PDA

View Full Version : sa vedem ce e cu groparu...

groparu
05-20-2007, 01:45 PM
moderii si persoanele afiliate lor, afirma ca mesajele mele "za*besc"; considera ca daca dau o replica mai taioasa, este atac la persoana, iar daca ei scriu urat despre mine -- asa trebuie.

sa vedem catzi mai sint de aceeasi parere...

kraft_natasha
05-20-2007, 02:25 PM
toti suntem nesuferiti, macar putin...
tu de fapt ce cauti? dreptate sau suport?

groparu
05-20-2007, 02:27 PM
atat timp cat moderii sint acei pe care-i avem acum (nu ma refer la totzi; doar la unii), nu cred ca va fi dreptate :)

eu de fapt doream sa aflu daca si restul asa considera sau doar ei.

Codrin
05-20-2007, 02:31 PM
moda sondajelor :D ... vezi ca te vor acuza ca te-ai luat dupa al lor pentru ca esti gelos pe tine insuti :))

cam sec facut, dar hai ca eu ti-l votez :cool:

groparu
05-20-2007, 02:37 PM
sint de acord ca e facut sec; este strict la subiect ;)

calugarita
05-20-2007, 02:45 PM
da ce useri pot pune poll? eu credeam ca numai moderii :-)

care e problema, groparu? nu inteleg

Otilia
05-20-2007, 02:47 PM
''you're a loser baby, so why don't you kill yourself....''

ce poll cute :P tocmai m-am emotionat ;DDDD si daca cistiga moderatorii, putem conta pe faptul ca gropique o f**e din gara, fiindu-i ranita mindria si afectata popularitatea?

anyway, dupa mult timp de gindire, votez si eu.

and again - ''you're a loser baby...''

Ruxanda
05-20-2007, 02:52 PM
Si totusi de la ce s-a inceput "razboiul" asta?
Chiar nu puteti trece peste neintelegeri?

Peace to all! :)

Codrin
05-20-2007, 02:58 PM
Mie sincer mi se pare tare vesel. :D Si cred ca si altora, pentru ca atunci cand e liniste si pace nimeni nu scrie. Run, groparu, run ! ... Irita-le pe toate, sa nu fie una care sa nu arunce cu patlajele murate in urma ta. :))

groparu
05-20-2007, 03:04 PM
da ce useri pot pune poll? eu credeam ca numai moderii :-)

care e problema, groparu? nu inteleg

eu probleme nu am; doream doar sa subliniez ca unele persoane sint impotriva mea.

cel mai interesant e ca nici unul din ei nu-mi poate argumenta atitudinea luata.

groparu
05-20-2007, 03:05 PM
Si totusi de la ce s-a inceput "razboiul" asta?
Chiar nu puteti trece peste neintelegeri?

Peace to all! :)

de la ce s-a inceput eu nu stiu, pentru ca ei sint atat de madri si infumuratzi, incat nici unul nu mi-a explicat ce-i doare.

Arina
05-20-2007, 03:08 PM
groparu, ii vorba de karma... ai auzit de asa ceva? ceva ii cu karma ta, du-te la yoga, citeste niste osho... nu stiu, spala-te :))))

Ruxanda
05-20-2007, 03:09 PM
Ok.. next question:
Tu pentru tine de ce nu votezi? Nu crezi ca ai dreptate? ;)

PS:Anywayz, votez pentru groparu pentru ca pare afectat de problema si are si el nevoie de suport in sondaj... :)

groparu
05-20-2007, 03:11 PM
groparu, ii vorba de karma... ai auzit de asa ceva? ceva ii cu karma ta, du-te la yoga, citeste niste osho... nu stiu, spala-te :))))

e si asta o explicatzie :)

groparu
05-20-2007, 03:12 PM
Ok.. next question:
Tu pentru tine de ce nu votezi? Nu crezi ca ai dreptate? ;)

nu am votat pentru ca am vrut sa fie mai putzin subiectiv ;)

