View Full Version : Jurnalul secret al lui Flo

Pagini : 1 2 3 [4] 5 6

flo
10-10-2004, 08:06 AM
aici e america. daca nu esti prins si nu se ia nici o masura legala impotriva ta nimeni nu poate sa-ti faca nimic. nu pot sa te concedieze doar pt ca au auzit niste birfe.

si cele mai multe din intimplarile mele le povestesc si la scoala. nu in toate detaliile, of course.

inca ceva, multi dintre profii americani chiar daca acum nu mai fumeaza iarba sint sigur ca au fumat cind erau tineri.

si in al doilea rind mi se rupe ce se intimpla cu viata mea sociala. in cazul meu cu cit mai naspa e viata mea sociala cu atit mai bine :)

flo
10-10-2004, 08:12 AM
dune, eu sint prof de mate din greseala :)
e o slujba alimentara si in curind sper sa nu mai trebuiasca sa fiu prof de nici un fel.

asa ca viata mea "fabuloasa" nu e caracteristica profilor de mate :D

dune
10-10-2004, 01:21 PM
desigur ca n-as putea sa generalizez pentru toti profii de mate, ar fi probabil prea mult. totusi, recent am cunoscut un prof de mate rus insa petrecind ultimii 14 ani in san francisco, viata sociala a caruia aproximeaza situatiile descris pe ultima pagina - tipul isi petrece timpul liber in amsterdam...

flo
10-12-2004, 05:55 AM
eu nu cred ca as rezista prof de mate in San Francisco.
e prea mare tentatia de a fii altceva. aici, in buda asta de Columbia, nu mi-e asa de greu sa fiu prof. oricum nu am altceva mai bun de facut.

tot ce imi ramine de facut este sa traiesc o viata anonima pina ma mut de aici, unde promit sa nu ma mai intorc nici din greseala :)
poate chiar am nevoie de o perioada de stat la murat. idei si ambitii marete vor incepe sa fermenteze curind in capul meu sihastrit.
iar o data poate o sa le pun si in practica, asta daca nu mor stupid pe autostrada.

flo
10-12-2004, 06:10 AM
apropo de autostrada. simbata noaptea ma intorceam de la un concert de blues dintr-un oras din apropiere. desi am fost invitat sa ramin peste noapte la prietena asta a mea maritata am zis ca tot mai placut o sa fie sa ma trezesc a doua zi la mine in pat, chiar daca singur :)
oricum pe fata asta vreau sa o am doar ca amica. e prea instabila emotional ca sa ma bag in viata ei cu jemonfutismul meu.

asa ca o iau pe autostrada pe la 2 noaptea. nu stiu de la ce mi se face un somn care ma corupe la sinucidere involuntara. atipesc la volan la 140 la ora si ma trezesc la timp inaine de a iesi de pe autostrada cu toate rotile.
la un minut dupa asta imi apare in fata din senin o caprioara moarta si intinsa de-a curmezisul pe banda mea. cum nu am mai avut timp sa o evit am trecut peste ea si la viteza aia daca eram intr-o masina mai usoara sigur ma rasturnam. chiar si la cele 3 tone ale mustangului meu am sarit putin prin aer, dar am aaterizat pe toate rotile, eventually :D

si acum mai am singe si blana de caprioara pe roti si pe o parte. ar trebui sa o spal ca incepe sa se imputa si poate ma opreste vreun politzai crezind ca am omorit pe cineva.

ox2
10-14-2004, 06:57 PM
mi-i dor

flo
10-17-2004, 12:14 AM
de ce sau de cine?

lia
10-17-2004, 01:05 PM
Ce intrebare! :wtf: :wtf: ... Sorry ca intervin!... Flo, e timpul sa schimbi denumirea jurnalului tau ("public" in loc de "secret") shi... sa te faci scriitor in loc de profesor de mate. Putetzi continua. ;)

flo
10-17-2004, 10:07 PM
cum adica "ce intrebare"?
eu stiu ca fetele din Chisinau sint misterioase
si de aia am si intrebat cine sau ce a cauzat dorul
oxishoarei 2 :)

de ce ar trebui sa schimb jurnalul din secret in public?
cind am ales "secret" nu m-am gindit la "ascuns".

cred ca o sa ma fac scriitor cind nu o sa mai am optiunea filmului. deocamdata incerc sa ma fac regizor, daca nu reusesc probabil o sa ma apuc serios de scris.

mersi de vizita, lia :)

lia
10-17-2004, 10:41 PM
[quote]cum adica "ce intrebare"?
eu stiu ca fetele din Chisinau sint misterioase
si de aia am si intrebat cine sau ce a cauzat dorul
oxishoarei 2 :)
Ca sa parafrazez o expresie mai veche, Lashitate, numele tau e... "barbat"! :P

de ce ar trebui sa schimb jurnalul din secret in public?
cind am ales "secret" nu m-am gindit la "ascuns".

Pentru ca aici orice secret devine public.

cred ca o sa ma fac scriitor cind nu o sa mai am optiunea filmului. deocamdata incerc sa ma fac regizor, daca nu reusesc probabil o sa ma apuc serios de scris.

Nu, seriozitatea va strica tot farmecul jurnalului tau... :-?

mersi de vizita, lia :)

Welco... De fapt :( nu, imi pare rau ca am intervenit. Ma tem ca de-acuma nu mai scotzi nici cu metodele Inchzitziei adevraul de la ox2... Incearca sh tu cu cele ale KGB-ului. Bafta! :)

flo
10-17-2004, 10:49 PM
wow

lia
10-17-2004, 11:13 PM
Nu ma crezi? :wtf: Treaba ta!
Da, shi bafta cu regizoratu!

flo
10-17-2004, 11:15 PM
lash, eu?
lashitate ca lipsa de curaj? curaj ca sa fac ce?
sint in ceatza. sper ca nu ca si magarul :)

well miss, sint secretele mele si fac ce vreau cu ele...

eu am zis ca o sa ma apuc serios de scris nu ca o sa ma apuc de un scris serios. unora le place sa se joace cu cuvintele :)

don't worry, serios nu o sa fiu niciodata. de aia m-a si parasit nevasta. incep sa cred ca bine a facut (bine pentru mine, of course :D )

daca iti pare rau ca ai intervenit inseamna ca dintre noi doi nu eu sint cel lash. Metodele Inchizitiei ii sint straine inimii mele (iar despre KGB cred ca stii tu mai multe), iar de la ox2 nu vreau nici un adevar. e destul sa stiu ca pierdut undeva in Paris se afla un suflet geaman cu al meu pentru a-mi face dupa amiaza asta de duminica mai suportabila. mai ales ca nu mai am iarba in seratrul de jos.

lia, chiar daca ai complicat putin niste lucruri de altfel foarte simple, iar unele remarci ale tale sint deplasate iti multumesc ca mi-ai adus aminte ca si mie mi-e dor de cineva si pt ca asta e un jurnal secret pot sa zic si cine: cris.

lia
10-17-2004, 11:32 PM
Oho, asta da curaj! :) De la insinuari shi pana la dezvaluiri aproape complete! Shi mai zici ca nu shtii nimic de metodele KGB!

unora le place sa se joace cu cuvintele

Yep...

