khama
11-08-2007, 03:46 PM
nu mai scot in capat cu hardware la calculatorul nou...
|
View Full Version : Ma nervedz! khama 11-08-2007, 03:46 PM nu mai scot in capat cu hardware la calculatorul nou... linar 11-08-2007, 04:56 PM nu mai scot in capat cu hardware la calculatorul nou... scoate-l scoate-l ca eu vreu kino:D zeddo 11-09-2007, 04:47 PM ma paste raceala... linar 11-09-2007, 04:50 PM ma paste raceala... paste-o si tu pe ea:D zeddo 11-09-2007, 05:44 PM de-as putea...maine ma astept la consecinte catastrofale. ma enervez ca nu gasesc niste flori in Iasul asta `romEo 11-10-2007, 04:43 PM am o dispozitie foarte nebuna si nustiu din ce cauza...probabil ca sefu ma va scoate la pensie...nu inainte de ai spune niste complimente de amor vik-ing 11-11-2007, 12:28 AM ma enervez ka aici ora la internet-cafe costa 1,5 euro ... fuck ... tare scump in Europa:) ... si eu acasa plateam 70 lei pe luna :) Ruxanda 11-12-2007, 09:50 AM Ma enervez pe mine insumi... khama 11-12-2007, 04:22 PM shit... iar m-am trezit pe la 2... shi ieri cu solarisu shela am zamacit tat, shi iar pan pe la 4 am stat sa reinstalez totul linar 11-13-2007, 03:04 PM nu gasesc tema: cea mai nashpa zi..si ma enerveeez... nu credeam ca voi dori vreodata sa scriu la tema aia.. .....acum 20 minute in fata biroului meu a fost calcata o fata de 20 ani..ea a traversat la verde..dar camionul a mers peste ea si ia zdrobit picioarele...o imagine pe care nu mi-o pot scoate din minte...din pacate imaginile astea te trezesc si iti dau o palma ca sa iti dai seama ca viata e prea scurta ca sa o irosesti pe fleacuri...pe certuri..pe nervi...ma simt tare prost.. `romEo 11-13-2007, 03:19 PM ndias sa vezi asa ceva e tare naspa...da soferul dupa sa oprit sau ca un bleg tot inainte a mers...impuskati asa soferi trebue :rambo: linar 11-13-2007, 03:48 PM daca ar fi mers inainte o zdrobea complet..era un Tir defapt... xXNattXx 11-14-2007, 11:40 PM damn!...mai bine nu intram aici la tema data...nu pot sa ma abtzin in a'mi imagina fata aia zdrobita........horror! da eu azi am facut accident rutier! A fost vinovat el shi inca ma facea ca daka am soviste sa'i platesc shi ma facea malaletka shi apoi imi facea shi ochi dulci de fatza cu fiica lui.... ce scyrbos!...nu am mai ashteptat nici politzia! am scris ca nu avem pretentzii unul fatza de altul shi "po domam"! Shi sunt mega enervata pe shoferii noshtri zaraze de moldoveni nerespectuoshi!..............dracu sa'i ia! khama 11-15-2007, 12:48 AM xXNattXx , da cat e de grav? djizas, eu il peneam pe loc, mashina nou-noutza!!! are you fucking joking? `romEo 11-15-2007, 09:29 AM ma facea malaletka -- Shi sunt mega enervata pe shoferii noshtri zaraze de moldoveni nerespectuoshi!..............dracu sa'i ia! :D.trebue sa fii atenta.Si cel mai bun caz ar fost sa asteptat venirea inspectorului.! Eu am lasat masina in ograda casei peste noapte,mam trezit era accidentat, mi sa lasat nr de telefon si scuze pe hirtie de la cel vinovat.Duc masina la servis o repara si cind e timpul sa se achite plata,cel vinovat zice ca nu are bani ...Iak astia is nervi :)).Si timp pierdut! Jokey 11-16-2007, 01:11 AM am baut bere calda azi la lucru, tfiu, tfiu, tfiu :D zeddo 11-16-2007, 04:24 PM am stat aiurea in biblioteca, mult si degeaba...m-am certat cu o profesoare la facultate, m-a calcat cineva pe picior dimineata, a areparut prietena si si-a adus aminte de mine, atunci cand