View Full Version : Jurnalul secret al lui Flo

Pagini : 1 2 [3] 4 5 6

flo
03-12-2004, 04:11 PM
codrin, nu am prea inteles faza cu citatul but if you say so it's sad but true

Codrin
03-13-2004, 03:15 AM
Flo :sarut: , nu ai sa te pui sper sa bocesti amu incetisor pentru ca nu am citat si eu a treia oara pasajul cela , pe care tzi l-ai admirat intr-atyt , despre Rady Han ! :)

Da stiu , se numesc represalii , dar daca nu esti in stare sa suportzi glumitzele sarcastice asupra ta , nu te apuca sa faci tu primul asupra altora daca aia par ca pot sa-tzi raspunda . :wink: :D

martie
03-14-2004, 04:04 AM
flo am o propunere,interesanta si anunta-ma daca doresti

flo
03-15-2004, 07:41 AM
in primul rind nu am stiut la ce te-ai referit cind ai zis autocitat, in al doilea nu mi-am admirat mesajul ala, pur si simplu cineva sugera sa inchida temele lui han si am vrut sa-l salvez aici, pe jurnal.
si de fapt asta nu a fost prima data cind m-am "autocitat", mi-am pus pe forum si unele dintre articolele mele aparute prin unele reviste
si te mai asigur ca nu am bocit :)

glumitze sarcastice? sarcasmul nu l-am simtit iar umorul cred ca s-a pierdut pe drum ;)
iarasi nu inteleg despre ce represalii vine vorba, ca eu nu ma simt atacat de tine de nici un fel.
si cu riscul da a parea stupid, nu inteleg (a treia oara) la cine te referi cind zici ca glumesc pe seama lor.
RSVP

flo
03-15-2004, 07:43 AM
martie, ce sa zic...
ne aflam in luna ta si satisfacut de efectul ei in viata mea astept propunerea si sint plin de dorintza :)

nota pt critici: nu am fost sarcastic :)

Codrin
03-15-2004, 11:13 AM
Flo , poate ca actorul care ishi lua cel mai des tarte cu frishca peste figura in peliculele lui Charlie Chaplin , era shi un critic de film extrem de talentat . Dar nu cred ca i s-ar fi primit vreodata vreo recenzie despre filmele in care a servit drept carne de tun pentru maestru . Pur si simplul ar fi fost banuit ca nu poata sa vada esentza comica din cauza stratului de frisca . :wink:

Oricum , din punctul meu de vedere , pe cat de brusc mi-a venit cheful de sarcasme anume cu tine , pe atat de repede mi-a shi trecut . :crazy: Asa ca la intrebarile existentziale de tipul " why ? " , strigate spre stele cu voce ascutzit-obsedanta de patinatoare palita peste glezne cu bara de fier , nici nu mai merita sa aflam raspunsul ...... :D

flo
03-15-2004, 04:12 PM
si a intrat Codrin in Jurnalul lui flo...
si nu mai e nici un secret ca Jurnalul, si Flo de asemenea, e incintat

mai sint citeva minute pina incep lectiile aici, si nu o sa raspund la ultimul tau mesaj pt ca nedormit de citeva nopti percep realul ca pe o lume magnetica in care eu am semnul - iar toti ceilalti sint +
si cu cit ma apropii mai mult de un lucru cu atit el se departeaza de mine

nu prea conteaza care dintre noi are mai multa frisca pe fata si haine, e fain ca mi-e incepe sa-mi placa sa ma bat cu tine cu frisca.
si prefer sa-ti dublezi sarcasmul decit sa te opresti din joc :)

NaE
03-15-2004, 04:31 PM
flo, ia incearca sa mai dai niste explicatii unor pui a forumului ca mine... zic la plural ptr nu sint unicul curios... :)

La ce bun ai sters primele pagini din jurnal? :-?

Din replicele celorlalti .. se vede ca literele ale puse in grupuri.. faceau valuri pe timpuri... :P

flo
03-16-2004, 12:31 AM
nu mai tin minte exact de ce am sters partea aia de jurnal

ai dreptate, pe timpuri forumul era mai pudic. cred ca media de virsta a memebrilor era destul de ridicata.
acum ca au aparut multi memebrii inca adolescenti e mai placut sa stai pe forum.

si ca sa-ti cresc curiozitatea o sa-ti zic ca paginile alea de jurnal exista undeva pe o discheta, doar ca trebuie sa o caut si apoi sa-mi fac timp sa fac copy/paste inapoi in Jurnal. daca o sa vad ca am destui fani cred ca o sa fiu destul de motivat sa o fac :)

martie
03-16-2004, 01:36 AM
de abia acuma am inteles ca esti baiat.....sincer ma gindeam ca esti o fata ...nu o lua in nume de rau,poate nu am citit atent totul...dar sunt confuza ...in fine propunerea mea e ca am si eu un jurnal secret ,in minte,si as dori sa-l scot la iveala....se numeste"......de zile linga ATLANTIC"......

flo
03-16-2004, 06:49 AM
well, martie...
ce sa zic!? cred si eu ca esti confuza: dupa ce te-ai indragostit de mine ca fata iti vine greu sa crezi imi creste par par pe fatza :D

nu-i nici un bai, eu nu m-am suparat, chiar din conta il iau ca pe un compliment :)

cit despre jurnalul tau eu zic sa incepi sa scrii, eu o sa fiu primul care o sa intru sa-l citesc.