Iarashi, bafta. Acum nu mai shtiu la ce shi pentru ce... La ce vrei tu!

P.S. lia, chiar daca ai complicat putin niste lucruri de altfel foarte simple, iar unele remarci ale tale sint deplasate iti multumesc ca mi-ai adus aminte ca si mie mi-e dor de cineva si pt ca asta e un jurnal secret pot sa zic si cine: cris.

Cu riscul de aparea din nou deplasata (deshi nu shtiu cum pot fi, cand e vorba de un forum public, unde fiecare are dreptul sa-shi dea cu parerea :roll:): frumoasa replica... :)

flo
10-18-2004, 12:21 AM
stateam eu linistit pe balcon si citeam Femei (nici nu se putea potrivi mai bine cu dupa amiaza asta) de charles bukowski si dupa ce am terminat de cititit paragraful care descrie cum un poet alcoolist i-o trage pe podea unei sculptorite la ea acasa, mi-am adus aminte de conversatia noastra.
credeam ca o sa gasesc un mesaj care sa ma scoata putin din ceata, dar asta era asteptarea unui barbat care uitase ca de cealalta parte se afla o fata/femeie :)

ce au de a face insinuarile si dezvaluirile complete cu mine habar nu am. ce au toate astea de a face cu KGB-ul e un mister de nepatruns (si eu care ma consideram inteligent...).

mersi fain de bafta, doar ca in cazul meu ea nu ajuta la nimic.
am avut dublul ghinion ca m-am nascut viu si ca o sa mor tot asa.
bafta in cazul asta este o frectie la piciorul de lemn :D

ultima ta remarca nu a fost deloc deplasata (poate doar putin admirativa).
altele insa mi se par asa pentru ca nu vad legatura intre dorul misterios si fara obiect al lui ox2, lia si secretele mele.
e adevart ca e un forum public si ca poti sa-ti dai cu parerea, doar ca atunci cind nu esti atent risti sa dai cu parerea in balta :-?

lia
10-18-2004, 12:55 AM
sau in jurnal... :evil:

Nu merita sa dau explicatzii, pentru ca ar insemna sa devin defensiva (iar eu, acum, nu ma simt capabila decat remarci condescendente sau ironice) shi ar fi pacat, ca jurnalul e destul de interesant...

flo
10-18-2004, 03:48 AM
nu trebuie sa te simti defensiva pt ca eu nu m-am situat in ofensiva.
condescendenta sau ironia ta ar parea pupicuri pe obraz fata de parerile altora, cum ar fi Mircea Kaag :)
ma bucur ca jurnalul ti se pare interesant si te astept sa mai treci pe aici

flo
10-18-2004, 05:56 AM
azi dupa amiaza, prins intr-o discutie cu intelesuri doar sugerate (un adevarat balet al aparentelor) , era cit pe ce sa intirziu la filmul Festival Express, un documentar al unui concert itinerant al unor formatii rock, blues, folk americane din anul 1970. Printre formatii The Grateful Dead, Janis Joplin, The Band, Buddy Guy. Astia si multii altii s-au suit intr-un tren in Toronto si au strabatut Canada oprindu-se sa mai dea cite un concert sau sa cumpere bautura. Pe la mijlocul filmului cineva spune ca din cauza ca nu puteau fuma iarba sau lua LSD toata lumea bea alcool.
ultima luna la mine a fost invers. din cauza ca nu puteam bea alcool am hotarit sa fumez iarba (totusi nu am facut-o la fel de des obisnuiam sa beau bere :D )

flo
10-18-2004, 06:38 AM
vineri seara dupa o zi obositoare la scoala m-am bucurat ca un coleg de apartament a plecat cu prietena-sa in oras si puteam sa revad Matrix Reloaded, favoritul meu. daca tipul asta nu pleca s-ar fi uitat la un meci de fotbal(la fel ca acum doua saptamini, tot in timpul filmuli asta), iar mi-e nu mi-ar fi venit ideea sa fumez iarba si dupa aia sa ma uit la un film. tin minte ca cineva imi spusese ca e interesant de vazut un film dupa ce ai fumat. m-am gindit ca Matrix poate oferi destul material imaginatiei mele si asa bolnava.
celalalt tip cu care locuiesc gatea ceva cu un prieten. mi-am fumat semintele pe balcon (cica semintele au mai mult thc dar pot cauza sterilitatea la barbati) si m-am trintit pe canapea. n-am schimbat nici un cuvint cu cei doi americani pt ca dupa ce fumez capacitatea de a vorbi engleza se sterge din mintea mea.

si a inceput sa se reincarce Matrix in mintea mea. il mai vazusem o data la apritie dar cu alti ochii :D
la inceput imagine din televizor a inceput sa devina 3D, aproape reala. imi venea sa bag mina in televizor si sa-l mingii pe Morpheus pe chelie. apoi s-a schimbat si sunetul, nici cel mai digital surround cinematograf nu putea produce ce auzeau urechile mele.
apoi a urmat scena cu Oracolul...si dintr-o data am realizat ca I am THE ONE!!! ca viata mea de pina acuma este o facatura, ca iubita dintr-a 10-a era doar un program, ca masina mea este tot un program. eram sigur ca prietena colegului meu de apartament este doar un program scris ca sa-l scoata pe asta in oras iar eu sa ma pot conecta la Matrix. pe la inceputul filmului primisem un telefon de la un tip ce-l cauta pe James. totul se lega.
asa beton eram ca reuseam sa gasesc pentru fiecare personaj si scena din film, prieteni, cunoscuti si intimplari din viata mea reala.
imi dadeam seama ca a doua zi s-ar putea sa ma trezesc tot in lumea asta si nu in nava lui Morpheus. imi impuneam sa cred ca in viata mea totul a fost fals si ca e o parte din Matrix si eu trebuie sa ies de acolo. dar in acelasi timp imi dadeam seama ca imi pierd mintile. ca daca accept definitiv ca viata mea nu e reala nu o sa ma mai pot intoarce in ea. simteam cum este sa fi nebun, rupt total de realitate. scarry!!!

am inceput sa simt ca vreau sa ma pish, dar nu voiam sa-mi dezlipesc ochii de ecran. eram sigur ca nevoia de a ma usura era doar un program destinat sa ma impiedice sa ajung la Sursa. chiar daca eram THE ONE nu-mi puteam suprima senzatia asta. dar fiind THE ONE mi-a venit ideea sa inghetz imaginea tvului si eram sigur ca la intoarcere o sa reiau actiunea de unde am lasat-o. ceea ce bineinteles ca s-a si intimplat. eram THE ONE si aproape nebun :crazy:

a doua zi dimineata eram la mine in pat si eram bucuros ca m-am trezit in viata mea, asa cum o stiam dinainte. toata ziua m-am distrat cu prietenii pe seama nebuniei mele teporare si nu m-am putut abtine sa nu ma intreb cum ar fi oare sa fumez iarba si sa ma uit la The Passion of the Crist...

