PDA

View Full Version : 1 iunie, sa ajutam copiii

vitalic sprinceana
05-21-2007, 12:15 PM
1 iunie este ziua internationala a copiilor...mai sunt 10 zile pana atunci, ce ziceti daca colectam ceva carti, produse alimentare, haine de care nu prea avem nevoie, jucarii, alte accesorii si le ducem la un orfelinat din provincie...sunt destui useri pe forum care au automobil personal, procuram benzina si mergem incolo...personal am multe lucruri care sunt intr-o stare buna, dar nu-mi mai trebuie..un fel de caravana moldova.net...daca iese ceva din asta, repetam actiunea si la craciun...

Antimatter
05-21-2007, 12:18 PM
eu sunt numai pentru!!!
trebuie de stabilit o ora si locu unde sa ne adunam + sa vina cineva care are automobil.

+1

linar
05-21-2007, 12:20 PM
:) sunt pentru!

vitalic sprinceana
05-21-2007, 12:20 PM
1 iunie e vineri, adica zi lucratoare...poate nu vom reusi sa ne eliberam de la serviciu, dar putem sa mergem sambata sau duminica..oricum, daca se aduna mai multa lume, hotaram impreuna...trebuie sa convenim la care orfelinat mergem, cati km sunt pana acolo, calculam necesarul de combustibil, strangem si ceva bani...si s-a facut

Antimatter
05-21-2007, 12:22 PM
pai da sa se propuna cineva cu masina

Arina
05-21-2007, 12:42 PM
particip si eu.

capsunica
05-21-2007, 04:05 PM
shi eu.

vitalic sprinceana
05-21-2007, 05:43 PM
eu zic sa alegem un orfelinat situat la peste 50-60 km de chisinau, riscam sa facem concurenta vreunui candidat electoral, in plus, orfelinatele de langa chisinau sunt rasfatate mai des de ajutoare, granturi,, asta ar insemna sa mergem la Soldanesti, telenesti si mai la nord, la leova, cantemir, cimislia si mai la sud, sau dupa Anenii noi si mai la vest...

kraft_natasha
05-21-2007, 10:18 PM
... ash participa shi eu, dar m`am implicat la liceu in aceeashi chestie... nu mai am resurse

vik-ing
05-21-2007, 10:31 PM
La Cornesti este un orfelinat -70km de la Chisinau...de fiecare data cind trec pe acolo in drum spre bunici mai nu incep a plinge....plus ca am o legatura sufleteasca de acel orfelinat : Odata cind eram mic ,trecind pe linga orfelinat cu parintii ,ai mei au incercat sa-mi faca o farsa...m-au dus linga poarta ( sa vad care situatia acolo) si au spus ca daca voi mai fi neascultator ma lasa la casa de copii...pe urma jumate de ora nu ma puteau opri din plins :)

cred ca voi participa si eu ;)

vitalic sprinceana
05-22-2007, 09:35 AM
cornesti, asta e spre ungheni??

Black
05-22-2007, 10:26 AM
Salut la toti
As vrea sa vin cu o ideie
Ce spuneti sa facem alianta cu un proiect deja startat pe forum.md si sustinut si de TORRENTS.MD si P2P.MD?
Cred ca un efort comun ar fi mult mai benefic si ar da roade mult mai mari?

Aduc mai jos anuntul postat pe forum.md
http://forum.md/Discuss.aspx?id=904271&page=1

Первый день лета, 1 июня, был назван UNESCO - "Международным Днём Детей". *то день, когда родители дарят своим детям сладости, игрушки, развлечения. Однако, есть дети, для которых этот день - повод для грусти из-за отсутствия родтелей, плохого здоровья, бедности...

TORRENTS.MD, forum.md и P2P.MD запускают в период с 14 мая по 1 июня 2007 благотворительную кампанию "Suflet 2 Suflet™ 6", чья цель состоит в сборе материальных средств (денежные суммы, продовольственные товары, игрушки, одежду) для детей больных туберкулёзом, госпитализированных в Детском Доме из с. Tbrnova, р-на Donduşeni. В этом заведении на данный момент находяться 219 детей со всей республики в возрасте от 3 до 16 лет (дошкольники и ученики I-IX классов). Большинство из них - из неблагоприятных семей; для них сладости или экзотические фрукты - настоящий люкс.

Со слов директора данного заведения г-жы *аисы Варварюк на данный момент детям/заведению надо:

1. Спортивный инвентарь (мячи, сетки, маты и т.п.)
2. Одежда
3. Игрушки
4. *азнообразные инструменты и аппараты для кухни (хлеборезка, овощерезка)
5. СЛАДОСТИ и фрукты.
6. Стройматериалы: цемент, песок, асбестовые листы.

