PDA

View Full Version : Odihna

Hmmm
06-13-2007, 10:17 AM
Ce preferati odihna la mare sau in muntii sau ce optiuni mai sunt?

iulik
06-13-2007, 10:22 AM
merg peste tot, inclusiv nistru, prut, iazuri, paduri. ..... important sa fie gagica linga mine, compania placuta si cit mai putina chileala .....

khama
06-13-2007, 10:56 AM
maladetz, cum familia?!

Otilia
06-13-2007, 11:46 AM
hahahahahahahaha :))))))))

parca mai era o tema asemanatoare aici. eu vreau la mare si punktum.

alyyy
06-13-2007, 01:14 PM
cred ca in iulie plec si eu la mare...in bulgaria? da..as vrea

_victor_
06-13-2007, 01:28 PM
Eu m-am hotarat ieri, plec in Bulgaria la mare.

Meta
06-13-2007, 01:30 PM
Vic... shi tzi-i de ghini....
veu si io...

Otilia
06-13-2007, 01:37 PM
da Victor blin..si eu am vrut in Bulgaria :))

cred ca merg in Crimeea sau Odessa ( Arcadia ) .mmm..

http://www.odessa-guide.com/i/itaka.jpg

Maniu
06-13-2007, 01:41 PM
otilia, hai la trandashir :)

_victor_
06-13-2007, 01:46 PM
Stiu... da shi sa-i fashi..

Da de unde-i poza? Grecia cumva?

alyyy
06-13-2007, 01:46 PM
cine-mi da un adresa unde pot vedea ofertele din bulgaria???

Otilia
06-13-2007, 01:53 PM
e din odessa/arcadia ;))) discoteca "itaka"
e super fain akolo, amush mai bag poze...

http://www.theodessaguide.com/images/9150/9150_29_egyptian_statue_200.jpg

discoteca luxor, in stil egiptean, se vede rau pe poza asta :)

_victor_
06-13-2007, 02:15 PM
cine-mi da un adresa unde pot vedea ofertele din bulgaria???
Pe net am gasit doar 3 agentii care au preturile online

http://www.marilorservice.com/html/rom/vacante/bulgaria/litoralul_bulgar.html
http://mdl.net/tourservice/bulgariacosta.html
http://www.tatrabis.md/destin_bulgaria_ro/mare/

Prima pare sa fie cea mai ieftina. Cu ei si plec.

Pentru alte agentii trebuie sa le suni sau sa te duci la ei. Daca n-ai fost niciodata in bulgarie e foarte greusa alegi caci e mare litoralul si au multe statiuni. Eu am pierdut o saptamana cautand pe net informatie, reviewuri, poze. Am ajuns sa cunosc situatia pe litoralul bulgaresc mai bine decat unele agentii :))) In genere sa te duci la ei sa-i intrebi da cum e litoralul dat sau cum e hotelul cutare nu prea are sens caci ei nu stiu. Doar putine agentii care au contact direct cu un hotel anume, sau au fost acolo pot sa-ti dea ceva informatie. In rest se uita si ei prin diferite reviste unde-s 2 poze si 3 propozitii.

Bafta! ;)

alyyy
06-13-2007, 02:19 PM
tu cemi recomanzi??
ca diin cite am vazut..parca ar fi interesant st. constantin si elena..mi s epare si istoric..

alyyy
06-13-2007, 02:21 PM
in ce valuta is preturile? ca nu inteleg..

Otilia
06-13-2007, 02:25 PM
in euro draga

_victor_
06-13-2007, 02:27 PM
Eu am ales Zona Chiaika din Nisipurile de aur. E foarte aproape de Nisipurile de aur si-i mai linistit, si-i de vreo 2 ori mai ieftin :) La Sf. Constantin si Elena imi pare ca era cam scump si nu prea am analizat.

Dar totul depinde ce fel de odihna vrei si cati bani vrei sa cheltui. Daca vrei distractie la maximum cu baruri si discoteci si tot felul de animatii pe plaja, atunci e Golden Sands sau Sunny Beach. Daca vrei ceva mai linistit e Balchik si Zona Chaika din Golden Sands. Doar ca in Balchik practic plaja nu-i, e zona muntoasa. La Chaika am inteles ca plaja, nisipul e foarte bun si mare foarte curata. O varianta intermediara ar fi Albena si Sozopol.

pe http://www.plaja.ro/ poti gasi descrierea statiunilor. In rest google.com :)

Otilia
06-13-2007, 02:33 PM
minunat, aku sa ma lamuresc si eu.
cine a fost in Crimeea? unde se poate de odihnit ca lumea?
Yalta, Alushta, Sudac?