ox2
10-18-2004, 01:15 PM
nu m-am putut abtine sa nu ma intreb cum ar fi oare sa fumez iarba si sa ma uit la The Passion of the Crist...---> ash vrea sa shtiu shi eu
:)

dor...de multe...de multi...de jurnalu tau cu tine cu tot :)

flo
10-18-2004, 06:36 PM
pai hai ne uitam in aceasi seara la filmul ala dupa ce am fumat bine
si povestim a doua zi. daca ne mai trezim in mileniul asta :D

si mi-e mie dor de foarte multe intimplari, dar incerc sa mi le aduc aminte in cele mai mici detalii recreindu-le continuu.
cred ca asta este secretul fericirii: the eternal sunshine of the spotless mind (filmul este super).

lia
10-18-2004, 06:41 PM
pai hai ne uitam in aceasi seara la filmul ala dupa ce am fumat bine
si povestim a doua zi. daca ne mai trezim in mileniul asta :D

Oho! voi suntezi, vorba lui C.Tanase, Jos palaria! :) Nazistii faceau experiente pe altzii, voi le-atzi luat-o inainte: facetzi experimente pe voi inshiva... :crazy: :wink:

ox2
10-18-2004, 08:04 PM
vreau sa zbor shi sa mar upa shi sa nu mai cred shi sa nu mai vad shi sa nu mai fiu shi sa nu mai shtiu
flo.....
vreau sa cad

So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
You can hold me when I'm scared
You won't always be there
So love me when I'm gone

flo
10-19-2004, 06:29 AM
i feel you
eu nu mai cred de mult, ma fac ca sint si nu mai vreau sa stiu nimic.
dar imi place la nebunie sa vad si sa simt.

but you are always gone kid
do I have to love you so much?
:blowkiss:

ox2
10-19-2004, 03:00 PM
azi e zi cu soare
shi eu ma sui pe caldare
shi iti dau un pup cald shi moale
shi ma duc la culcare
pup..
hai sa fim..
macar azi..
sa fim

flo
10-21-2004, 01:59 AM
azi e zi innorata
si ma sui pe covata
pentru ca cris e mai inalta
si vreau sa primesc o data
sarutarea ei mult asteptata
:w00t:

flo
10-21-2004, 02:05 AM
atunci hai sa fim.
tu se pare ca ai fost acolo inainte mea :)
miine cred ca o sa trebuiasca sa "fiu" si eu
caci in viata mea a intrat o argentinianca
si cu astfel de femei nu poti umbla cu cioara vopsita,
sau daca o faci nu ai decit de pierdut :D

lia
10-21-2004, 02:29 AM
:crazy: Adică? Dumiriţi-mă şi pe mine: voi chiar sunteţi sau doar exersaţi :wtf:

NaE
10-21-2004, 02:18 PM
Daca cris e argentiniana... cred ca sint... :D

lia
10-21-2004, 03:04 PM
:evil: NAE, împrumută-i lu Flo cioara aia care se îmbată şi cade cu capul în trusa de machiaj! Să vedem ce zice argentinianca lui Flo când îl vede cu cioara vopsită! :wink:

ox2
10-21-2004, 07:29 PM
:roll:
azi e soare
shi-i kald tare
shi ma urk pe deal
shi ma sui pe cal
shi te pup cu dor
shi fug pe cuptor

flo
10-22-2004, 01:01 AM
nae, l-a un moment dat credeam ca umbli cu cioara vopsita, dar cind am vazut cit lipsesti am inceput sa cred ca mai degraba umbla cioara vosita cu tine sub aripa :D cra-craaa (chiar, cum face cioara?)
ce intimplari nemaipomenite te-au tinut departe de fascinantul forum?

nu, argentiniana nu e cris. o cheama clara si o sa imi aduc aminte cum arata diseara. ca am vazut-o doar o data si era pe inserate.
poate si din cauza asta am impresia ca seamana putin cu cris (dar pe cris am vazut-o doar in poze). vezi cum sint fetele astea... te fermeca doar dintr-un gest si dupa aia nu mai stii pe ce lume te afli

dar si asa eu tot cred ca tot merita sa fii

flo
10-22-2004, 01:28 AM
lia, eu sint doar ca viata sa exerseze cu mine tot felul de fantezii. deocamdata ii dau voie courvei asteia sa-si bata joc de mine, dar stii cum se zice, cine ride la urma ride mai bine (cum era poanta aia, cine ride la urma inseamna ca nu a prins poanta si doar se face? sau era altfel?).

cineva zicea ca uneori folosesti a i u r e a emoticonurile :)
ce vrea sa insemne fata aia urita cu ochi laserosi in ultimul tau mesaj? :chinez: woops am vrut sa folosesc :la razbo: sau poate :blownose:
la naiba, i give up... nu mi se primeste :D

lia
10-22-2004, 02:02 AM
[quote]lia, eu sint doar ca viata sa exerseze cu mine tot felul de fantezii. deocamdata ii dau voie [cenzurat] asteia sa-si bata joc de mine, dar stii cum se zice, cine ride la urma ride mai bine (cum era poanta aia, cine ride la urma inseamna ca nu a prins poanta si doar se face? sau era altfel?).

Depinde... :-?

Tu! vieţii îi zici cenzurat? Wow!

cineva zicea ca uneori folosesti [cenzurat] emoticonurile :)

Cine zicea?

ce vrea sa insemne fata aia urita cu ochi laserosi in ultimul tau mesaj?

Asta-i bună! De când dialogăm, mă tot pui să-ţi "traduc" mesajele mele. Acum să mai traduc şi imoticoanili? !!! :evil:

:evil: - faţa asta de mâtă înseamnă ca sunt rrrrrrea! Sau cum o dzâs Cool, o "fără inimă"!

nu mi se primeste :D

oops! Ce expresie neaoşe, ca la mâca pi cuptiori... :D

ox2
10-22-2004, 02:14 AM
:indragos:

