar cu conditzia ca se evapora in cantitatzi enorme, este dusa la nord unde se condenseaza shi iarashi vine sub forma de apa...
ce aiureala...
Maniu
07-06-2007, 11:20 AM
tu asta ai privit despre memoria apei :) deshi nu demult tipa shineva o aparat cu succes o lucrare shtiintzifica care dovedea acest concept, marea majoritatea savantzilor nu il iau in serios :) ideea i ca tipa structura apei ii asha, incit ea, ca o molecula de adn cind se reproduce, copie calitatzi electromagnetice a substantzelor cu care intra in contact, iar apoi celulele vii cind interactzioneaza cu astfel de apa, partzial identifica in ea substantzele celea in baza acestui desen electromagnetic, sau asha ceva... la moment nu pre am incredere in teoria asta, deshe sheva romantic intrinsa este :)
a, shi inca prin memoria apei se explica succesul homeopatiei
Arina
07-09-2007, 06:34 PM
apa care ne vine noua in robinet si asa a trecut prin dofiga filtre... chestia de mai sus poate fi valabila pentru apa din fantana.
TRISHNA
08-22-2007, 11:58 PM
Cum n-ar fi, apa de la robinet, in Chishinau nu e chiar buna p-u sanatate, p-u ca e tratata cu diferite substatnte, mai ales cu clor, cause e mai ieftin.
"In general in Moldova apa este de o calitate buna, deoarece nu are microbi, unicul lucru care deranjeaza este gustul shi mirosul." (fostu diriginte)
Eu insa cred shi in energetica apei shi de aceea consum apa de izvor, nu de la magazin. Da faptu ca apa ar avea memorie e o teorie nice, implementata in multe religii, chiar shi in cea creshtina ortodoxa. :)
Cica animalele, daca au de ales intre apa de izvor shi apa de la robinet/magazin, mereu o aleg pe cea de izvor. Daca cineva are animale acasa incercati shi afishati rezultatul, va rog.
Dar chiar shi voi... Daca ar fi sa alegeti intre orice aliment tratat sau chiar produs in laborator shi un aliment natural, ce ati alege???
`romEo
08-24-2007, 03:29 PM
Ultima data cind am fost in CH stiu to4na ca avia clor si tare nu mi-a placut faza asta... Nu apa da otrava...!
Rapax
08-25-2007, 11:08 AM
Cum n-ar fi, apa de la robinet, in Chishinau nu e chiar buna p-u sanatate, p-u ca e tratata cu diferite substatnte, mai ales cu clor, cause e mai ieftin.
"In general in Moldova apa este de o calitate buna, deoarece nu are microbi, unicul lucru care deranjeaza este gustul shi mirosul." (fostu diriginte)
Eu insa cred shi in energetica apei shi de aceea consum apa de izvor, nu de la magazin. Da faptu ca apa ar avea memorie e o teorie nice, implementata in multe religii, chiar shi in cea creshtina ortodoxa. :)
Cica animalele, daca au de ales intre apa de izvor shi apa de la robinet/magazin, mereu o aleg pe cea de izvor. Daca cineva are animale acasa incercati shi afishati rezultatul, va rog.
Dar chiar shi voi... Daca ar fi sa alegeti intre orice aliment tratat sau chiar produs in laborator shi un aliment natural, ce ati alege???
Voi ati invatat cate ceva despre chimia si fizica moleculei de apa? Sau vorbiti numai despre ce ati auzit de la altii?
TRISHNA
08-25-2007, 03:31 PM
Rapax, da' ce??? te deranjeaza cumva acest gen de informatii??? Mereu in lume apar lucruri noi. Daca nu le putem da o explicatie rationala din punct de vedere shtiintific asta nu inseamna ca ar trebui sa inchidem ochii shi sa zicem ca nu exista...
Rapax
08-25-2007, 10:15 PM
Rapax, da' ce??? te deranjeaza cumva acest gen de informatii??? Mereu in lume apar lucruri noi. Daca nu le putem da o explicatie rationala din punct de vedere shtiintific asta nu inseamna ca ar trebui sa inchidem ochii shi sa zicem ca nu exista...