Ingula
03-17-2004, 02:53 AM
martie,
noi asteptam jurnalul tau cu nerabdare. cel putin eu...

martie
03-18-2004, 12:16 AM
ai fost sarcastic? pentru ca eu sint sensibila....si eu sint cam singurica pe aici intre voi

flo
03-18-2004, 01:19 AM
nu am fost sarcastic

esti singurica printre noi? asa suna a contradictie
ori este printre noi, ori esti singura
e adevarat ca te poti simti singur si in mijlocul unei petreceri :(

martie
03-18-2004, 01:37 AM
l-am intrebat pe Ingula,singura ca sex fem.

flo
03-18-2004, 07:05 AM
martie, sigur nu ai inclinatii gay :D
ca e sint baiat si m-ai luat drept fata
Ingula e fata si o iei drept baiat :crazy:

martie
03-18-2004, 10:59 AM
inteleg ca am probleme cu identificarea

NaE
03-18-2004, 12:45 PM
martie uite o soapta: numele ce se sfirsesc in vocale sint de obicei fete. :wink: Cele cu consoane is testosteroidale. :ciupos:

flo: nush dac mas incadra in grupul de suporteri ai tai, nici nu citesc forumu cum il citeam ceva mai devreme.

flo
03-18-2004, 06:37 PM
nae, ai dreptate, insa pe forum numele nu sint cele reale.

faza cu Fan clubul era o gluma
poti sa-mi zici de ce nu citeai forumul ca acum citeva zile?
ai aflat lucruri scirboase despre mine? :D

NaE
03-19-2004, 12:52 AM
M-am cam plictisit eu firtate flo, am petrecut fara 2 luni un an pe el, urmarindu-l zi de zi. Si m-am inspaimintat intr-o buna zi de cit timp pierdeam ptr el, de aia si am abandonat eu scrierea a cite 15 mesaje pe zi si am "decazut" la 0,5 mesaje pe zi :) .

Am crescut din el cred, dar si ma plictisesc deja, aceiasi luptatori cu prostitutia (Han Solo...) aceiasi luptatori cu luptatorii cu prostitutia (FA, redneck) acelas "umezitor" de fete (CODRIN) acelash bolnav de black (zop) aceiasi a tot futatoarea (Melania)....s.a.m.d....

Mi-a mai fost interesant sa-l frec pe-un tsink prapadit (Felicitari Haioase) da sha'cela o fugit....... si sa intimplat ca si cu mierea, cind maninci juma de borcan dintr-o data la cealalta juma nu te mai poti nici uita inca doua luni :lol:

Poa'ca in un an revin, si fac si eu un show din asta cu mese bogate cum ai facut si tu :wink: :D

martie
03-19-2004, 01:16 AM
NAE,DE CE AI NEVOIE,TU CA SA TE FACA SA REVII PE FORUM?

Ingula
03-19-2004, 03:06 AM
ah Nae, nu cred ca merita sa pleci definitiv..... fa si tu ca mine, mananca cate o lingurita in fiecare zi/saptamaina si nu te mai plictisesti degraba 8)

NaE
03-19-2004, 05:44 PM

krhhmmm krhhmmm s'manscuzati mult stimabila martie, da nu's prea increzut cum sa interpretez ..... Ai vrea sa ma tii pe forum? :wtf: Sau e o intrebare plina de indignare? (mai foloseste si tu niste mutrishoare din alea ... stii.... ) :wink:

2 Inga: Ptr a-mi sustine abstinentsa fac doar un lucru: Nu citesc de cit citeva teme. Desi sint increzut c-as avea de spus cite ceva si pe celelalte.

Lara
03-20-2004, 09:53 AM
nae-naisorul meu, cum le zishi tu de dor shi jele ca un shiobanash care canta la fluier :)
da yo she am sa ma fac daca tu pleci , ha ?
vezi ca nu te astept, daca lipseshti mult ma dau shi eu la codrinel :D

daca serios, nu cred ca exista shineva de pe forum care sa fie "acelas", cum ai spus tu, nishi de la o zi la alta, d-ap pe parcursul a zece luni.
eu ma schimb tat timpul psihic,de la o zi la shealalta de shi yo ma mir de mine ce diferita sunt de ieri pana azi :crazy:

deci nae psihologu-nostalgic de amu, maine ar pute fi altshineva cu totul, la care sa nui placa hotararea de plecare shi sa vre sa mai scrie da sa nu mai poata ca va parea caraghios de s-a intoarce asa repede
deci shii cuminte shi stai pe fundu tau :lol:

martie
03-20-2004, 05:12 PM
nae am zis-o si eu asa intelege cum vrei,cit despre mutre....mama lora ca nu-mi reuseste .....