flo
10-22-2004, 02:16 AM
oricum ideea e buna. o sa vopsesc cioara in rosu, galben si putin albastru, o sa o invat sa vorbeasca ca un papagal si o sa o pun sa stea pe margine unei cutii cu biletele care-ti ghicesc viitorul altora :D
apoi o sa ma deghizez in tiganca si o sa ma postez in fata casei argentinienei, spargind rasarita direct pe trotuar spre disperarea americanilor din Newberry care nu au vazut tiganci,
coji-de-rasarita-lipindu-se-de-trotuar-pt-ca-erau-muiate-in-saliva sau papagali tricolori, daramite toate la un loc.
si cind o sa iasa fata aia supla si cu parul foarte frumos din casa o sa incep sa strig mieros:
"hai la baba sa va ghiceasca papagalul viitorul!
ca asta nu-i orice papagal, ca de la Silviu Brucan l-am cumparat si ghiceste viitorul mai misto ca stapinu! hai la baba!"
si fata o sa zica
"Ce p u l a mea, incercarea moarte n-are"
si o sa se apropie de mine cu pasi agale de o sa-mi pice plombele pe burta intre tzitze false de hoasca trecuta prin tzeapa vietii. In timp ce o sa-mi caut plombele de la masele de minte, tipa o sa ma intrebe curioasa
"Matusico, da' cit face sa-mi ghiceasca papagalu dumitale viitorul asa cum mi-l doresc eu?"
Intre timp mi-am gasit si lipit plombele la loc, mi-am dres glasul cu putina miere dintr-o sticla de pertzovka si ii zic curioasei:
"Scumpa babii, hai si stai aici la mine in poala, minca-ti-as...ochishorii, si de ciunci parai o sa-ti ghiceasca papagalul viitorul de o sa zici ca nu e adevarat. Da' frumos accent de Buenos Aires va invata pe voi la scoala."
Fata scoate cinci parai noi-nouti sii pune cu grija pe masuta, eu miingii putin papagalul pe creasta, zburlindu-i motul si facindu-l sa se gaineze de placere in dosul cutiutei (din gainat de papagal tricolor se fac farduri MaxFactor, vitamina C si lipici pentru biletelele din cutie si plombele de la maselele de minte).
Si papagalul o sa se aplece cu grija peste marginea cutiei, tot balansindu-se si asezindu-si picoarele unul dupa altul intr-un dans care la inceput prelungea suspansul, dar acum, dupa mai bine de sapte minute devine enervant. Dupa citeva rugaminti si citeva bobirnace papagalul lui Brucan apuca total al intimplare si fara nici un truc unul dintre cele cinci sute de biletele identice si pe dinafara si pe dinauntru. Ce era scris pe biletel nu i-a venit a crede fetei din Argentina, o data pentru ca era in romana, si a doua oara pentru ca nu stia o boaba de romana.

ox2
10-22-2004, 02:20 AM
eshti nebun shi te ador pu asta!

lia
10-22-2004, 02:29 AM
Ce era scris pe biletel nu i-a venit a crede fetei din Argentina, o data pentru ca era in romana, si a doua oara pentru ca nu stia o boaba de romana.

Dacă era ciora, pardon, papagalul de la Brucan, nu ar ajutat-o nici dacă ar fi fost dobă de română, pentru că i-ar fi ghicit trecutul, nu viitorul. Cu toate astea, nu pot să spun de ce, dar îmi plac "planurile" tale cu cioara vopsită a lui NAE. :D

P.S. Da... la voi acolo nu se mai incuie uşile (vieţii) şi intră chiar toate argentiniencele aşa, când vor ele, în viaţa omului? :roll: Ce moravuri! Şi dacă îţi intră una alde... Radu Midrigan? :D

flo
10-22-2004, 02:30 AM
well, this makes two of us.
pt ca trebuie sa fii nebuna sa ma adori pe mine :D
stai putin...mi-am dat seama ca pina acum nimeni nu mi-a zis ca ma adora!
you made my day :D

flo
10-22-2004, 02:33 AM
lia am corectat partea cenzurata si da, e adevarat eu ii zic vietzii courva.
cit despre expresia aia neaosa si :evil: nu are rost sa retraiesti ca vseo budet harasho :D
tu esti simpatica si atita timp cit lumea se leaga de tine inseamna ca e bine ca esti asa cum esti, adica simpa ca sa ma repet si sa-ti provoc tie o grimasa estetica si o placere lumeasca :wink:

ox2
10-22-2004, 02:36 AM
somn ushor !
visuri dulce!
pup cioarei..sau whatever este ea

lia
10-22-2004, 12:41 PM
lia am corectat partea cenzurata si da, e adevarat eu ii zic vietzii courva.
cit despre expresia aia neaosa si :evil: nu are rost sa retraiesti ca vseo budet harasho :D
tu esti simpatica si atita timp cit lumea se leaga de tine inseamna ca e bine ca esti asa cum esti, adica simpa ca sa ma repet si sa-ti provoc tie o grimasa estetica si o placere lumeasca :wink:

Eşti drăguţ, Flo! THX. :)

Acu, stau şi mă gândesc logic (o altă expresie neaoşă): dacă viaţa e o courvă, eu de ce n-aş fi măcar ffff :evil: ?

flo
10-25-2004, 05:50 AM
ziua de azi a fost una calma, placuta...aproape perfecta.
nu inteleg atunci de ce simt ca m-as putea sinucide fara sa ma gindesc la ziua de miine

NaE
10-27-2004, 01:43 PM
Poate deoarece cioara o fi avut o zi nashpa de tot? :D

nda.. vad ca plutiti bine pe valurile imaginatiei alaturi de ciori, papagali, truse de machiat, semintse, saliva, parai, tigani, argentiniene,... .. ... ....

imi plac asa dialoguri :D

Da dupa cum ai observat flo, ma rapit courva de cioara tot ea viatsa..... sau rutina... virteju evenimentelor sau a "to do's-urilor".... anyway.. ma lupt cum pot cu dinsa... o tot obosesc noptile cind ma trezesc la wc cu birbinaci la ceafa... :lol: ..

fu u mii greatsa de ce am scris... e dea pu*a da nu mai sterg caci mii lene sa scriu ceva mai bun... :-?

Acu, stau şi eu si mă gândesc logic, draga Lia,: dacă viaţa e o courvă, acel "ffff" trebuia sa insemne verbu ce se'ncepe cu "f"?

flo
10-28-2004, 07:21 AM
de cele mai multe ori ma gindesc la sinucidere ca prostu satului.
iti da un sentiment de maretie. te simti important. uneori insa e de-a adevaratelea si nu o fac doar din cauza ca i-as intrista prea tare pe maica-mea si pe frate-meu.

incep si eu sa cred ca ce ai scris e de-a p u l a, ca tot incerc de cinci minute sa scriu o replica si nu-mi iese nici cum :lol:
oricum imaginea descrisa de tine pare rupta dintr-un film cult japonez sau sud coreean :)

flo
10-28-2004, 07:27 AM
the crow sends u kisses too ox2
si-ti doreste somn usor cu cosmaruri apasatoare :tu_mori:
am revazut Silence of the lambs aseara si a fost fain

ox2
10-28-2004, 03:10 PM
eu hanibal am vazut ..
faza cu creeru..e daunatoare sanatatii mele ca-mi da idei proaste
te pup florine
o zi buna

flo
11-02-2004, 05:00 AM
credeam ca o sa scriu putin in jurnal, dar ma duc la un film japonez "The Twilight Samurai". imi permit sa merg noaptea la film pt ca miine sint alegeri si nu trebuie sa merg la lucru.
Traiasca Democratia si sarbatorile ei legale!!!