Nu, nu ma deranjeaza, dar te rog sa-mi explici si mie cum poate fi magnetizata apa pura. Cum poate fi realiniat spinul unei molecule de apa? Despre energia apei banuiesc ca te refereai la apa de deuteriu sau tritiu. A fost si pe la Bucuresti un "savant" care a promis ca obtine "apa vie" si nu a reusit decat sa cheltuie inutil sume fabuloase. Diferenta intre doctor si vraci este uriasa.
TRISHNA
08-28-2007, 02:32 PM
Nu, nu ma deranjeaza, dar te rog sa-mi explici si mie cum poate fi magnetizata apa pura. Cum poate fi realiniat spinul unei molecule de apa? Despre energia apei banuiesc ca te refereai la apa de deuteriu sau tritiu. A fost si pe la Bucuresti un "savant" care a promis ca obtine "apa vie" si nu a reusit decat sa cheltuie inutil sume fabuloase. Diferenta intre doctor si vraci este uriasa.
??? Te referi cumva la energia electrica sau ce, ca altfel nu pot sa-mi explic prezenta deuteriului shi tritiului in mesajul tau... in orice caz nu ma refeream la asta...Ma refeream la energia emanata de corpurile vii, a carei existenta a fost nu demult demonstrata cu ajutorul unor aparate speciale.
savantii au depistat ca moleculele de apa pot creea diferite structuri cu o anumita simetrie sau pot fi haotice. Apa ce are cea mai multa energie este cea structurata. De asemenea s-a depistat ca Pamantul emite nishte vibratii cu frecventa de 8 Hz, care coincide cu cu frecventa rugaciunilor in diferite religii shi care are proprietatea de a purifica energetic apa. Dat fiind faptul ca omul tot contine apa este necesar ca sa petreaca mult timp in natura sau la biserica, dupa dorinta p-u ashi purifica apa din organism deoarece toate tehnologiile din lumea moderna emit vibratii care perturba vibratiile corpul omenesc.
De aceea nu doar componenta chimica a apei este importanata!! shi de aceea este necesar ca apa sa treaca shi prin ciclul sau in natura shi nu doar purificata chimic in laborator!!!
Rapax
08-28-2007, 06:06 PM
??? Te referi cumva la energia electrica sau ce, ca altfel nu pot sa-mi explic prezenta deuteriului shi tritiului in mesajul tau... in orice caz nu ma refeream la asta...Ma refeream la energia emanata de corpurile vii, a carei existenta a fost nu demult demonstrata cu ajutorul unor aparate speciale.
savantii au depistat ca moleculele de apa pot creea diferite structuri cu o anumita simetrie sau pot fi haotice. Apa ce are cea mai multa energie este cea structurata. De asemenea s-a depistat ca Pamantul emite nishte vibratii cu frecventa de 8 Hz, care coincide cu cu frecventa rugaciunilor in diferite religii shi care are proprietatea de a purifica energetic apa. Dat fiind faptul ca omul tot contine apa este necesar ca sa petreaca mult timp in natura sau la biserica, dupa dorinta p-u ashi purifica apa din organism deoarece toate tehnologiile din lumea moderna emit vibratii care perturba vibratiile corpul omenesc.
De aceea nu doar componenta chimica a apei este importanata!! shi de aceea este necesar ca apa sa treaca shi prin ciclul sau in natura shi nu doar purificata chimic in laborator!!!
Deuteriul ca si tritiul sunt doi izotopi ai hidrogenului. Radioactivi. Slab radioactivi dar totusi radioactivi. Dupa cum, banuiesc, stii ca apa este formata dintr-un atom de oxigen si doi atomi de hidrogen. Marea majoritate a cantitatii de apa de pe planeta este astfel formata, numai ca exista si combinatia de oxigen cu deuteriu sau cu tritiu. Aceasta apa se numeste apa grea si este utilizata in special in reactoarele nucleare.