Ruxanda
05-20-2007, 03:14 PM
"Istinu ne znaet nekto, a pravdu znaet kajdii"
Asa ca voteaza, ca si asa e totul e subiectiv ;)

groparu
05-20-2007, 03:17 PM
"Istinu ne znaet nekto, a pravdu znaet kajdii"
Asa ca voteaza, ca si asa e totul e subiectiv ;)

da.. ai dreptate.. :)

Codrin
05-20-2007, 03:21 PM
Bai, nu te-ai votat singur, asa-i ? :p

Ai un vot. Deam incep sa ma tem ca o sa pierdem. :D

groparu
05-20-2007, 03:27 PM
Bai, nu te-ai votat singur, asa-i ? :p

Ai un vot. Deam incep sa ma tem ca o sa pierdem. :D

inca nu m-am votat; este ca si cum te-ai aplauda pe tine insuti; nu mi se pare corect ;)

Arina
05-20-2007, 03:37 PM
daca tu nu o sa te aplauzi, mangai etc., atunci nici altii nu o vor face... :)))
daca singur nu se vrea, de ce eu l-as vrea.... evident.

groparu
05-20-2007, 03:39 PM
daca tu nu o sa te aplauzi, mangai etc., atunci nici altii nu o vor face... :)))
daca singur nu se vrea, de ce eu l-as vrea.... evident.

intzeleg punctul tau de vedere (si nu pot sa te contrazic), insa am fost educat sa-i las pe altzii sa ma aprecieze, parerea mea tzinandu-mi-o pentru mine :)

Arina
05-20-2007, 03:40 PM
apoi asa nu prea vei ajunge sa fii apreciat... eh, educatia asta comunista.... cotonojeste vieti de oameni.

Antimatter
05-20-2007, 03:51 PM
nam mai fost demult...pollurile apar ca ciupercile dupa ploaie

dreptatea e cind de partea diggerului cind de partea moderilor
moderii isi impun . lor de vedere, nu toti, dar maj se risuesk cu statutul lor si sperie cu banuri...mizerabila chestie

Sirb
05-20-2007, 03:56 PM
Votat pentru Groparu ! Groparu nu te lasa !

Otilia
05-20-2007, 03:56 PM
de ce blin taman azi trebuia de inceput pollul asta, cind invat? it's too much fun ...:)

gropik, hai ca ai si sustinatori, nu e totul kiar atit de trist...:P

Arina, las'ka vb eu cu tine ;D

khama
05-20-2007, 04:01 PM
Otilia, inceteaza atacul la persoana asha cum ai facut-o mai sus...

calugarita
05-20-2007, 04:08 PM
eu probleme nu am; doream doar sa subliniez ca unele persoane sint impotriva mea.

cel mai interesant e ca nici unul din ei nu-mi poate argumenta atitudinea luata.

nui nimic. asta tot e o etapa :) nicevo, vei reusi :-) am fost si eu in pielea asta.. m-au banat si pe mine :-) se intampla.

Votat pentru Groparu ! Groparu nu te lasa !

amore, marsh la mancare :-)

Otilia, inceteaza atacul la persoana asha cum ai facut-o mai sus...

Kapacika, nu aneji la padrugmea

Arina
05-20-2007, 04:19 PM
Otilia, chiar e fun :)))
40 la 60.
acum real... oricum, in multe cazuri groparu nu e vinovat...e alta ca poate nu e simpatic multor oameni, dar pentru asta je nu trebuie de pedepsit cu banari etc.
K, care atac?

si e ciotka ca e sondaj public :)

Otilia
05-20-2007, 04:33 PM
khamacika, care atac? eu votez pt tine in pollul asta, da tu..

o fi el nevinovat citeodata, da in rest si-o face cu mina lui...parca il maninka undeva.

m_c_B
05-20-2007, 04:58 PM
cred ca totul a inceput pe viva.
nustiu cui sa-i dau dreptate .
groparu , fa o pauza ,odihneste-te .
totul va fi bine.

groparu
05-20-2007, 04:59 PM
in primul rand, doresc sa le multzumesc forumistilor care m-au intzeles :)

sa revenim la subiect...

este rau ca s-a inchis tema cu cea mai enervanta moderatoare; asta inca odata demonstreaza ca opiniile incomode sint eliminate.

nu neg ca au fost vreo 2 cazuri in care eu intr-adevar am facut atac la persoana, insa am fost penalizat pentru ambele (in primul caz fiind unicul fara gratiere, iar in al IIlea -- unicul pedepsit).

nu ma afecteaza grav penalizarile, insa ma mira cum pot vorbi aceste persoane despre drepturi si libertati dupa ce ele nu tzin cont de astea (drepturi, libertati) in anumite situatzii.

