View Full Version : legenda nick-urilor noastre... :)
Layla 04-18-2002, 02:37 AM bzik, iata nici sor-ta nu stia de asta :o
Acum sa va zic si eu despre nickul meu cite ceva... ca atare nici nu-i mult de zis ... provine de la cintecul lui Eric Clapton "Layla" pe care il ador...
S-a inceput totul vreo 6 ani in urma, cind ex-bf meu asculta cintecul foarte des...auzindu-l mi-a placut...si il ascult si pina in ziua de azi foarte des si a ramas si cintecul meu preferat de atunci.
Si asa si am ramas pina in ziua de azi cu nickul Layla :wink:
:hahaha: :hahaha: Layla , ce anume nu shtiai ? ca-s " bzikanutaia " sau de ce ymi schimbasem nick-ul ?
Iaka eu tot ma gyndesc uneori toata lumea ca lumea cu nickuri romantice.. nice.. frumoase.... da eu... :crazy:
Doomie 04-18-2002, 05:51 AM nda, de mine oamenii de obicei se prikalesc cu "dummy", care de fapt tot inseamna un fel de "bzikanutyi" :lol:
Om_Slab 04-18-2002, 01:01 PM Dumi: nickul tau vine de la "dumati" ?
DonVIper 04-20-2002, 10:52 PM :pimp: Pai ce sa va spun eu despre nikul meu sa va spun drept nu este chiar mult de spus.
Asta so inceput vrio 4 ani in urma cind am inceput sa vizitez mircul. 'Don' sa format tipa cum este Don Corleone ceva de tipul ista dar 'Viper' esra nicul meu prin jocuri :D
:pimp:
Violetik 07-26-2002, 07:16 PM La mine vine de la numele meu: Violeta si s-a format Violetik.Nu asa ma dezmiarda prietenii (mai degraba Vio sau Violet (in en)), dar am vrut eu ceva mai finut...si a esit Violetik :idee: :vintu: :tucel:
coolgreetings 08-02-2002, 06:00 PM Violetik nu prea pare nume (nick) finutz.... mie imi inspira frica! :D
:::[alien]::: 08-03-2002, 02:05 PM nu te teme!Daca ceva vin-o sub fusta mamei!Sorry! :oops: :-?
imported_Oleg 08-03-2002, 04:41 PM :D :D shiar asta e prea :D :D
Violetik 08-05-2002, 03:57 PM Hm.... :roll: .......De ce tocmai frica, coolgreetings?
zorzonel 08-05-2002, 04:31 PM bine ca nu e violeNtic :crazy:
alex aka 08-09-2002, 04:01 PM era un vers dintr-o melodie a formatiei "sarmale reci" care spunea: "Violeta duce galeata la gunoi... tra la la la la" :D :lol:
coolgreetings 08-10-2002, 12:27 AM Hm.... :roll: .......De ce tocmai frica, coolgreetings?Pai parca suna asha mai strident... poate asta doar mie mi se pare ? :)
alex aka 08-13-2002, 05:13 AM cred ca nu va va interesa de unde vine numele meu!??!
Alex aka, daca tot ai adus vorba, poate ne spui ? ;)
alex aka 08-13-2002, 05:26 AM pai e simplu: alex - de la numele meu alexandru, iar aka - este un personaj inventat de mine de cand eram mic de tot si care era un "ceva" cu puteri magice extraordinar si care era mai presus de orice mai putin de Dumnezeu! s.a. mai sunt de spus, dar cred ca nu-i nevoie!