nu mai am nevoie, am fost refuzat la un job (la asta ma asteptam), am mult de scris la licentza, am mult de citit, nu am prea mult timp, am dormit rau noaptea...ma intreb...ce urmeaza? dictionar 11-16-2007, 04:53 PM am stat aiurea in biblioteca, mult si degeaba...m-am certat cu o profesoare la facultate, m-a calcat cineva pe picior dimineata, a areparut prietena si si-a adus aminte de mine, atunci cand nu mai am nevoie, am fost refuzat la un job (la asta ma asteptam), am mult de scris la licentza, am mult de citit, nu am prea mult timp, am dormit rau noaptea...ma intreb...ce urmeaza? totul va fi bine ;) important sa incerci sa ramii calm. Vei reusi totul, eu amus iar ma duc la lucru si iar pina pe la 2 noaptea si miine iar toata ziua, si duminca juma de zi (exact disdedimineata, ), si iara-i luni si iar univer si iar tre de terzit dimineata si iar dupa lectii lucru, si m-am mai implicat in alta chestie tre sa ma duc si acolo, cel putin imi face placere. Zedo, hai sa ne schimbam cu locurile :D eu itzi scriu teza de licenta am grija de fosta prietena :D, iar tu mergi la uni si la lucru in locul meu :D...vrei? `romEo 11-16-2007, 04:58 PM am lunecat si mam lovit cu capul de bordura foarte tare ...s*** de drum ...bun sfirsit de zi ... linar 11-16-2007, 06:05 PM eu..iaca am facut o gafa frumusica..am uitat in taxi aparatul foto digital al organizatiei..si acum...dupa ce si soferul a anuntat sus si tare ca nu a gasit nimic..va trebui sa platesc pentru asta...zeddo...la tine e mai bine:D zeddo 11-16-2007, 06:09 PM update: mi s-a descarcat telefonul in mijlocul unui apel foarte important, am pierdut o carte de vizita de care am nevoie. trebuie sa ajung in oras si nu reusesc...ce urmeaza.. Dictionar..as vrea sa fiu in locul tau, poate e mai lejer, serviciu imi fura mai tot timpul.... linar, condoleantele mele sincere :( linar 11-16-2007, 06:40 PM da, merci zeddo..dar am zis ca nu am sa ma fixez pe fleacul asta..desi imi pare nespus de rau pt gafa mea nu pt banii pe care ii voi plati ci pentru ca aparatul asta era un membru de familie..sa zic asa..si mi-e ciuda ca am fost cascata..eu care deobicei sunt foarte atenta..na..asta e..sanatatea e cea mai importanta...dupa ce am vazut accidentul de la inceputul saptamanii ..fleacurile astea nu le mai iau atat in serios ca inainte:)... Umbreon 11-16-2007, 11:21 PM La scoala se face noapte alba de jocuri in retea si eu nu ma pot duce ... Fuck me ... dictionar 11-17-2007, 03:22 AM .. Dictionar..as vrea sa fiu in locul tau, poate e mai lejer, serviciu imi fura mai tot timpul.... iaca vezi la ce ora am venit? miine iar la lucru, eu nici macar timp sa dorm nu am... da cind sa mai invat? saptamina viitoare ii refuz pe vreo jumate din cei care ma cheama la munca... ...pur si simplu daca ai pierdut cartea de vizita inseamna ca o trebuit s-o pierzi, da totusi poate o gasesti miine... si daca s-a descarcat telefonul in mijlocul unei conversatii importante inseamna ca asa e mai bine ;) linar, da taxistului cela precis i s-o spart rotile in asta seara in timp ce ducea pe cineva acasa, si precis tre sa plateasca mai mult decit o cistigat din aparatul tau :) dictionar 11-17-2007, 12:10 PM linar da tu uita-te cit costa aparatu in MD , si eu ma uit cit costa la noi, si daca diferenta de pret e mare si aici e mai ieften, ti-l cumpar de aici ;) Ruxanda 11-17-2007, 02:11 PM M-am saturat sa astept! De cateva zile