Arina
05-20-2007, 05:07 PM
ei hai, nu fi acum lacrimogen.

groparu
05-20-2007, 05:10 PM
ei hai, nu fi acum lacrimogen.

gata.. nu-s :)

Otilia
05-20-2007, 05:13 PM
da , da shii barbat odata :)

groparu
05-20-2007, 05:18 PM
da , da shii barbat odata :)

nu te saturi sa bagi aceleasi idei (aberante) in majoritatea mesajelor ce mi le scrii mie?

Otilia
05-20-2007, 05:27 PM
pai daca nu vad rezultate, naiva de mine tot insista...
gata, nu te mai indemn ca e bezpolezna oricum :D barbat :DDD

vik-ing
05-20-2007, 05:41 PM
Ma mira faptul ca groparu,deodata, are atitia sustinatori...de unde s-au luat??..:) pe unii nish nu-i stiu...

kraft_natasha
05-20-2007, 05:44 PM
"prietenul la nevoie se cunoashte"

Antimatter
05-20-2007, 05:45 PM
vik-ing tu ce mai faci,demult nu team mai vazut pe md.net?
groparu e cel mai popular user de pe md.net, el asta a vrut, asta si a obtinut

vik-ing
05-20-2007, 05:47 PM
ooo....de-am esti prietena cu groparu???...:)
N-am intrat citeva zile pe forum si am scapat cite ceva ;)

vik-ing
05-20-2007, 05:56 PM
vik-ing tu ce mai faci,demult nu team mai vazut pe md.net?
groparu e cel mai popular user de pe md.net, el asta a vrut, asta si a obtinut

fac bine...n-am avut net citeva zile si imi ieseam din minti....prima data am simtit ce inseamna sa fii dependent de ceva !!! azi recuperez zilele fara ,,doza'' :)

Cit despre popularitate lui groparu mai bine tac...pot sa zic doar ca a obtinut-o prin sute de mesaje stupide si obositoare,care au un singur scop: SA IRITE POPULATIA DE PE FORUM

lelaina
05-20-2007, 06:10 PM
Cica "sa vedem ce e cu groparu". %) Sarmanelul ce asuprit e, imi dau lacrimile si imi vine si mie sa votez cu dreptatea lui groparu.

groparu
05-20-2007, 06:24 PM
Cit despre popularitate lui groparu mai bine tac...pot sa zic doar ca a obtinut-o prin sute de mesaje stupide si obositoare,

ai dreptate vik-king... pana ajung si eu sa scriu mesaje profunde si pline de sens, asa ca tine, mai am mult de invatzat...

[quote=vik-ing]care au un singur scop: SA IRITE POPULATIA DE PE FORUM

evident.. eu nu pot sta linistit atat cat nu-s totzi in jur iritatzi de la sutele de mesaje stupide si obositoare scrise de mine...

Otilia
05-20-2007, 06:40 PM
in primul rand, doresc sa le multzumesc forumistilor care m-au intzeles :)

asta parca primeste Oscarul aici :D

pentru prima data in pare rau ca n-am clona... :D

kraft_natasha
05-20-2007, 06:54 PM
ooo....de-am esti prietena cu groparu???...:)
N-am intrat citeva zile pe forum si am scapat cite ceva ;)

sunt prietena ku toti (sunt shi mici exceptii)

capsunica
05-20-2007, 07:02 PM
ma amuza prea mult situatzia asta!

cine e prieten cu groparu, cine nu?... ce conteaza?! principalu' e ca groparu sa se simta in pielea lui bine shi atata tot! cine nu il agreeaza... pai, e problema respectivului shi atata tot!..
totu'i tare simplu!