flo
03-21-2004, 04:50 AM
mesaj pentru nae
mi-a placut descrierea facuta forumului, simplificindu-l la citeva nickuri reprezentative. era un timp cind si eu petreceam mult timp pe forum. unul dintre motive: uneori viata mea se muta in imaginar. alt motiv: terapie in momente de depresie acuta. asa ca experientele mele pe forum au fost foarte personalizante si nu simteam ca pierd timpul. acum faza romantica a trecut si m-am intors pe forum pentru ca mi-e dor de moldova. si nu ma mai implic in polemici exasperant de lungi si fara nici un rost. o iau la modul lejer, iar cind ma enervez foarte tare aprin un joint :)

zici ca poate intr-un an o sa revii. eu cind am plecat eram sigur, chiar jurasem, ca nu o sa ma mai intorc. zici de shoul pe care l-am facut intorcindu-ma pe forum si de mese imbelsugate !?
eu am avut alta impresie, ca nimeni nu s-a agitat, ceea ce mi-a placut. si nici nu am postat mesaje juicy cum am promis :(

imi pare rau ca eu nu pot sa-ti dau sfaturi despre cum sa rezisti pe forum fara sa simti ca pierzi timpul. mi-e imi place excesul: sex pina placerea devine durere, beau pina ii imbat si pe cei ce nu beau, fumez pina incep sa nu mai fiu acolo

flo
03-21-2004, 05:29 AM
hey Inga! (sufixul -ula nu prea se potriveste cu Inga si fiind tema mea imi permit sa-ti zic cum vreau :) )
sper ca te-ai simtit bine de ziua ta, daca aveam numarul tau te sunam, inainte de urmatoarea zi de nastere o sa ti-l cer :)

flo
03-21-2004, 05:42 AM
Lara, good 2 hav u here :)
cred ca e prima data cind scrii aici

ai dreptate cind zici ca pe forum fiecare e altcineva de la o zi la alta.
eu cred ca unii se schimba de la o tema la alta.
pentru ca internetul e locul unde poti fii ce vrea muschii tai, nu exista constringeri, iar daca exista nu prea au efect. internetul e locul unde imaginatia devine realitate (e adevarat ca ea e cam virtuala insa...)

Nae poate sa plece azi si sa se intoarca miine cu alt nick, si tu sa-l astepti pe nae in fiecare zi la gara sa vina cu trenul de 7:25 :)
doar ca cineva cu o personalitate fascinanta cind o sa-si schimbe nickul nu o sa se regaseasca in totalitate in noul nick. pentru unii forumul e o experienta existentiala care iti aduce satisfactie deplina doar daca e de-a adevaratelea.

sau cam asa ceva :roll:

flo
03-21-2004, 05:52 AM
e simbata seara, ne-am intors din oras unde s-a tinut cu o aminare de citeva zile St. Patrick's Day. multa lume, concerte de tot felul pe vreo sase scene. undeva in spatele unei cafenele am dat peste pupitrul unui DJ care mixa un house destul de bun.

acasa ne-am intors cica sa facem o petrecere, dar sint prea putini de care imi place. si pentru ca prietena mea cea mai buna, pe numele ei R., nu a venit inca m-am ascuns la mine in camera mi-am pus muzica buna si am intrat pe forum.

daca m-ai stau mult aici unii o sa inceapa sa vina la mine in camera si o sa avem o petrecere alternativa. si ca sa fiu o gazda buna, dupa ce ies de pe internet o sa-l sun pe R., toti prietenii buni incep cu R., sa-mi aduca niste iarba ca am o pofta din ce in ce mai mare to chill out a little bit :D

martie
03-22-2004, 12:10 AM
numele meu tot cu R,, incepe...

martie
03-22-2004, 01:52 AM
as vrea sa stiu ,flo,cum te simti dupa ce se consuma excesul...

NaE
03-22-2004, 10:25 PM
Hai maaaa.... . nu mai plingeti in pumni atita... ca mam emotionat si io un pic :) Eu nu vb despre o plecare definitiva.. ma refeream la "plecarea partiala", la trecerea de la 15 mesaje pe zi la 0.02 :) Locul asta cu siguranta il voi verifica de fiecare data cum vizitez forumul.

Ma mira cum de nu mi-au sarit in cap aia enumerati si etichetati de mine, insa probavil inca n-au citit aici :)

Lara: Ciobanashul isi arunca fluierul si se aseaza la Laptop :) Punind degetu-i zgarcanos pe touch pad si s-apuca sa-nvetse web-designing :lol:

Da tu arati bine, iar la codrin nici nu incerca sa te gindesti el e rasfatsat in femei si nu le pretuieste cum ar trebui, doar eu iti pot fi jumatatea pe careo cauti din pubertatea timpurie, jumatatea ce te cauta tot de atunci, jumatatea care te va completa (si te va transforma intro fiintsa stranie cu 4 miini, picioare... si altele) :hahaha: Lara, tu nu citi din paranteze, bine? :) Nu m-am putut abtine de la asa o gluma de socoasa.

martie
03-23-2004, 02:39 AM
ti-a placut sa sperii lumea....dar la intrebarea mea n-ai raspuns....

NaE
03-23-2004, 11:56 PM
La care Martsishor? :sarut:

La asta?

Hmm.... cred ca nimic nu ma mai poate face sa petrec din nou citeva ore pe zi pe forum... in orice caz deocamdata e asa.... E mult prea gol si ...::::

Am incercat sa scriu printre rindurile despre ciobanul web-designer... ca mam preocupat de cultivarea mea intelectuala si mai mult... si nu mai am atita timp....

martie
03-24-2004, 02:21 AM
totul e in miinile tale.... :matrix: fa ceva pentru forum.... :click:

martie
03-24-2004, 02:23 AM
zimbetele mele au ramas in urma.. :matrix: si :click:

Codrin
03-24-2004, 10:19 AM
Bai NaE , uneori parca as prefera sa ma injuri decat cate un copliment din asta intzepator .
Asa as sti shi eu cam ce tre sa-tzi raspund . :crazy: ... Ca la stilul ista de-acum n-am nici cea mai mica idee . :D

