PDA

View Full Version : Cazuri si necazuri cu minteara :)

iulik
04-25-2007, 01:01 PM
Sper ca nu este nici un nene ment pe aici :)

nu cred ca multi dintre voi au avut de aface cu politia, eu am avut multe cazuri cu ei si pe parcurs o sa va povestesc despre ele ....

Sa incep cu aceia ca deja de citiva ani am un dosar penal intentat care idei nu am daca e incis sau deja este clasat ....

Eram eu undeva, pazeam ceva nu conteaza ce si au veni doi tipi la furat .... ei le-am tras o bataie buna si i-am trimes acasa .... peste ceva min au venit altii doi care tipa sa se razbireasca cu noi, astea de pe urma au luat o bataie mai mare problema e ca noi prea tare am intrat in azard si unul s-a ales cu fractura mandibulei si a stat o luna de zile in spital cu metal in gura (in loc de gips) .... :)

doreau sa-mi anine 5 anisori la fund dar am esit din situatie ....

iulik
04-25-2007, 01:18 PM
anul trecut cineva mi-a furat actele de la vestitul andi's eram cu o tipa acolo am pus scurta-n cui si din scurta mi-au furat portmoneul cu toate actele .... ei sigur ca m-am adresat eu la politie dar clar lucru ca pont nu a fost asa ca cam toata vara am mers fara permis de conducere .... :) adica eram cu permisul altcuiva care cred ca ar avea succes in luptele summo ... :) are vreo 130-150 de kg de cite ori m-au oprit mentii nici o data nu au observat ca nu e permisul meu smotreat v knigu, videat figu , cred ca asta si a fost motivul ca nu m-am grabit sa-mi restabilesc permisul .... un caz destul de interesant a fost vara. am fost la costesti la iaz chear in ziua cind a fost finala la campionatul mondial la fotbal .... acolo clar lucru ca au fost frigarui, bere, vin, fete, fotbal a fost vesel intr-un cuvint .... :) din chisinau eram cu doua masini al doilea sofer cam era destul de imbetsit ... si ne-am intseles ca eu merg inainte si el din urma .... ajungem la post GAI la intrare in chisinau si acolo pe mine ma opresc .... eu putin baut (nu beat) si cu permis de conducere strain ...

a verificat nenea ment actele mi-a urat drum bun si am plecat la chisinau sa vedem finala la fotbal ..... :)

iulik
04-25-2007, 06:09 PM
Un caz recent era luni inate de pashte, pe la 3 de noate ma intorceam eu inapoi la chisimau cu o masina masina o vedeti in atashament sprin reginea leova ne opreste un ment din astea poganiie asa cum pot fi doar la noi ....
deci asa masina e scrisa pe firma recent trecuta la gaz dar documente nu avea, asigurare tot frina nu avea ei, mai in scurt .... mai inscort nenea ment ne cere sa ne apropiam de masina lor pentru a face protocol, eu de colo stai o leaca nu cheltui timp si blancuri .... zic hai ca va dau eu de un cii si am plecat mai departe ca uite dweja cit e ora si eu acus trebuie sa fiu la serviciu ... el tipa nu nici intr-un caz ... atunci eu il intreb pe cutare il cunosti ? el imi raspunde ca da, atunci eu scot permisul meu de la serviciu si ii spun ca uite eu sunt ceva mai sus ca el , la care nenea ment ne intinde actele inapoi cu cuvintele : mama vostra cu neamurile voaster .... :) dar totusi i-am dat 20 de lei si am plecat ... :)

Exact la ora 8 eram la serviciu nedormit ... am dormit la serviciu cu capul pe tastiera ... :)

linar
04-25-2007, 06:12 PM
Iulik...sfatul meu e sa renunti la masina....:D...daca nu mai esti sofer/pasager..nu mai ai nici probleme cu politia:D

iulik
04-25-2007, 06:17 PM
eu nici nu am ....