NaE
11-02-2004, 02:09 PM
sa nu uiti sa ne zici cum o fost filmu :wink:

flo
11-02-2004, 11:12 PM
nu stiu cum a fost filmul pentru ca azinoapte s-au intimplat lucruri ciudate.
filmul era trecut in orar la 9:30. am ajuns acolo la 9:20. prin geamul usii de la intrare se vedea un barbat asteptind. am incercat sa intru dar usa era inchisa. tipul m-a vazut dar nu a schitat nici un gest. m-am gindit ca inca nu s-a terminat filmul de la 7. am astepta afara 5 minute parindu-mi-se ciudat ca tipul m-a ignorat tot timpul. apoi a aparut o fata, s-a uitat la mine prin geam dar nu a schitat nici un gest. a inceput sa vorbeasca cu barbatul din hol. nu mai intelegeam nimic, eram obisnuit ca lumea de aici sa se bage in seama si cind nu trebuie, sa fie amabili si sa incerce sa te ajute fara sa le-o ceri. aproape furios am mai incercat clanta o data. degeaba, usa era inchisa iar eu probabil eram invizibil in seara aia.
am mai stat cinci minute, timp in care cei doi au tot povesit, au intrat si iesit din sala, iar eu stateam lipit de geam ca un cersetor in fata unui restaurant. o sa mai incerc azi la 7:00.

flo
11-06-2004, 05:26 AM
pina la urma am vazut filmul cu samuraiul si mi-a placut mult
pina si a doua zi ma purtam sub influenta lui.
doar ca azi mi-am zis ca nu am chef sa ma port ca un samurai si
mi-am cumparat o pungutza de schwag si astept niste prieteni sa aprindem bluntul :)

flo
11-06-2004, 06:28 AM
ce bun o fost bluuuuuuooooouuuuuumuuuuun 'tul

flo
11-06-2004, 06:29 AM
no, daca nu-i nime pe aici
ma duc sa vad de rind james de sorin
cai-i asa fain
oricum miine o sa sterg totul :D
pa

lia
11-06-2004, 08:49 PM
no, daca nu-i nime pe aici
ma duc sa vad de rind james de sorin
cai-i asa fain
oricum miine o sa sterg totul :D
pa

Hez, de ce să ştergi? Ce eşti, moderator?! :roll: :D

Melania
11-06-2004, 11:44 PM
nici un fel de moderator nika

lia
11-07-2004, 12:03 AM
Of, m-am liniştit. Credeam că o să şteargă TOTUL. :D

flo
11-07-2004, 01:45 AM
wuz up hommies!
nu voiam sa sterg totul
azinoapte credeam ca am scris timpenii
dar vad ca nu trebuie sa intru in panica

ce mai faceti?
eu tare bine :)
tocmai am terminat de rasucit o chestie si anticipez ce o sa se intimple la noapte

lia
11-07-2004, 01:48 AM
Dacă ai răsucit ce îmi imaginez eu.... îmi pare rău că nu te pot opri de la ce o să se întâmple... la noapte...

flo
11-07-2004, 01:49 AM
why darling?
tu crezi ca eu mi-as face rau cu mina proprie?
tot ce fac e pentru placerea mea si acelor din jur citeodata
nu trebuie sa-ti para asa rau ca e doar iarba
cind o sa iau acid sau mescalina o sa am nevoie de tine :)

lia
11-07-2004, 02:00 AM
why darling?
tu crezi ca eu mi-as face rau cu mina proprie?
tot ce fac e pentru placerea mea si acelor din jur citeodata
nu trebuie sa-ti para asa rau ca e doar iarba
cind o sa iau acid sau mescalina o sa am nevoie de tine :)

De ce să ai nevoie de mine? :wink: mă pot sinucide şi fără ajutorul tău... dacă vreau... :D

De altfe, nu apob "plăcerile" tale. Chiar dacă e vorba de doze care , zici tu şi trebuie să te cred, pentu că nu pot verifica, nu-ţi fac rău... Însuşi modul prin care este obşinută această "plăcere" imi inspiră un sentiment de milă faţă de tine şi de dezgust faţă de depenedenţa ta. Adică, depenednţa de drog mi se pare cea mai urâtă formă de sclavie... Aşa figi tu de coorva aia de viaţă... :-?

flo
11-07-2004, 02:09 AM
de ce sa am nevoie de tine? uneori e bine sa stii ca cineva gives a damn :) cind iei acid sau mescalina incepi sa vezi strange things, and sometimes things can go bad :D
care dependenta, mama? nu e nici o dependenta.
pur si simplu eu nu am alt viciu. poti sa-ti imaginezi ca nu beau alcool, cola, cafea, nu fumez, nu ma uit la tv, nu umblu prin baruri.
ce vrei, sa ma transform intr-un sfint!? :D
si dintre droguri le aled doar pe cele care nu creaza dependenta.
in concluzie sint un baiat foarte cuminte

lia
11-07-2004, 02:23 AM
Ah, nu e depenedenţă... Doar că ai nevoie de acesată "plăcere"... Ei bine, tocami această "nevoie" e ceea ce nu accept eu ca fiind parte a noţiunii de "fericire" sau "plăcere"... Penutr mine fericrea sau plăcerea în sine nu valorează NIMIC. Dimpotrivă, tristeţea şi durerea (dacă vin oarecum logic în viaţa mea), le accept mai uşor decît o "fericre artificială"...

pur si simplu eu nu am alt viciu.
Ei, chiar nu ai alte vicii! :wink: de fapt, ai unul, şi.... bun! :-x

ce vrei, sa ma transform intr-un sfint!?

Ah, ce grijă, să nu devii sfânt cumva! Nu, nu vreau să fii sfânt. Deci... :roll:

in concluzie sint un baiat foarte cuminte

În concluzie... nu am căderea să te "judec", şi NU o fac. Pur şi simplu... citeşte mesajele scrise de mine azi... aici... :(

flo
11-07-2004, 02:45 AM
cind fumez nu o fac sa ma simt fericit, ecstasy te face fericit, dar eu nu iau ecstasy.
o fac ca "sa simt". si nu am nevoie de droguri ele au nevoie de mine.
daca nu vrei sa fiu sfint atunci trebuie sa ne intilnim cind o sa trec prin romania :wink:

nici eu nu fug de tristetze...
sint trist de mai bine de 15 ani, s-a intimplat pe la 12 ani intr-o toamna. era duminica dupa-amiaza si ma plimbam printr-o padure de arini si la un moment dat am cazut pe spate intr-o groapa plina de frunze asa de ruginii de parca luasem mescalina. si in groapa aia a fost prima data cind mi-am dat seama, am simtit cu toata fiinta mea, ca o sa mor.
pina atunci omorisem un fluture si din cauza aia facusem o criza de am plins citeva ore in continuu, murise bunica-mea, fusesem la citeva inmormintari dar nu simtisem moartea.
de la frunzele alea ruginii de arin mi se trage tristetzea de care nu o sa scap toata viata si de fapt nici nu vreau.

lia
11-07-2004, 03:03 AM
Cân o să vii tu prin România, s-ar putea să nu mai fiu eu aici... Şi eu sunt muritoare... you know... :D Şi... păcat,... ceea ce ai scris (în afară de referinţele tale la droguri, desigur) sună bine...

flo
11-07-2004, 03:11 AM
nici o problema, din fericire si eu sint muritor :D
si eu care credeam ca tu esti nemuritoare :(

daca suna bine ce am scris de ce e pacat?