Начиная с 14-го мая вы можете связаться с организаторами, чтобы передать вашу помощь (независимо от ей вида). Также, 30-го мая, в 19:00, чтобы облегчить получение вашей поддержки будет организован оффлайн в помещении Andy's Pizza на бул. Бэнулеску Бодони. Также, к вашему распоряжению предоставляется банковский счёт.

*еквизиты:

Banca de Economii SA BECOMD2X609
Cardul curent: 4073430049851697 / VIORICA JEREGHI

WMZ: Z889753431532

Emoney: EMN6825

Контакты:

1. 377785521 (Lexus./Alex)
2. 305513277 (Stinger/Dumitru)

Телефон:

079 66 05 77 (Lexus./Alex)

As fi si eu mindru daca pe linga TORENTS.MD si P2P.MD ar figura si Moldova.net

Antimatter
05-22-2007, 10:35 AM
da....vreo 20km de la UNgheni

vitalic sprinceana
05-22-2007, 10:39 AM
Black:

Ce spuneti sa facem alianta cu un proiect deja startat pe forum.md si sustinut si de TORRENTS.MD si P2P.MD?

nu am vreo obiectie, doar ca..m-am gandit sa acoperim o retea mai larga de orfelinate, ei merg la Tarnova, noi in alta parte.. pentru mine, Cornestiul este o varianta foarte buna...oricum, propunerea ta merita discutata, asteptam mai multe pareri

lelaina
05-22-2007, 10:46 AM
Eu zic ca se poate de facut si parteneriat, doar ca intr-adevar de mers la alt orfelinat. Dar este cineva care e gata sa-si asume responsabilitatea si sa reprezinte md.net in calitate de coordonator? :)

vitalic sprinceana
05-22-2007, 10:49 AM
deci trebuie sa convenim:
- ramanem la varianta Cornesti sau alegem alta
- un automobil, plus sofer...
- calculam combustibilul necesar si vedem ce contributie baneasca poate aduce fiecare
- fixam ora si locul colectarii "ajutoarelor"
- alegem doi-trei membri care vor merge la Cornesti....

Black
05-22-2007, 11:10 AM
Cat vom putea stringe de unii singuri? Sa ne ducem cu ceva nesemnificativ doar de a spune we did it?
Votul meu e pentru a merge impreuna cu cei de pe forum.md - cum spune Filat conteaza efectul nu imaginea.
Indiferent ce veti hotari, da sau ba, eu particip cu moldova.net.
Imi dati pls un private message cand se hotareste ce si cum, daca cumva uit de tema data.

thx

dune
05-22-2007, 11:25 AM
Vitalic zic si eu ca merita de vazut daca putem face ceva impreuna cu initiativa de mai sus. Daca ai timp si nu te deranjeaza poate ii contactezi si vezi daca nu au nimic impotriva faptului ca sa ne alaturam si noi la campania de mai sus, si daca da, ce conditii/orar exista ca sa ne aliniem si noi la situatie... poti sa reprezinti forumu in orice discutie cu dinsii ca sa nu creada ca esti singur...

vitalic sprinceana
05-22-2007, 03:39 PM
nu am obiectii de principiu. daca majoritatea doreste, ne putem alatura intitativei forum.md si torrents.md...o sa-l contactez pe Lexus...

linar
05-22-2007, 03:51 PM
putem deasemenea sa plasam un baner sus, pentru ca toata lumea sa vada, ...

dupa mine, e ok si parteneriatul...din cate vad userii md.net nu sunt inca prea activi ca sa mearga de unii singuri la un orfelinat

pot sa contribui cu "materiale", dar nu cred ca merg...nu voi fi in tara in perioada aia.

dune
05-22-2007, 03:55 PM
intradevar, poate odata ce vitalie clarifica daca mergem impreuna, de editat primu mesaj din aceasta tema, de inclus detalii unde/cind ne intilnim sau alte mijloace prin care lumea poate contribui, si atunci am sa pun si un baner sus...

vitalic sprinceana
05-22-2007, 03:57 PM
ideea banerului mi se pare buna..si cea a parteneriatului, in lipsa de solutii mai bune, mi se pare reusita

linar
05-29-2007, 11:06 AM
so?...ce se aude?..pana la 1 iunie au ramas zile numarate...e vreo miscare?

dune
05-29-2007, 12:00 PM
am inteles de la vitalie ca a hotarit sa participe impreuna cu initiativa celor de la forum.md/torrents.md ca sa nu mai complice situatia cu o noua initiativa organizatorica. cei ce doresc sa faca ceva pentru copii de 1 iunie sint invitati sa se implice in aceiasi initiativa.