Apropo tare imi place cind ma opresc nenea mentsii si eu sunt cu centura pusa si la cravata ... dupa buna ziua cind imi cere actele eu nu le dau pina nu motiveaza pentru ce m-au oprit ..... ahhh, ce pricoale se incep .... cred ca isi mushca sarmanii coatele ca ma opresc .... :) cred ca asa ar trebui sa facem fiecare poate iom mai da la brazda o leaca .... :)

vik-ing
04-25-2007, 06:31 PM
Eu la dosar n-am ajuns...da protocoale am vreo doua:) si cu achitarea amenzilor administrative pe la banca de economii tot am umblat;)-Asteptam frumusel la coada cu buletinul si cu 20 lei in miina....mii rusine:p

La deobicei se intimpla asa : betie dupa ora 23,pe urma galagie/cintece la ghitara, pe urma vecini suparati care stiu ce inseamna nr.de tel.902:) ,pe urma vin unitatile de politie si incearca sa ne linisteasca,noi ca de obicei derzim la dinsii:),ei ne incarca cite 6-8 in masini si ajungem la destinatie:COMISARIATUL DE POLITIE BOTANIKA:) acolo te tin 3 ore ,te cauta in computer,iti fac protocol,amenda in mina si ai plecat;) Daca ai noroc de o companie prikolinaia cu tine -tot comisariatul se transforma in circ:D si mentii cu durere de cap iti dau drumul mai repede-numa sa scape de tine....:)

Otilia
04-25-2007, 06:33 PM
eu am rude prin organele astea asa ca I don't care...mai ales ca n-am nici masina, in rest nu prea au pt ce ma anina, poate doar sex in parc :DDD

iulik
04-25-2007, 06:46 PM
pai si eu am, si sunt destul de sus puse de aea dosarul meu nu a ajuns in judecata .... ;) oricum vb aea Horosemu mentu, horosii grob ;)

Otilia
04-25-2007, 06:48 PM
mi-am adus aminte de Nasha Russia, despre politistul care nu ia mita.. :DD

iulik
04-25-2007, 07:05 PM
iaca nu am vazut/auzit asa ceva ... aratati-mi si mie .... ;)

Prima oara cind am fost chemat la politie era prin 2001 a fost un furt la seful meu acasa dar eu toata ziua am fost cu el pentru ca era o ceremonie acolo la noi la companie si eu eram unul care fusesem des pe la el pe acasa, se mai intimpla sa mai dorm pe la el si tipa eaca tu ai fost la noi tu stiai ce este in casa, si tu ar trebui sa fii organizatorul furtului si am dat eu citeva declaratsii la politie, ca timp de o saptamina m-au chemat de citeva ori .... mai multi menti tot din astea poganie ... :)

eu spuneam ca nu am nici in clin nici in mineca cu asta dar ei tot insistau ca eu si gata, o data eram la shef in birou si erau si doi menti acolo .... si mi-a crapat mie rapdarea m-am sculat si le-am spus OK nu credeti cum doriti eu nu am facut si voi nu aveti nici o dovada ca eu am facut, pentru ca daca era ceva cit de putin atunci demult ma inchideati asa ca cautati dovezi apoi sa ma chemati in rest nu mam mai chematila polititie ca nu vin ... in ment pune mina pe dubinca si imi spuna ca acus gasim dovezi la care eu raspund: cu ea poti sa faci un bici si sa mergi la pascut oile ... :) te pricepi la asa ceva, au ramas muti toti trei ... :) eu am esit si am plecat dupa aia nu m-au mai chemat la politie, si cam peste doua luni se descopera cauzul ... :) ii gasesc pe aia care au facut sotia ... aia clar lucru ca spun totul si minteara isi da seama ca nu eu am fost ala (cu novotca) ... apoi mergeau pe drum si ma inconjurau ... :) si seful si-a cerut scuze ca m-a acuzat pe mine ...

Antimatter
04-25-2007, 07:50 PM
eu nici nu am ....

Apropo tare imi place cind ma opresc nenea mentsii si eu sunt cu centura pusa si la cravata ... dupa buna ziua cind imi cere actele eu nu le dau pina nu motiveaza pentru ce m-au oprit ..... ahhh, ce pricoale se incep .... cred ca isi mushca sarmanii coatele ca ma opresc .... :) cred ca asa ar trebui sa facem fiecare poate iom mai da la brazda o leaca .... :)

asa si tre de facut. si inca dei spus sa prezinte actele lui, ca sa fii chipurile sigur cai la slujba. ca se mai intimpla cazuri diferite. si inca il mai intrebi numele deplin si ce functie are :D se schimba la fata
si ca sal dabiveshti singur ceri tichetul pentru amenda

Spencer
04-25-2007, 07:59 PM
pe mine m au prins odata cu 90 in chisinau, pe la gara de sud(duceam p cineva la autocarul de bucuresti si intarziasem deestul), da nu mi a dat amenda pt k au aflat k invatz in romania... patzani de treaba ;)

Spencer
04-25-2007, 08:09 PM
da in orice caz am vazut si eu pt prima data calculator din ala cu radar> aveam noroc k aveam prinsa centura de singurantza.