acum fug la bucatarie ca mi se prajeste pestele tilapia in sesame oil
yummy :D

lia
11-07-2004, 03:18 AM
[quote]nici o problema, din fericire si eu sint muritor :D
si eu care credeam ca tu esti nemuritoare :(

da.... Nu, sunt muritoare... :o M-am gândit să mă fac nemuritoare, dar nu ştiu dacă face pielea cât dubeala...

daca suna bine ce am scris de ce e pacat?

păcat că suntem muritori... ambii :roll:

acum fug la bucatarie ca mi se prajeste pestele tilapia in sesame oil
yummy :D

oops! pariu că ai ars peştele! :D

flo
11-07-2004, 04:03 AM
pestele nu s-a ares, doar s-a rumenit perfect
insa cartofii din cuptor aproape s-au ars pe o parte :)
si ca sa vezi ca nu sint asa de slab, te anunt ca nu o sa consum ceea ce am rasucit inainte de cina. i'm a goog boy :roll:

lia
11-07-2004, 01:54 PM
pestele nu s-a ares, doar s-a rumenit perfect
insa cartofii din cuptor aproape s-au ars pe o parte :)
si ca sa vezi ca nu sint asa de slab, te anunt ca nu o sa consum ceea ce am rasucit inainte de cina. i'm a goog boy :roll:

Pare rău pentru cartofi :( Dar dacă erau mâncabili... fie şi cam pârliţi (şi cam pe-o parte...), dumnezeu cu ei... Sigur, cartofii pe care îi vei mânca data viitoare vor fi perfecţi...

Am luat act de anunţul tău şi îmi exprim public aprobarea pentru acţiunea ta umanistă. Un pas mic pentru tine, un pas mare pentru comunitatea moldova.net. :)

Serios, nu e treaba mea să insist. Ştiu că e viaţa ta, sănătatea ta, sufletul tău... E ridicol să-ţi cer să renunţi la ceva, dacă tu nu vrei să renunţi... Dacă ai renunţat însă la ceea ce ai răsucit (orice ar fi aia), a fost decizia TA, nu a mea. Cât despre mine, eu nu pot să nu spun ce cred... Un mare defect. Şi e ereditar, să ştii. Bunica era la fel... :D

lia
11-07-2004, 03:14 PM
nici o problema, din fericire si eu sint muritor :D

Da, şi eu văd calitatea de a fi muritor ca pe o binecuvântare, nu ca pe o tragedie....

flo
11-07-2004, 10:52 PM
hai sa nu mai vorbim despre singurul meu viciul. e doar o parte mica din ceea ce fac si nu ma reprezinta. I'm not a pot head.
cind imi fac prieteni noi daca nu vorbesc despre asta, nimeni nu o sa ghiceasca ca eu fumez iarba din cind in cind. discutiile mele nu se rezuma doar la cit de cool e sa fumezi si ce timpenii am facut dupa ce am fumat
(timpenii care sint mai putin stupide decit cele facute pe cind ma imbatam). poate ar trebui sa invat sa nu spun totul oricui. din cauza asta am pierdut prieteni, autoritatea in fata elevilor, invitatii la chefuri, iubite.

flo
11-07-2004, 10:55 PM
cred si eu ca bunica ta era la fel.
o nepoata simpatica trebuie sa aiba o bunica tot simpatica

lia
11-07-2004, 11:51 PM
hai sa nu mai vorbim despre singurul meu viciul. e doar o parte mica din ceea ce fac si nu ma reprezinta. I'm not a pot head.
cind imi fac prieteni noi daca nu vorbesc despre asta, nimeni nu o sa ghiceasca ca eu fumez iarba din cind in cind. discutiile mele nu se rezuma doar la cit de cool e sa fumezi si ce timpenii am facut dupa ce am fumat
(timpenii care sint mai putin stupide decit cele facute pe cind ma imbatam). poate ar trebui sa invat sa nu spun totul oricui. din cauza asta am pierdut prieteni, autoritatea in fata elevilor, invitatii la chefuri, iubite.

Eu nu insist nici să vorbim, nici să nu... E la discreţia ta. Dacă tu consideri că e bine să vorbim de singurul tău viciu, vorbim şi de el. Dacă nu, nu... Tu eşti autorul acestui jurnal pe care eu l-am descoperit cam târziu, căutând teme în care să fie vorba de "calcuri"... Deci tu "moderezi" discuţiile.

Şi nu, "tâmpeniile" de care vorbeşti ar putea fi subiecte delicioase de discuţie... Rămâne ca cei care scriu aici să găseacă şi partea frumoasă a lucrurilor. Atâta timp cât ai ce scrie, există şi o parte frumoasă a lucrurilor, nu-i aşa? Da.... Există un dar. De fapt e singurul impediment: atitudinea mea faţă de consumul de droguri în general nu poate fi decât negativă - asta nu înseamnă că voi scrie mereu despre asta, am spus-o de multe ori, deci nu mai insist. Pot însă să fac observaţii ironice sau sarcastice e OK? :)

P.S. Ceea ce ai pierdut... NU te merită. :)

P.P.S. Bunica mea era o femeie frumoasă. Şi o personalitate frumoasă. Eu? da, cred că sunt simpatică (pentru şi cu unii), antipatică (cu şi pentru alţii...) C"est la vie... :roll:

flo
11-08-2004, 02:05 AM
"teme in care sa fie vorba de calcuri"!? nu inteleg

ironia si sarcasmul nu sint interzise in tema mea,
au contraire, sint bine venite.

Ceea ce ai pierdut... NU te merită.

nu cred ca am pierdut pentru ca nu sint sigur ca am avut
ceea ce a fost al meu nu o sa pierd niciodata

te invidiez ca ai avut o bunica simpa. din cei patru bunici ai mei eu am cunoscut-o doar pe bunica din partea lui tata. care era cea mai putin fascinanta dintre cei patru. despre restul am auzit doar povesti fascinante pentru ca doi au murit pe cind mama era o fetita iar bunicul pe cind eram de citeva luni.
acum le zic bunici la doi batrini simpatici care pe cind erau tineri au crescut-o pe mama si sau purtat cu mine mai bine decit multi bunici naturali. de aia le si zic bunici. bunica e putin enervanta uneori, insa bunicul e una dintre cele mai placute prezente din viata mea.

acum cred ca o sa-mi fac niste spaghetti si o sa termin seara asta calma citind sau scriind.
ma bucur ca ai dat peste jurnalul meu

lia
11-10-2004, 12:31 PM
"teme in care sa fie vorba de calcuri"!? nu inteleg

Calcuri lingvistice... Ai postat nişte articole despre limbajul forumiştilor, acum vreo doi ani... Eu le-am citit abia nu demult. :wink:

ironia si sarcasmul nu sint interzise in tema mea,
au contraire, sint bine venite.