lelaina 08-13-2003, 03:28 PM he he... ce am gasit eu... :D
nice, am mai aflat cate ceva despre unele persoane pe care nici nu asteptam sa le gasesc aici. :D
Doo, cred ca stii despre cine vorbesc? :wink:
lelaina 08-13-2003, 03:31 PM :o A trecut exact un an de cand nu s-a scris la tema asta. :D
Eu asa si n-am scris nimic aici si nici nu are rost, lumea si asa stie raspunsul 8)
:roll: Fox, da eu nu stiu .. pote imi spui ? sau asa vajnica persoana ? :))
Vin-o vineri la fodbal si-mi vezi mutrisoara :D
Vin-o vineri la fotbal si-mi vezi mutrisoara :D
? unde? ce? cind? despre ce e vorba? :crazy:
lelaina 08-13-2003, 04:07 PM Bzik, hai ca-tzi spun eu despre ce e vorba ;)
Ian casca ochii aici:
http://moldova.net/viewtopic.php?p=137807#137807
Ingula 08-13-2003, 04:49 PM Dapoi eu nici nu am stiut ca exista aceasta tema.. foarte interesant... kedd, eu am observat ca nu stiu de ce esti kedd si tu inca secret mai tii :lol:
cat despre mine, nu cred ca e greu de ghicit... sincer sa va spun, nu stiu cine a inceput sa imi spuna Ingula, paremi-se ca erau madwolf cu fodda insa de multi ani se trage si cand m-am inregistrat pe forum nici nu am admis existenta altui nick:) sigur ca tentatia de zorro intotdeauna exista:)(pentru ce care nu stu, eu traim cu convingerea ca sunt zorro multi ani la rand :lol: )
a.d.i.d.a.s 08-13-2003, 06:32 PM Ingula ce zici de nickul meu??? :roll: :ciupos:
Ingula 08-13-2003, 06:38 PM primul lucru la ce ma gandesc este sa te "imperechezi cu fata nike".. insa de unde vine, stiu ca ai mai pus ca este o abreviere insa eu nu tin minte de la ce :lol:
lelaina 08-13-2003, 06:42 PM "all day i dream about sex" sau eu is prea "perversa"... :lol:
a.d.i.d.a.s 08-13-2003, 06:43 PM primul lucru la ce ma gandesc este sa te "imperechezi cu fata nike".. insa de unde vine, stiu ca ai mai pus ca este o abreviere insa eu nu tin minte de la ce :lol:
de la un cintec de-a lui "Korn" si daca ar fi sa-l descifrez ar insemna
All
Day
I
Dream
About
Sex
P.S. n-are nimic de-a face cu adidas (the sportswear company) :lol:
lelaina 08-13-2003, 06:47 PM he he... am avut dreptate, caci auzisem undeva si nu mai tzineam minte unde! :nana:
Ingula 08-13-2003, 06:48 PM lelaina is too good:)
lelaina 08-13-2003, 06:56 PM :ciupos:
a.d.i.d.a.s 08-13-2003, 06:59 PM lelaina??? sh za nick??? :ciupos:
Doomie 08-13-2003, 07:41 PM bzik -- you're alive! :)
lelaina: ma bucur ca ai gasit ceva interesant p-aici
Crina 08-13-2003, 08:44 PM Nick-ul meu vine de la crini, sunt asha niste flori albe care miroase frumos, shi inca se mai spune ca daca dormi cu un buchet mare in camera poti sa mori, shi eu am mai hotarit ca daca voi vrea vreodata sa ma sinucid atunci o voi face numai in asha mod (dar totushi e putin probabil ca voi vrea vreodata sa ma sinucid).
Ingula 08-13-2003, 08:45 PM Nick-ul meu vine de la crini, sunt asha niste flori albe care miroase frumos, shi inca se mai spune ca daca dormi cu un buchet mare in camera poti sa mori, shi eu am mai hotarit ca daca voi vrea vreodata sa ma sinucid atunci o voi face numai in asha mod (dar totushi e putin probabil ca voi vrea vreodata sa ma sinucid).
si putin probabil ca asta te-ar omora... am auzit si eu din astea insa vad ca paina acum sunt vie:)
iar crinii intr-adevar miroase bine
lelaina 08-13-2003, 09:24 PM bzik -- you're alive! :)
... alive and kicking as spune eu... ;)
lelaina??? sh za nick??? :ciupos:
... itzi place? ;)
Nick-ul meu vine de la crini, sunt asha niste flori albe care miroase frumos, shi inca se mai spune ca daca dormi cu un buchet mare in camera poti sa mori, shi eu am mai hotarit ca daca voi vrea vreodata sa ma sinucid atunci o voi face numai in asha mod (dar totushi e putin probabil ca voi vrea vreodata sa ma sinucid).