zeddo
05-20-2007, 07:02 PM
nu vad relevanta acestui topic. Groparu, dupa parerea mea ar trebui sa-ti vezi de ale tale, si sa nu te streseze ce cred cei din jur...ca de altfel poti dormi prost la noapte. Simplifica-ti viata... :)

calugarita
05-20-2007, 07:03 PM
eu in general nu inteleg esenta votarii....

imi explica cineva mai larg? in ce e asuprit groparu?

lelaina
05-20-2007, 07:07 PM
No, ii place lui groparu sa fie in centrul atentiei. Nu-i strica momentul de glorie.

groparu
05-20-2007, 07:07 PM
ma amuza prea mult situatzia asta!

cine e prieten cu groparu, cine nu?... ce conteaza?! principalu' e ca groparu sa se simta in pielea lui bine shi atata tot! cine nu il agreeaza... pai, e problema respectivului shi atata tot!..
totu'i tare simplu!

sint de acord cu tine, ca e problema respectivilor, dar ma afecteaza si pe mine, pentru ca mi se dau replici la care daca raspund, primesc penalizare :)

nu vad relevanta acestui topic. Groparu, dupa parerea mea ar trebui sa-ti vezi de ale tale, si sa nu te streseze ce cred cei din jur...ca de altfel poti dormi prost la noapte. Simplifica-ti viata... :)

inca n-am avut probleme cu somnul :)

eu in general nu inteleg esenta votarii....

imi explica cineva mai larg? in ce e asuprit groparu?

nu cred ca e vorba de asuprire; se discuta mai degraba despre obiectivitatea si impartialitatea anumitor persoane...

vik-ing
05-20-2007, 07:10 PM
ai dreptate vik-king... pana ajung si eu sa scriu mesaje profunde si pline de sens, asa ca tine, mai am mult de invatzat...

drept...:)...mai ai mult:)...ka d-amu ai umplut forumul cu breduri: ce-ai mincat,ce-ai visat s.a.m.d N-ai scris numa cind si cu cine te-ai culcat...cum de ai uitat asa ceva,hz..:)

groparu
05-20-2007, 07:23 PM
drept...:)...mai ai mult:)...ka d-amu ai umplut forumul cu breduri: ce-ai mincat,ce-ai visat s.a.m.d N-ai scris numa cind si cu cine te-ai culcat...cum de ai uitat asa ceva,hz..:)

nu-s totzi inzestratzi cu intelectul tau, sa scrie numai mesaje care emana "desteptaciune" ;)

dictionar
05-20-2007, 07:31 PM

fiecare scrie ce vrea si unde vrea, important sa tina de tema si daca scrie omu' la teme de la subforumul ''offtopic'' shi-o mincat shi shi-o baut e problema lui. tu alegi ce teme sa citesti. Unii gagsesc in forum o refugiere... eu odata nu mai puteam iesi de pe forum , caci acolo ma simteam cel mai bine.

Otilia, credeam ca esti mai mindra si nu scrii pe temele pe care le deschide groparu.
Calugarita, da tie ce ti-a facut groparu?

Otilia
05-20-2007, 07:53 PM
cine-a zis ca nu scriu unde scrie groparu? ce vb fata?

sa scap asa perle de teme? no way. asta el spunea ca nu scrie unde scriu eu, inkurci ceva.

vik-ing
05-20-2007, 07:56 PM
fiecare scrie ce vrea si unde vrea, important sa tina de tema si daca scrie omu' la teme de la subforumul ''offtopic'' shi-o mincat shi shi-o baut e problema lui. tu alegi ce teme sa citesti. Unii gagsesc in forum o refugiere... eu odata nu mai puteam iesi de pe forum , caci acolo ma simteam cel mai bine.