_victor_
06-13-2007, 02:36 PM
Am fost eu in evpatoria cu cortul ... da asta o fost vreo 20 de ani in urma :D

alyyy
06-13-2007, 02:36 PM
se da voie intro camera de 2 sa stea vreo 3?

_victor_
06-13-2007, 02:38 PM
Cred ca nu ... tre sa iai un plat suplimentar si platesti pentru el. Fiecare hotel deja are politica sa.

alyyy
06-13-2007, 02:43 PM
prefer si eu astea mai linistite..cas mai ieftine..of:)...ei...

cred ca si eu plec in chaika...12$ nui as arau...

da oare locurile pentru iulie us rezevate?

_victor_
06-13-2007, 02:51 PM
hehe :) Eu tot la cel de 12.5 euro ma duc, Russalka.

Eu ieri am fost si am dat comanda. Dureaza vreo 3 saptamani sa faci viza. o saptamana pentru bulgaria si vreo 10 zile pentru romania tranzit.

alyyy
06-13-2007, 03:03 PM
da nam vazut la russalka de 12,5 euro..
doar la chaika..
oricum...cred ca la chaika..ca e si aproape de constantin si elena..si mai merg si acolo ziua...

da viza am pentru ro... deci mai gasesc cred ca mai tirziu:)...
am vazut...

_victor_
06-13-2007, 03:05 PM
Rusalka se cheama hotelul din Chaika ;) 3 stele.

http://www.marilorservice.com/html/rom/vacante/bulgaria/gold_sands_chaika_rusalka.html

alyyy
06-13-2007, 03:07 PM
acolo..:)...

incrucam cu constantin si elena..
si acolo este
oricum...see u there:)

_victor_
06-13-2007, 03:11 PM
boon ;)

Hmmm
06-13-2007, 04:08 PM
Da la munte nimeni nu vrea?

linar
07-02-2007, 07:19 PM
e sezonul estival....si gandul te duce...inevitabil ...la mare...nisip alb :)

deschid tema asta pentru cei care vor sa plece la mare, dar si pentru cei care au info de contact..sau adrese web...discutii libere...povestiri...etc etc etc.

as vrea sa merg in Crimea sau Odessa...
cine a fost aici? stiti si care sunt preturile?

groparu
07-02-2007, 08:08 PM
cam $300-400 / persoana in Creimeea stiu ca e.. (si asta se considera nescump)

Odessa e orash-port + multzi gura-casca.. du-te mai bine in JUzhnyj, un alt orash port, insa linishtit si mai putzin scump ;) (Antimatter l-a pomenit pe undeva.. e cam la 60km de Odessa, la o aruncatura de batz de la Kobelevo)

eu cred ca voi ajunge in RO in acest an.. vreu intai la munte, apoi la mare ;) (Vama Veche)

partizan131
07-02-2007, 09:50 PM
Preturile din Crimeea [Alusta, Ialta] sunt practic ca cele din Chisinau, cazarea scumpa si aiurea, distractia se reduce la delfinariu, motociclete de apa, iahturi. Poti sa mergi in munti, dar nu vei gasi trasee ca in Romania, e pe riscul tau... nu exista salvamont in partea ceea. Dupa mine, Crimeea este pt. cei trecuti de 40 de ani... calm si scump.

Crazy4LifeTime
07-02-2007, 11:20 PM
La Ialta-i tari scump sh tari mari plictiseala..mai mult moshneji sh babi(oamini pisti 40..)kri au multz bani..sh multa lumi - trebu s inshibji un batz printri ketrili di pi plaja(pi plaja is ketri kri s insherbanta sh ti frig la talki..:()k s potz satzi anini culiocu cu kilotzii d skimb sh sticla cu apa..da s mai dzac s ti bonzez,nai cum numa din kishioari..karoci galima la ialta..:(

eu vara iasta ma duc sa mai fac odata jepii mici - jepii mari - crucea - sfinxu..etc.. pi urma la vama veche..;)

animaluts
07-02-2007, 11:33 PM
de'akord ku cele skrise mai sus.. adiqa kiar daqa pleci yn Ukraina, nu se merita yn Crimea.. am fost yn Ialta, Sudak, Sevastopol.. nu s-a meritat nikaieri, nici din punkt de vedere material, nici ka phun..

vara asta din pakate nu plek nikaieri.. poate iarna..