Lara , da chiar trebuie sa asteptam sa se sinucida ca sa ne tavalim pe mormantul lui ? Hai sa-l asasinam noi . :wink:
Si dupa aceea yi taiem mioritza si savuram o cina romantika la lumina stelelor care tot cad una cate una . http://www.lataifas.net/images/smiles/ym5.gif

NaE
03-24-2004, 04:23 PM
Puteti sa ma asasintati... caci sufletul meu vã va tot urmari... si va avea grija sa trimita cite-un arici pe la poalele mormintului... ptr ca cind codrinel rostogolinduse va ajunge cu bucile pe el... se va linisti si sufletul meu... :) caci atuinci voi fi increzut ca orgazmul nu vã va mai bucura vietile umile :lol:

Iar miorita-mi sarmanica sufera de boala "mioritei turbate" :lol: asa ca o diaree sanatoasa vii asigurata. :D
Pofta mare puishorii mei. :ciupos:

Lara, tu gindestete de trei ori pin alegi intre o tavalire pe tsarina umeda si rece, gindaci, arici, ramasite de tamie...... si una pe cartile Freudiene intro biblioteca veche cu tavanul de 4 metri, la lumina purpurie a luminarii. :wink:

p.s. Flo, fie-ne iertata abaterea:)

flo
03-24-2004, 08:42 PM
don't worry, nae
vseo budet harasho (sau cam asa ceva :) )

cum sa te abati de la tema intr-un jurnal!?
iar daca eu nu am timp sa-l intretin cum ar trebui ma bucur ca se gaseste altcineva care sa scrie in ele si Jurnalului chiar sa-i placa ;)

si nu e vorba doar de Nae
Jurnalul e bucuros de prezenta fiecaruia printre paginile lui.
pina si de Mircea Kaag... nu credeam ca o sa ajung sa scriu asta vreodata (probabil sint indragostit, e primavara si imi place cum sint imbracat azi :D )

NaE
03-25-2004, 02:02 PM
Peace man!

Moarte romanticilor si poetilor :)

flo
03-25-2004, 04:11 PM
Nae, cred ca ai omorit jumatate din forum :lol:

NaE
03-26-2004, 01:47 PM
:demon: :hehei: :hehei:

krown
03-26-2004, 02:27 PM
Flo, ma asteptam sa fie ceva in jurnalul tau, dar vad numai xx si cate un raspuns mai razlet, de ce nu pot sa vad ce e in spatele xx-urilor

martie
03-28-2004, 01:21 AM
nae da ce ti-au facut ei :-?

NaE
03-28-2004, 05:26 PM
martie, mesaju tre citit in contextu precedentelor. :) Intelegi?

martie
03-28-2004, 07:28 PM
aha!!!! :zimbim:

flo
06-16-2004, 02:38 PM
salutare!
in weekendul asta ajung in chisinau si mi-ar placea sa ne intilnim
cei care vin pe tema asta cu placere, va stiti voi :), si nu numai

acum sint tot pe drumuri si nu am timp sa trimit msg private
in principiu ne putem intilni in orice zi si la orice ora, in functie de cind pot cei mai multi

ne vedem in chisinau

zopiryon
06-16-2004, 02:46 PM
Sambata !

flo
06-16-2004, 03:43 PM
kruta :D
unde?

zopiryon
06-16-2004, 06:01 PM
shel mai ghine...sa'ni lesi pe privat tel. tau si eu o sa organizez sheva

Melania
06-16-2004, 08:05 PM
flo privet!!!

da cat stai in kisinau?

flo
06-17-2004, 12:18 AM
nu am ce numar de telefon sa las pt ca nu stiu unde o sa stau
probabil in mai multe locuri :D
zop, ai zis de ceva de simbata la 17 in fata la stefan.
pt mine chiar ca nu conteaza :D

wuz up, melania!
inca nu stiu cit o sa stau
daca o sa ma simt bine pina mi se termina banii

zopiryon
06-17-2004, 08:58 AM
hai treci si scrie la seara pe deal -> Offline

zopiryon
06-17-2004, 02:52 PM
nu sambata, da azi pe 17, la ora 17 tati la offline

vio
06-17-2004, 04:21 PM
Unde?? Caci eu ma intseleam cu K sa iesim la bere caci ni s-au uscat gyturile!!! Hai sa mergem cu totsii caci se serbeaza zilele bierii!!!

vio
06-17-2004, 04:27 PM
Karoce ma sunati sau il sunati pe K si ne spuneti locul exact. Cine vine va fi bine primit! Da?