Orice corp viu emana energie(calorica in special in cazul omului) si face schimb de substante cu mediul in care traieste. Banuiesc ca te referi la electronografie cand pomenesti de energia emanata de corpurile vii. Frumoase fotografii si cam atat. Formularile de tipul: aparate speciale, savantii, anumita simetrie(apropos, molecula de apa este simetrica intr-un singur plan), apa structurata(fulg de zapada?), pamantul(planeta nu-i asa) emite vibratii(toata lumea stie si e natural), frecventa de 8 Hz este in domeniul infrasunetelor si este daunatoare pentru om, iar omul nu poate emite infrasunete, apa se purifica chimic sau fizic nu cu rugaciuni. Si daca apa isi face ciclul complet in natura cat de pura o sa fie ea plina cu pulberi, ioni metalici, substante chimice si organice, etc!
Si daca chiar te intereseaza comportamentul apei , citeste despre dispersiile mecanice in apa si miscarea browniana. O sa fie instructiv.
Si ca abia acum mi-am dat seama:
- Ce ai prefera? O injectie cu apa purificata prin rugaciune sau una cu apa obtinuta intr-un laborator medical?
TRISHNA
08-28-2007, 06:12 PM
Deuteriul ca si tritiul sunt doi izotopi ai hidrogenului. Radioactivi. Slab radioactivi dar totusi radioactivi. Dupa cum, banuiesc, stii ca apa este formata dintr-un atom de oxigen si doi atomi de hidrogen. Marea majoritate a cantitatii de apa de pe planeta este astfel formata, numai ca exista si combinatia de oxigen cu deuteriu sau cu tritiu. Aceasta apa se numeste apa grea si este utilizata in special in reactoarele nucleare.
Orice corp viu emana energie(calorica in special in cazul omului) si face schimb de substante cu mediul in care traieste. Banuiesc ca te referi la electronografie cand pomenesti de energia emanata de corpurile vii. Frumoase fotografii si cam atat. Formularile de tipul: aparate speciale, savantii, anumita simetrie(apropos, molecula de apa este simetrica intr-un singur plan), apa structurata(fulg de zapada?), pamantul(planeta nu-i asa) emite vibratii(toata lumea stie si e natural), frecventa de 8 Hz este in domeniul infrasunetelor si este daunatoare pentru om, iar omul nu poate emite infrasunete, apa se purifica chimic sau fizic nu cu rugaciuni. Si daca apa isi face ciclul complet in natura cat de pura o sa fie ea plina cu pulberi, ioni metalici, substante chimice si organice, etc!
Si daca chiar te intereseaza comportamentul apei , citeste despre dispersiile mecanice in apa si miscarea browniana. O sa fie instructiv.
Si ca abia acum mi-am dat seama:
- Ce ai prefera? O injectie cu apa purificata prin rugaciune sau una cu apa obtinuta intr-un laborator medical?
:D Niciuna. Nu-mi plac injectiile...
Rapax
08-28-2007, 06:22 PM
:D Niciuna. Nu-mi plac injectiile...
Banuiam ca asa vei raspunde.
HKBD
08-31-2007, 01:26 AM
apa din Chisinau e cea mai buna :) daca o pui in sticle de plastic de un litru jumate atunci poti s-o vinzi ca pe apa potabila sau minerala fara gaze, e curativa de masa :)) spala toate matele si subtiiaza chiar peretii :) dizolva orice ati fi mincat inainte de a o consuma, se recomanda a fi consumata zilnic in cantitati cit mai mari pentru a scapa de greutatea vriounui rinichi, deasemenea mamelor gravide in orice perioada de dezvoltarea a fatului ca sa iasa copilul cu oase dure ca piatra.
"APA DIN ROBINET" - beau si beau, dar nu ma-mbat! Ehh...
Rapax
08-31-2007, 06:51 PM
apa din Chisinau e cea mai buna :) daca o pui in sticle de plastic de un litru jumate atunci poti s-o vinzi ca pe apa potabila sau minerala fara gaze, e curativa de masa :)) spala toate matele si subtiiaza chiar peretii :) dizolva orice ati fi mincat inainte de a o consuma, se recomanda a fi consumata zilnic in cantitati cit mai mari pentru a scapa de greutatea vriounui rinichi, deasemenea mamelor gravide in orice perioada de dezvoltarea a fatului ca sa iasa copilul cu oase dure ca piatra.
"APA DIN ROBINET" - beau si beau, dar nu ma-mbat! Ehh...