... ce mod romantic de a-si pune capat zilelor! :lol:
a.d.i.d.a.s 08-13-2003, 09:27 PM Lelaina- se putea gasi ceva mai original...dar oricum merge si asta :ciupos:
lelaina 08-13-2003, 10:26 PM Lelaina- se putea gasi ceva mai original...dar oricum merge si asta :ciupos:
Stiam eu ca esti un dragutz! :lol:
coolgreetings 08-13-2003, 10:27 PM Lelaina- se putea gasi ceva mai original...dar oricum merge si asta :ciupos:
Stiam eu ca esti un dragutz! :lol:Lena.....tu astazi seara vei fi acasa?
da nickul meu ii rezultatul faptului ca nu mi-a venit nica mai original in cap cand m-am inregistrat, si imi era lene sa depun vreun efort de imaginatie :lol:
Asa ca legenda ii simpla ca 2x2 :D
coolgreetings 08-13-2003, 10:40 PM da nickul meu ii rezultatul faptului ca nu mi-a venit nica mai original in cap cand m-am inregistrat, si imi era lene sa depun vreun efort de imaginatie :lol:
Asa ca legenda ii simpla ca 2x2 :Dde ce nu ai adaugat si un al 3 x? :hehei:
da de fapt nicku meu ii numa un singur x, da cand m-am inregistrat o aparut un gliuk, si m-am inregistrat din nou cu aista :)
coolgreetings 08-13-2003, 10:44 PM da de fapt nicku meu ii numa un singur x, da cand m-am inregistrat o aparut un gliuk, si m-am inregistrat din nou cu aista :)bre....shel mai ghine sa vii cu nick-ul XXX
lelaina 08-13-2003, 10:47 PM xx, da eu stiam povestea ;)
Cool, eu si acum sunt acasa. Nu ma mai duc nicaieri asta-seara. :D
coolgreetings 08-13-2003, 10:49 PM xx, da eu stiam povestea ;)
Cool, eu si acum sunt acasa. Nu ma mai duc nicaieri asta-seara. :DBine, inseamna ca am toata seara inainte timp sa te gasesc acasa....ti-as invita in oras, insa este c-m tarzior si parintii ma vor bate la cap :hehei:
Insa......oricum....nu vrei sa ne intalnim la barul @Liuda@ sau nu mai stiu cum se numeste, insa stiu ca se afla langa sectia de pashapoarte...mai stam vreo 30 de ora la vorba :hehei:
Eh....nu....nuy......nu....nu.....nu se primeste....te sun [peste vreo 30 min!
Doomie :ciupos: missed me? Mai scrie... ajuta ! :wink:
Doomie 08-14-2003, 06:48 PM iata... scriu :D
FreezE 08-16-2003, 02:22 AM Nu am intseles poanta v-stra. Adica ca doomie sa arate cu avataru lui spre tinesau spre avatarul tau shi asha sa demonstreze ca tu sau avatarul tau e "stupid"???
Doomie 08-16-2003, 02:27 AM Nu am intseles poanta v-stra. Adica ca doomie sa arate cu avataru lui spre tinesau spre avatarul tau shi asha sa demonstreze ca tu sau avatarul tau e "stupid"???
eu cred ca tu suferi de complexul inferioritatii si/sau paranoia :)
avatarul meu nu are nimic in comun cu tine si cu nici un membru al moldova.net (ok, poate cu unii, dar asta ii alta treaba:) )
FreezE 08-16-2003, 03:19 AM Nu shtiu, nu shtiu dar uite la Avatarul lui shi al tau merge perfect a lui deasupra shi a tau dedesubt
Melania 08-17-2003, 01:19 AM ....catre a.d.i.d.a.s.
....adidasule....am ceva eu cred ca cu capu...dar de cate ori iti vad niku imi vine o singura rima in gand.,....adidas - pid....as.....
....tare mii rusine pt cele spuse......da eu zic ca astai talent mare al meu....!
zopiryon 08-17-2003, 01:21 AM :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Mel. welcom to the club yo lui asta i-am zis inca de mult...si s-o suprat tare...dar cred ca i-o trecut :lol:
p.s.Cred ca ea cea mai supida poanta din spatiul carpato-danubiano-pontic :lol:
Melania 08-17-2003, 01:26 AM ....mai Zopi....da se pare ca noi suntem cam pe acelas val cu mintile...tu si eu.....ambii putin timpetei.....super!
zopiryon 08-17-2003, 01:32 AM Eii...eu stiu...faza cu adidas-pi.... e arhi cunoscuta...si toti cand vad undeva scris adidas le trece prin cap si rima...
p.s.am si zic ca faza asta e stupida de tot :oops:
....catre a.d.i.d.a.s.