flo
06-18-2004, 12:09 AM
imi pare rau dar azi si daca as fi stiut nu as fi putut :)
dar simbata e si mai bine
inca o data, cine stie un apartament de inchiriat pe 7-10 zile sa-mi scrie pe privat
sau cineva care are o camera si nu-i e frica de petreceri pina dimineata :D

ox2
06-18-2004, 03:58 AM
ce faci secretosu meu dulce?
nu am fost la tine demulta multa vreme
te pup shi i'll b back

flo
06-19-2004, 01:47 AM
tu, fetitzo! ce mai faci?
eu secretos? eu nu tin secrete fata de cei dragi
uite aici pe forum, sa vada tata lumea, eu iti zic tie
ca ma sting de dorul tau
ca nu-i atita bere in chisinau sa-mi stinga dorul

am stiut eu c-i de venit la chisinau,
a doua mea casa care de curind a devenit prima
de acum cind o sa ma intorc in europa ma opresc prima data in moldova si apoi trag si o fuga pina in romania

eu tat nu inteleg ce cauti tu prin cea Frantzie cind aici lumea sa simtzeshte asa ghini :D

ox2
06-19-2004, 02:39 AM
ei e bine acasa dar acuma mi-i mai bine aii
azi m-a "parasit" iubitu meu boea..
what the f u c k sa caut eu acolo?
nu use..
ma simt cam aiurea shi ascult Dire STraits - You And Your Friend.mp3 in nonstop...
sux
te pup

flo
06-19-2004, 10:20 PM
ce sa-ti zic eu tie, draga cristishor!?
ca diseara o sa ma intilnesc cu borea si al sau var calian
si ca daca ma enerveaza tare le sparg dintii lor galbeni :D

cind esti tare nefericit ii super sa asculti dire straits
iti vine sa te tai la vene D

te imbratisez lung si te sarut pe obrajori

ox2
06-20-2004, 03:49 AM
Korn - Falling Away From Me.mp3
s-o skimbat stilu shi atmosfera...
is mai rau ca ieri..
am aflat ca mi-o murit bunelu..
sux...
nici nu shtiu ce sa fac...
suxxx

flo
06-21-2004, 06:10 PM
imi pare rau pentru bunelul tau :(
a murit de moarte buna?

si eu cind am ajuns aici am aflat ca cu o zi in urma a murit intr-un accident tata-l unei prietene. sometimes life sux

cum stai cu examenele?
ce faci la vara?

ox2
06-22-2004, 07:14 AM
nu shtiu florinele...
examenele cred ca au ramas nitsel pe septembrie
suxxxx 2 dar marog...
ascult Vandals - Oi to the World.mp3 shi ma gyndesk de ce oare asha de tare vreau sa dorm?
poate ca-i tyrziu..
azi o fost fete de la musique..
pakat ca nu erai o fost tare fun..
tu cum acasa?
de bunelu nu shtiu nu am detalii dar el azi o venit la mine in delir shi o dansat cu mine so feel s ok...
te pup
merci ca eshti
:)
ma duc :zzz:

flo
06-23-2004, 07:52 PM
well, am scris ca a murit tatal unei prietene
ieri am trecut pe la ea sa vad ce face si nu era acasa,
ii murise bunicul! nasol rau...

daca erau fete de la musique cred ca-mi placea
dar stiu ca mi-ar fi placut si daca nu era nimeni, doar tu :D

pe la mine pe acasa, ca moldova e a doua mea casa, pe cale de a deveni prima! :), e destul de fain
ma intilnesc cu prieteni din trecut, cu forumisti, cu fosti elevi si eleve.
mi se tot intersecteaza drumurile cu o fatuca simpa...

saptamina viitoare cred ca o sa ma intorc in Romania si o sa merg in muntii Fagaras pe 4-5 zile

hai ca tre sa ple
pa si pusi
and take care

ox2
06-24-2004, 12:45 AM
offfffffffffffffflorine
ma bucur ca ehti bine..
sper sa ai parte de o vacanta frumoasa
eu merg in austria symbata..
sper sa fie mishto shi pu mine...

flo
06-24-2004, 04:26 PM
vacanta mea deja este frumoasa :D
well, sa te distrezi in Austia
sa bei bere si sa dansezi vals cu austrieci burtosi si mustaciosi :D

ox2
06-26-2004, 12:58 AM
is singura dar nu-s singura..
ce-i cu mine flo?????

flo
06-26-2004, 12:13 PM
eu tare ma tem ca tu ai luat ceva cam mult
tat o sa shie bine :)
o sa vina iara iarna si vezi ce bine o sa fie la primavara :D

Codrin
06-30-2004, 04:28 PM
is singura dar nu-s singura..
ce-i cu mine ... ?????

Se spune ca omul se inconjoara mereu de altzi oameni , de senzatii , de lumini , de sunete , de muzica si zgomot doar ca sa nu ramana niciodata cu sine insusi si sa nu fie nevoit sa isi priveasca in suflet .

Ar trebui sa fii fericita oxic daca ceea ce simti cand esti singura e o alta umbra decyt a ta , oricyt de amenintatoare ti-ar parea - te fereste de primejdia cea mare .... si sa te cutremuri doar daca e propria ta umbra , ce nu iti urmeaza miscarile ....

Brrr ! Sper ca ai sa citesti asta noaptea . :D

ox2
07-02-2004, 04:20 PM
flo.. da am luat prea mult redbull...
;)

codrinel puiu e ziua, soare nebun...
viata plina de lumina
shi nu mai sunt singura
:P

flo
07-14-2004, 08:59 PM
wuz up!
de azi sint iar in State si ma topesc de cald si un pic de dorul de Chisinau
am petrecut doua saptamini super acolo (initial venisem pt doar 4 zile :) )
sper ca victor nu a pus toate pozele de la ultimul chef

acum astept sa fiu angajat la vreo scoala, am sanse mari sa fiu trimis la o scoala de corectie. cool! :D

vara placuta in continuare

_victor_
07-14-2004, 09:15 PM
welcome back! :)

pozele inca nu le-am pus din lipsa de timp, tre sa le micsorez pe toate. Da sa nu crezi ca scapi :)

flo
07-14-2004, 09:18 PM
cum imi zicea mie cineva cind faceam prostii: TI OMOR!!!