Ok, deci şi eu cu ele... :D

[quote]Ceea ce ai pierdut... NU te merită.

nu cred ca am pierdut pentru ca nu sint sigur ca am avut
ceea ce a fost al meu nu o sa pierd niciodata

Dacă vrei, poţi să priveşti lucrurile şi aşa. Am sesizat însă o umbră de regret în mesjul la care ma refeream... Nu regreţi de obicei ceea ce nu consideri că ar fi trebuit să-ţi aparţină...

te invidiez ca ai avut o bunica simpa. din cei patru bunici ai mei eu am cunoscut-o doar pe bunica din partea lui tata. care era cea mai putin fascinanta dintre cei patru. despre restul am auzit doar povesti fascinante pentru ca doi au murit pe cind mama era o fetita iar bunicul pe cind eram de citeva luni.
acum le zic bunici la doi batrini simpatici care pe cind erau tineri au crescut-o pe mama si sau purtat cu mine mai bine decit multi bunici naturali. de aia le si zic bunici. bunica e putin enervanta uneori, insa bunicul e una dintre cele mai placute prezente din viata mea.

acum cred ca o sa-mi fac niste spaghetti si o sa termin seara asta calma citind sau scriind.
ma bucur ca ai dat peste jurnalul meu

Nici eu nu i-am cunoscut pe doi dintre bunicii naturali... Dar îi consider bunici pe cei care le-au luat locul... Cred că asta e definiţia noţiunii de "bunic": "cea mai plăcută prezenţă" din viaţa unui copil... Indiferent dacă acesta e Flo sau e Lia...

P.S. Ce citeşti (sau scrii)? Sper că nu sunt "deplasata" de data asta? :D

zopiryon
11-10-2004, 02:30 PM
bai flo ia zi'ni numa fara sa scrii mult, tat yi bine acolo la tine ? :D

ox2
11-10-2004, 10:12 PM
cynd vii la ch?

flo
11-11-2004, 03:52 AM
a, imi aduc aminte, articolele lui Deciu.

nu e vorba de regret, ci de nostalgie :cry:
:) desi totul este in memoria mea care nu poate sa accepte ca
viata traita poate fi uitata (ce palcera a fost sa citesc "Miine in batalie..." de Javier Marias), uneori tinjesti dupa prezenta fizica a celor care ti-au lasat amintiri asa de vii.

despre bunici. cred ca pretuim bunicii asa de mult pentru ca in copilarie ei sint cei care ne alina cind parintii sint prea categorici in a ne da o lectie de viata si in plus stiu sa ne invete multe fara sa foloseasca interdictii. se zice ca batrinii dau in mintea copiilor de la o virsta, poate asta ii ajuta sa se joace cu nepotii lor fascinindu-i.
cred ca in Lost in Translation personajele vorbesc despre faptul ca e ciudat ca nu prea ne place ce parintii avem, dar nu ne-am schimba bunicii pentru nimic in lume. sau cam asa ceva :)

Ce citeşti (sau scrii)? Sper că nu sunt "deplasata" de data asta?

nu esti deplasata cind intrebi ceva, ci cind afirmi altceva :)
acum sint cam lenes si cu scrisul si cu cititul.
dupa noua-zece ore pierdute zilnic la scoala nu prea am chef de alta "corvoada". mare parte a timpului liber il petrec privind filme si citind despre ele.
citesc de citeva saptamini Femei de Charles Bukovski si scriu scenariul unui film scurt (sau lung, in functie de unde ma duce povestea :) )

flo
11-11-2004, 04:20 AM
mai zop, stiam eu ca intr-o zi o sa-ti fie dor de mine si o sa ma intrebi de toate cele :)
pai ce sa fac... (sau deja am depasit limita de cuvinte admise :( )
duc o viata de pustnic, nu prea se intimpla multe.
nu gasesc oameni faini pe aici si mi-e dor de prietenii din chisinau.
de cind am venit aici am simtit ca viata mea e in alta parte :)
asa ca nu-i asa bine la mine, dar nici foarte rau

flo
11-11-2004, 07:18 AM
my precious cris, in chisinau o sa vin cind se termine ciresele si incep sa se vinda visinele :)

NaE
11-11-2004, 11:43 AM
da cind se ciuleste iarba vei fi? :D

lia
11-11-2004, 06:19 PM
[quote]a, imi aduc aminte, articolele lui Deciu.

... altfel, eu citesc sporadic mesajel postate pe acest forum... Probabil că sunt multe subiecte interesante pe care le-am trecut cu vederea.....

nu e vorba de regret, ci de nostalgie :cry:
:) desi totul este in memoria mea care nu poate sa accepte ca
viata traita poate fi uitata (ce palcera a fost sa citesc "Miine in batalie..." de Javier Marias), uneori tinjesti dupa prezenta fizica a celor care ti-au lasat amintiri asa de vii.

... Şi ce-ar fi nostalgia fără regrete? :wink:

despre bunici. cred ca pretuim bunicii asa de mult pentru ca in copilarie ei sint cei care ne alina cind parintii sint prea categorici in a ne da o lectie de viata si in plus stiu sa ne invete multe fara sa foloseasca interdictii. se zice ca batrinii dau in mintea copiilor de la o virsta, poate asta ii ajuta sa se joace cu nepotii lor fascinindu-i.
cred ca in Lost in Translation personajele vorbesc despre faptul ca e ciudat ca nu prea ne place ce parintii avem, dar nu ne-am schimba bunicii pentru nimic in lume. sau cam asa ceva :)

Nu am reţinut fraza asta, poate nu am fost eu destul d e atentă :-?

Ce citeşti (sau scrii)? Sper că nu sunt "deplasata" de data asta?

nu esti deplasata cind intrebi ceva, ci cind afirmi altceva :)
acum sint cam lenes si cu scrisul si cu cititul.
dupa noua-zece ore pierdute zilnic la scoala nu prea am chef de alta "corvoada". mare parte a timpului liber il petrec privind filme si citind despre ele.
citesc de citeva saptamini Femei de Charles Bukovski si scriu scenariul unui film scurt (sau lung, in functie de unde ma duce povestea :) )

Aha, bănuiam eu... Dacă îl scrii sub impresia lecturilor din Bukovski...

flo
11-11-2004, 06:30 PM
nae, asa se intimpla ca eu ajung in chisinau inainte de recoltare,
cind rezervele de peste an sint foarte diminuate :)
la vara insa o sa am grija sa nu vin cu mina goala :D

flo
11-11-2004, 06:39 PM
nostalgia fara regrete = fericire :)
je ne regret rien pentru ca traiesc in fiecare clipa the eternal sunshine of the spotless mind
nu cred ca scenariul e influentat de lecturile din bukovski, ideea imi venise inainte de a deschide cartea.
probabil o sa folosesc actori amatori care sa joace pe gratis, nu cred ca o sa le pot cere sa se poarte ca in cartile lui bukovski :)

flo
11-11-2004, 07:18 PM
cind vad numele meu in atitea teme incep sa ma gindesc daca nu cumva viata mea a devenit prea jalnica :D

flo
11-12-2004, 08:17 AM
intro: dialog in The Saddest music in the World:"Are you an American? No, I'm not an American. I'm a nymphomaniac. "
intriga: discutie reala la telefon: Ea: "vreau sa ne intilnim diseara. Eu: nu cred ca are rost sa ne mai vedem pentru ca eu vreau doar sex, iar tu probabil vrei mai mult, si nu am chef de complicatii."
one hour later cineva bate la usa.
desfasurarea actiunii: you know...
ei ii place sa ma muste de buze cind ma saruta, mie nu.
punctul culminant: Eu: "nu ma mai musca de buze! esti sadica sau ce!? Ea: nu sint sadica, dar sint nimfomana!"
deznodamint: ora 23:37 in pat, ea: "uite ce burta am , iar m-am ingrasat!". Five minutes later in bucatarie, ea: "nu ai ceva de mincare?"