....adidasule....am ceva eu cred ca cu capu...dar de cate ori iti vad niku imi vine o singura rima in gand.,....adidas - pid....as.....
....tare mii rusine pt cele spuse......da eu zic ca astai talent mare al meu....!
eu zic sa stai linistita, nu o sa vina nimeni sa te ridice de dupa cuptoriu si sa te duca la academie sati dea vreun premiu pentru poezie :wink:
zopiryon 08-17-2003, 02:29 AM Hmmm....cred ca n-ai ce face...in cateva zeci de minute ne-ai cumarit pe toti :lol:
lelaina 08-17-2003, 02:54 PM Zopi, da nicku' tau ce mai inseamna?! :roll:
Adrenalin+=- 08-17-2003, 04:53 PM Gg .. Eaka si a mele 3 capishi ..
Nicku meu real este Adrenalin .. Da aici pe forum exista unu(Cred ca e copiat) deja (http://www.moldova.net/profile.php?mode=viewprofile&u=1381) .. Daca spoate .. Stergeti useru Adrenalin sa ma pot registra eo cu el ;P Ca nicku curent cu prostii la urma ma inervreaza ..
Dece Adrenalin ? Gg .. Buna intrebare .. Singur nu stiu ;) Nici macar nu imi aduc aminte precis cind l-am folosit prima data(eram pe irc, cu vre-o 2 ani in urma), si dece Adrenalin .. L-am pus si eo just 4 fun(nu imi placea nick-ul vechi) .. Si nici nu ma descrie .. Si e incorect scris(in romana .. in engleza este(coincidentza)) ;P E defapt Adrenalina .. De eo l-am transformat sa fie masculin..
Daca cuiva este interesant .. 1 meu nick a fost NicuX(1,1 de pe irc) ;P
Dece am venit pe acest forum ? M-am saturat de irc(defapt nu m-am saturat .. dar mai schimb si eo caseta..) ;) Si defapt vin de pe alt forum cu mult mai mic(care nu funtzikleaza regulat) ..
Si pe acest forum sunt oameni destepti(gg) .. Pe irc nu prea sunt(asl pls) ..
FreezE 08-17-2003, 11:09 PM Da eu ma duceam nu shtiu pe unde shi ma gindeam ce nick sa-mi pun deoarece am avut shi eu citeva nicuri ce se schimbau tare des (Memphis, Glitch samd.) si cum merg eu (era vara copacii verzi) vad un panel pe care scria frizerie insa din cauza copacilor se vedea numai FRIZ.
Eu cum am vazut mam gindit deodata la nick shi mi lam transformat in FreezE shi deacum 1 an shi ceva in urma eu am peste tot nickul freeze, shi damu prin ograda is freeze shi la shcoala shi fetele imi zic Freezik samd. asha ca asta o fost destinul meu sa am asha un nick. Cel putsin eu asha cred.
iaca cum mam ales eu cu nickul meu :
citeam de mult timp ce se scria pe forum, dar nu intram pentru ca nu am comp acasa si nu mi se parea ca merita sa ma apuc de ceva de ce nu pot face regulat
da s-a potrivit sa fie mai nulte zile la rind in care verisorul meu era plecat, atunci eu sunt stapina pe calculatorul lui, si mia parut interesant sa intru si sa graiesc cu cel mai fioros user de aici . da cum nu se facea sa folosesc pentru asta nume de fata, ca era numa spurcaciune la gura lui, :oops: am luat primul nick de baiet care mia venit in cap
si-apu cred ca oricum natalia nu se primea ca vad ca mai e inca una :crazy:
joker 08-18-2003, 10:22 AM :D :D
zopiryon 08-18-2003, 10:23 AM si Joker iar te umfla rasul ?