Otilia
07-03-2007, 01:19 AM
;(((((( da noi vroiam sa plekam in Alushta...toti spun ca asa frumusete akolo, agentii de turism ne asigura ca e capitala distractiei :D

capsunica
07-03-2007, 01:28 AM
foarte multa frumusetze shi muntzi shi mare.... extraordinara natura.... da' mie acolo nu-mi place! nush de ce... pietre-n mare shi atmosfera parca nu de relaxare... deshi, fiecaruia- altfel i se pare.

linar
07-03-2007, 11:01 AM
stiam si eu de Alusta...
...ma gandeam sa merg altundeva decat Koblevo, Zatoka.., Primorsk..stii ca dai un ban dar te odihnesti...si e frumos...

Capsunica..tu ziceai ca ai fost la Odesa...care sunt preturile?

Groparu...cum sa gasesc info despre Iujnyi?(antimatter?)

As merge la mare fie si pentru 5 zile ..nu mai mult..ma oboseste odihna la mare daca e mai mult de 5 zile...sa stai la soare ..plaja..si atat..prefer mai multa miscare...m-am gandit la Odesa pentru ca e un orasel dragut...ador portul...si serile pot fi minunate pe Derebasavskaia...:D

Animaluts...ai mentionat exact locurile pe care as fi vrut sa le vizitez...dar nu pricep de ce zici ca nu se merita?...unde atunci se merita sa mergi la mare si sa fii multumit 100%?
ps. groparu..dar cum ramane cu Vernon Prim care face reclama pentru Crimeea de 180USD?

animaluts
07-03-2007, 12:59 PM
marea nici p/u mine nu prea e o sursa de relaxare.. multa energie se keltuie akolo..

ymi place la munte.. deshi tare rar merg ynkolo.. kynd vezi kyte un peisaj semi-adornit.. tacere.. akolo ori ynnebuneshti ori te odihneshti =)

animaluts
07-03-2007, 01:06 PM
linar,

Ialta yi skumpa.. nu zyk nimiq.. ai unde te distra.. genu : discoteci, aqua parkuri, taverne superbe.. dar e skump.. e totul din kale afara de skump shi plajele ys aiurea

Sudak.. e iarashi skump.. plaja yn skimb e super.. shi toata distraktzia e koncentrata yntr-un km patrat.. xatya akolo prima data am vazut un strip de kalitate :D

Sevastopol.. nu-i kiar skump.. da nu-i nici distraktzie, nici plaja normala.. Sevastopolu' numai pentru marina lor se merita de vizitat, nimiq mai mult..

eu ce ash vrea sa yncerk asta sa nu ma duk la mare sa ynkiriez o camera la hotel sau la vreun stapyn sau ceva de genu.. dar undeva ku kortul.. este yn sudak o zona SOOPER, tipa kurortnaya zona.. tre' de yncerkat..

Antimatter
07-03-2007, 01:27 PM
Linar, daca vrei plaja curata cu putina lume, un orasel micuts si frumusel, DAR...nu prea distractii, cafenele, disco...asta e Южный

chestia ca nui oras turistic cum ar fi Lebedevka, Sergheevka, Primorsk, Zatoka, Koblevo (carei la 1h de mers de Yuznij, daca mergi pe litoral si are tot ce vrei).