_victor_
07-14-2004, 09:20 PM
da tu nici nu esti in prea multe poze, mai rau de altii :)

flo
07-14-2004, 09:21 PM
as mai sta la povesti victore, dar trebuie sa o sun pe maica-mea sa-i zic ca am ajuns cu bine si ca diseara fac un chef, ca ma asteapta o tigara de aproape doua luni :D
sau poate nu o sa-i zic si despre chef

take care

flo
07-14-2004, 09:22 PM
nu-s in multe dar in care sint arat monstruos :D
tin minte o poza cu rochita cam ridicata :oops:

_victor_
07-14-2004, 09:35 PM
tu cu rochita???

Era mel cu rochita ridicata ... Se pare ca Mel i-o spars parola lui flo :)

zopiryon
07-14-2004, 10:34 PM
hey flo, what's up :lol:

victor, hai pune'le mai repede pls :roll:

ox2
07-15-2004, 07:53 PM
da sa te pup
}{

Melania
07-15-2004, 08:50 PM
tu cu rochita???

Era mel cu rochita ridicata ... Se pare ca Mel i-o spars parola lui flo :)

mai....ma nenorociti daca puneti poza ceea pe La Pixel!!!

zopiryon
07-16-2004, 09:17 AM
eu cred ca ea trebuie pusa :lol:

Codrin
07-16-2004, 09:23 AM
Ei na , chiar te nenorocesc ? Nu ar fi de vazut nika din ce nu a vazut tot norodul deja :) ....... ma refer la partile feminine in general desigur , nu anume la ale tale ..... parca . :D

flo
07-16-2004, 11:22 AM
victor, eu rochita am avut doar in liceu, cind impreuna cu un coleg de clasa ne-am deghizat in fete, la munte fiind intre-o excursie cu clasa, si am mers la alta cabana la o mini discoteca.
"amindoua" am avut un succes nebun :D

de atunci picioarele mele paroase nu mi-au mai iesit niciodata din vreo rochitza, doar de sub sau deasupra (si chiar dintr-o parte...)

flo
07-16-2004, 11:25 AM
wuz up, zop!
chilling out?

cum am ajuns aici am si dat de belea.
acum citeva ore pe la miez de noapte s-a dat politia dupa mine prin oras.
era sa ajung in inchisoare.
a fost ca in filme, chiar o sa credeti ca inventez...
dar acum mor de somn si o sa va povestesc miine
alright?

flo
07-16-2004, 11:27 AM
chris, daca pupicul ala era pt zop, il invidiez
daca era pt mine te iubesc
daca o sa zici ca era pt amindoi te omor!

zopiryon
07-16-2004, 11:49 AM
wuz up, zop!
chilling out?

cum am ajuns aici am si dat de belea.
acum citeva ore pe la miez de noapte s-a dat politia dupa mine prin oras.
era sa ajung in inchisoare.
a fost ca in filme, chiar o sa credeti ca inventez...
dar acum mor de somn si o sa va povestesc miine
alright?

tu dupa shi te linistesti apuca'te sa scrii in jurnal tot ce'ai facut decand ai plecat din america

o sa fie interesant :lol:

aha, chiling out :crazy:

flo
07-16-2004, 09:27 PM
nu cred ca o sa linistesc curind :)
diseara fac un chef, dar eu nici macar nu am casa
stau la un amic si dau cheful intr-un hotel ticsit de romance, doar ca nu asa faine ca cele de anul trecut :(
citeva misto tot sint :D

si daca reusesc sa ma linistesc pina duminca poate ma apuc de povestit

ox2
07-16-2004, 11:36 PM
chris, daca pupicul ala era pt zop, il invidiez
daca era pt mine te iubesc
daca o sa zici ca era pt amindoi te omor!

e numai shi numai pu tine iubire
aici vin sa-ti scriu totu tie..
nu va fi nici un mesaj pu altcineva..
hai vin la mine ca m-o poknit un dor
:(
te puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

flo
07-19-2004, 08:23 AM
sa vin la tine? cu primul avion, doar ca mai am treburi pe aici :(
tin minte ca am fost trist ca a fost inorat cind am trecut pe deasupra Parisului si nu am putut sa te vad :cry:

flo
07-19-2004, 08:32 AM
zop, parca sint destul de linistit
doar ca acum sint rupt de oboseala, imi cade capul pe tastatura si-mi prind nasul intre taste :D
sper sa am timp miine ca incep sa se acumuleze aventuri si o sa incep si eu sa le uit
take care

ox2
07-19-2004, 01:21 PM
da shtiu puiu..
ei nu face nimik..
poate data viitoare
;)
te pu

NaE
08-17-2004, 11:26 PM
Ce-i acolo tio inghitsit tastatura intr taste? :D

Bre io vad ca vats rupt tare voi in vinerea sheia, inca n-am vazut in ce stare is boxele. Aveau si ceva lemn pe ele? :lol:

flo
10-05-2004, 06:54 AM
tot timpul e bine sa te intorci acasa :)
mai ales ca in acest caz casa e plina de prieteni.
ce mai faceti, cum o mai duceti?

nae, eu boxele le-am predat in buna stare, dar nu am de unde sa stiu cite si cit de dezlantuite petreceri a facut cu ele doamna la care le-am lasat :D
e adevarat ca a fost rupere la al doilea chef de adio, insa victor nici acum nu a pus pe site pozele alea...