:crazy:
da cinei cel mai fioros user? :lol:
zopiryon 08-18-2003, 10:26 AM cel mai fioros...:hahaha::hahaha::hahaha: alex aka :hahaha:
Joe king, e vreunul deaici care a scapat neflocait de dinsul ? :wink: :lol: :lol:
da so dus acela, ca nu era decat un dobitoc :D
va zic eu cine-i cel mai fioros iuzveri - melania! :lol:
zopiryon 08-18-2003, 10:34 AM eiii...o sul@...mel - fioroasa :o
cred ca cel mai fioros e dune :lol:
da pe mine m-nfioara mai mult Mel decat dune :lol:
zopiryon 08-18-2003, 10:38 AM da dii shi te infioara...?
nustiu, da toate fibrele corpului meu - le apuca un tremurici strasnic in prezenta ei :lol:
zopiryon 08-18-2003, 10:42 AM :lol: mlin...daca aste se intampla cand esti la mii de kilometri...cum o sa te descurci cand o sa fie la mai putin de un metru ?
Melania 08-18-2003, 10:42 AM ....xx....asta tu ce ai facut? ...tare tare delicat mai apucat de fundulet?
Mel, asta eu am dispo buna de dimineata :)
Melania 08-18-2003, 10:44 AM .....da tu Zopi.....ian revinati....ca deamu ma nebunesti cu injuraturile tale cand trebu si cand nu.....ok, recunosc , nu sunt fioaroasa....dar pls....nu folosi pe linga numele meu...cuvinte de felu sul@ si alte organe genitale care iti mai vin prin cap!
respect!
Melania 08-18-2003, 10:49 AM Mel, asta eu am dispo buna de dimineata :)
.....ladno....mia fost placut! si funduletului tot!!!!
zopiryon 08-18-2003, 10:51 AM ei...shi mai vorba....la mine organile genitale nu vin prin cap...si de ce crezi ca despre sula aia e vorba...sunt sigur ca stii..ca mai inseamna si altceva :crazy:
Melania 08-18-2003, 11:15 AM iaka na..deam nu stiu.....astai instrument de cusut cizmele.....sau ceva de felu asta....kiar mai mult ot sati spun.....daca analizam cuvintu a pe un regionalism.....el are sensu de :peste mik cu corpu foarte subtire si alungit....
.....asa ca Zopi......guraaaaaaaaaaaaa!
zopiryon 08-18-2003, 11:19 AM ei....se pare ca xx avea dreptate...chiar ca rea mai esti :crazy:
joker 08-18-2003, 11:28 AM zopi, :-x fii cumintel....
zopiryon 08-18-2003, 11:30 AM Joker....da eu asta nu tie...asa ca fii pe pace :wink:
p.s. da shi ma rog asa rosu te-ai facut de-o data
Zopi, asta tu il "vozbudeshti" pe Joker :wink: :lol:
cu tot respectul pentru cei care folosesc smileul cel rosu, da el la mine se asociaza cu unu constipat care sta la buda :lol:
xx, o patseshti des, de-tsi vin astfel de asociatii? :hehei:
nu, da expresia si culoarea fetsei tare mai seamana :D
zopiryon 08-18-2003, 12:04 PM Apu ... iaca se stii... :lol:
Va cred pe cuvant, caci vad ca sunteti in cunostinta de cauza :wink:
zopiryon 08-18-2003, 12:32 PM :ciupos: kaneshn ca suntem...noi...mlea...stim tat 8)
Ian zi, sa stiu si eu, ce si unde bagi (in semnatura) :confuz:
zopiryon 08-18-2003, 12:48 PM :o nu fox..asta nu-i la ce te-ai gandit tu...asta eu asa din gruzneak..scriu...baaaaaaaaaaaaaga...:hahaha:
Off! Stiai ca..... fiecare se gandeste la ce nu-i ajunge? :hehei:
zopiryon 08-18-2003, 01:03 PM mdea... :lol:
p.s. baga...iaraba'n bulibuliator :hahaha:
Zopi, perevedeshte, ca nu mi-am cumparat dictionar m-r :-?
zopiryon 08-18-2003, 01:25 PM shi sa perevedesk ?
zopiryon 08-18-2003, 01:59 PM shi ce anume de acolo nu-i clar....bulibuliator ?
|