Pentru informatii adaugatoare, vedeti:
http://s2s.torrents.md/

linar
05-30-2007, 04:24 PM
Am intrat pe site-ul torrents dar nu e zare de info cu privire la evenimentul din 1 iunie...

Vitalic...care e concluzia pana la urma?...la ce s-a ajuns?

ps. nu-mi prea place ca se incepe ceva si nu se duce pana la capat...

lelaina
05-30-2007, 04:33 PM
Tre sa fii logat sa ai acces la urmatoarea info:

Prima zi din vară, 1 iunie, a fost declarată de UNESCO - "Ziua Internatională a Copiilor". Este ziua celor mici, ziua în care părinţii le oferă dulciuri, jucării, distracţii. Sunt însă şi copii, pentru care această zi este un motiv de tristeţe, din cauza lipsei părinţilor, stării precare a sănătăţii, sărăciei...

TORRENTS.MD, forum.md şi P2P.MD cu suportul informaţional faces.md lansează în perioada 14 mai - 1 iunie 2007, campania de caritate "Suflet 2 Suflet™ 6", al cărei scop constă în acumularea mijloacelor materiale (sume băneşti, produse alimentare, jucării, îmbrăcăminte) pentru copii bolnavi de tuberculoză, internaţi în Casa de Copii din s. Târnova, r-nul Donduşeni. Această instituţie găzduieşte la moment 219 copii, din toată republica, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 16 anişori (preşcolari, şi clasele I-IX). Majoritatea lor provin din familii defavorizate, pentru ei dulciurile sau fructele exotice fiind un adevărat lux.

Din spusele directorului instituţiei respective, d-na Raisa Varvariuc, la moment copii/instituţia au nevoie de:

1. Inventar sportiv (mingi, plase, saltele, aparataj sportiv)
2. Imbrăcăminte
3. Jucării
4. Diferite utilaje şi aparate pentru bucătărie (aparate de tăiat pâinea, fructele şi legumele)
5. DULCIURI şi fructe.
6. Materiale de construcţie, ciment, nisip, foi de azbest.

Modalitatea de donare e foarte simplă și deja cunoscută tuturor.

Începând cu 14 mai, puteţi contacta organizatorii, pentru a transmite ajutorul vostru, indiferent de natura acestuia. Suplimentar, în data de 30 mai 2007, miercuri, ora 19:00, în cadrul localului „Andy’s Pizza” Bodoni, vom organiza un offline, pentru a facilita colectarea sumelor băneşti şi a mijloacelor materiale.

Se donează în limitele posibilităţilor, nu există o sumă minimă!

Vizitarea casei de copii, va avea loc vineri, 1 iunie.

---

# Contacts:

1. Lexus® + SiJay, ICQ: 377785521,* PM.

2. fanya, ICQ: 242-138-925, PM.

*Account exclusiv pentru Suflet 2 Suflet, vă rog fără întrebări referitoare la ratio şi statute.

# Rechizite:

Banca de Economii SA BECOMD2X609
Cardul curent: 4073430049851697 / VIORICA JEREGHI

WMZ: Z889753431532

Emoney: EMN6825

# Telefon de Contact:

079 66 05 77 [Lexus®/Alex]

# Official Site: s2s.torrentsmd.com

linar
05-30-2007, 04:35 PM
lel, multumesc tare mult!:)

linar
05-23-2008, 05:29 PM
Sa daruim zimbete copiilor!

De 1 iunie, cu prilejul Zilei Copiilor, Te invitam la actiunea:„Cu Drag, pentru Copii”.

La Liceul cu Profil Tehnologic pentru Copii cu Vedere Slaba din Chisinau isi fac studiile 120 elevi. La 30 mai, la ultimul sunet din acest an scolar, un grup de voluntari le va acorda in dar jucarii, atentie, zimbete, jocuri interactive si multe altele!

Nu ezita! VINO SI TU!

UNDE?

Intersectia Strazilor Vlaicu Pircalab si Bucuresti!

CIND?

30 mai 2008, ora 10:30

CE AI DE FACUT?

Adu cu tine un dar pentru unul dintre elevi: orice jucarie, minge, baloane colorate, bomboane, creta colorata sau orice altceva consideri ca ar bucura acesti copii.

CE AI DE CISTIGAT?

TU vei aduce un zimbet pe fata acestor copii, va fi multa veselie si te vei simti fericit alaturi de ei!

PERSOANE DE CONTACT:

Viorel Barbanoua, GSM:068053129, vbarbanoua@yahoo. com

Diana Moraru, GSM: 069959189, dmoraru@ong.md

FII MEMBRUL ECHIPEI NOASTRE! VINO!

PREZENTA TA CONTEAZA!

2008.