nota traducatorului: orice asemanare cu personaje de pe forum este pur intimplatoare.

ox2
11-12-2004, 11:13 PM
my precious cris, in chisinau o sa vin cind se termine ciresele si incep sa se vinda visinele :)

te ashtept

flo
11-13-2004, 04:32 AM
pentru mine chisinaul incepe sa devina un loc magic

ox2
11-13-2004, 07:36 PM
el este magik ..
daca ai in okii cui privi...

flo
11-13-2004, 08:17 PM
nu stiu cum sa raspund la asta
de fapt dimineata asta nu prea stiu cum sa raspund la nici un mesaj
am incercat sa raspund cei aia dragoste in alta tema si am stat zece minute in fata monitorului fara sa scriu un cuvint.
cred ca m-am trezit in dimineata in care nu trebuia.
de ce trebuie sa ma trezesc in fiecare dimineata ca si cum la citeva secunde dupa ce deschid ochii urmeaza sa mor si toate amintirile din trecut si din viitor imi trec prin fata ochilor. si nu e tot timpul din cauza depresiei. e normal ca in fiecare zi sa retraiesc tot ce a fost frumos pina acum si tot ce ar putea fi asa de acum incolo? de ce nu ma pot concentra aupra prezentului. sau poate prezentul e cel care ma face sa traiesc intr-un timp absurd, o suprapunere a trecutului peste viitor. poate prezentul, cu oamenii care imi seamana prea putin, cu boala mea incurabila, cu timpul cenusiu de afara, nu e timpul potrivit pentru mine.

ox2
11-13-2004, 09:23 PM
o sa fie alta data
o sa fie alta zi.
o sa fie o zi pu tine
pu ca este una pu fiecare din noi

flo
11-14-2004, 02:56 AM
azi i-am scris un mesaj sincer fetei pe care o iubesc, dar ei nici ca-i pasa.
apoi am fost la Polar Express si am ris ca un barbat si am plins ca un copil. sau poate invers!? :)
acum o sa-mi fac niste ceai cumparat acum doi ani din Chisinau (mon amour). si inainte de 8 o sa aprind o chestie rasucita ca sa ma uit la Master and Commander cu alti ochi :D
p.s.
vezi, draga lia, daca nu esti aici iarasi fac lucruri interzise ;)

flo
11-14-2004, 02:58 AM
cris, nu cred ca vreau sa astept alta zi.
eu vreau azi
asa ca o sa fumez putin si tat o sa fie bine :)

lia
11-14-2004, 05:40 PM
azi i-am scris un mesaj sincer fetei pe care o iubesc, dar ei nici ca-i pasa.
apoi am fost la Polar Express si am ris ca un barbat si am plins ca un copil. sau poate invers!? :)
acum o sa-mi fac niste ceai cumparat acum doi ani din Chisinau (mon amour). si inainte de 8 o sa aprind o chestie rasucita ca sa ma uit la Master and Commander cu alti ochi :D
p.s.
vezi, draga lia, daca nu esti aici iarasi fac lucruri interzise ;)

Asta sună a şantaj... "pare rău... !

Chestia cu "mesajul sincer" e discutabilă... Cât de sicner? Dacă o iubeşti în pofida defectelor ei, e bine să-i ascunzi "adevărul gol-goluţ" (asta ca exemplu)... :-? Dacă o iubeşti pentru calităţile ei, sinceritatea ar putea să te ajute, dar în ambele cazuri nu faci bine, dacă mizezi numai pe sinceritate! :D

ox2
11-14-2004, 08:48 PM
fumatul dauneaza sanatatii lor...
nush ce sa mai fac flo...
imi e aiurea de tot...
shit :evil:

flo
11-14-2004, 11:03 PM
ce sa mai dauneze
I'm already damaged
mi-e cind mi-e tare rau astept cuminte sa-mi treaca
sau fac lucruri de care sa-mi fie rusine.
de exemplu m-as masturba pe anunturile de deces dintr-un ziar.
inca nu am ajuns asa de rau :)

flo
11-14-2004, 11:15 PM
lia, nu era santaj era auto-ironie :)

e o iubire platonica, pentru ca ea nu ma vrea si drumurile noastre s-au despartit, probabil definitiv. poate ca nu o sa o mai vad niciodata.
dar stiu ca o sa fie iubirea vietii mele. suna siropos, i know :)
au trecut doi ani de cind ne-am despartit si ea inca este primul lucru la care ma gindesc cind ma trezesc. e trist

lia
11-15-2004, 02:45 AM
[quote]lia, nu era santaj era auto-ironie :)

Autoironie şi şantaj... :-x

e o iubire platonica, pentru ca ea nu ma vrea si drumurile noastre s-au despartit, probabil definitiv. poate ca nu o sa o mai vad niciodata.
dar stiu ca o sa fie iubirea vietii mele. suna siropos, i know :)

De ce ţi-e frică să admiţi că iubeşti? Şi de ce ţi-e frică de fapt? Crezi că iubind eşti ridicol? Dimpotrivă, e probabil cea mai lipsită de ridicol ipostază. Aşa cred eu...

au trecut doi ani de cind ne-am despartit si ea inca este primul lucru la care ma gindesc cind ma trezesc. e trist

E frumos. Ca o promisiune... Şi totuşi, dacă ţi-e frică sa fii indrăgostit şi să iubeşti... :(

flo
11-15-2004, 07:01 AM
cind am zis autoironie m-am referit la mine :)
nu am zis ca mi-e frica sa admit ca iubesc. persoana pe care o iubesc a incercat sa ma faca sa ma simt ridicol pentru ca simt asta pentru ea.
anyway, totul o sa fie bine.

lia
11-15-2004, 01:28 PM
[quote]cind am zis autoironie m-am referit la mine :)

Există şi autoironie care să se refere la alţii? :wtf:

nu am zis ca mi-e frica sa admit ca iubesc. persoana pe care o iubesc a incercat sa ma faca sa ma simt ridicol pentru ca simt asta pentru ea.
anyway, totul o sa fie bine

:-x Ce fel de persoane iubeşti tu? Cum să te facă să te simţi ridicol pentru ceea ce simţi pentru ea? Ori nu comuncaţi bine, ori... iubeşti un monstru... :(

krown
11-15-2004, 02:42 PM
Bre Flo da cine esti tu, de te iubesc ( si te stimeaza) toti?...
Daca n-as sti ce poama's io mai ca-s fi invidios... :P