PDA

View Full Version : Sa vedem ce soarta au Sirb si Oby

calugarita
05-20-2007, 07:13 PM
moderii si persoanele afiliate lor, afirma pe parcursul existentei mele pe forum ca mesajele mele "za*besc"; considera ca daca dau o replica mai taioasa, este atac la persoana, iar daca ei scriu urat despre mine -- asa trebuie.

concluzionand, ei - moderii cei rai - rad de dragostea mea pentru un user de pe forum Sarb..

Sa vedem ce parere aveti....

zeddo
05-20-2007, 07:16 PM
:)) da...o parere buna :)) acus vin moderii... :)) hihi

capsunica
05-20-2007, 07:18 PM
atata timp cat il iubeshti pe sirb, ce conteza moderii? nu prea vad legatura...

calugarita
daaa.... lumea vrea sa ne unim... ii vom bate pe toti moderii :)

groparu
nu stiu cum va fi, dar sint pentru prima optziune...

calugarita
eeeee, capsunica, asteapta sfarsitul pollului iti voi povesti :)

_victor_
Sirb parca am vazut sa scrie pe forum, dar ... Who da fuck is Oby?

calugarita
05-20-2007, 07:19 PM
groparu, tu esti sigur? da daca ne baneaza pe ambii? ce ne facem? poate facem revolutie in trei? :-)

calugarita
05-20-2007, 07:19 PM
oby asta-s eu :) fosta!

groparu
05-20-2007, 07:21 PM
groparu, tu esti sigur? da daca ne baneaza pe ambii? ce ne facem? poate facem revolutie in trei? :-)

niciodata n-am refuzat o aliantza ce-mi convine :)

_victor_
05-20-2007, 07:21 PM
Aaaa, sorry :) hehe, dap eu va doresc numai bine, cu zice Codrin eu is un tampit bun la suflet, da shi sa-i fashi ...

calugarita
05-20-2007, 07:22 PM
hay victorash hay
voteaza...... imi plange sufletul de tragedia pe care o am.... moderii ma suprima.... votati-ma votati-ma!

:-)))))))))))))))))))))))))))))

_victor_
05-20-2007, 07:23 PM
Eu am alta varianta: Tot forumu o sa joace la nunta lor!

_victor_
05-20-2007, 07:24 PM
Da eu nu inteleg de ce is optiuni multiple?

calugarita
05-20-2007, 07:26 PM
dapu poate crezi ca vor iesi mai multe variante...

:-) daaaaa? chiar ai asa varianta???? vseo, te luam de cumatru..... taman dictionar nare PERECHE ...hay davay...votati oameni buni?eu aici pe clava plang de shiuda cu naezdurile moderilor :))))))))))))))))

_victor_
05-20-2007, 07:29 PM
Da ce-i cu razboiu ista civil pe forum? Mai intai Codrin, pe urma groparu, amu tu Calugarito. Ne trebuie un Avocat pe forum care sa rezolve conflictele ... nu, in nici un caz Codrin.

lelaina
05-20-2007, 07:30 PM
Lasa ca groparu va va salva. :D

dictionar
05-20-2007, 07:34 PM
dapu poate crezi ca vor iesi mai multe variante...

:-) daaaaa? chiar ai asa varianta???? vseo, te luam de cumatru..... taman dictionar nare PERECHE ...hay davay...votati oameni buni?eu aici pe clava plang de shiuda cu naezdurile moderilor :))))))))))))))))

calugarita, _victor_ are pereche
pereche am si eu :D

Otilia
05-20-2007, 07:45 PM
shi va prikoliti mai???????
mie mi-i jele.. de calugaritsa si groparu..si v nature cit se poate moderatorii sa-si bata jok de noi????

revolutie. chemam pe Radu si el va maci pe fete. de khama ma okup eu, Arina - tu de Codrin.

si nu vor fi moderi si vom alege pe groparu ca GUVERNATOR DE PLANETA pe moldova.net.

calugarita
05-20-2007, 08:09 PM
calugarita, _victor_ are pereche
pereche am si eu :D

dictionare, tu nu iute capu, pe moldova e revolutie, da tu aishea cu romantica umbli.
ujas.
stii tu multe de victor

shi va prikoliti mai???????
mie mi-i jele.. de calugaritsa si groparu..si v nature cit se poate moderatorii sa-si bata jok de noi????