asta e спальный городок, dar au si hoteluri de 4 stele si casute pe mal

Sa ajungi la Южный costa 90 MDL, din Chisinau...mergi vreo 6 ore.
autocaru nu trece prin orasel, asa ca trebuie sa cobori la razvilka Южный si de acolo cu taxiul

berea e de la 5 hrn pe litoral si de la vreo 2 in oras

mai aflu de costul casutelor si iti spun

linar
07-04-2007, 12:43 PM
ok, antimatter...dar sunt si cantine ceva pe acolo unde poti sa mananci?..nu ma incanta ideea sa gatesc..:)

astept info despre casute:)..mercic

Arina
07-07-2007, 12:46 AM
un coleg/prieten vrea acum sa ma cupleze cu niste prieteni de-ai lui care se ocupa cu yoga... aia se duc in salbaticie in crimea in fiecare an... deci poate ajung si eu pentru prima data in crimea, da' asta prin septembrie, ca pana atunci totul e zabito.

groparu
07-08-2007, 01:16 PM
stiam si eu de Alusta...
...ma gandeam sa merg altundeva decat Koblevo, Zatoka.., Primorsk..stii ca dai un ban dar te odihnesti...si e frumos...

in Alusta am fost cu 18 ani in urma si mi-a placut.. nu stiu cum e acum...

imi place plaja cu pietre... (nu intzeleg de ce lumea da bani pentru a sta pe nisip :) )

ps. groparu..dar cum ramane cu Vernon Prim care face reclama pentru Crimeea de 180USD?

hm.. poate scrie "de la $180" ? (fara drum, fara mancare, totul la minimum?)

_victor_
07-12-2007, 09:29 PM
Iaca m-am intors si eu de la mare. Sa fac un review pentru cei care vor sa mearga si ei si nu stiu unde si cum e.

Am fost in Bulgaria, Golden Sands, zona Chaika. O zona linistita cu foarte multa verdeata, cu restaurante pe malul marii. Din distractii sunt doar scootere de apa, banana, si alte tipuri de astea. Am fost la discoteca in Golden Sands. Am facut vreo 30 minute pe jos pana acolo, dar ne-am intors cu taxiul ca era noaptea. Taxiul foarte scump. 10 euro.

In schimb restaurantele pe litoral is foarte ieftine si portiile foarte mari. O salata de 400 grame costa 3 leva=1.5 euro. Berea locala la halba costa 1.5 leva pe 0.5l. Noi luam tot timpul o portie la 2.

Hotelul Russalka unde am stat (3 stele) e un hotel curat si corect. Adica nici mai mult nici mai putin de ce ai nevoie. La pretul de 12.5 (cu micul dejun inclus) euro e foarte bun. In camera, dus, wc, televizor, frigider. Camera destul de spatioasa. balcon inspre mare, dar de fapt nu se vede nimic din cauza copacilor. Dar poate e si mai bine ca e tot timpul umbra. Hotelul are piscina, deasemenea curata si fara multe navaroate :)

Plaja si apa foarte curata. Numai cand erau valuri mari aduceau alge si tot felul de prostii la mal, dar daca te duci mai incolo vezi fundul marii fara probleme. Am vazut tare multi crabi pa funul marii :)

Deservirea in localuri foarte buna. Lumea amabila. Cei mai in vasta vorbesc rusa, cei tineri mai mult engleza. Iar unii nici una nici alta, dar nu-i problema. Important sa stii ca la ei e invers cu datu din cap. Adica cand zic "nu" dau cu capul in jos, iar la "da" dau cu capul prin parti. :))

In concluzie, o odihna linistita si comoda. Mai mult pentru familii, dar si tineriilor care vor o atmosfera mai linistita poate sa le placa

Arina
07-12-2007, 10:11 PM
si cam cat ti-a iesit per total?
prin intermediul unei agentii de turism te-ai dus?

_victor_
07-13-2007, 12:33 PM
am fost prin agentie. http://marilorservice.com/

in total vreo 500 euro pentru 2 persoane. Hotelul cu micul dejun 175, drumul 120, taxa de statiune 12 . Restul pentru mancare, dintre care 56 de euro au fost pentru o excursie la Nesebru, si nca vreo 35 pentru restaurant+discoteca+taxi in Golden Sands.

Arina
07-13-2007, 12:42 PM
eeeee.....scump. mai bine cu cortu' in crimea :D

Ruxanda
07-26-2007, 01:15 PM
mai aflu de costul casutelor si iti spun

Ma intereseaza si pe mine oraselul asta... :) so cum ramane cu pretul casutelor, un site sau ceva date de contact ca sa pot face rezervarile?

2008.