Otilia, credeam ca esti mai mindra si nu scrii pe temele pe care le deschide groparu.
Calugarita, da tie ce ti-a facut groparu?

dictionar, groparu e atit de jalnic ca ii trebuie avocat??? care-i problema ta? eu nu i-am interzis sa scrie...mi-am spus doar parerea si anume ca e obositor sa citesti mesajele lui

nu-s totzi inzestratzi cu intelectul tau, sa scrie numai mesaje care emana "desteptaciune" ;)

Bati pasul pe loc,groparule...aceeasi idee ai scris-o mai sus..... sau tie iti place sa-ti obosesti adversarii?? :)

lelaina
05-20-2007, 08:07 PM
Well, tema incepe sa se rasufle...ziceti ce mai aveti de zis si o inkid. Cultul personalitatii lui groparu se transforma in ceva jalnic si patetic, nu are niciun rost de continuat.

groparu
05-20-2007, 08:17 PM
Well, tema incepe sa se rasufle...ziceti ce mai aveti de zis si o inkid. Cultul personalitatii lui groparu se transforma in ceva jalnic si patetic, nu are niciun rost de continuat.

ian lasa tema in pace. cand vei deschide tema ta -- atunci s-o inchizi. inca nu au reusit totzi sa voteze; exista persoane care sambata-duminica nu apar.

kraft_natasha
05-20-2007, 08:20 PM
nu te satisfaci ku 61.54? ... vezi, e efemer, ar putea sa se schimbe

lelaina
05-20-2007, 08:21 PM
Cand vei fi guvernator de planeta, atunci o sa-mi spui ce sa fac. Voturile de pe acum poti sa ti le bagi undeva.

groparu
05-20-2007, 08:22 PM
nu te satisfaci ku 61.54? ... vezi, e efemer, ar putea sa se schimbe

lasa mai bine sa inchida temele la care nu s-a scris de vreo 12 luni...

groparu
05-20-2007, 08:23 PM
Cand vei fi guvernator de planeta, atunci o sa-mi spui ce sa fac. Voturile de pe acum poti sa ti le bagi undeva.

cam de ce esti asa nervoasa? te simtzi cu musca pe caciula ;)?

lelaina
05-20-2007, 08:27 PM
Da, da, beau valeriana si nu ma pot calma...mi-e frica ca o sa ma detronezi...mi-am adus si o armata de clone sa votez. Esti patetic.

groparu
05-20-2007, 08:29 PM
Da, da, beau valeriana si nu ma pot calma...mi-e frica ca o sa ma detronezi...mi-am adus si o armata de clone sa votez. Esti patetic.

te informez ca aici nu s-a discutat detronarea ta sau a altui moder. credeam ca stii sa citesti...

adrenalina
05-20-2007, 09:22 PM
pana acum nu m-am bagat in discutie, dar o sa opres toata faza asta. urmatorul care la acesta tema se va lega urat de groparu, va incasa 5 puncte. ma refer in primul rand la Otilia. nu ai dreptul sa iti bati joc de un om in asa mod pe forumul public, pt ca ii incalcare grava de regulament.
tema nu are relevanta si ii rasuflata, asa ca stept groparu sa imi motiveze serios de ce as mai tine aceasta tema. plus ca sper ca pe viitor nu vom mai avea asemenea teme deschise. exista tema probleme pe sara pe deal, daca vreti sa discutati serios... prin astfel de polluri ca bagatelizati singuri problemele.

groparu
05-20-2007, 09:28 PM
tema nu are relevanta si ii rasuflata, asa ca stept groparu sa imi motiveze serios de ce as mai tine aceasta tema. plus ca sper ca pe viitor nu vom mai avea asemenea teme deschise. exista tema probleme pe sara pe deal, daca vreti sa discutati serios... prin astfel de polluri ca bagatelizati singuri problemele.

bine adrenalina, potzi sa-o inchizi, insa fa-o martzi, daca se poate :)

motiv serios sa ramana, evident ca nu este, insa nu vad care-i problema daca mai sta vreo 2 zile deschisa.

vik-ing
05-21-2007, 12:38 AM
las'o...sa vada lumea ,,who's THE Man'' pe forum...:)
ka doar nu degeaba s-o zbatut groparu atitea luni in sir pentru asa-zisa popularitate pe care a obtinut-o...

groparu
05-21-2007, 12:39 AM
las'o...sa vada lumea ,,who's THE Man'' pe forum...:)
ka doar nu degeaba s-o zbatut groparu atitea luni in sir pentru asa-zisa popularitate pe care a obtinut-o...

n-ai intzeles nimic...