revolutie. chemam pe Radu si el va maci pe fete. de khama ma okup eu, Arina - tu de Codrin.

si nu vor fi moderi si vom alege pe groparu ca GUVERNATOR DE PLANETA pe moldova.net.

da otilia, da, asa sunt de acord cu tine. eu stiam ca groparu suna mai bine decat dune. plus are forta sa maceasca pe tati moderatoarele esita enervante....
tfiu tfiu

lelaina
05-20-2007, 08:16 PM
Hai, hai, amus o sa fie banati toti participanti la discutie.

_victor_
05-20-2007, 08:23 PM
Nu-am reusit sa ma duc sa beau un pahar cu apa, si deam ni-o gasit o pereche, pe urma alta, voi ian hotarativa! Eu vreau la nunta sa beau jin si sa mananc sarmale!

groparu
05-20-2007, 08:41 PM
da otilia, da, asa sunt de acord cu tine. eu stiam ca groparu suna mai bine decat dune. plus are forta sa maceasca pe tati moderatoarele esita enervante....
tfiu tfiu

ia nu te lua de dune, ca n-am nimic impotriva lui :)

Arina
05-20-2007, 10:02 PM
optiunea 5: oby si sirb il vor adopta pe groparu.

khama
05-21-2007, 01:39 AM
_victor_, bay animala... jin shi galushi s mananca la mort bay... pi shini ingropi tu aishea?

_victor_
05-21-2007, 02:28 AM
care mort bai????!!! Turnatzi jin shi datzi galushi, asta la mort se striga? Cand ia fost ultima data la o nunta, a???

khama
05-21-2007, 02:29 AM
sho s tebea... asta-i haffcik traditzional de mort... cand aud de galushi, prima ce-mi trece prin cap: shini o murit?

_victor_
05-21-2007, 02:32 AM
Galishi sa mananc orisicand, si nie ini plac, asa ca tu cu mine nu spori. Da la nunta cu atat mai mult!

Turnatzi jin si datzi galushi! Youhuuuuuuu

sarkazo
05-21-2007, 02:39 AM
nu intzeleg de ce va pasa ce-or zice moderii de dragostea voastra..
sau daca va baneaza nu veti mai iubi, aa?
problema e ca sarb nu se pronuntza. el in general e la curent ca soarta lui se discuta pe aici? sau e o surpriza dragutza pt el ;)) hhehe

lelaina
05-21-2007, 04:41 AM
Blah. Cine are ceva de zis, sa zica acum sau sa taca pe vecie. In cateva ore ii declar pe Sirb si Oby sot si sotie si inkid tema, respectiv. :D

gr8dude
05-21-2007, 12:54 PM
Eu nu inteleg legatura intre relatia voastra si autoritatea moderatorilor.

Daca crezi ca stabilitatea relatiei depinde de comportamentul unor moderatori (ceea ce suna stupid, pentru ca viata ta personala nu depinde de cineva pe care nu l-ai vazut niciodata) - atunci inseamna ca relatia nu e suficient de trainica ca sa reziste.

De aceea, as vrea sa aflu ce de fapt vrei sa afli prin acest sondaj? Care e obiectivul tau final?

Si de ce acolo nu-i optiunea "in societatea moderna problemele se rezolva fara martiri"?

groparu
05-21-2007, 01:04 PM
Eu nu inteleg legatura intre relatia voastra si autoritatea moderatorilor.

Daca crezi ca stabilitatea relatiei depinde de comportamentul unor moderatori (ceea ce suna stupid, pentru ca viata ta personala nu depinde de cineva pe care nu l-ai vazut niciodata) - atunci inseamna ca relatia nu e suficient de trainica ca sa reziste.

De aceea, as vrea sa aflu ce de fapt vrei sa afli prin acest sondaj? Care e obiectivul tau final?

Si de ce acolo nu-i optiunea "in societatea moderna problemele se rezolva fara martiri"?

mesajul a fost o gluma

Arina
05-21-2007, 01:18 PM
nika nu mai inteleg... gr8dude se prikaleshte sau vnature crede in ceea ce a scris?

2008.