astept un colet, insa Posta noastra nu-mi trimite nici o instiintare... Ar fi trebuit deja sa ajunga... Sun la oficiu postal ca sa clarific situatia, insa nimeni nu raspunde! WTF?! khama 11-18-2007, 04:31 PM mi-e somn shi is la servici linar 11-19-2007, 03:58 PM linar da tu uita-te cit costa aparatu in MD , si eu ma uit cit costa la noi, si daca diferenta de pret e mare si aici e mai ieften, ti-l cumpar de aici ;) dictionar, merci:) ideea e ca aparatul asta nu cred ca mai e pe piatza..deci e un model vechi. dar era ff bun. in fine, dak ceva te anuntz:D dictionar 11-19-2007, 04:52 PM dictionar, merci:) ideea e ca aparatul asta nu cred ca mai e pe piatza..deci e un model vechi. dar era ff bun. in fine, dak ceva te anuntz:D Linar, daca e foarte vechi ma toate sansele sa ti-l cumpar si de la o piata de vechituri nis nu stii cum ti-l cumpar cu vreo 15-20 de euro :D da tu model nou nis nu tre sa cumperi organizatiei :) tu vezi citi bani te pun sa platesti, daca e faorte vechi ar trebui sa coste vreo 5 euro dupa toati simplificarile ;) Antimatter 11-21-2007, 05:19 PM birocratia zeddo 11-21-2007, 08:52 PM nu pot sa ajung acasa, ma dispera anumite legi tampite dictionar 11-22-2007, 08:03 PM zedo, pre nervos esti tu in ultimul timp... :rolleyes: Ruxanda 11-22-2007, 10:08 PM Nu pot sa inteleg de ce la unii ajung asa de greu anumite lucruri... Repet, repet, repet si... nimic! N-ajunge si gata! Geez, parca as vorbi cu peretii... :urlet: `romEo 11-25-2007, 09:32 AM in decurs de o zi mam certat cu :rambo: seful de 3 ori,nu are tineri de minte bari*a, mai cauta si vinovatii,sclerotik i*****i ...de unde se mai iau asa specii de su*i,mra*otini,etc,etc.Nu am crezut ca din cauza la asa dobitoci poti sa ajungi la maxim nervozitate...si iar am inceput a fuma.....suKa :mad: adrenalina 11-25-2007, 05:50 PM m-am lovit la cap azi noapte. am un cucui zdravan in cap si ma doare capul de atunci... Otilia 11-26-2007, 04:02 PM prea multe schimbari intr-un timp scurt, nu reusesc sa ma adaptez si ma enervezzzzzzzzzzzz `romEo 11-27-2007, 08:57 AM am dureri de cap de dimineatza netul nu-mi lucreaza normal si nustiu din ce cauza nu am dovedit sa iau masa la bucataria din oficiu nu sa facut inca ciai si cafelutza sa terminat.... intr-un cuvint dezastru...pina la masa mai e o ora... ce mai zi...! sa speram ca dupa masa se va relgla tot. linar 11-27-2007, 02:21 PM Ma nerveeeeeeeeeeeez!!!!! kraft_natasha 12-02-2007, 01:29 AM imi plac rodiile... dar sa le curatz... trebuie doar in cada :D Antimatter 12-04-2007, 03:15 PM >:-( mofturi de prieteni, atunci cand vreau sai ajut...si inca se supara, lua-i-ar dracu! linar 12-04-2007, 03:40 PM >:-( mofturi de prieteni, atunci cand vreau sai ajut...si inca se supara, lua-i-ar dracu! ce atitudine interesanta:D Ruxanda 12-04-2007, 03:46 PM Well... unii cand dau de depresie sau de vreo criza de nervi vor doar sa fie lasati in pace... Poate ar trebui sa-ti oferi ajutorul cand se mai calmeaza spiritele? :) PS: Anti, am avut si eu azi o situatie similara... asa ca ia vas tak ponemaiu! :D PiggyEFromHell 12-05-2007, 12:00 PM Air Moldova sux... Otilia 12-05-2007, 04:11 PM Air Moldova sux... yup... vii in Moldova? ma enervez ca nu merg boxele si nu pot lucra ca lumea fara muzica :( PiggyEFromHell 12-06-2007, 01:10 AM yup... vii in Moldova? Incerc cel putin... la cat i-am injurat poate explodeaza avionul in zbor:D Arina 12-06-2007, 01:31 AM