flo
10-05-2004, 07:59 AM
weekendul asta iara s-au intimplat chestii ca in filme (literalmente :) )
si iarasi politia a fost prezenta. si daca vine vorba de politie uite o intimplare mai veche pe care n-am mai scris-o cind era proaspata:

se facea ca era noapte si trecusera doar trei zile de cind eram din nou in america. ma aflam la un bar vizavi de un hotel in care erau cazati mai multi profi si profe din romania veniti aici mai mult sa faca bani sau cariera decit sa se distreze. era cu mine un prieten canadian ce sta de ceva vreme in state si citeva profe simpatice. presimteam ca o sa fie o noapte de pomina pt ca la un moment dat cea mai nebuna dintre ele intreaba tare, asa ca sa auda tot barul, "what does it mean GANG BANG?"
la care toata lumea din bar cu privirea atza la la noi. i-am explicat noi cite de bine si cit de incet am putut, dar ea nu s-a lasat si a insistat. "tell me, what is the plural? gang bangs or gangs bang?" la faza asta ma intrebam daca tipa a vazut Gangs of New York sau pur si simplu era inocenta :)
aceeasi tipa, un sfert de ora dupa mai tirziu propune sa mergem cu masinile prin oras. prietenul asta al meu zice ca nu e prea indicat, e noapte si sintem bauti (e adevarat ca el e cam stresat sa nu fie deportat).
dar noi nu ne-am lasat si hai in oras.

in oras am trecut prin centru si cum eram mai tot timpul cu mina pe geam sa le arat celor trei fete din masina mea chestiile importante i-am atras atentia unui politist aflat sub acoperire. tipul a luat-o dupa noi si s-a bagat intre mine si masina in care era Sy cu alte doua tipe. eu dupa doua semafoare mi-am dat seama ca sint urmarit dar nu stiam ca e politia. el insa era prost pt ca nu si-a dat seama ca si el era urmarit de o profa din romania :D Sy l-a vazut vorbind la statie si s-a prins ca e politai dar i-a fost frica sa-l depaseasca si sa-mi zica cumva si mie.
eu ca sa ma asigur ca tipul ala ma urmareste am inceput sa schimb benzile serpuind ca un tip ce a fumat toata seara k.b. ("kind bud" ~ iarba crescuta "indoors"). tipul dupa mine. deja fele incepusera sa se panicheze.
intr-o intersectie mare m-am incadrat pe banda din mijloc, Sy pe cea din dreapta (habar nu aveam de ce nu mergea inspre hotel si facea semne disperate :) ).
cind s-a facut verde am luat-o ilegal la stinga si intre mine si politist a nimerit o masina, eu am calcat tare acceleratia mustangului si am scapat de el. asta credeam eu, insa dupa citeva secunde fetele au inceput sa strige ca tipul e iarasi in spatele nostru. incercam sa-mi aduc aminte ce redneci sau negrii am suparat in trecut, sa fie elevii ce i-am lasat repetenti? ca sa scap de urmaritorul meu insistent, mergeam cu aproape 90 la ora prin centru, faceam surf printre masini si faceam la dreapta pe rosu ca sa intru pe tot felul de stradute. bineinteles ca scirtiau cauciucurile si fetele din spate umblau ca niste popice. am trecut pe linga un cinematograf chiar cind lumea iesea de la film, din fericire n-am dat peste nimeni. aproape il pierdudem pe politist si ma gindeam sa fac ca in filme: sa ma bag la deruta intr-o curte, cind ca tipul apare din ultima curba si isi pune girofarul pe masina. deja intram intr-o intersectie si o data cu mine, din toate directiile trei masini de politie cu sirenele si luminiile. am zis ca nu mai are rost sa fug si am tras pe dreapta asteptind cuminte sa vina politistii la masina. cind am vazut ca nu se apropie ci striga ceva la mine m-am dat jos din masina, la care ei scot pistoalele si striga "get the fuck back in the car!". ei de fapt incercau sa-mi zica sa opresc motorul :D
au venit trei cu lanternele si au verificat cine e inauntru, m-au scos pe mine afara si m-au trimis la tipul care m-a urmarit. cum trebuia sa trec printre doua masini de politie si nu aveam loc decit pe bordura si cum eram baut mi-am bagat miinile in buzunare ca sa-mi mentin echilibrul.
politistii inspre care veneam au crezut ca ma caut de pistol si le-au scos ei primii pe ale lor; a doua oara, eram deja indiferent.
m-au intrebat de ce am fugit, iar eu le-am zis cu tupeau: "i thought you are a couple of jackasses trying to kill us!" el mi-a zis ca a crezut ca sint un "pimp" (proxenet), ca tipele erau fetitzele mele si ca aveam droguri. ma-u interogat trei politisti pe rind si mi-au pus aceleasi intrebari. acelasi lucru l-au facut si cu fetele. un politist negru m-a pus sa-i suflu in fata dar din fericire nu fumasem (in seara respectiva :D ).
politistul ce m-a urmarit tot voia sa ma amendeze, dar eu tot ii ziceam ca n-am facut nimic si ca sintem profi inocenti din romania si ne simtim hartuiti. cind au auzit cuvintul hartuire s-au vorbit intre ei si ne-au dat liber dupa ce m-au facut sa promit ca nu o sa mai fac asa ceva.
bineinteles ca am promis, chiar am jurat pe stelutza mea de octombrel.