altadata, ne rataciseram prin centru(cred k era pe la spital) si am trecut fara sa vedem pe langa un "kirpici" chiar sub nasu unui politist (noi tipa voroiam sa facem o scurtatura)... tipu de la volan , cand si a dat seama, a oprit brusc masina> si abia atunci dl agent si a dat seama k aishi sheva neladna... pana o scos flueru, noi eram deja pe centura ... pana acasa ne o zvacnit inima la fiecare post de politie...

intrebare> dk deja trecusem de agentul de circulatie si el a fluierat cand era la vre o 20 metri in spate.... eram obligati sa oprim?

iulik
04-25-2007, 08:14 PM
nu

eu eram la riscanofca linga mDonalds, soferii stiu ca acolo este semafor cu saceata intai se aprinde sageata apoi verde inainte si eu fac pe sageata la dreapta si gazul cind dupa colts la piatsa nenea ment ma opreste si fara a cere acte fara a se prezenta ma intreaba la ce culoare am trecut la care a urmat raspunsul: intreabo pe mata si gazul mai departe ...... a ramas nenea ment cu gura cascata .... :D

Spencer
04-25-2007, 08:31 PM
ia debil :DDDDDD

iulik
04-26-2007, 08:58 AM
replica asta sa o iau ca compliment sau cum ? :)

iulik
04-26-2007, 09:26 PM
O poza exact la tema ;)

iulik
04-28-2007, 07:13 PM
acum am venit de la aeroport si pe dacia mergea unul in inaintea mea si megeam cam aiurea si am hotarit sa-l depasesc si linga mDonalds unde se intimpla chestia asta taman era un ment care a observat ce fac eu dar era prea tirziu pentru a incerca sa ma opreasca ... :) lasa ca data viitoare poate o sa aiba ocazia ....

khama
05-02-2007, 12:07 AM
maladetz, cum familia?!

Otilia
05-02-2007, 12:14 AM
p****uk

Antimatter
05-02-2007, 12:28 AM
ohoooooooooooooooooo!!! iulik...iti zic scrie o carte, kap de nu scot eu si ai sa spui pe urma cam plagiat!!!

vik-ing
05-02-2007, 01:57 AM
blin...si azi la Dalina roz ni-o aninat mentii .... o vazut la noi in mina o stikla de coniac de 15 ani shi nu stiau cum sa ni-o ieie...: s-au tinut din urma noastra jumate de ora si pina nu le-am dat sa vorbeasca cu un procuror nu ne-au lasat in pace :)
mari animale...

Whitneywhiteman
05-02-2007, 02:25 AM
eu am rude prin organele astea asa ca I don't care...mai ales ca n-am nici masina, in rest nu prea au pt ce ma anina, poate doar sex in parc :DDD

Da nu nafig... Iaka otilia maladetz :))) de estea inca nam incercat :))

Brava fata :)) au parintsii cu shi s mindri :)

Whitneywhiteman
05-02-2007, 02:30 AM
p****uk

Lol... eu mai bine nash fi spus :)))))
Nais...

Shi mie imi miroase a bullshit :))

iulik
05-02-2007, 04:30 PM
e herova la neatale cu nirosurile si ma ma faceti sa anin tot forumul, fiecare post cu poze ca dovezi .... ;)

am o ruda care e tot ment dar undeva mai sus si eram noi impreuna la alta ruda in ospetie, ambii cu masinile si eu nu serveam dar el servea ..... si cineva a afirmat tipa uite daca e ment isi permite sa searveasca la volan la care el a raspuns : ment gaishnicu ne kent .... :)

khama
05-02-2007, 06:00 PM
he he, faina faza...
eu la ultimile n-am zis ca nu te cred :)

iulik
05-04-2007, 03:19 PM
referitor la GAI vedeti atashamentul ....
http://forum.md/Data/Forum/BBB10BFA-39A7-402E-B7C0-B8EF1902A271/4979c792-76f1-40f0-af86-bbc12647dba5.jpg

khama
05-04-2007, 05:09 PM
tat frumos shi normal.. pe primul monitor - simulator de urmarire a suspectzilor, pe al doilea - simulator pentru studierea comportarii huliganilor, iar pe al treilea - simulator de actiune in lupta...

sunt shi ei oameni, nu?! :D

Umbreon
05-04-2007, 05:17 PM
Foarte concentrat tipul care joaca FIFA ...

iulik
05-11-2007, 06:18 PM
mentii la vojdenie ..... :D :D

http://ru.fishki.net/picsw/052007/11/podborka/06.jpg

2008.