ca m-am indragostit de cine nu trebuie! Antimatter 12-06-2007, 11:00 AM asa-zisii "medicii" nostri Ruxanda 12-07-2007, 09:31 AM Mi s-a stricat lacata de la intrare si nu pot iesi din casa! Arrrrrgggg! xXNattXx 12-10-2007, 06:56 PM Life with all its bloody fellings SUCKS!!! Hate it!!!!!! sometimes I wish I could dissapear!!!.......................... anonymus_xxx 12-10-2007, 09:54 PM Ma inervedz k nu ma enervez atunci kind ar trebui sa ma enervez...... _angel 12-17-2007, 10:01 PM ma enervez ca nu imi mereg in dargoste.mereu trebuie sa dau de niste idioti Antimatter 12-17-2007, 11:07 PM vecinii!.......totusi au venit. Crazy4LifeTime 12-23-2007, 03:10 PM politzia romana e ocupata cu @#*^$!! sh nu-shi face treaba!! Ruxanda 01-02-2008, 01:05 AM Ma nervedz! Ma nervedz! Ma nervedz! Aaaaaaaaaaarg! Antimatter 01-09-2008, 05:06 PM faxul Antimatter 01-16-2008, 02:36 PM card deblocat pin incorect WTF??? imi trebuie bani! :S Angeli 01-17-2008, 04:43 PM Me 'nervez, pentru ca sunt in impas comunicativ cu sefa, adica Doamna nu mai vorbeste cu mine, pentru ca mi-am expus anumite puncte de vedere. Sfatuiti-ma si pe mine, cum sa procedez cu o sefa care-ti da numai batai de cap, care se considera centrul universului si care isi considera unicul subaltern "shestiorca"; care face vrajba intre colegi, care te "elimena" dintr-o poza, numai din motiv ca nu este si ea pe poza etc.? nici nu vreau sa-mi aduc aminte cite si mai cite... Pur si simplu m-am saturat... Exista oare vreo solutie pentru oamenii suferinzi de boala puterii? Space Gorilla 01-20-2008, 02:44 AM nu te da in jocul ei.. fa-ti regulile tale.. si afisheazai-le.. pedepsesteo cum poti daca nu le respecta... nu prea vad alta solutie decit sa o educi macar putin.. capsunica 01-24-2008, 08:04 PM rrr.... ma enerveaza oamenii de pe strada care se uita chiorysh la mine. vik-ing 01-28-2008, 08:13 PM fuck ... cine o dat matematica pe fatza pamintului ???? cred ca am FAIL la examen :( capsunica 01-31-2008, 09:12 PM diabetul zaharat a lu' var' me in capra !@!$E#%^&%^ ma enerveaza... s-a depistat prea tarziu. fuckfuckccckckckkcckckckk arrrrrrrrrrrrrrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrarrgh hhhh de ce se intampla rahaturi? Norocel 02-04-2008, 09:45 PM 1. Ma enerveaza faptiul ca nu e multa activitate pe acest forum. 2. Ma enerveaza faptul ca nu stiu multe site-uri din Republica Moldova. 3. Ma enerveaza faptul ca trebuia sa stiu despre Republica Moldova la fel de Multe cate stiu si despre Romania ca doar vorba aia suntem vecini si eu abia acum incep sa va descopar. 4. Ma enerveaza faptul ca nu pot asculta pe net decat 5 posturi de radio (Radio Noroc, Radio Fresh FM, Radio Moldova international, Radio basarabia si Pro FM Chisinau) si nu pot vedea decat 1 post tv (TV Moldova 1) din R Moldova. Umbreon 02-04-2008, 10:46 PM Da-ti o palma si calmeaza-te. Norocel 02-04-2008, 11:45 PM Da-ti tu una, Trol ce esti! Si nu te mai baga ca musca in lapte. Acest topic e un simplu joc forumist. Nu sunt enervat la propriu. vik-ing 02-05-2008, 08:30 PM Care joc , bai? Fii atent : oamenii chiar SUNT enervati aici !!!! Antimatter 02-11-2008, 04:44 PM :( ...nu pot repara greselile Crazy4LifeTime 02-29-2008, 01:18 PM di shi baietzii numa oleaca mai mari dekt mine is asha de Proshti?? vreau unu de 30 de ani!! PiggyEFromHell 02-29-2008, 02:09 PM di shi baietzii numa oleaca mai mari dekt mine is asha de Proshti?? vreau