am aflat dupa aia ca daca eram americani sigur luam amenda, iar daca eram mexicani ne arestau. tot e bun la ceva sa fii roman :lol:

Mirabela Iucu
10-05-2004, 03:10 PM
Mda...in sfarsit un bun motiv de a fii mandru ca esti roman :hahaha:
Misto poveste Flo... :crazy:

flo
10-09-2004, 09:50 PM
intimplari ca in filme simbata trecuta
seara a inceput la Filarmonica cu Reqviemul lui Verdi, unde am mers mai mult de forta. cum stiam ca dupa concert ma duc la un chef la doua ore de condus pe autostrada m-am imbracat ca de chef: cu tricou si blugi rupti. mi-am luat un sandwich pe drum dar nu am apucat sa-l maninc tot pt ca usile se inchiadeau exact la fix. am aruncat jumatate din cina mea la gunoi cu parere de rau si pina la pauza doar l-a asta m-am gindit.
in timpul pauzei m-am dus pina la cosul de gunoi, am bagat mina si sandwichul meu statea cuminte in cutia lui deasupra, cum eu am intrat ultimul nimeni nu mai aruncase gunoi :)
l-am scos frumos din cutie, l-am desfasurat din folia de aluminiu si am muscat din el ca intr-o reclama la hamburgerii Hardee's.
si toate astea se intimplau in fata Filarmonicii unde cupluri sau grupuri imbracate elegant, fumau tacticos sau purtau discutii elevate. toti cei care au vazut ce am facut au ramas socati. eu am incercat sa-i linistesc ca sandwichul era al meu si ca nu traiesc sub pod, ci sint prof de mate si probabil le predau copiilor unora dintre ei :D

intr-un tirziu am ajuns si la chef, care era in casa unor prieteni dintr-un orasel uitat de lume, iara casa se afla intre un lac si un cimitir. toata lumea se distra iar eu chiar terminasem de rasucit un joint cind suna un prieten sa ne spuna ca s-a ratacit si sa-l asteptam pe marginea drumului.
impreuna cu un alt prieten si jeepul sau ne-am pus pe marginea drumului cu avariile aprinse si am asteptat...si am asteptat...si am asteptat...eu deja miroseam jointul ala, trageam din el aer aromat si eram nervos ca nici unul nu avea chibrituri si bricheta masinii era defecta. la un moment dat opreste o masina si mai nu sarim din jeep sa-l batem pe tipul ce ne facuse sa asteptam o jumatate de ora. pe cind colo era Politia, iar eu cu jointul in mina! nici macar nu l-am mai ascuns ca sa nu par suspect :)
am scapat de politist si ne-am intors la chef. eu m-am trintit pe peluza din fata casei si fumam linistit, cind din curba apare o masina, iar dupa ea alta. opresc amindoua in fata casei, in prima se afla acelasi politist de mai inainte, in a doua prietenul nostru ratacit. toata lumea ii multumeste ca ne-a recuperat prietenul, politistul pleaca si in sfirsit pot si eu sa dau fumul afara din plamini. niciodata nu tinusem asa de mult timp fumul in piept. tin minte ca am cazut pe spate in iarba, iar stelele au inceput sa zimbeasca la mine de sus.

flo
10-09-2004, 10:10 PM
a doua zi dimineata am aflat ca toata noaptea am povestit Enciclopedia Zmeiilor de Cartarescu, am furat o boxa si fugeam cu ea in brate urmarit de jumatate din chef, am baut la botul calului (care era un nissan maxima) unor prietene ce hotarisera sa plece mai devreme si ca sa le fac sa mai ramina m-am bagat sub masina intre roti.

dupa ce mi-am recuperat amintirile pierdute, am filmat putin in jurul casei si am luat-o inspre Columbia. inainte de a intra pe autostrada am oprit la o benzinarie sa-mi umplu rezervorul. tin minte ca am vazut reclama filmului Garden State in care un tip aiurit pleaca dintr-o benzinarie cu minerul pompei in rezervor si descopera asta doar acasa. cind am vazut scena mi-am zis ca oricut de beat as fi nu as putea face asa ceva. b u l l s h i t :D
am bagat pompa in rezervor si m-am dus sa-mi iau un suc de mere. m-am intors cu sucul, am sarit in masina, am pornit fara sa bag de seama un zgomot ciudat. cind sa parasesc benzinaria citiva oameni incep sa strige si sa fluier, chiar ii vad in oglinda dind din miini. imi zic ce pi z da masi si opresc. ma dau jos din masina si vad pompa in rezervor si un furtun de vreo trei metrii insirat in spatele masinii. mi-am adus aminte ca am ami vazut faza asta undeva, intr-un film :)
am inceput sa rid si sa-i intreb si pe ceilalti daca vazusera filmul. era ciudat ca doar eu rideam, toti ceilalti ma priveau putin ingrijorati.

am jurat sa nu mai beau niciodata suc de mere :D

gr8dude
10-10-2004, 12:17 AM
hmm.. interesante istorii.
institutia la care esti angajat... daca acolo s-ar afla despre 'activitatile tale extra-scolare', cum ar reactiona studentii si alti profi?

dune
10-10-2004, 01:49 AM
nu stiu cum se face, profii de mate au intotdeauna preucupari interesante, flo in special :)