vik-ing
05-21-2007, 12:40 AM
Nu,bai...lumineaza-ma tu :)

groparu
05-21-2007, 12:46 AM
Nu BAi...lumineaza-ma tu!!:)

a fost un simplu sondaj de opinie...

groparu
05-21-2007, 12:47 AM
PS: scopul nu a fost sa se determine "cine-i mai popular?"; intrebarea a fost "cine are dreptate in cazul dat?"

vik-ing
05-21-2007, 01:01 AM
Asta a fost doar un pretext...scopul real fiind de a vedea cine-i de partea ta si, evident,cei care au avut si ei probleme cu moderii vor vota pentru tine...frumoasa tactica ;)
PLUS,daca stii ca ai dreptate pentru ce ti-ar trebui aprecierea altora daca nu pentru ,,risovka'' :)

groparu
05-21-2007, 01:05 AM
Asta a fost doar un pretext...scopul real fiind de a vedea cine-i de partea ta si, evident,cei care au avut si ei probleme cu moderii vor vota pentru tine...frumoasa tactica ;)

interpretezi lucrurile asa cum itzi place; nu esti unicul pe aici care astfel procedeaza.

PLUS,daca stii ca ai dreptate pentru ce ti-ar trebui aprecierea altora daca nu pentru ,,risovka'' :)

eu stiu, dar persoane alde tine nu stiu...
sondajul a fost facut pentru a vedea cam pe unde-i adevarul.

Sarcastic
05-21-2007, 02:07 AM
Citind comentariile de aici nu pot sa spun doar ca, o asemenea tema nu isi are rostul.
Moderii au intotdeauna dreptate. :) Gropare nu te cunosc prea bine si nu stiu aportul tau pe acest forum, deduc doar din comentarii, insa nu-mi pot da seama cum de nu te-ai prins pana acum ca te lupti cu morile de vant.Nu pot decat sa dau un vot moderilor, oricum indiferent de voturi, tot ei vor invinge. :)

sarkazo
05-21-2007, 02:28 AM
e o tema penibila. ce-i drept..
nu voi vota

groparu
05-21-2007, 10:52 AM
Citind comentariile de aici nu pot sa spun doar ca, o asemenea tema nu isi are rostul.
Moderii au intotdeauna dreptate. :) Gropare nu te cunosc prea bine si nu stiu aportul tau pe acest forum, deduc doar din comentarii, insa nu-mi pot da seama cum de nu te-ai prins pana acum ca te lupti cu morile de vant.Nu pot decat sa dau un vot moderilor, oricum indiferent de voturi, tot ei vor invinge. :)

presupun ca esti un "clon" de-al cuiva. nu ma mira ce ai scris. si sint aproape sigur (90%) ca esti nascut(a) in MD.

Antimatter
05-21-2007, 10:56 AM
cind se inchide tema asta odata....bai digger tiajunge atita PR, pabaldel i hvatit

groparu
05-21-2007, 10:57 AM
cind se inchide tema asta odata....bai digger tiajunge atita PR, pabaldel i hvatit

acum a inceput asta negativ sa se acumuleze ;)

lelaina
05-21-2007, 11:37 AM
Dl. Frectie stie foarte bine ce spune. :))

groparu
05-21-2007, 11:38 AM
Dl. Frectie stie foarte bine ce spune. :))

hai ca macar o bucurie ai.. :)
banuiam ca-i vre-un cunoscut de-al tau ;)

lelaina
05-21-2007, 11:43 AM
Dimpotriva, ii potential drug de-a tau...vezi sa nu-l ajungi din urma...la cate clone isi creaza Frectie deja de vreo jumate de an, toate ii sunt banate.

groparu
05-21-2007, 11:44 AM
Dimpotriva, ii potential drug de-a tau...vezi sa nu-l ajungi din urma...la cate clone isi creaza Frectie deja de vreo jumate de an, toate ii sunt banate.

multe clone de-ale mele ai vazut?

lelaina
05-21-2007, 11:50 AM
Explic: el a devenit persoana non-grata pe forum, de aia si tot circul cu clonele...imi faceam griji sa nu devii ca el, nu vezi?