unu de 30 de ani!! Mai bine unul de 60, vei fi sigura ca nu e prost:D Crazy4LifeTime 02-29-2008, 02:20 PM Mai bine unul de 60, vei fi sigura ca nu e prost:D loool!! mai shtii cum la 60 deam' kika in mintea copkiilor?:D [D]@/\/ieL 02-29-2008, 10:01 PM loool!! mai shtii cum la 60 deam' kika in mintea copkiilor?:D deparca tu esti tare mare PiggyEFromHell 03-01-2008, 01:12 AM loool!! mai shtii cum la 60 deam' kika in mintea copkiilor?:D Stai linistita draga, sunt copii cu o inteligenta mult peste masura imaginatiei tale. :D Ruxanda 04-01-2008, 04:44 PM Ma enerveaza profesorii incompetenti! pupu 04-22-2008, 11:01 AM ma enerveaza ca dupa ce am stat 3,5 ani fara sa fumez, m-am luat iar de tutun si am ajuns un dependent. ma enerveaza dependenta... Kara 05-04-2008, 12:18 AM pupu, dependentza o tratezi bine cu alta dependentza - incearca cu droguri, alcool sau sex :cool: capsunica 05-04-2008, 01:45 AM ce sfaturi minunate dai, kara! :D eu ma nervez ca nu dorm noaptea de vreo 4 zile. vreu si eu o data nani. :( dictionar 05-09-2008, 02:00 AM Azi iar m-o sunat un deduschka.... el ii debil, doua ceasuri din viata ni-o mincat, am incercat pe parcursul discutiei, sa-l trimit la culcare intr-un mod cit mai diplomatic posibil, insa pina nu i-am spus direct ca-i timpu sa inchida ochii (macar pentru o noapte), ap nu o fost chip... Istoriile lui din viata sa de invatator sau profesor universitar nu ma intereseaza, pentru ca el ii bolnav de cap. El imi povesteste despre sutienele la padruji, pina m-o scos din sarite si i-am spus ca ma enerveaza asa discutii, i-am spus ca el cu asei alui 50 pe linge shei 20 si oleaka ai mei ii deduschka, credeam ca a sa inchida telefonul mai repde, da el nu, si inca la urma m-o ''bucurat'', asa cum el ma suna de pe fix pe mobil ar trebui sa-l coste destul de scump, da el o spus ca are facilitati, tipo 8 centi pe minuta, der Idioooooot... Prima data deda m-o amajit, o spus ca stie ca la univer, la noi facultate se cauta studenti asistenti de profesori, chipurile sa-i dau nr de tel. ca el sa ma recomande apoi la vreun profesor, si eu toanta i-am dat nr de tel, astfel el ni-o mai mincat de vreo 2 ori nervii... Amu o ramas sa-ni daruiasca cartea lui mormon, de parca eu nu stiu si scrie acolo... mai inschercase sa ma inscrie la nush si afashere virtuala, sa-mi cumpar produse online, un fel de piramida, insa nu piramida... data viitoare nu mai ridic receptorul, iar in noiembrie imi voi schimba nr-ul de tel... Bunelul trebuie pus la punct, pnetru ca eu is obosita deja de buneii bolnavi de cap, care se fac de rys inschercind sa impresioneze, oameni bolnavi care nu-si accepta virsta, nu ar fi rau sa se mai uite in oglinda, si sa invete sa traisaca cu prezentul si nu cu trecutul... alt bunel profesor americos, cind ma vede la uni, ap infloreste , o inshercat de vreo 2 ori sa ma pupe de obraji, ujas si gretos, tre sa-mi fac ochelari mai buni sa-l zaresc de departe, eu fiind putin chioara il vad abia cind incepe sa vorbeasca cu mine si s'intinde la pupat... mie incepe sa-mi fie rusine de colegi, de profesori cind vorbesc cu dedzii, la inceput iti par normali la cap, ii drept ca ei imi povestesc tati cartile pe care le-o citit pe parcursul vietii lor longevive, stiu ei multe lucruri interesante, da eu nu am nis o placere sa-i ascult ore in sir, eu je nu-s psiholog... tre de nascocit minciunele ca altfel nu mai scap de ei... |