Mai ai ceva de zis la subiect?

groparu
05-21-2007, 11:53 AM
Explic: el a devenit persoana non-grata pe forum, de aia si tot circul cu clonele...imi faceam griji sa nu devii ca el, nu vezi?

Mai ai ceva de zis la subiect?

da.. o intrebare: cine determina daca o persoana este non grata si care-s criteriile?

Antimatter
05-21-2007, 11:55 AM
da cinei Dl. Frectie????

lelaina
05-21-2007, 11:56 AM
Incalcarea in mod repetat a regulamentului duce la ban permanent. Staff-ul e cel ce hotaraste.

groparu
05-21-2007, 12:14 PM
Incalcarea in mod repetat a regulamentului duce la ban permanent. Staff-ul e cel ce hotaraste.

imi explici si mie de ce unii sint penalizati pentru incalcarea regulamentului, iar altii nu?

lelaina
05-21-2007, 12:30 PM
Raporteaza mesajele care te deranjeaza (pt asta exista si optiuna respectiva), poate moderatorii nu observa tot timpul.

groparu
05-21-2007, 12:31 PM
Raporteaza mesajele care te deranjeaza (pt asta exista si optiuna respectiva), poate moderatorii nu observa tot timpul.

pe acelea sint sigur ca le-ati observat (au urmat si comentariile tale dupa unele din ele), dar daca insisti, ti le voi raporta... poate intr-adevar nu le vezi ;)

groparu
05-21-2007, 12:34 PM
cine-a zis ca nu scriu unde scrie groparu? ce vb fata?

sa scap asa perle de teme? no way. asta el spunea ca nu scrie unde scriu eu, inkurci ceva.

cand am spus ca nu scriu unde tu scrii?

lelaina
05-21-2007, 12:44 PM
pe acelea sint sigur ca le-ati observat (au urmat si comentariile tale dupa unele din ele), dar daca insisti, ti le voi raporta... poate intr-adevar nu le vezi ;)
Bravo. Te-ai invatat sa folosesti sistemul. Nota 10. Nu uita sa raportezi si mesajele de cateva luni in urma.

groparu
05-21-2007, 12:46 PM
Bravo. Te-ai invatat sa folosesti sistemul. Nota 10. Nu uita sa raportezi si mesajele de cateva luni in urma.

am luat doar cateva, la intamplare, toate din aceasta luna; chiar din a IIa jumatate :)

chiar imi e interesant, vei penaliza persoanele respective dupa ce ti le-am raportat ;)? (una din ele esti tu)

Kara
05-21-2007, 12:53 PM
In Africa mor kopkilashii de foame, anual mor ca 3 milioane oameni cu HIV infectati, in Moldova is komunistii la putere, da groparu deschide teme de gen.
Groparule, prea multa importantza iti dai :cool:

groparu
05-21-2007, 01:01 PM
In Africa mor kopkilashii de foame, anual mor ca 3 milioane oameni cu HIV infectati, in Moldova is komunistii la putere, da groparu deschide teme de gen.
Groparule, prea multa importantza iti dai :cool:

ei iaka.. deja te faci si tu ca nu intzelegi :)

tema nu e despre mine. este mai degraba despre unii moderi...

Kara
05-21-2007, 01:04 PM
Si te-ai gindit din start care-i rostul ei si cit de crucial o sa schimbe ea viata forumala?

groparu
05-21-2007, 01:06 PM
Si te-ai gindit din start care-i rostul ei si cit de crucial o sa schimbe ea viata forumala?

nu ma gandeam -- n-o deschideam. e simplu.. nu :)?

lelaina
05-21-2007, 01:10 PM
Bun. Am vazut cu totii ce e cu groparu. Declar subiect inkis. Pt eventuale probleme, te adresezi pe Sara pe deal. Iar pt mesajele care te deranjeaza ai descoperit optiunea "report post".

Otilia a fost deja avertizata pt mesajele ei. Eu te-am numit retardat, ca raspuns mesajului tau unde l-ai facut pe Codrin retardat. Nu a fost penalizat nimeni atunci. Iar cu referire la celalalt mesaj raportat, te-a suparat intr-atat de mult? Ce sensibil esti.

Dupa replica ta, inkid tema.

2008.